BİRİKİMCİ HATUNLAR

canım bana çaykuru övüyorlardı, sen beğenmemişsin. lipton kullanıyorum devam edeyim o zaman ben ona. bide indirimde çay yakalayabilsem..
a101 yolunun üstü sanırım. rica etsem eğer mümkün olursa geçerken bir broşür alabilir misin? kirli sepetine ihtiyacım var. bi ara gelmişti kaçırdım.

damla cikolata hoşgeldin canım altının bereketli olsun yeni arkadaşlar edinsin çoğalsınlar inşallah ayrıca alışveriş sigaraya rağmen çok uyguna gelmiş tebrik ediyorum
amin canımmm, çok sağol senin de birikimlerin dolsun taşsın inşallah.

sağol cnm, darısı başınıza inşallah, sizinde birikimleriniz dolsun taşın, harcamaya yer bulamayın inşallah :))))

çaykur kötü değil ama her alışımda kalitesi düşüyormuş gibi geldi bana başka markalar denemeye karar verdim ben de

alırım tabi canım a101i sürekli takip ediyorum ben sitesinde de var broşürler haftalık yenileniyor sen de bakarsın
şu anda aftaya gelenlerde kirli sepeti yok gelince yazarım sana ben de kirli sepetimi ve çamaşır sepetimi ordan almıştım dantel desenli sen de ondan mı istiyorsun

Hoşgeldin canımm :) para harcamadan gez

amin canımmm, çok sağol senin de birikimlerin dolsun taşsın inşallah.

sağol cnm, darısı başınıza inşallah, sizinde birikimleriniz dolsun taşın, harcamaya yer bulamayın inşallah :))))
Amin canımm inşallah

bugün süt aldım yoğurt yapmak için 3 litre 10 lira ödedim
eve geldim yapayım diye süt kesildi ocakta nasıl sinir oldum
şimdi ondan çökelek yapıcam dökmek israf etmek yok tabiki
Ellerne sağlık canım peynir altı suyunu da dökme onunla da çorba yap öyleyse

merhaba kızlar ben geldim çok yoruldum alışverişe gittik eşimle ve bankaya . ev kredimizden hariç telefonlarmızın kredisi vardı allaha binlerce kere çok şükür ki bu ay son defa ödedik ve o bitti. zeytinyağına baktık yerel bir markette yudum riviera 4 lt canında küçük tava hediyesi ile 70 tl idi . ondan başka orduevindeki markete bakmaya gitmiştik orada yudum riviera egemden serisi 5 lt 75 tl idi oradan aldık . yerel markete gelip baktık aynı yağ 90 tl idi oradan kar ettim . eşim işe geri döndü bende dala dala alışveriş yaptım 2 marketten biri a101 birisi yerel market. a101 den wc kağıt ,havlu kağıt ,peçete , küp şeker, üçgen yufka,500 gram helva,makarna,soda,1 kg çay,ketçap,bulaşık deterjanı,türk kahvesi, cif, sana yağ,2kg un, 6 lı su ,lokum,zeytin,kahvenin yanına çikolata ve 350 gram pınar terayağ aldım toplam 95 tl ödedim. sonra yerel marketten yine cif ,beyazpeynir,üçgen peynir,6 adet yumurta,çekirdek soslu fıstık, süt,ekmek,salatalık,domates,patates,sopan ,kara lahana , mandalına ,nektar,ülker çokokrem, sarımsak,limon,bamya ,maya,maydonoz,roka,puding aldım kızlar orayada 80 tl ödedim geldim

aaa doğru diyosun her çorba olur mu peki mercimek filan tadını bozar mı sadece yoğurtlu çorbalar mı olur acaba
hiç aklıma gelmemişti bu
Canım tatlı ise her çorba olur ama eksi ise yoğurt çorbasında en iyi şekliyle olur galiba.ben yoğurt ile kestiriyorum sütü tatlı oluyor suyu da o yüzden her çorbaya kullanılabiliyor tadı belli olmadan

Günaydın birikimci hatunlar nasılsınız
neler yapmayı planlıyorsunuz bugün
benim bi planım yok şimdilik

günaydın canım, günaydın birikimci hatunlar

sabahtan beri koşturmaca..çamaşırları yıkadım, ütü için kurumalarını bekliyorum...

kipa ve a101 e giderek yine birsürü malzeme aldım
4 kilo patlıcan,kuru soğan,domates,salatalık,250 gr sarımsak , sivri biber, maydanoz 1kg yoğurt,duru duş şampuanı,domates salçası,üzüm sirkesi,galeta,grisini,15 adet yumurta,1 lt süt,spagetti,köftelik bulgur,ezine peynir , 2 bağ maydanoz aldım hepsi 32 tl+17 tl : 49 tl tuttu...

yaklaşık 2 hafta alış verişe çıkmasam fazla fazla yetecek malzemem var, haftaya markete gitmeyi düşünmüyorum çok zorda kalmazsam...

patlıcanlar fırında şuan közleyip buzluğa atacağım, biberleri yıkadım bütün olarak buzluğa attım -kışın turşu yapacağım, bizim egede çok meşhurdur gelin turşu ya da yaz turşusu derler çok da lezzetlidir.
biraz domates sos ve biberlerle yarın kahvaltı için yağlı turşu yaptım,kahvaltılık sos gibi oluyor,seviyorum...
sarımsakların hepsini temizleyip buzluğa attım, önümüzdeki yazı çıkarır tüm sarımsaklarım. geçen kış 250 gr 8.50 den almıştım.salatalıkları temizleyip atacağım buzluğa ve dün maydanoz atmıştım,bugün şekli hoşuma gitti yine aldım, 2 bağ maydanozu yıkadım ayıkladım küçük küçük doğrayıp atacağım buzluğa,elimin altında hazır olsun,sürekli g,dip alamıyorum dolmalarda, böreklerde kullanırım.
yoğun bir gün yani anlayacağınız..sizler neler yaptınız?

Ooo maşallah ne çok iş yapmışsın
Benim tembelliğim üstümde hiçbişey yapmadim

canımm selam kolay gelsin baya yoğun bir gün olmuş senin için.
kahvaltılık sosa bayılırım eline sağlık.
hiç maydonoz atmadım buzluğa ben. çözülünce tadı güzel oluyo yani, öyle mi? deneyim ben de.
öptüm canım iyi haftasonların olsun.

liptonu beğeniyorum deneyebilirsin.
sağol canım sitesine bakayım iyi fikir:) evet dantel desenli, fiyatı çok uygundu. allah bilir bidaha ne zaman gelir..
iyi haftasonları.

Satış yaptığınız sitelerin isimlerini özel mesajla atabilir misiniz ?

Burda yazmışsınız zaten
Bunlar hep uygulama mı ?
Fiyatı nasıl belirliyorsunuz
Sıfır fiyatın yarısından aza mı yükseğe mi ?

Baktığınız sahil evlerinin fiyat aralığı ne kadar ?

kızlar bir konuda fikir alayım sizden
biz ev almayı düşünüyoruz
bir ilçede yaşıyoruz turistik bir yer evler ve arsalar bayağı pahalı
ama küçük olduğu için çocuk yetiştirmek biraz daha güvenli olduğu için şimdilik
zorunlu bir durum olmazsa burada kalma niyetindeyiz
bir iki haftadır burada ev ve arsa bakıyoruz
evler bizim istediğimiz tarz 450.000 den aşağı yok
arsalarda 250.000- 300.000 arası değişiyor
birde şuan arsa alınsa bile ev yapmaya izin yok belediye durdurmuş hepsini davalık bir durum varmış
yani dava 2 ay sonrada bitebilir 2 yıl sonrada

yani arsa alıp ev yaptırsak en ucuz 400.000 tl
bir arkadaş var ortak alıp yapalım diyor o zamanda en az her birimize 320.000 tl düşüyor

birde dün şehir merkezinde bir ev baktık ev 20 yıllık falan semti çok nezih
çarşı merkezine ve denize çok yakın
ama içinin tadilata ihtiyacı var
290.000 tl istiyor sahibi tapu tadilat derken 340.000-350.000 bulacak
orayı alsak ileride kentsel dönüşüme girer şu an oraya yakın mahallelerde evler 600.000 den aşağı değil
ama 10 yıl sonramı 20 yıl sonramı kentsel dönüşüm olur bilemeyiz
geçen kış mütahitler istemiş ev sahipleri vermemiş

şimdi ikilemde kaldık
şehir merkezindeki eski evimi alsak
orayı alırsak yaptırıp kiraya vereceğiz çünkü şimdi buradan gidemeyiz ,
burada alırsak arsa alıp yaptırma niyetimiz var ama uygun arsa bulmak zor

iki gündür kafayı yiyeceğim siz olsanız ne yaparsınız
yada hangisi daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…