- 29 Temmuz 2017
- 1.049
- 3.332
- 48
canım bana çaykuru övüyorlardı, sen beğenmemişsin. lipton kullanıyorum devam edeyim o zaman ben ona. bide indirimde çay yakalayabilsem..ben çaykurun çaylarını beğenmemeye başladım sanki sürekli kalitesi düşüyor gibi çaykur filiz alıyorum bu sefer elimdekiler bitince lipton deneyeceğim
ooh bereketli olsun hem altınların hem de aldıkların canım
evet program çok güzel zamanım olmadığı için 2 bölüm izleyebildim dün inşallah birsürü bölümü vardır
ben de sıvıyağı 5 litrelik alıyorum gerçi onlar da zam yapmamak için 4.5 litreye düşürdüler tenekeleri ya neyse
ben zeytinyağında kristalciyim dolgun güçlü olan çeşidini seviyoruz yoğun bir tadı var
amin canımmm, çok sağol senin de birikimlerin dolsun taşsın inşallah.damla cikolata hoşgeldin canım altının bereketli olsun yeni arkadaşlar edinsin çoğalsınlar inşallah ayrıca alışveriş sigaraya rağmen çok uyguna gelmiş tebrik ediyorum
merhaba kızlar nasılsınız.
sinirliportakal canım selam nasılsın. dışarda işlerim vardı ondan uğrayamadım. evdeyim şimdi.
damla cikolata canımm hayırlı olsun bereketiyle çoğalsın inşallah altınların. çok da güzel bi alışveriş olmuş:) kumbaranın da karnı doymuş maşallah dolup taşsın o da:)
aminnn:))amin canımmm, çok sağol senin de birikimlerin dolsun taşsın inşallah.
sağol cnm, darısı başınıza inşallah, sizinde birikimleriniz dolsun taşın, harcamaya yer bulamayın inşallah :))))
çaykur kötü değil ama her alışımda kalitesi düşüyormuş gibi geldi bana başka markalar denemeye karar verdim ben decanım bana çaykuru övüyorlardı, sen beğenmemişsin. lipton kullanıyorum devam edeyim o zaman ben ona. bide indirimde çay yakalayabilsem..
a101 yolunun üstü sanırım. rica etsem eğer mümkün olursa geçerken bir broşür alabilir misin? kirli sepetine ihtiyacım var. bi ara gelmişti kaçırdım.
Hoşgeldin canımm :) para harcamadan gezmerhaba kızlar nasılsınız.
sinirliportakal canım selam nasılsın. dışarda işlerim vardı ondan uğrayamadım. evdeyim şimdi.
damla cikolata canımm hayırlı olsun bereketiyle çoğalsın inşallah altınların. çok da güzel bi alışveriş olmuş:) kumbaranın da karnı doymuş maşallah dolup taşsın o da:)
Amin canımm inşallahamin canımmm, çok sağol senin de birikimlerin dolsun taşsın inşallah.
sağol cnm, darısı başınıza inşallah, sizinde birikimleriniz dolsun taşın, harcamaya yer bulamayın inşallah :))))
Ellerne sağlık canım peynir altı suyunu da dökme onunla da çorba yap öyleysebugün süt aldım yoğurt yapmak için 3 litre 10 lira ödedim
eve geldim yapayım diye süt kesildi ocakta nasıl sinir oldum
şimdi ondan çökelek yapıcam dökmek israf etmek yok tabiki
aaa doğru diyosun her çorba olur mu peki mercimek filan tadını bozar mı sadece yoğurtlu çorbalar mı olur acabaEllerne sağlık canım peynir altı suyunu da dökme onunla da çorba yap öyleyse
Canım tatlı ise her çorba olur ama eksi ise yoğurt çorbasında en iyi şekliyle olur galiba.ben yoğurt ile kestiriyorum sütü tatlı oluyor suyu da o yüzden her çorbaya kullanılabiliyor tadı belli olmadanaaa doğru diyosun her çorba olur mu peki mercimek filan tadını bozar mı sadece yoğurtlu çorbalar mı olur acaba
hiç aklıma gelmemişti bu
Günaydın birikimci hatunlar nasılsınız
neler yapmayı planlıyorsunuz bugün
benim bi planım yok şimdilik
Ooo maşallah ne çok iş yapmışsıngünaydın canım, günaydın birikimci hatunlar
sabahtan beri koşturmaca..çamaşırları yıkadım, ütü için kurumalarını bekliyorum...
kipa ve a101 e giderek yine birsürü malzeme aldım
4 kilo patlıcan,kuru soğan,domates,salatalık,250 gr sarımsak , sivri biber, maydanoz 1kg yoğurt,duru duş şampuanı,domates salçası,üzüm sirkesi,galeta,grisini,15 adet yumurta,1 lt süt,spagetti,köftelik bulgur,ezine peynir , 2 bağ maydanoz aldım hepsi 32 tl+17 tl : 49 tl tuttu...
yaklaşık 2 hafta alış verişe çıkmasam fazla fazla yetecek malzemem var, haftaya markete gitmeyi düşünmüyorum çok zorda kalmazsam...
patlıcanlar fırında şuan közleyip buzluğa atacağım, biberleri yıkadım bütün olarak buzluğa attım -kışın turşu yapacağım, bizim egede çok meşhurdur gelin turşu ya da yaz turşusu derler çok da lezzetlidir.
biraz domates sos ve biberlerle yarın kahvaltı için yağlı turşu yaptım,kahvaltılık sos gibi oluyor,seviyorum...
sarımsakların hepsini temizleyip buzluğa attım, önümüzdeki yazı çıkarır tüm sarımsaklarım. geçen kış 250 gr 8.50 den almıştım.salatalıkları temizleyip atacağım buzluğa ve dün maydanoz atmıştım,bugün şekli hoşuma gitti yine aldım, 2 bağ maydanozu yıkadım ayıkladım küçük küçük doğrayıp atacağım buzluğa,elimin altında hazır olsun,sürekli g,dip alamıyorum dolmalarda, böreklerde kullanırım.
yoğun bir gün yani anlayacağınız..sizler neler yaptınız?
canımm selam kolay gelsin baya yoğun bir gün olmuş senin için.günaydın canım, günaydın birikimci hatunlar
sabahtan beri koşturmaca..çamaşırları yıkadım, ütü için kurumalarını bekliyorum...
kipa ve a101 e giderek yine birsürü malzeme aldım
4 kilo patlıcan,kuru soğan,domates,salatalık,250 gr sarımsak , sivri biber, maydanoz 1kg yoğurt,duru duş şampuanı,domates salçası,üzüm sirkesi,galeta,grisini,15 adet yumurta,1 lt süt,spagetti,köftelik bulgur,ezine peynir , 2 bağ maydanoz aldım hepsi 32 tl+17 tl : 49 tl tuttu...
yaklaşık 2 hafta alış verişe çıkmasam fazla fazla yetecek malzemem var, haftaya markete gitmeyi düşünmüyorum çok zorda kalmazsam...
patlıcanlar fırında şuan közleyip buzluğa atacağım, biberleri yıkadım bütün olarak buzluğa attım -kışın turşu yapacağım, bizim egede çok meşhurdur gelin turşu ya da yaz turşusu derler çok da lezzetlidir.
biraz domates sos ve biberlerle yarın kahvaltı için yağlı turşu yaptım,kahvaltılık sos gibi oluyor,seviyorum...
sarımsakların hepsini temizleyip buzluğa attım, önümüzdeki yazı çıkarır tüm sarımsaklarım. geçen kış 250 gr 8.50 den almıştım.salatalıkları temizleyip atacağım buzluğa ve dün maydanoz atmıştım,bugün şekli hoşuma gitti yine aldım, 2 bağ maydanozu yıkadım ayıkladım küçük küçük doğrayıp atacağım buzluğa,elimin altında hazır olsun,sürekli g,dip alamıyorum dolmalarda, böreklerde kullanırım.
yoğun bir gün yani anlayacağınız..sizler neler yaptınız?
liptonu beğeniyorum deneyebilirsin.çaykur kötü değil ama her alışımda kalitesi düşüyormuş gibi geldi bana başka markalar denemeye karar verdim ben de
alırım tabi canım a101i sürekli takip ediyorum ben sitesinde de var broşürler haftalık yenileniyor sen de bakarsın
şu anda aftaya gelenlerde kirli sepeti yok gelince yazarım sana ben de kirli sepetimi ve çamaşır sepetimi ordan almıştım dantel desenli sen de ondan mı istiyorsun
valla sen harikasın bacım . başka bir kullanıcı adıyla geçmişliğin varmı "kirli çıkılar " diye bir topiğimiz vaardı ama ne topik reelde bile tanışmıştık ordan idollerim olmuştu burayı bırakınca bende birikimde kalmadı
valla bende okuyunca gaza gelsemde dün 255 tl harcadım bir çeyrek parası üstelik elbise bluz pantolon vs vs
benzer ikinci el sitelerinde çocuklarının yeni gibi olan herşeyini satabilirsinde. bunuda yaptım ve her ay çeyrek aldığım oldu. hemde evdeki fazlalıklardan kurtuldum
bacım modacruz var ama komisyon çok orda zebramo var mobil site birde dolap gardrop vs var geçengün hiç kullanmadığım güneş gözlüğümü sattım gardropsda hemen bugün çocuğa mont aldım oda ayrı bir durum
hahaha, yok internet için 2 yıllık taahhüdümüz var, iptal edersem zarara girerimen az 1 yıl buradayım, garanti
aynen öyle ben de kk nın bu huyunu bildiğim için gogıldan karadenizde almak istediğim sahil evlerine bakıyorum, alttan üstten hep reklam olarak evler geliyor, evler gözümün önünde uçuşuyor, böylece daha da gaza geliyorummm
150-600 binBaktığınız sahil evlerinin fiyat aralığı ne kadar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?