- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
aman aman benden uzak olsun, gidince kendimi kaybediyorum resmenmesaj geldi gratis'te %40 indirim varmış
tamam, çıkıyorum ben şimdi, dönünce okurum sizleri artık..bol sohbetler dilerim size kızlar :)diğer topikte biri demişti. dur sorayım
tamam bekliyoruz sen de güzel vakit geçir:)tamam, çıkıyorum ben şimdi, dönünce okurum sizleri artık..bol sohbetler dilerim size kızlar :)
ay beni hiç ilgilendirmiyor gratis e gide gide battım zatennn..mesaj geldi gratis'te %40 indirim varmış
benim sadece yüz kremine ihtiyacım var. belki ona bakarım.ay beni hiç ilgilendirmiyor gratis e gide gide battım zatennn..
kayınvalideme bir ruj alırım belki söz vermiştim indirimde alcam diye
mesaj geldi gratis'te %40 indirim varmış
ben öğle arasında bakıyorum ve öyle bir kuyruk oluyo ki indirimde 1-2 defa almaya niyetlendiysem de alamadım yetişemediğim için iyi de oldu :)günaydın hanımlar
ayyy hiç ilgilenmiyorum eskiden indirim olduğu sabah çalışanlarla açardım mağazayı erkenden
evde benzer renkler olsa da indirimde diye aldığım rujlar allıklar bir ömür yeter 2 senedir hiç bişey almıyorum kozmetik
ne paralar döktüm ah
kolay gelsin cınım ekonomist olup çıkacaz bu gidişle az kaldı :))selam tatlışlar işlerim çok yoğun bir de aklıma jelibom dolar altın şeysini taktı yine uğrarım bir ara
neyse stok olmuş:) kozmetik mağazaları büyülü gibi ya girdin mi kaptırıyosun kendinigünaydın hanımlar
ayyy hiç ilgilenmiyorum eskiden indirim olduğu sabah çalışanlarla açardım mağazayı erkenden
evde benzer renkler olsa da indirimde diye aldığım rujlar allıklar bir ömür yeter 2 senedir hiç bişey almıyorum kozmetik
ne paralar döktüm ah
yaa sorma kasada metrelerce sıra raflar bomboş bazen önünden geçiyorum da amanın eskiden nasıl girip alışveriş yapıyodum diyorumben öğle arasında bakıyorum ve öyle bir kuyruk oluyo ki indirimde 1-2 defa almaya niyetlendiysem de alamadım yetişemediğim için iyi de oldu :)
yaa sorma ömürlük kozmetik stoğum varneyse stok olmuş:) kozmetik mağazaları büyülü gibi ya girdin mi kaptırıyosun kendini
kolay gelsin cınım ekonomist olup çıkacaz bu gidişle az kaldı :))
off çok zor çook işimiz:))valla ilgilenmeyince olmuyor ya ilgilenince de Derya Deniz şöyle bir basit formülleri yok Allah birikimlilerin yardımcısı olsun yarabbim
aynen 3-5 diye alıyosun kasada süprüüüz :))yaa sorma kasada metrelerce sıra raflar bomboş bazen önünden geçiyorum da amanın eskiden nasıl girip alışveriş yapıyodum diyorum
yaa sorma ömürlük kozmetik stoğum var
evet önceden kaptırıyordum lazım olur diye diye alıyordum herşeyi aman 3 lira aman 5 lira sonra kasaya bi geliyorsun 200 300 lira
kuaför e bende 2 haftada bir gidiyorum 10 tl kaş sadece. ayda bir de manikür o da 15 tl. yani aylık masrafım 35 tl cik :) çalışan bayan için çok değil sanırsam :)kızlar bugun 25 tl harcadım. kuaföre gittim öğle arası, kaş bıyık yüz alma ve törpü 25 tl nasıl uygun mu sizce? 2 haftada 1 gidiyorum. yani benim aylık kuaför masrafım 50 tl:) saçımı boyatmam, kolay kolay kestirmem tek işim kaş bıyık vs.
Aynen kuzu para yönetmek çok zoroff çok zor çook işimiz:))
eskiden buna bile gitmiyodum yeni böyle düzenli gitmeye başladım bakımsız bakımsız geziyodum evde kendime bişey yaptığım da yok. en iyisi böyle hallediveriyorum yoksa tırnağım kaşım birbirine giriyokuaför e bende 2 haftada bir gidiyorum 10 tl kaş sadece. ayda bir de manikür o da 15 tl. yani aylık masrafım 35 tl cik :) çalışan bayan için çok değil sanırsam :)
ya evdeyseniz aslında kendiniz bile halledebilirsiniz aslında çoğu zaman. işte çalışırken ne vakit bulabılıorum ne de eve gidince canım istemiyor uğraşmak.bi kaç aydır kıyafet hıc almıyorum. bizim tek yaptığımız eşimle çoğunlukla dışardan yemek söylemek.cunku hesaplayınca unu tuzu yağı ocakta yaktığın aygazı yıkadığın bulaşığı aynı fiyata geliyor sanki:)sizce ?eskiden buna bile gitmiyodum yeni böyle düzenli gitmeye başladım bakımsız bakımsız geziyodum evde kendime bişey yaptığım da yok. en iyisi böyle hallediveriyorum yoksa tırnağım kaşım birbirine giriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?