BİRİKİMCİ HATUNLAR

şişede biriktir çiçeklere dök canım

hahahah çiçek yok evde, hiç beceremem çiöek yetiştirmeyi :) acaba domestoslu kova hazırlasam maşrapa ile mi döksem her defasında, acaba öyle daha mı az gider ki :))))
Ben böyle şeyler yapsam benim kocam beni öldürür kesin haha :)

koca görmeyecek şekerim, adamın gözünde karizmayı sıfırlar mıyım hiç :) tüm gün evde yalnızken yapacam misal...
Milletin faturasına bakıyorum diye kızıyor birde bana . Bu vanaları filan kısıyorsunuz yA ben kıssam nasıl kızar bana. Hemen anlıyor farklı birşey olduğunu:)

Milletin faturasına bakıyorum diye kızıyor birde bana . Bu vanaları filan kısıyorsunuz yA ben kıssam nasıl kızar bana. Hemen anlıyor farklı birşey olduğunu:)
benimki de öyleydi de baktı hesap kitap olmadan araba alınmıyor malum araba da bana değil yani
destekliyor şimdi yardımcı da oluyor
damla cikolata canım biz geceleri ses yapamıyoruz evde kızımdan dolayı sifon bile çekemiyorum. diyelim 3 kere gittim tuvalete her seferinde kapağını kapatıp çıkıyorum sifonu da sabah çekiyorum valla.

sen ona direkt fatura için demiyeceksin, alttan alttan akşamları konuşurken ahhhhhh ah,!!! küresel ısınmadan dolayı susuzluk tehlikesi altında dünya diyerek bi girecen konuyaa, taaaa, kutup ayılarından çıkacan...su savaşlarının yakın zamanda olması muhtemel vs gibi konuları açarak vicdan yaptıracan, eli suya falan gitmeyecek..ben yapıyorum valla....
yoksa noolcak fatura 10 tl az gelse ne oluuur, çok gelse ne olur diye noktalıyorum konuyu..ara ara gaz vermek gerekiyor canım alttan alttan

lavabonun altında hem sıcak hem de soğuk su borularının üstünde küçük bir vana var
suyu açın sonuna kadar o vanayı kıstıkça su azalıyor istediğiniz ayarda bırakın
eve gidince eşim gelmeden bir el atayım vanalara:)
aaa peki bulaşık makinesine giden su da oradan değilmi, sıkıntı olmasın. su az gidiyor diye temiz yıkamaz bir daha açarım makinayı falan

walla şöyle söyleyeyim 5 dairede en yüksek elektrik hep bize geliyor. bu ay özellikle baktım tüm faturalara.
su bizden az/çok gelen var.
ama ben alt komşum ile iki evde de 2 kişiyiz mantığıyla kıyaslıyorum.
dışardan bakınca pis gibi görünmüyor ama pek kullanılmayan evde pislenemez sanırım. su faturasının 10 tl gediğini gördüm. hatta eşime söyledim dedim 4 katı bizim fatura. su konusunda çok tasarruflu olamıyorum,dikkat ediyorum makinayı falan dolmadan açmam ama temizliği de seviyorum yaaa

anmm iyi fikirmiş, biriktirip toplu mu çekmeli ki :)))) nasılsa tüm gün yalnızım gelen giden yok :)))

şimdi kalktım baktım, bulaşık makinesinin hortumu faklı bir vanaya bağlı...

şimdi kalktım baktım, bulaşık makinesinin hortumu faklı bir vanaya bağlı...
ayyy faturalara bakmak ne bende tüm binanın tesisat numaraları var:))) internet bankacılığından arada kontrol ediyorum
ilk taşındığımız sene ev sahibimiz yazlığa giderken herkesin tesisat numaralarını vermişti bana faturalar gelince herkesinkini ver diye, tüm tesisatlar kendi adına
akşama vana operasyonu var:))))

ooo o çok güzelmiş, oturduğun yerden hepsi elinin altında :)
yaşantısı size yakın bi komşuyu baz alarak onun rakamlarına düşmeyi hedefleyebilirsin :)

hadi bakalım vana kısma operasyonun hayırlı olsun şimdiden :))))

aynen canım kapağı kapatınca sıkıntı da yok
ben tasarruf adına yapmasam bile özünde yapılıyor oluyor yani
bazen ekşi sözlüğü okuyorum da burada yazışmalarımıza çok gülüp dalga geçiyorlar, şu yazışmalarımızı okusalar ne topa tutarlar bizi :))))

yok artık üç fatura kuruşu kuruşuna aynı.. bence de sallıyorlar sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…