BİRİKİMCİ HATUNLAR

çok iyi olmuş, tekrardan hayırlı uğurlu olsun..ben de karadeniz tarafından istiyorum da, oralardaysa bi bakınayım demiştim.
çok teşekkürler.inşaattan girince sanki almış gibi hissetmiyoruz daha ama hayırlısı tabi :) siz hangi şehirdesiniz ve hangi şehirden istiyorsunuz?

çok teşekkürler.inşaattan girince sanki almış gibi hissetmiyoruz daha ama hayırlısı tabi :) siz hangi şehirdesiniz ve hangi şehirden istiyorsunuz?
ben ege tarafındayım 5 yıl sonra karadenize yerleşme fikrimiz var Allah nasip ederse..gerçi ben bahçeli ev istiyorum ama açığım her şeye, bakınıyorum şimdilik

selam. hava burda da kapalı en sevdiğim.
ev alıyorsun, harç. tapu devralıyorsun, harç. zırta pırta harç.. neyse hayırlı olsun şimdiden canım.
ben de güya geçende alışveriş yaptım ama yine eksikler çıktı.

selamm hoşgeldin:)
aynen havalar serinledi çok şükür. yürümüşsün ne güzel. ben de toz aldım lavabo yıkadım çamaşır makinada onu bekliyorum.

selamm hoşgeldin:)
aynen havalar serinledi çok şükür. yürümüşsün ne güzel. ben de toz aldım lavabo yıkadım çamaşır makinada onu bekliyorum.
evet,evet bundan sonra atarım yollara kendimi.sevmiyorum tüm gün bilgisayar başında oturmayı, oturup kalıyorum akşama kadar, sonra bi bakmışım günlerce evden çıkmamışım, ruhum daralıyor :))) artık yağmurlar da başlar, bol bol gezmeye kaçarım.

Amiinn amin inşallah hayırlısını nasip etsin rabbimm..

Düğün takılarımın üzerine biraz birikim yaptık biraz da Rahmetli babam ekledi 3 katlı bir ev yapıp kiraya verdik. Dünya kadar tapu masrafı ödedik. Önce arsa alımında , sonrasında ev olduğunda sonrasında da 3 ayrı kat tapusuna çevrildi hepsinde ayrı ayrı tapu masrafı ödedik...

O evi yaptırırken onca iş arasında babamdan miras kalan daireyi üzerimize almamıştık şimdi de onun için koşturuyorum tapuda yine dünya kadar tapu masrafı ödeyeceğiz... Bu arada ayrıca da geç üzerimize alıyoruz diye dünya kadar da ceza ödedik...

Araba için de ayrı ayrı masraf çıktı.. Onu da üstümüze almak için bir ton para ödememiz lazımmış.. Özellikle sigorta çok çıkıyor normalde 750 civarı çıkması gereken sigorta bedeli biz üzerimize miras alıyoruz diye 1500 lira civarında çıkacakmış , ayrıca ruhsat parası da ödenmesi gerekiyormuş... Offf bir dahaki hafta da ona koşturucam..

Vallahi anadan babadan mal kalsa bi türlü kalmasa bi türlü..

Yine de çok şükür ki çalışıp yapmışlar Elhamdülillah bu günki halimize ... Üstüne koyabiliyoruz çok şükür ki.... Şu an yaptırdığımız evin kredisini ödüyoruz. Aslında kiralar krediyi karşılardı ama bu aralar evde masraflar çıkıyor ve daha 4 senemiz var kredinin bitmesine.. 100 binden aşağıya düştük çok şükür ki umarım en kısa zamanda şu evin çatısını yaparız da krediyi ödedikten sonra kalan meblayı birikim için kenara atıp arabamızı yenileyebiliriz

elin mecbur ödeyeceksin diye dünya kadar masraf koyuyorlar işte..
hayırlı uğurlu olsun allah rast getirsin canım. inşallah tamamını görmeyi nasip eder allah. bu yaşta yatırım yaptığınız için ne mutlu size..
allah babana rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Aminnn canım Amin inşallahh Rabbim nurlar içinde yatırsın , rahmetiyle muamele etsin , cennette peygamber efendimize komşu etsin inşallah Rahmetli babacığımı ve hepimizi inşallahhh

Çok şükür ki babama çok benzeyen bir eşim var , kenara koymasa da çok harcamaz , bu tür işlere de kafası çalışıyor şükür ki.. 3 yıllık evliyiz elhamdülilah babamın koyduğu mayanın üstüne yapıyoruz.. Hayırlısıyla yüzümüzün akıyla çıkarız başladığımız işlerin içinden rabbim izin verirse inşallahh..

Allah hepimize elimizdekileri korumayı ve üstüne koymayı nasip etsin..

amin canım inşalalh. allah eşlerimizi ve sevdiklerimizi de başımızdan eksik etmesin.
bazen gece kalkıp eşimi izliyorum. bazen aklıma saçma şeyler getirip ağlıyorum:) allah korusun. diyorum benim canımı ondan önce al allahım.

Aminn canımm aminn

Düşünme öyle şeyler rabbim herşey için hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Merhaba hanımlar
eve gelirken pazara uğradım pek ihtiyacım yoktu
maydanoz 50 kuruş
dereotu 50 kuruş (bunları yıkayıp kurutup buzluğa koyacağım)
1 kilo havuç 1 tl
markete uğradım ayran aldım 1.80tl başka da harcamam yok

sanırım yumurtaya yine zam gelmiş 15li yumurtayı 5.95e alıyordum 6.25 yada 6.30 gibi bişey olmuş

hanımlar migroslarda 24 eylüle kadar tüm bakliyat ve makarna çeşitlerinde aynı ürünün 2.si %50 indirimliymiş
eksiği olan stok yapmak isteyene duyurulur
yumuşatıcılarda da %25 indirim var

ben bakliyat fiyatlarından hiç anlamıyorum 2. %50 olunca migrosta indirimli oluyor mu peki, malum Migros normalde daha pahalı satıyo

ben bakliyat fiyatlarından hiç anlamıyorum 2. %50 olunca migrosta indirimli oluyor mu peki, malum Migros normalde daha pahalı satıyo
migrosun kendi sitesinden bakıyorum ben ürün fiyatlarına bazı ürünler pahalı ama migrosun kendi markalı ürünleri uygun oluyor a101 bim fiyat aralığında oluyor
mesela kendi makarnası 90 kuruş 2 tane alırsam indirimle tanesi 67 kuruşa denk geliyor stok yapılabilir
yine kendi markasının yumuşatıcısını deneyeceğim 30 yıkamalık 2.5 liraya geliyor
indirimleri ve fiyatları sitesinden kontrol edip öyle gidiyorum

Kızlar nasılsınız ?

Ayy bi taraftan kısmaya çalışıyoruz bi taraftan gidecekse gidiyor..

Dün gece alışverişe gittim migrosta peyman indirimdeydi 1 paket sigarayla birlikte 40 liralık kuru üzüm , kuru kayısı ,kuru vişne , kuru erik vs gibi kuruyemişler aldım.. 53 tl ödedim..

Akşam da yatmadan yerleştirmedim yerine salak gibi

Sabahta çöp diye atılmış ... ya annemin bakıcısı attı yada sabah kahvaltı telaşında eşime verdiğim poşetin içindeydi bilmiyorum şu an

Az önce çöp tenekesine kenarından baktımm belki poşeti tanırım diye ama yok malesef kii

Rezil olduğuma mı yanayım ?? Çöpe bakıyordu diye ?? yoksa 53 liralık alışverişin 2 liralık kuru üzümü hariç hepsinin çöpe gittiğine mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…