BİRİKİMCİ HATUNLAR

merhaba hanımlar
bugün migrosun bakliyat ve yumuşatıcı kampanyasından yararlandım
buraya da yazmıştım kampanyayı
stokluk kırmızı mercimek nohut makarna yumuşatıcı aldım bikaç bişey daha aldım hakiki nar ekşisi vs
toplam 44 lira ödedim

günaydın birikimci hatunlar, iyi haftalar dilerim :)))

yoğun ve oldukça masraflı bir haftasonundan sonra biraz pişmanlık, biraz da boşvermişlikle yine buralardayım..

bir kaç gündür uğrayamadım topiğimize, birara girip okudum ama yazamadım.
cyumartesi sabahı eşimi doktora götürdüm, götürdüm diyorum, çünkü zorla götürdüm..doktor fobisi mi vardır nedir anlamıyorum adam bi türlü gitmiyor doktora.genel bir kontrol için.tam kan sayımı,hormonlar, şeker,tiroid,vs vs..çok şükür , maşallah, herhangi bir sıkıntı çıkmadı, rahatladım.ben biraz pimpirikliyim sanırım kendim için ara ara gider hepsine baktırırım. ama eşimi götürmek sıkıntı oluyor.hastaneye doktor,testler, test sonucu beklerken kafede çay kahve derken 150 tl ödedim.
oradan eşim beni eve bırakıp iş yerine geçti.aradan 1 saat geçmeden aradı, ben çıkıyorum işim bitti, ufak bi çanta hazırla da biryerlere kaçalım dedi.
iyi gün parası olarak kenarda tuttuğum ve hiç bir hesaba katmadığım bir miktar param vardı, önümüzdeki ay evlilik yıldönümümüz için bir sürpriz planlayacaktım, oradan kullandım.bir otele gittik.otel için 600 tl ödedim, dönüşte bir köy pazarına denk geldik 2 litre zeytinyağı aldım 40 tl, kırmızı biber,patlıcan,acı etli yeşil biber, üzüm vs bir şeyler aldık, oraya da 15 tl ödedim. eve gelirken sigara,kola, çikolata, nescafe vs alındı. 30 tl de oraya gitti.
haftasonu pahalıya patladı bana, 850 ye yakın para uçtu gitti.sağlık olsun deyip yoluma devam ediyorum.

dün aldığım biberleri attım fırına, ne kadar acıymış, piştikçe bütün ev acı biber koktu, hala fırındalar, havadaki biber kokusu gözümü yakıyor. sonra patlıcanları da atacağım ve artık buzluk faslını gerçekten kapatacağım, hiç yerim kalmadı,doldu taştı buzluk.iyi günlerde yemek nasip olsun inşallah.

haftasonu ev yine toz içinde kalmış, 2 makine çamaşırım birkmiş beyazlar ve renkliler, onları yıkamaya başlayarak ev işlerine girişeceğim.sabahtan beri bakliyatlarımı düzenledim, ağzı açılmış olanları kavanozlara doldurdum, dolap içlerine devam şimdi..evde olunca iş hiç bitmiyor yahu

valla en güzelini yapmışsın canım.arada bi kendimizi yenilemek için kaçamak şart.bizim adamda ev borcunu öderken araba alalım diye araba buldu 80 e şimdi.bi kısmı vardı bi kısmı da kredi çekilecek.iyi de oldu da gene bi kredi. tam diyorum sıfır borç tamam hop bi şey çıkıyor illa:)

saol canım, biraz da sonuçlar güzel çıkınca, kutlayalım istedim galiba :)))
Allah ödeme gücü versin, borç iyidir, sonuçta yatırım yapıyorsun.
80 bine sıfır mı alacağınız arba,? hangi marka düşündünüz?

Günaydın canım çok erkencisin maşallah :)) sevindim eşinin de sağlıklı olmasına ben de eşimi ikna edebilirsem bir dişçiye götüreceğim bir dişinde hassasiyet var erteliyor sürekli.. kaçamak çok iyi gelmiştir iyi gün paran da yerini bulmuş allah tadınızı bozmasın gelelim ev işlerine bitmiyor anacım bitmiyor kısaca bıktımbıktımbıktım

amin canım inşallah biter ya.
yok wosvagen alacağız inşallah ikinci el. sıfırları 105 falan.

Ne zamandır elbise dolabını yenilemek istiyordum hep askı olsun filan diyordum eşim ben yaparım dedi ve cumartesi uğraşıp yaptı gerçekten sonra da diyor bu çalışmam sayesinde en az 3-4 bin tasarruf ettim kate oldu çıktı başıma işte bütün hafta sonum da elbiseler dolap ve ev temizliği ile geçip bitti

saol kuzum Allah razı olsun.aman bıktım ben bu eşimden, çocuk gibi, doktora gittik ne şikayetiniz var diyor, benim bi şikayetim yok, gayet iyiyim maşallah diyor..çocuğunu zorla doktora götürmüş anne gibi ben konuştum doktorla.yazık doktorda erkekler genelde böyle, umursamaz oluyorlar diyor. kaçamak iyi geldi, önümüzdeki ay için plan yapıyordum şimdi yeniden bir plan yapıp para koymam gerekecek kenara.olsun sağlık olsun da, arada gezelim.. Allah hepimize ağız tadıyla geçim versin tatlım, tak koluna eşini götür zorla vallahi, ben öyle yaptım önceden aldım randevuyu, hadi bakalım gidiyoruz dedim.ona bıraksam hayatta gitmezdi...

amin canım inşallah biter ya.
yok wosvagen alacağız inşallah ikinci el. sıfırları 105 falan.
Allah iyi günlerde kullandırsın canım, ben alınmış alınmıştır diye düşünüyorum, iyi mal kötü gün içindir sözünü pek severim. şimdiden hayırlı uğurlu olsun.ülkemizde maalesef araba fiyatları çok uçuk, o da sırf ödediğimiz dünya kadar vergiden dolayı.verginin bile vergisini ödüyoruz

Hahahaha çok iyi ya benimki de öyle olur valla üstelik doktor korkusu filan da yok ben korktuğum halde gidiyorum yahu o zaman bu ay altının yanında iyi gün parası birikimi olacak kuzum dimi?

ohhh mis gibi olmuştr, ellerinize sağlık :))) ben de dün biraz girişeyim dedim akşam, eşimi de bulmuşken bir sürü pantolon asılı duruyor, yıllardır da giymiyor. dene de olmayanları vereyim dedim, yok kabul etmedi, yorgunum giyemem şimdi dedi, hevesim kursağımda kaldı :)))

Hahahaha çok iyi ya benimki de öyle olur valla üstelik doktor korkusu filan da yok ben korktuğum halde gidiyorum yahu o zaman bu ay altının yanında iyi gün parası birikimi olacak kuzum dimi?
hiç sorma yaa, çocuklar rezil eder ya aileleri, benimki de o misal :))) sevmiyor doktora gitmeyi, neden anlamıyorum.ben de hemen koşar giderim bir aksaklık varsa erken müdahale edilsin diye .
evet bu ay yüküm ağır olacak gibi. ama yıldönümümüz için güzel, çok özel bir otelde bir tatil istiyorum..benim sürprizim ne olacak, yine tatil,yine tatil :) alacağım bir şey kalmadı, her doğumgünü yıldönümü al al, ihtiyaç kalmadı. zaten en sevdiği şey de gezmek tozmak eşimin. yılsonuna kadar pasaport da çıkarmak istiyorum 3 ay var önümüzde ama masraflar çok olacak gibi. Allah yardımcımız olsun.

iyi yapmışsın canım kaçamaklar iyidir arada

Günaydın hanımlar neredesiniz yahu haftasonu baktım yazdım yazdım kimseler yok aaa ihmal etmeyin buraları

haklısın canım, hiç fırsat bulamadım bulsam girer bi selam da olsa verirdim.zaten buradan uzaklaşmak demek para harcamak demek. ne kadar topikte olursam o kadar az harcadığımı farkettim

iyi yapmışsın canım kaçamaklar iyidir arada

kaçtık valla, bir ay kemer sıkarım artık...mecbur. par bitti, kenardaki de suyunu çekti, şimdi buzluğa ve bakliyata yüklenirim artık

biberleri 5 poşet yapıp attım buzluğa, patlıcanlar 3 poşet buzluğa, 1 porsiyon da yemeklik ayırdım şimdi pişireceğim.
acı biber telef etti beni, her yanım yanıyor, çok acıymış hiç bu kadar acı biber görmemiştim sabahtan beri hapşurup öksürüyorum, genzimi yaktı acısı

Migros ürünleri peki kaliteli mi ondan emin olamıyorum

Migros ürünleri peki kaliteli mi ondan emin olamıyorum
ben m marka sirkelerden aldım geçen hafta, hep fersan alırdım ve bir dünya para öderdim, geçen hafta m markalar indirimde ve 1,5 tl idi, aldım hem üzüm hem elma sirkesini çok beğendim, zaten üretici firma da kühne imiş..kühneyi de beğeniyordum, migros için üretmişler..ben memnunum migros marka ürünlerden.

eşim bu hafta akşam iş yerinde yiyip gelecekmiş, evde yediğinde çok geç saate kalıyoruz,rahatsız ediyor.benim de işime geliyor bu durum tabi..z.yağlı patlıcan közleme yemeğimi ve peynirli makarnamı yaptım.bana perşembe gününe kadar yeter. cumartesiye kadar markete gitmeyi düşünmüyorum.cumartesi de yumurta,yoğurt,peynir almak için giderim. ayın 10 una kadar idareli gitmem gerek, maaşını ayın 10 u gibi alıyor eşim. bakalım idare edebilecek miyim. bankada 200 tl para bıraktım, birikim için kalsın istiyorum ama zor gibi görünüyor, ayın 10 una daha çook var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…