- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
aslında çok haklısın canım ben de ağrı kesici bile içmem kolay kolay ama o dönem sınava çalışıyordum hasta olmamak için denedim ve olduben ilacı hiç sevmiyorum. ölüm döşeğinde olacam ki öyle ilaç alacam:)) aynen bitki çaylarının dibine vurazağım:)
doğru sınav gibi elzem bir durum varsa mücadelenin anlamı yok. ilaç kurtarıcı oluyor:)aslında çok haklısın canım ben de ağrı kesici bile içmem kolay kolay ama o dönem sınava çalışıyordum hasta olmamak için denedim ve oldu
bu arada mandalina filan var pazarda mis gibi c vitamini çıkarsan al bence iyi gelir
evet canım çok erken daha mandalinaya artık pazarda karpuzla portakal yanyanadoğru sınav gibi elzem bir durum varsa mücadelenin anlamı yok. ilaç kurtarıcı oluyor:)
ay gördüm o mandalinaları bayılırımm. ama çok erken daha ya. iyice sapıttı meyveler:)
bu aralar zeytin mevsimi. alıp kuruyor herkes. ben de alacam sanırım. daha ucuz ve daha temiz.
ay şu instagramda kışlık sebze konserve hazırlığı yapanların fotolarını görmekten gına geldii. bir de pembeli cicişli bicişli mutfaklardan. ben erkek olsam o eve girmem ya o nedir. pembe renginden tiksindim.
hoşgeldin canımm. 2-3 saatlik işin iyi bişey kalmamış. börekten başka ne yapacaksın?bir kahve molası verip geldim hemen..off canım çıktı vallahi, bitmiyor ev işi
2-3 saatlik daha işim var sonra markete gidip yufka vs alacağım. böreği akşamdan yaparım da sabah pişiririm dediğin gibisinirliportakal canım, çok sağol
bu arada cumartesi günü kahvaltılık sos, yağlı turşu tarzı bir şey yapmıştım,çok lezzetli olmuş kızlar öneririm..zaten domates, sarımsak,sirke biraraya gelince çok yakışıyorlar birbirlerine, tavsiye edebileceğim bir lezzet olmuş
bugün altın fiyatları oldukça düşmüş, atayı 990 dan almıştım cuma günü, bilseydim bekler bugün alırdım 975 den gösteriyordu sabah, bi de 2 tane almıştım 970 den alırdım..üzüldüm..bu hafta biraz daha düşecek gibi diyordu sabah tvde.altın alacaklar bu haftayı değerlendirin derim kızlar.
nasılsın canım var mı bugün alışveriş?günaydın hanımlar
yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun
ayy evet siyah da çok kasvetli.. herkesin kendi zevki tabi ama yine de renklerin dili var sonuçta. en güzeli beyaz oh mis:)evet canım çok erken daha mandalinaya artık pazarda karpuzla portakal yanyana
evet canım alınıp kurulabilir biz de kendimiz kurarız saydığın avantajların yanında çok daha ucuza geliyor ayrıca
ben de sevmem o kadar pembeleri ama şeyi de sevmiyorum evin heryeri siyah oluyor ya halısı koltuğu çöpü vs. o da bunaltıyor beni..
börek yapacağım kaşarlı peynirli tepsi böreği, browni kek yapacağım, patates salatası, tavuklu erişte salatası, bir de sosisli milföy börek ... şimdilik düşüncem bunlar son dakikada coşup bir şeyler eklemezsem.hoşgeldin canımm. 2-3 saatlik işin iyi bişey kalmamış. börekten başka ne yapacaksın?
sosun tarifini alabilirim çok severim. nasıl muhafaza ediyorsun peki yaptıktan sonra?
canım üzülme düşmüş diye. bilemezdin ki. takma kafana sakın.
benim altın alma süreci şimdilik durdu. biliyorsun beklemede olan şeyler var. onlar bi belli olsun.
kumbaraya devam sadece.
haaa, sosu unutmuşum..benimki biraz atmasyon oldu kafama göre yaptım, bi de sadece pazar kahvaltısı için yapmıştım, saklamalık değil yani.hoşgeldin canımm. 2-3 saatlik işin iyi bişey kalmamış. börekten başka ne yapacaksın?
sosun tarifini alabilirim çok severim. nasıl muhafaza ediyorsun peki yaptıktan sonra?
canım üzülme düşmüş diye. bilemezdin ki. takma kafana sakın.
benim altın alma süreci şimdilik durdu. biliyorsun beklemede olan şeyler var. onlar bi belli olsun.
kumbaraya devam sadece.
gayet güzel menü daha nolsun:) milföyü sabah yaparsın zaten. keki de şimden yapsan yarına pek bişey kalmıyor.börek yapacağım kaşarlı peynirli tepsi böreği, browni kek yapacağım, patates salatası, tavuklu erişte salatası, bir de sosisli milföy börek ... şimdilik düşüncem bunlar son dakikada coşup bir şeyler eklemezsem.
üzüldüm düştüğünü görünce, umarım çok daha düşüp zarar ettirmez...
kumbara da çok önemli, ben atamadım bir kaç gündür, beklesin biraz, ayın 10 unda, maaş günü elde kalan olursa atarım artık...
sos tarifini internetten de araştır bence çok miktar yapıp kışa saklayacaksan...ben patlıcan közleyip atmıştım difrize. şimdi tekrar alıp közleyip bu sefer konserve şeklinde saklamak istiyorum. çünkü buzlukta yer yok:) başka bidedamla cikolata umun sos tarifini yapıp kavanozlarım. ne kadar sebze istifi o kadar iyi:)
tamam bakarım. çok değil işte 3-4 kavanoz belki.sos tarifini internetten de araştır bence çok miktar yapıp kışa saklayacaksan...
ayy ne güzel bir bileşim olmuş o öyle:) ekşili acılı sarımsaklı uff. ellerine sağlık canım:)haaa, sosu unutmuşum..benimki biraz atmasyon oldu kafama göre yaptım, bi de sadece pazar kahvaltısı için yapmıştım, saklamalık değil yani.
biraz rendelenmiş domatesi ocakta pişirdim içine göz kararı az sirke,z.yağı,tuz, az bir şey şeker ve 3 diş sarımsak biraz da su koydum kaynattım, altını kapatmaya yakın acı biberleri ufak ufak doğrayıp ilave ettim, biberler bi 5 dk pişti sos ile, kapattım altını... uzun süreli olması için domates 1 saat falan kaynatılıyor sanırım
dün kahvaltı için bir sürü hazırlık yapmıştım,sadece sos yendi, o kadar güzel olmuş ki, gözümüz başka bir şey görmedi.
hepsi mobil ve bazilari netbookdanda olan site vari uygulamalar. Bir nevi kendi dukaniniz oluyor ama ilgilenirseniz. 100 tl satinca 80 elinize geciyor bazende aliciyla sitedisianlasip 90 a verebilyon ki guvenilir degisesatin alanzor. Siteler guvenli. Gecen ay pandora charmlarini satmistim...Burda yazmışsınız zaten
Bunlar hep uygulama mı ?
Fiyatı nasıl belirliyorsunuz
Sıfır fiyatın yarısından aza mı yükseğe mi ?
ben olsam kentsel donusumlu ama birokadarfanezih olan yeri alirim.ve i ine harcamadan kiraya veririm.mademnezih kirasida iyi olurkızlar bir konuda fikir alayım sizden
biz ev almayı düşünüyoruz
bir ilçede yaşıyoruz turistik bir yer evler ve arsalar bayağı pahalı
ama küçük olduğu için çocuk yetiştirmek biraz daha güvenli olduğu için şimdilik
zorunlu bir durum olmazsa burada kalma niyetindeyiz
bir iki haftadır burada ev ve arsa bakıyoruz
evler bizim istediğimiz tarz 450.000 den aşağı yok
arsalarda 250.000- 300.000 arası değişiyor
birde şuan arsa alınsa bile ev yapmaya izin yok belediye durdurmuş hepsini davalık bir durum varmış
yani dava 2 ay sonrada bitebilir 2 yıl sonrada
yani arsa alıp ev yaptırsak en ucuz 400.000 tl
bir arkadaş var ortak alıp yapalım diyor o zamanda en az her birimize 320.000 tl düşüyor
birde dün şehir merkezinde bir ev baktık ev 20 yıllık falan semti çok nezih
çarşı merkezine ve denize çok yakın
ama içinin tadilata ihtiyacı var
290.000 tl istiyor sahibi tapu tadilat derken 340.000-350.000 bulacak
orayı alsak ileride kentsel dönüşüme girer şu an oraya yakın mahallelerde evler 600.000 den aşağı değil
ama 10 yıl sonramı 20 yıl sonramı kentsel dönüşüm olur bilemeyiz
geçen kış mütahitler istemiş ev sahipleri vermemiş
şimdi ikilemde kaldık
şehir merkezindeki eski evimi alsak
orayı alırsak yaptırıp kiraya vereceğiz çünkü şimdi buradan gidemeyiz ,
burada alırsak arsa alıp yaptırma niyetimiz var ama uygun arsa bulmak zor
iki gündür kafayı yiyeceğim siz olsanız ne yaparsınız
yada hangisi daha mantıklı
cok cidddi birkutup 150 bin olabilir ama 600bin vuuvv cokdiyorum150-600 bin
iyiyim canım sen nasılsınnasılsın canım var mı bugün alışveriş?
evler maalesef öyle üst sınır yok, 1,5 milyona da var, yeter ki paradan bahset :)))hepsi mobil ve bazilari netbookdanda olan site vari uygulamalar. Bir nevi kendi dukaniniz oluyor ama ilgilenirseniz. 100 tl satinca 80 elinize geciyor bazende aliciyla sitedisianlasip 90 a verebilyon ki guvenilir degisesatin alanzor. Siteler guvenli. Gecen ay pandora charmlarini satmistim...
ben olsam kentsel donusumlu ama birokadarfanezih olan yeri alirim.ve i ine harcamadan kiraya veririm.mademnezih kirasida iyi olur
cok cidddi birkutup 150 bin olabilir ama 600bin vuuvv cokdiyorum
çok lezzetli oluyor,sağol canım, dene mutlakaayy ne güzel bir bileşim olmuş o öyle:) ekşili acılı sarımsaklı uff. ellerine sağlık canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?