BİRİKİMCİ HATUNLAR

ben ilacı hiç sevmiyorum. ölüm döşeğinde olacam ki öyle ilaç alacam:)) aynen bitki çaylarının dibine vurazağım:)
aslında çok haklısın canım ben de ağrı kesici bile içmem kolay kolay ama o dönem sınava çalışıyordum hasta olmamak için denedim ve oldu
bu arada mandalina filan var pazarda mis gibi c vitamini çıkarsan al bence iyi gelir

doğru sınav gibi elzem bir durum varsa mücadelenin anlamı yok. ilaç kurtarıcı oluyor:)
ay gördüm o mandalinaları bayılırımm. ama çok erken daha ya. iyice sapıttı meyveler:)
bu aralar zeytin mevsimi. alıp kuruyor herkes. ben de alacam sanırım. daha ucuz ve daha temiz.

ay şu instagramda kışlık sebze konserve hazırlığı yapanların fotolarını görmekten gına geldii. bir de pembeli cicişli bicişli mutfaklardan. ben erkek olsam o eve girmem ya o nedir. pembe renginden tiksindim.

evet canım çok erken daha mandalinaya artık pazarda karpuzla portakal yanyana
evet canım alınıp kurulabilir biz de kendimiz kurarız saydığın avantajların yanında çok daha ucuza geliyor ayrıca

ben de sevmem o kadar pembeleri ama şeyi de sevmiyorum evin heryeri siyah oluyor ya halısı koltuğu çöpü vs. o da bunaltıyor beni..

bir kahve molası verip geldim hemen..off canım çıktı vallahi, bitmiyor ev işi
2-3 saatlik daha işim var sonra markete gidip yufka vs alacağım. böreği akşamdan yaparım da sabah pişiririm dediğin gibi sinirliportakal canım, çok sağol

bu arada cumartesi günü kahvaltılık sos, yağlı turşu tarzı bir şey yapmıştım,çok lezzetli olmuş kızlar öneririm..zaten domates, sarımsak,sirke biraraya gelince çok yakışıyorlar birbirlerine, tavsiye edebileceğim bir lezzet olmuş

bugün altın fiyatları oldukça düşmüş, atayı 990 dan almıştım cuma günü, bilseydim bekler bugün alırdım 975 den gösteriyordu sabah, bi de 2 tane almıştım 970 den alırdım..üzüldüm..bu hafta biraz daha düşecek gibi diyordu sabah tvde.altın alacaklar bu haftayı değerlendirin derim kızlar.

hoşgeldin canımm. 2-3 saatlik işin iyi bişey kalmamış. börekten başka ne yapacaksın?
sosun tarifini alabilirim çok severim. nasıl muhafaza ediyorsun peki yaptıktan sonra?
canım üzülme düşmüş diye. bilemezdin ki. takma kafana sakın.
benim altın alma süreci şimdilik durdu. biliyorsun beklemede olan şeyler var. onlar bi belli olsun.
kumbaraya devam sadece.

ayy evet siyah da çok kasvetli.. herkesin kendi zevki tabi ama yine de renklerin dili var sonuçta. en güzeli beyaz oh mis:)

börek yapacağım kaşarlı peynirli tepsi böreği, browni kek yapacağım, patates salatası, tavuklu erişte salatası, bir de sosisli milföy börek ... şimdilik düşüncem bunlar son dakikada coşup bir şeyler eklemezsem.

üzüldüm düştüğünü görünce, umarım çok daha düşüp zarar ettirmez...
kumbara da çok önemli, ben atamadım bir kaç gündür, beklesin biraz, ayın 10 unda, maaş günü elde kalan olursa atarım artık...

haaa, sosu unutmuşum..benimki biraz atmasyon oldu kafama göre yaptım, bi de sadece pazar kahvaltısı için yapmıştım, saklamalık değil yani.
biraz rendelenmiş domatesi ocakta pişirdim içine göz kararı az sirke,z.yağı,tuz, az bir şey şeker ve 3 diş sarımsak biraz da su koydum kaynattım, altını kapatmaya yakın acı biberleri ufak ufak doğrayıp ilave ettim, biberler bi 5 dk pişti sos ile, kapattım altını... uzun süreli olması için domates 1 saat falan kaynatılıyor sanırım

dün kahvaltı için bir sürü hazırlık yapmıştım,sadece sos yendi, o kadar güzel olmuş ki, gözümüz başka bir şey görmedi.

gayet güzel menü daha nolsun:) milföyü sabah yaparsın zaten. keki de şimden yapsan yarına pek bişey kalmıyor.
kuzu düşse bile çıkacak mutlaka. 2 gün sonrasına bakıp üzülürsen olmaz ki.. sen uzun vadede aldın. zarar etmezsin merak etme.
benim de kumbara aç son bikaç gündür. ama fazla harcama yapmadım en azından.
sos tarifini müsait olunca alayım bebiş.

sos tarifini internetten de araştır bence çok miktar yapıp kışa saklayacaksan...

ayy ne güzel bir bileşim olmuş o öyle:) ekşili acılı sarımsaklı uff. ellerine sağlık canım:)

Burda yazmışsınız zaten
Bunlar hep uygulama mı ?
Fiyatı nasıl belirliyorsunuz
Sıfır fiyatın yarısından aza mı yükseğe mi ?
hepsi mobil ve bazilari netbookdanda olan site vari uygulamalar. Bir nevi kendi dukaniniz oluyor ama ilgilenirseniz. 100 tl satinca 80 elinize geciyor bazende aliciyla sitedisianlasip 90 a verebilyon ki guvenilir degisesatin alanzor. Siteler guvenli. Gecen ay pandora charmlarini satmistim...

ben olsam kentsel donusumlu ama birokadarfanezih olan yeri alirim.ve i ine harcamadan kiraya veririm.mademnezih kirasida iyi olur

cok cidddi birkutup 150 bin olabilir ama 600bin vuuvv cokdiyorum

nasılsın canım var mı bugün alışveriş?
iyiyim canım sen nasılsın
bugün sabahtan beri başım ağrıyor çok yoğunum eve gitsem de yatsam diye bakıyorum
alışveriş yapacağım alışverişsiz olur mu harcamasız günüm geçmiyor
alışverişi yapayım akşam eve gidince yazacağım canım

evler maalesef öyle üst sınır yok, 1,5 milyona da var, yeter ki paradan bahset :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…