- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
ok, ok az önce tv de 1010 görünüyor ata, kuyumcuda 1050 falandır, aman korktum yanlış yatırım yapmayayım diye...kızlar ya bileniniz varsa bir aydınlatsa beni..
2 hafta önce gram altın 147 iken ata altını 990 dan almıştım hatırlarsınız.
dün gram 149,5 olmuş ata altın 985 görünüyor. ata altın almak hata mı? fiyatının yükselmesi gerekmiyor mu bu meretin? :)))
ben de şimdi diyecektim söylediğin gibi değil diyeok, ok az önce tv de 1010 görünüyor ata, kuyumcuda 1050 falandır, aman korktum yanlış yatırım yapmayayım diye...
altın uçmuş hakkaten
bakalım bize kaç gelecek bu ay elektrik bikaç güne gelir eli kulağındadırevet canım çok arttı birden altın fiyatları dediğin gibi kimlerin cebi dolacak yine Allah bilir.
ben de altın alacaktım pazar günü alamadım birden de yükseldi neyse sağlık olsun alırız kısmet oldukça inşallah.
elektrik faturam gelmiş 2 haftası yoktuk o halde önceki fatura 47 iken 56 gelmiş demekki ona da zam geldi zaten hep sabit ücretliler etkileniyor bu zamlardan aman yoruldum gözlerim bile kör oldu
evet canım çok arttı birden altın fiyatları dediğin gibi kimlerin cebi dolacak yine Allah bilir.
ben de altın alacaktım pazar günü alamadım birden de yükseldi neyse sağlık olsun alırız kısmet oldukça inşallah.
elektrik faturam gelmiş 2 haftası yoktuk o halde önceki fatura 47 iken 56 gelmiş demekki ona da zam geldi zaten hep sabit ücretliler etkileniyor bu zamlardan aman yoruldum gözlerim bile kör oldu
ben de şimdi diyecektim söylediğin gibi değil diye
beraber inip çıkıyorlar
çok arttı ne olacak böyle bilmiyorum
bakalım bize kaç gelecek bu ay elektrik bikaç güne gelir eli kulağındadır
hemen geçen ayla karşılaştırır zam var mı yazarım
çok fazla düşeceğini sanmıyorum.bende bu ayın 15 inde bi çeyrek alıcam inşallah.eşimde o paralara hiç dokunmayacak.onlar benım olacak sadece.bu ay inşallah başlıyorum.bu arada arabayı alamadık garantisi bitmiş aracın hayırlısı olsun napalım.araçsız zor oluyor alışınca ama dedim eşime boşver bırca girmeye gerek yok diye.sabahları işe giderken zor oluyor ama idare edecez çoluk çocuk yokken :)aslında burada bulunan tüm topikleri aylardır okuyorum kimi 2012 de açılmış, kimi 2009 da, hemen hemen hepsinde altın çok yükseldi, almadım bu fiyata yazmışlar.sanırım 4-5 aydır ata alıyorum 970 den de aldım yükseldi dendi 980 den de aldım alayım dursun dedim, 990 dan da aldım hepsinde de yükseldi alınmaz yazışmaları okudum. yanımda durursa harcarım diye gittim aldım.galiba çok fazla düşmeyecek bu altın artık.bu seviyelerde üç aşağı beş yukarı devam edecek sanırım.
ben de altın almaya devam ederim elimde para biriktikçe. nasılsa hemen bozdurmayacağız.çok fazla düşeceğini sanmıyorum.bende bu ayın 15 inde bi çeyrek alıcam inşallah.eşimde o paralara hiç dokunmayacak.onlar benım olacak sadece.bu ay inşallah başlıyorum.bu arada arabayı alamadık garantisi bitmiş aracın hayırlısı olsun napalım.araçsız zor oluyor alışınca ama dedim eşime boşver bırca girmeye gerek yok diye.sabahları işe giderken zor oluyor ama idare edecez çoluk çocuk yokken :)
aralıka kadar bekleyelı o zaman sıfır alalım dedik ufak bi kredi ile.bakalım ya hayırlısı şimdilik tabana kuvvet:)bende hiç bozdurmayı düşünmüyorum aslında kötü günler için evde de bi 10 bin tl olmalı ama nerde :)bu da yapacaklarım içinde inşallah :)ben de altın almaya devam ederim elimde para biriktikçe. nasılsa hemen bozdurmayacağız.
çocuk yoksa haklısın, uygun bir fırsat çıkana kadar araba için beklenebilir.
olur inşallah, kararlı olduktan sonra oluyor. kenarda para ya da altın olması güven veriyor gerçektenaralıka kadar bekleyelı o zaman sıfır alalım dedik ufak bi kredi ile.bakalım ya hayırlısı şimdilik tabana kuvvet:)bende hiç bozdurmayı düşünmüyorum aslında kötü günler için evde de bi 10 bin tl olmalı ama nerde :)bu da yapacaklarım içinde inşallah :)
bizim faturamız haftasonu gelmiş. 65 TL,Elektrik faturalarınız ne zaman geliyo kızlar
bizde 2 kişiyiz geçen ay 40 tl gelmişti fatura. sanki biraz çok gelmiş gibi. bu ay gelmedi ama daha.bende 2 haftada bir ütü yapıyorum.bizde akıllı sayaç var mı bilmiyorum nerden öğrenebilirim. bende gece çalıştırayım varsa ya?merhaba kızlar, bugün işlerim çok yoğun ancak yazacak vakit buldum
öğlen yemekten sonra pazara gittim:) şirketin arka sokağında semt pazarı var bugün. küçük ama çok temiz sebzeleri, meyveleri. bir de ben pazar gezmeyi seviyorum:)
pazarın girişinde de büyük bir market var, bugün onun da indirim günü.
pazardan 1 kg domates 2 tl aldım. pazar geçen haftaya göre çok pahalı geldi bana, başka birşey almadım.
marketten 1,75 tl ye patlıcan aldım. 1 kg karnıyarık olarak buzluğa koyacağım, biraz da bu haftaya yemeklik ayrı aldım. 1,45 tl havuç onu da doğrayıp buzluğa koyacağım.
patates 1,25 TL kilosu. 10 TL bitti. işten eve servisle gidip geldiğim için alışverişi burada yapmak eve giderken epey vakit kazandırıyor.
bizim faturamız haftasonu gelmiş. 65 TL,
bu ay çok dikkat ettim elektrik tüketimine mesela hiç fırın falan açmadım , ütüyü 2 haftada bir yaptım.
2 kişiyiz zaten sabah çıkıp akşam geliyoruz. ama geçen ay ile aynı gelmiş. gerçi bu ay derin dondurucu aldım tasarrufum onun farkı oldu sanırım:) bulaşık/çamaşır makinalarımı gece 10'dan sonra çalıştırıyorum ama benim saatlerim akıllı sayaç değil sanırım. faturaya baktım bu ay tek ücret tarifesi yazıyor. boşuna gece onu bekliyorum sanırım.
bir de alt komşum da 2 kişi onun faturasına baktım 35 TL gelmiş. walla aklım almıyor yaaa
ay bizim komşuların da hep çok az geliyor elektrik su bizden mi geçiniyorlar nedir arkadaşmerhaba kızlar, bugün işlerim çok yoğun ancak yazacak vakit buldum
öğlen yemekten sonra pazara gittim:) şirketin arka sokağında semt pazarı var bugün. küçük ama çok temiz sebzeleri, meyveleri. bir de ben pazar gezmeyi seviyorum:)
pazarın girişinde de büyük bir market var, bugün onun da indirim günü.
pazardan 1 kg domates 2 tl aldım. pazar geçen haftaya göre çok pahalı geldi bana, başka birşey almadım.
marketten 1,75 tl ye patlıcan aldım. 1 kg karnıyarık olarak buzluğa koyacağım, biraz da bu haftaya yemeklik ayrı aldım. 1,45 tl havuç onu da doğrayıp buzluğa koyacağım.
patates 1,25 TL kilosu. 10 TL bitti. işten eve servisle gidip geldiğim için alışverişi burada yapmak eve giderken epey vakit kazandırıyor.
bizim faturamız haftasonu gelmiş. 65 TL,
bu ay çok dikkat ettim elektrik tüketimine mesela hiç fırın falan açmadım , ütüyü 2 haftada bir yaptım.
2 kişiyiz zaten sabah çıkıp akşam geliyoruz. ama geçen ay ile aynı gelmiş. gerçi bu ay derin dondurucu aldım tasarrufum onun farkı oldu sanırım:) bulaşık/çamaşır makinalarımı gece 10'dan sonra çalıştırıyorum ama benim saatlerim akıllı sayaç değil sanırım. faturaya baktım bu ay tek ücret tarifesi yazıyor. boşuna gece onu bekliyorum sanırım.
bir de alt komşum da 2 kişi onun faturasına baktım 35 TL gelmiş. walla aklım almıyor yaaa
bizde 2 kişiyiz geçen ay 40 tl gelmişti fatura. sanki biraz çok gelmiş gibi. bu ay gelmedi ama daha.bende 2 haftada bir ütü yapıyorum.bizde akıllı sayaç var mı bilmiyorum nerden öğrenebilirim. bende gece çalıştırayım varsa ya?
ay bizim komşuların da hep çok az geliyor elektrik su bizden mi geçiniyorlar nedir arkadaş
ayiciklijelibom sağol canısı
bizimkiler de ya yaşlı ya da çalışıyorlar ondan galiba az geliyor. bizim evde bebek var yemek ısıtma filan hep çalışıyor anneler sürekli tv açık oturuyor filan ondan ben de çok itiraz etmiyorum açıkçasıson zamanlarda dikkat ediyorum gerçekten de onlara hep daha az fatura geliyor. onlarda 2 kişi biz de, bakınca evde de aşağı yukarı aynı eşyaları kullanıyoruz.
gerçi şöyle bir fark var benim komşumun 2 anne de çok yakın, akşam yemeklerine haftada 5 gün en az onlara gider eve uyuma saati gelirler. ondan az geliyordur ya
bugün yarın gelir eli kulağındadır faturaların bakalım zam var mı bu ayElektrik faturalarınız ne zaman geliyo kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?