- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
ben de bu ay kıstım vanaları bir kaç domates salatalık vardı suladığım onları da attım bakalım ne kadar fark edecekbugün yarın gelir eli kulağındadır faturaların bakalım zam var mı bu ay
ben asıl su ne kadar gelecek onu merak ediyorum mutfak ve banyo musluklarını alttan %20 oranında kıstım bakalım etkisi olacak mı
benim su faturam yıllardır +/-5 TL fark ederbugün yarın gelir eli kulağındadır faturaların bakalım zam var mı bu ay
ben asıl su ne kadar gelecek onu merak ediyorum mutfak ve banyo musluklarını alttan %20 oranında kıstım bakalım etkisi olacak mı
vana nasıl kısıyorsunuz ki kısınca noluyor acaba?ben de bu ay kıstım vanaları bir kaç domates salatalık vardı suladığım onları da attım bakalım ne kadar fark edecek
lavabonun altında vanaları var oradan kısılıyor sular her açışımızda şar şar akmıyor artık.vana nasıl kısıyorsunuz ki kısınca noluyor acaba?
lavabonun altında hem sıcak hem de soğuk su borularının üstünde küçük bir vana varbenim su faturam yıllardır +/-5 TL fark eder
vanalar alttan nasıl kısılacak, mutfakta yapayım ben de. birşey yıkarken su çağlayan gibi çağlıyor maşallah elimin ayarı yok hiç
ben de bu ay kıstım vanaları bir kaç domates salatalık vardı suladığım onları da attım bakalım ne kadar fark edecek
benim su faturam yıllardır +/-5 TL fark eder
vanalar alttan nasıl kısılacak, mutfakta yapayım ben de. birşey yıkarken su çağlayan gibi çağlıyor maşallah elimin ayarı yok hiç
vana nasıl kısıyorsunuz ki kısınca noluyor acaba?
lavabonun altında vanaları var oradan kısılıyor sular her açışımızda şar şar akmıyor artık.
lavabonun altında hem sıcak hem de soğuk su borularının üstünde küçük bir vana var
suyu açın sonuna kadar o vanayı kıstıkça su azalıyor istediğiniz ayarda bırakın
aynen su faturam bi gelsin hemen damlayacağım yanınabu vana kısma işini ben açtım başımıza, inşallah bi işe yarar şu fatura düşer de, uğraştığımıza değer be kızlar :))))
gezdik valla, darısı başınıza inşallah :):)))merhaba herkese nasılsınız.
internette sıkıntı vardı giremedim.
damla cikolata iyi etmişsiniz gezmekle. gezmek dünyanı en güzel şeylerinden biri:) ödediğin 600 lira 1 gece için mi yoksa 2 mi?
sinirliportakal gözlüğün hayırlı olsun canım:)
chericherilady migros ürünlerinin hepsi çok güzel bence.
tuce_tuce canım hakkınızda hayırlısı olsun. allah sabır versin.
elektrik faturasını ben de çk merak ediyorum bakalım..
bende birikim namına pek bişey yok. sadece arada kumbaraya 5-10 bişeyler atıyorum. harcamalar yaptım market falan.
öyle işte ben işe girişeyim:)
merakla bekliyorum, benimki 1 hafta içinde gelir... 3 ay önce 70 tl idi, geçen ay çamaşır makinesini kısıtladım, bulaşık makinesi kullanmadım, 40 tl geldi,..bakalım bu ay ne olacak, gelir gelmez ben de yazacam size :)))aynen su faturam bi gelsin hemen damlayacağım yanına
geçen gün denk gelip komşularınkine baktım(utanmayıp milletin faturasına dadandım resmen) milletin fatura 15-20 arası hep,delirdim yaaa..eşim de bakma sen onlara banyo yapmayıp pis geziyorlar demekki diyor :)))) nasıl o kadar uygun geliyor onlarınki bi anlayamadım bengezdik valla, darısı başınıza inşallah :):)))
tek gece içindi...
çok iyi canım ya darısı başıma inşallah :)))merakla bekliyorum, benimki 1 hafta içinde gelir... 3 ay önce 70 tl idi, geçen ay çamaşır makinesini kısıtladım, bulaşık makinesi kullanmadım, 40 tl geldi,..bakalım bu ay ne olacak, gelir gelmez ben de yazacam size :)))
amin hepimizin inşallah ..ben de 20 ye düşürsem rahatlayacağım... :)))çok iyi canım ya darısı başıma inşallah :)))
geçen gün denk gelip komşularınkine baktım(utanmayıp milletin faturasına dadandım resmen) milletin fatura 15-20 arası hep,delirdim yaaa..eşim de bakma sen onlara banyo yapmayıp pis geziyorlar demekki diyor :)))) nasıl o kadar uygun geliyor onlarınki bi anlayamadım ben
ay hadi inşallah tatlım azalsın hatta 3 ayda 1 gelsinamin hepimizin inşallah ..ben de 20 ye düşürsem rahatlayacağım... :)))
Bende milletin faturalarına bakıyorum elektrik 120 gelende var 30 gelende . Eşim 120 yi görmüyorsun 30 görüyorsun diyor yA millete nasıl az fatura geliyo merak ediyorum gerçekten haklısın . Ama senin anlattıklarına göre cidden faturan yüksek şu durumda benim haftada 3 kere çamaşır makinam çalışır 2 güne bir bulaşık makinam fırın haftada 2 filanmerhaba kızlar, bugün işlerim çok yoğun ancak yazacak vakit buldum
öğlen yemekten sonra pazara gittim:) şirketin arka sokağında semt pazarı var bugün. küçük ama çok temiz sebzeleri, meyveleri. bir de ben pazar gezmeyi seviyorum:)
pazarın girişinde de büyük bir market var, bugün onun da indirim günü.
pazardan 1 kg domates 2 tl aldım. pazar geçen haftaya göre çok pahalı geldi bana, başka birşey almadım.
marketten 1,75 tl ye patlıcan aldım. 1 kg karnıyarık olarak buzluğa koyacağım, biraz da bu haftaya yemeklik ayrı aldım. 1,45 tl havuç onu da doğrayıp buzluğa koyacağım.
patates 1,25 TL kilosu. 10 TL bitti. işten eve servisle gidip geldiğim için alışverişi burada yapmak eve giderken epey vakit kazandırıyor.
bizim faturamız haftasonu gelmiş. 65 TL,
bu ay çok dikkat ettim elektrik tüketimine mesela hiç fırın falan açmadım , ütüyü 2 haftada bir yaptım.
2 kişiyiz zaten sabah çıkıp akşam geliyoruz. ama geçen ay ile aynı gelmiş. gerçi bu ay derin dondurucu aldım tasarrufum onun farkı oldu sanırım:) bulaşık/çamaşır makinalarımı gece 10'dan sonra çalıştırıyorum ama benim saatlerim akıllı sayaç değil sanırım. faturaya baktım bu ay tek ücret tarifesi yazıyor. boşuna gece onu bekliyorum sanırım.
bir de alt komşum da 2 kişi onun faturasına baktım 35 TL gelmiş. walla aklım almıyor yaaa
Bende apartmandaki faturalara arada bir bakıyorum en yüksek faturalardan birisi de bizimkisi bizden fazla nufusla yaşayanlara daha az geliyo yaa sinir oluyorum bende eşimde diyor bu nasıl iş ? kafalarına göre yazıyolar herhalde çünkü bana bu ay su 66.10 tl geldi en alt kattaki yaşlı teyzeye de 66.10 tl üst katta oturan komşuma da 66,10 tl kuruşuna kadar nasıl aynı harcarız ??? Var bu işte bir iş bence
hatta bilinçli tüketici diye hiç fatura gelmesin, bi de üstüne ödül versinler :))))ay hadi inşallah tatlım azalsın hatta 3 ayda 1 gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?