merhaba tabi buyur gel izne ne hacet:)Merhabalar kızlar
Ne zamandır uğramıyordum topiğe pek kimse kalmadı diye ama maşallah ilerlemiş burası da bayağı geleyim en iyisi sık sık benKabul ederseniz tabi
merhabaa. deterjanın fiyatı iyiymiş gerçekten. 2 sene almam derken? önceden de bi stok vardı galiba.merhaba hanımlar
ben geldim evden önce markete uğramadan duramadım tabi market bağımlısıyım ben galiba
bizim buradaki yerel bir market indirim yapmış
abc 5kg sıvı bulaşık deterjanı 8 tl (almayı düşünüyodum zaten evdeki bitecek fiyat çok uygun olunca alayım dursun dedim)
1 kg çaykur tiryaki 20 tl
100lü ıslak mendil 2 tl bundan 2 tane aldım 32 tl ödedim
hepsinden evde vardı stok amaçlı aldım artık 2 sene bulaşık deterjanı çay ıslak mendil almam kafadan sildim gitti
merhabaamerhabaa. deterjanın fiyatı iyiymiş gerçekten. 2 sene almam derken? önceden de bi stok vardı galiba.
ben de market alışverişi yaptım 46 lira ödedim. zeytin peynir birkaç sebze ve meyve, yoğurt falan aldım. kasiyer 10 kuruş eksik verdi. ben her zaman kasadan aytılmadan önce fişe bakar fiyat ve para üstü kontrolü yaparım. adamdan 10 kuruşumu istedim vallahi. bu ne ya. eskiden 5 kuruş eksik verilirdi şimdi 10a çıktı.
stok olarak ise elidor şampuan indirimdeydi 8,90 bir tane yedek aldım.
Iyi geceler. Calisiyormusunuz?yorucu ve keyifli bir günün adından merhaba hatunlar...
çook yoruldum..şimdi duş alıp yatacağım, bi selam vermeden yatmak istemedim, sabah görüşürüz inşllah :)
yok, çalışmıyorum, misafirlerim vardı 2 gündür temizlik, ikramlar vs yordu :)))Iyi geceler. Calisiyormusunuz?
iyi günlerde kullan cnm..biraz çok tutmuş ama, ihtiyaçmış, boşver :)))günaydın kızlar. dün a101 e gittim uzun süredir aburcubur almamıştım çikolata fln aldım onlar az tuttu da yeşil zeytin aldım bir de lav markasının kahvaltılık kaselerinden gelmişti eksik kalmıştı takımım onlardan aldım. buzdolabımı düzenlemek için büyük saklama kapları, no frost renkli kaplar vardı onlardan aldım. toplamda 70 tl tuttu. biraz fazla tuttu ama buzluğum çok kötüydü ne zamandır istiyodum o kahvaltılıkların da gelmesini bekliyodum bi daha almam bu ay :)
Iyi yapmışsın cnm. Bazı şeyler ihtiyaç. Ben o no frost ksplarından. Büklü küçüklü 50 tane kadar aldım. Bu sayede hem derin dondurucum hem de buzlugum cok düzenli.günaydın kızlar. dün a101 e gittim uzun süredir aburcubur almamıştım çikolata fln aldım onlar az tuttu da yeşil zeytin aldım bir de lav markasının kahvaltılık kaselerinden gelmişti eksik kalmıştı takımım onlardan aldım. buzdolabımı düzenlemek için büyük saklama kapları, no frost renkli kaplar vardı onlardan aldım. toplamda 70 tl tuttu. biraz fazla tuttu ama buzluğum çok kötüydü ne zamandır istiyodum o kahvaltılıkların da gelmesini bekliyodum bi daha almam bu ay :)
evet canım. dolabım çok kötü durumdaydı o yüzden aldım. insanın alıp yemek pişiresi gelmiyor dün bi heves gece 12 ye kdr dolap temizledim yenilerimi yerleştirdim:))iyi günlerde kullan cnm..biraz çok tutmuş ama, ihtiyaçmış, boşver :)))
Iyi yapmışsın cnm. Bazı şeyler ihtiyaç. Ben o no frost ksplarından. Büklü küçüklü 50 tane kadar aldım. Bu sayede hem derin dondurucum hem de buzlugum cok düzenli.
Kutularin üstünede icinde ne oldugunu tek tek yaziyorum. Bu sayede tek tek acip bakmama gerek kalmiyor
buzlukta çok yer kaplamıyor mu o kaplar? poşetle sıkış tepiş olunca bir dünya şey alıyor,sanki kaplarla daha az alırmış gibi geldievet canım. dolabım çok kötü durumdaydı o yüzden aldım. insanın alıp yemek pişiresi gelmiyor dün bi heves gece 12 ye kdr dolap temizledim yenilerimi yerleştirdim:))
bende yapışkan etiketlerden alıcam üstüne yapıştırıcam neler olduğunu kesinlikle çok güzel olacak. ben onlardan az alabildim 3 tane kalmıştı ama geldikçe alıcam buzluk şimdiden biraz da olsun düzene girdi üstüste poşetler boğuyodu beni.
kapları tamamen dolduracak şekilde hazırladım hiç boş yer kalmadı ama poşet poşet olunca tabi daha çok şey alır nispeten. yinede böyle daha iyi gözüme nizamıma uygun renk renk kutu hoşuma gitti.buzlukta çok yer kaplamıyor mu o kaplar? poşetle sıkış tepiş olunca bir dünya şey alıyor,sanki kaplarla daha az alırmış gibi geldi
tabiki düzenli olmuştur, iyi günlerde tüketmek nasip olsun.kapları tamamen dolduracak şekilde hazırladım hiç boş yer kalmadı ama poşet poşet olunca tabi daha çok şey alır nispeten. yinede böyle daha iyi gözüme nizamıma uygun renk renk kutu hoşuma gitti.
Günaydın:) ellerine sağlık. meşrubat dondurma çok tutmaz heralde ya, misafir ağırlayacak olsaydın daha çok para giderdi belki de.günaydın birikimci hatunlar :))))
sabah erkenden kalktım eşimi işe uğurladım,
mutfağımı dünden toparlayıp bulaşıklarımı yıkamıştım, onları toparladım.
buzluktan közlenmiş patlıcan çıkardım z.yağlı yemeğini yaptım,z.yağlı barbunya, bulgur pilavı yaptım, tavuk baget haşladım, cacık yaptım (akşama nane ve sarımsağı eklenecek) hepsi pişti, soğumalarını bekliyorum dolaba kaldırıp evden çıkacağım.. normalde bu kadar yemek yapmam eşim akşamları evde yemiyor diye, kendi kendime geçişrtirirdim ama dün akşam eşim aç gelmiş ve yemek olmayınca benim böreklere keklere saldırdı :)) buzluğa kaldıracaktım,olmadı...bir kaç gün de patronu ile dışarıda olacaklarmış, o zaman çok yoğun oluyorlar yemek yemeye bile fırsat bulamıyorlar, o sebeple hazırlığımı yaptım.
yarın annem ve teyzelerimi davet etmeyi planlıyordum, annem şehir dışına çıkacakmış, pazartesiye kadar olmayacakmış, planım iptal oldu.tutturdu bugün bana gel diye, şimdi duşumu alıp hazırlanıp anneme gideceğim..para harcamam diyordum ama giderken meşrubat,dondurma falan almayı düşünüyorum, yine para gidecek yani...
sizler nasılsınız kızlar? nasıl gidiyor tasarruflar, birikimler?
dolar, euro yine yükselişte ..altının onsu düşmesine rağmen ata da fiyat yüksek 991 diyordu tv de...
teşekkürler cnm..eşim yememiş olsaydı böreklerim hazırdı :) neyse böylesi daha iyi oldu, gideyim de biraz da annem bana hizmet etsin :)))Günaydın:) ellerine sağlık. meşrubat dondurma çok tutmaz heralde ya, misafir ağırlayacak olsaydın daha çok para giderdi belki de.
dün kumbarama 7 lira attım:)
kim demişti, dolar 3.50 nin üzerine çıkarsa altına bilmem ne olurmuş.. neydi acaba
diğer topikte biri demişti. dur sorayımteşekkürler cnm..eşim yememiş olsaydı böreklerim hazırdı :) neyse böylesi daha iyi oldu, gideyim de biraz da annem bana hizmet etsin :)))
3.50 nin üstüne çıkarsa ne olur demiş? kim demiş? ne olurmuş? hiç haberim yok mevzudan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?