BİRİKİMCİ HATUNLAR

günaydın kızlar. haftasou alışverişim şöyle oldu:
haftalık meyve sebze ve doğal süt : 60 tl
pazar günü babamlar geldi lahmacun yaptırdık 48 tl
dün öğle arasında bi milyoncuya gidip buzdolabım için saklama kapları ve tepsiler aldım 23 tl. artık öyle şeyler almıcam demiştim ama haftasonu buzdolabımı düzenledim bi heves geldi aldım.
yol parasını saymıyorum günlük 15 -20 tl arası yol parası gidiyor.

sizlere danışarak elimde kalan paranın 500 tl sini vadelime atmıştım direk. kalanı ile idare edicez inşallah. maaşımı almaya 11 gün kaldı. hesapta da 700 tl kaldı. nakit olarak 200 tlm var. yetecek inş:)

günaydın canım.
yol parası niye o kadar çok? 2 kişi için mi dedin bu rakamı.
500 liranı ayırdun, 200 elinde var, 700 ayrıca var. doğru mu anladım? 11 güne kadar 200 lira yeter bence ekstra bi masrafınız çıkmazsa. başka paran yokmuş gibi davran sıkı sıkı tut:)
500 lirayı ayırmana da çok sevindim. her ay yaparsın inşallah.

yol parası çok canım tek kişi maalesef ben başka şehre gidip geliyorum o nedenle günlük o kadar tutuyor. zaten yol olmasa hayli hayli yeter bide eşime de o paradan veriyorum ortak hesabımızda olan parayı ben çekiyorum ona veriyorum parası azaldıkça kendi uğraşmayı sevmiyor. benim harçlıklarla yaşıyor o nedenle yeter inşallah dedim

para hesabı sendeyse iyi:)

günaydın iyiyim ben sen nasılsın koşturmacaya devam
bugün bizim ordaki yerel market indirime giriyor akşam çıkışta bakacağım stokluk bişeyler var mı
iyiyim ben de. bizim burdaki markette haftasonları indirim oluyor genelde. kağıt havlu ve çamaşır suyu bakacam. başka eksikler varsa listesini yapar giderim artık.
kolay gelsin canım.

Günaydın kızlar :) ben de dün irmik filan aldım marketten kk ile başka da harcamam olmadı. Biz genelde market alışverişlerini kk ile yapıyoruz ayrıca taksitlerimiz filan da var. Ama bilinçli kullandığımızı düşünüyorum o yüzden sıkıntı yok bugün harcamam olmaz herlde artık bakalım

günaydın:) biz kk hiç kullanmıyoruz. bilinçli kullanıyorsan dediğin gibi sıkıntı yok:)

selam kızlar öğle arasından döndüm ve bir günü daha para harcamadan geçirebildim:) burda bitane züccaciye bi milyoncu tarzı bir yer var gezerken kendimi kaybediyorum:) bir sürü şey beğenip Sonra bir şey almadan çıkmaya çalışıyorum haftanın 2-3 günü ordayım

ayiciklijelibom ben kart kullanıyorum market masrafları, bebek bezi maması gibi internetten toplu aldıklarım karttan. yani bilinçli oluyor :) birkaç ay önce bilinçsizdi ama deli gibi alışveriş yapıyodum sonra ay sonunda bütün maaş karta.

pazar harcamanı okudum ve beğendim canım doğru yoldasın herşey bilinçli olacak artık inşallah

selam:) hiç girme o mağazaya o halde, kapısının önünden dahi geçme:))
hiç para harcamaman güzel olmuş.
kk'yı başka birşey için harcamıyorsan iyi canım:)

selam:) hiç girme o mağazaya o halde, kapısının önünden dahi geçme:))
hiç para harcamaman güzel olmuş.
kk'yı başka birşey için harcamıyorsan iyi canım:)

şu anda harcamıyorum. ya evet ama çok seviyorum gezmeyi :)) bi öğle aram var kendime ayıracak. eve gidince ya bebekle oynuyorum ya da ev işi. duş bile zor alıyorum.

başka bi yer yok mu hava alabileceğin, gezmek için? hem seni daha mutlu eder açık hava
çarşının ortasındayım açık haada yürüyüş yapabiirim ama tek zevkm bu günde 15 20 dk mağaza gezmek :) bi ara bebek mağazalarına bakıyodum şimdi ev malzemelerine merak saldım. kendime kıyafet fln almıyorum artık. ev malzemesi de almıyorum baya bi doydum yani dediğim gibi görmemişler gibi alışveriş yaptığım için önceki aylarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…