evet baya varmış. yetmese bile 200 değil 50 atarsın nolucak kendini de aşırı kasıp bunaltma. zaten amaç gereksiz harcamayı önlemek, ama hayatımızı zindana çevirmek değil :) kendini mutlu et kafana takma.eşim bu hafta akşam iş yerinde yiyip gelecekmiş, evde yediğinde çok geç saate kalıyoruz,rahatsız ediyor.benim de işime geliyor bu durum tabi..z.yağlı patlıcan közleme yemeğimi ve peynirli makarnamı yaptım.bana perşembe gününe kadar yeter. cumartesiye kadar markete gitmeyi düşünmüyorum.cumartesi de yumurta,yoğurt,peynir almak için giderim. ayın 10 una kadar idareli gitmem gerek, maaşını ayın 10 u gibi alıyor eşim. bakalım idare edebilecek miyim. bankada 200 tl para bıraktım, birikim için kalsın istiyorum ama zor gibi görünüyor, ayın 10 una daha çook var
aynı bim a101 gibi migrosun ürünleri de alırken hangi firma üretmiş bilinen firma mı diye kontrol ediyorumMigros ürünleri peki kaliteli mi ondan emin olamıyorum
aynı bim a101 gibi migrosun ürünleri de alırken hangi firma üretmiş bilinen firma mı diye kontrol ediyorum
makarnasını denemiştim bakliyatlarını ilk defa aldım umarım memnun kalırım
yok ne zahmeti deneyip beğendiklerimi yazayım hemenben uğraşamıyorum onlarla. Migros markalı üreticisi içine sinen ve memnun olduklarını yazar mısın bana bi ara canım denedikçe zahmet olacak
ben de bulaşık süngeri temizlik bezi hatta mutfak ve banyo temizliyilerini alıyorum sirkesini de alırım sonuçta temizlik için kullanıyorum ama yiyeceklere takıldım bebeğim var bide zatenyok ne zahmeti deneyip beğendiklerimi yazayım hemen
makarnası,bulaşık süngeri,temizlik bezi(sarı renkli olan),sütü,sıvı sabunu,toz şekeri,meyve suyu bunlar deneyip beğendiğim ürünleri
bakliyat ve konsantre yumuşatıcısını da aldım onları deneyeceğim daha
evet baya varmış. yetmese bile 200 değil 50 atarsın nolucak kendini de aşırı kasıp bunaltma. zaten amaç gereksiz harcamayı önlemek, ama hayatımızı zindana çevirmek değil :) kendini mutlu et kafana takma.
damla cikolata birikim adına zor ama mutluluk adına güzel bir ay olacak desene valla biz de onca borcun arasında bu sene 3 gün 1500 tl tatile gittik 9 taksit yaptırdık Nisan’da bitecekmiş yahu taksit insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş taksitle tatil mi yapılır diyen biz yaptık ve oldu
kızlar hesap yapmaktan gözleri bozdum sonunda dört göz oldumhadi oldum diyelim gözlük ne kadar pahalı birşey ya 530 tl de ona gitti tabiki onu da taksit yaptırdık
dün ben de gördüm pırasa ve karnabaharı.kışın nasılsa bol bol yenecek deyip bıraktım..hop bir koşu pazara gittim geldim
1 kilo taze fasulye 3tl
1 kilo salatalık 1.5 tl
1 kilo kabak 2.5tl
5 tane mısır 5 tl
toplamda 12 tl harcadım geldim
daha mevsimi gelmeden karnabahar ve pırasa çıkmış almadım
m marka yoğurdu denedim ben, beğendim. denedin mi sen canım?yok ne zahmeti deneyip beğendiklerimi yazayım hemen
makarnası,bulaşık süngeri,temizlik bezi(sarı renkli olan),sütü,sıvı sabunu,toz şekeri,meyve suyu bunlar deneyip beğendiğim ürünleri
bakliyat ve konsantre yumuşatıcısını da aldım onları deneyeceğim daha
aynısını ben de dedim kışın habire yiyeceğiz zaten almadımdün ben de gördüm pırasa ve karnabaharı.kışın nasılsa bol bol yenecek deyip bıraktım..
ama fasulye barbunya çok pahalıydı.ikisi de kilosu 6 tl idi,almadım
yok denemedim canım ama bildiğim kadarıyla migrosun süt ürünlerini sek ve ülker üretiyorm marka yoğurdu denedim ben, beğendim. denedin mi sen canım?
baktım şimdi yoğurda üretici firma sgs demiş..sgs ne ola ki? bi araştırmak lazımaynısını ben de dedim kışın habire yiyeceğiz zaten almadım
burda da değişiyor fasülyenin cinsine göre 3 4 5 gidiyor hatta 7 liraya da gördüm de almadım
yok denemedim canım ama bildiğim kadarıyla migrosun süt ürünlerini sek ve ülker üretiyor
baktım ben şimdi canım sakıpağa süt ürünleri diyor izmir civarında mısın galiba o taraflara bu marka üretiyorbaktım şimdi yoğurda üretici firma sgs demiş..sgs ne ola ki? bi araştırmak lazım
baktım ben şimdi canım sakıpağa süt ürünleri diyor izmir civarında mısın galiba o taraflara bu marka üretiyor
istanbul tarafına sek
damla cikolata cam için 10 tl çerçeve için 30 tl ödüyormuş canım orta sınıf bir gözlük de bu kadar tutuyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?