- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
Öncelikle nasıl almayı planlıyorsunuz? Nakit mi? Kredi mi?kızlar bir konuda fikir alayım sizden
biz ev almayı düşünüyoruz
bir ilçede yaşıyoruz turistik bir yer evler ve arsalar bayağı pahalı
ama küçük olduğu için çocuk yetiştirmek biraz daha güvenli olduğu için şimdilik
zorunlu bir durum olmazsa burada kalma niyetindeyiz
bir iki haftadır burada ev ve arsa bakıyoruz
evler bizim istediğimiz tarz 450.000 den aşağı yok
arsalarda 250.000- 300.000 arası değişiyor
birde şuan arsa alınsa bile ev yapmaya izin yok belediye durdurmuş hepsini davalık bir durum varmış
yani dava 2 ay sonrada bitebilir 2 yıl sonrada
yani arsa alıp ev yaptırsak en ucuz 400.000 tl
bir arkadaş var ortak alıp yapalım diyor o zamanda en az her birimize 320.000 tl düşüyor
birde dün şehir merkezinde bir ev baktık ev 20 yıllık falan semti çok nezih
çarşı merkezine ve denize çok yakın
ama içinin tadilata ihtiyacı var
290.000 tl istiyor sahibi tapu tadilat derken 340.000-350.000 bulacak
orayı alsak ileride kentsel dönüşüme girer şu an oraya yakın mahallelerde evler 600.000 den aşağı değil
ama 10 yıl sonramı 20 yıl sonramı kentsel dönüşüm olur bilemeyiz
geçen kış mütahitler istemiş ev sahipleri vermemiş
şimdi ikilemde kaldık
şehir merkezindeki eski evimi alsak
orayı alırsak yaptırıp kiraya vereceğiz çünkü şimdi buradan gidemeyiz ,
burada alırsak arsa alıp yaptırma niyetimiz var ama uygun arsa bulmak zor
iki gündür kafayı yiyeceğim siz olsanız ne yaparsınız
yada hangisi daha mantıklı
Boşver dinlen cnm, zaten haftaici çalışıp yoruluyorsunOoo maşallah ne çok iş yapmışsın
Benim tembelliğim üstümde hiçbişey yapmadim
Sagol cnm, cozdurup tadına bakmadım, görüntüsü güzel geldicanımm selam kolay gelsin baya yoğun bir gün olmuş senin için.
kahvaltılık sosa bayılırım eline sağlık.
hiç maydonoz atmadım buzluğa ben. çözülünce tadı güzel oluyo yani, öyle mi? deneyim ben de.
öptüm canım iyi haftasonların olsun.
Günaydın canım nötr bir ruh halindeyim hepimize iyi haftalar olsun :))günaydın
nasılsınız. iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle:)
kötü olmasındansa nötr olması iyidir:)) umarım pozitife döner:)Günaydın canım nötr bir ruh halindeyim hepimize iyi haftalar olsun :))
İnşallah tatlım :) sen iyisin maşallah burdan alıyorum buram buram pozitifliğinikötü olmasındansa nötr olması iyidir:)) umarım pozitife döner:)
aslında grip olma yolunda ilerliyorum ama virüslerle psikolojik bir savaşa girdim:)) haydi bakalım onlar mı ben mi:)İnşallah tatlım :) sen iyisin maşallah burdan alıyorum buram buram pozitifliğini
aynen, iş çok olunca tutuştum, birikim falan gelmedi aklıma :)damla cikolata nerdesiinn hiç bu saate kalmazdın:/
canım ben hissettiğim an bir aferin içiyordum bütün kış böyle hasta olmadığımı bilirim ama yine sen doğal yollarla da savaşaslında grip olma yolunda ilerliyorum ama virüslerle psikolojik bir savaşa girdim:)) haydi bakalım onlar mı ben mi:)
günaydın sana da iyi haftalar:)günaydın birikimci hatunlar :)))) iyi haftalar dilerim
haftasonu biriken ev işleri yüzünden sabahtan beri iş yapıyorum, yarın öğleden sonra kız arkadaşlarım gelecek ve inanılmaz işim var...dip köşe temizlik ve ikramlar...
sizler ne yaptınız, nasıl geçti haftasonu?
kolay gelsin canım :) temizlik bitince birkaç kolay ikramlık yaparsın oldu da bitti inşallah güveniyorum ben sanagünaydın birikimci hatunlar :)))) iyi haftalar dilerim
haftasonu biriken ev işleri yüzünden sabahtan beri iş yapıyorum, yarın öğleden sonra kız arkadaşlarım gelecek ve inanılmaz işim var...dip köşe temizlik ve ikramlar...
sizler ne yaptınız, nasıl geçti haftasonu?
öğleye kadar çok zor, perdeler yıkanıp camlar silinecek falan filan..iş çook..haydin behlül kaçar, öptüm kılzar görüşürüz.günaydın sana da iyi haftalar:)
kolay gelsin canımcım baya yoğun bi günmüş. öğlene kadar işlerin bitse öğleden sonra da ikramları hazırlarsın belki.
sağolasın tatlım, güvenini boşa çıkarmayacağım..ama temizlik akşama kadar ancak biter, ikramları gece hazırlarım artıkkolay gelsin canım :) temizlik bitince birkaç kolay ikramlık yaparsın oldu da bitti inşallah güveniyorum ben sana
ben ilacı hiç sevmiyorum. ölüm döşeğinde olacam ki öyle ilaç alacam:)) aynen bitki çaylarının dibine vurazağım:)canım ben hissettiğim an bir aferin içiyordum bütün kış böyle hasta olmadığımı bilirim ama yine sen doğal yollarla da savaş
perdeler mii camlar mıı. tamam canım dikakt et kendineöğleye kadar çok zor, perdeler yıkanıp camlar silinecek falan filan..iş çook..haydin behlül kaçar, öptüm kılzar görüşürüz.
doğru canım çok kirliyse anca bitiyor akşamasağolasın tatlım, güvenini boşa çıkarmayacağım..ama temizlik akşama kadar ancak biter, ikramları gece hazırlarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?