BİRİKİMCİ HATUNLAR

mesaj geldi gratis'te %40 indirim varmış

günaydın hanımlar
ayyy hiç ilgilenmiyorum eskiden indirim olduğu sabah çalışanlarla açardım mağazayı erkenden
evde benzer renkler olsa da indirimde diye aldığım rujlar allıklar bir ömür yeter 2 senedir hiç bişey almıyorum kozmetik
ne paralar döktüm ah

ben öğle arasında bakıyorum ve öyle bir kuyruk oluyo ki indirimde 1-2 defa almaya niyetlendiysem de alamadım yetişemediğim için iyi de oldu :)

neyse stok olmuş:) kozmetik mağazaları büyülü gibi ya girdin mi kaptırıyosun kendini

ben öğle arasında bakıyorum ve öyle bir kuyruk oluyo ki indirimde 1-2 defa almaya niyetlendiysem de alamadım yetişemediğim için iyi de oldu :)
yaa sorma kasada metrelerce sıra raflar bomboş bazen önünden geçiyorum da amanın eskiden nasıl girip alışveriş yapıyodum diyorum

neyse stok olmuş:) kozmetik mağazaları büyülü gibi ya girdin mi kaptırıyosun kendini
yaa sorma ömürlük kozmetik stoğum var
evet önceden kaptırıyordum lazım olur diye diye alıyordum herşeyi aman 3 lira aman 5 lira sonra kasaya bi geliyorsun 200 300 lira

aynen 3-5 diye alıyosun kasada süprüüüz :))

kızlar nasılsınız?

Bugün rahmetli babamın bıraktığı ev için tapuya gittim.. Geçen hafta vergi dairesi vs işlemlerini haleltmiştim.. Bugün de tapuyu aradan çıkartayım dedim. İşlemleri yaptılar şimdi mesaj gelmesini bekliyorum 300 küsür döner sermaye ödeyecekmişiz Mesaj geldiğinde o ücreti ödeyeceğim.. Onun haricinde de 1.25 kuruşa poğaça aldım başka bir masrafım yok şimdilik...

Tabi birikim de yok

kızlar bugun 25 tl harcadım. kuaföre gittim öğle arası, kaş bıyık yüz alma ve törpü 25 tl nasıl uygun mu sizce? 2 haftada 1 gidiyorum. yani benim aylık kuaför masrafım 50 tl:) saçımı boyatmam, kolay kolay kestirmem tek işim kaş bıyık vs.

kuaför e bende 2 haftada bir gidiyorum 10 tl kaş sadece. ayda bir de manikür o da 15 tl. yani aylık masrafım 35 tl cik :) çalışan bayan için çok değil sanırsam :)

kuaför e bende 2 haftada bir gidiyorum 10 tl kaş sadece. ayda bir de manikür o da 15 tl. yani aylık masrafım 35 tl cik :) çalışan bayan için çok değil sanırsam :)
eskiden buna bile gitmiyodum yeni böyle düzenli gitmeye başladım bakımsız bakımsız geziyodum evde kendime bişey yaptığım da yok. en iyisi böyle hallediveriyorum yoksa tırnağım kaşım birbirine giriyo

ya evdeyseniz aslında kendiniz bile halledebilirsiniz aslında çoğu zaman. işte çalışırken ne vakit bulabılıorum ne de eve gidince canım istemiyor uğraşmak.bi kaç aydır kıyafet hıc almıyorum. bizim tek yaptığımız eşimle çoğunlukla dışardan yemek söylemek.cunku hesaplayınca unu tuzu yağı ocakta yaktığın aygazı yıkadığın bulaşığı aynı fiyata geliyor sanki:)sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…