BİRİKİMCİ HATUNLAR

Öncelikle nasıl almayı planlıyorsunuz? Nakit mi? Kredi mi?

Sagol cnm, cozdurup tadına bakmadım, görüntüsü güzel geldi salatada kullanılmaz da dolma, köfte böbrekte kullanılır..

merhaba bayanlar. uzun suredir konuyu takip ediyorum. hatta 3 yil once yaziyordum bir ara.borc olunca birikim ya olmuyor ya da az oluyor. hevesim kacti birakmistim birikim yapmayi. simdi tekrar baslamak istiyorum nasipse. ufak ufak da olsa ne biriktirsem kardir. ev ve araba borcumuz var. 4 yasinda bir kizimiz var. Allah nasip ederse bu sene 1 cocuk daha istiyoruz. eger olursa ucretsiz izne ayrilmayi planliyorum. bu sebeple ufak ufak birikim yapmayi istiyorum. aylik 7 bin ile 8.5 bin arasi degisiyor gelirimiz. ev ve araba disinda el borclarmiz var bir miktar. onumuzdeki 6 ay bunlari bitirip sadece ev araba borcu kalsin istiyorum nasipsr. oyle ceyrek tam altin alamasam da 10 20 biriksin istiyorum. herkese bol birikimler

günaydın sana da iyi haftalar:)
kolay gelsin canımcım baya yoğun bi günmüş. öğlene kadar işlerin bitse öğleden sonra da ikramları hazırlarsın belki.

kolay gelsin canım :) temizlik bitince birkaç kolay ikramlık yaparsın oldu da bitti inşallah güveniyorum ben sana

günaydın sana da iyi haftalar:)
kolay gelsin canımcım baya yoğun bi günmüş. öğlene kadar işlerin bitse öğleden sonra da ikramları hazırlarsın belki.
öğleye kadar çok zor, perdeler yıkanıp camlar silinecek falan filan..iş çook..haydin behlül kaçar, öptüm kılzar görüşürüz.

sağolasın tatlım, güvenini boşa çıkarmayacağım..ama temizlik akşama kadar ancak biter, ikramları gece hazırlarım artık
doğru canım çok kirliyse anca bitiyor akşama bence gece bi güzel uyu sabah erken kalkıp yaparsın börek filan hemen onlar gelmeden önce de fırına verirsin misler gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…