- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
onlar kendi işine baksın:)bazen ekşi sözlüğü okuyorum da burada yazışmalarımıza çok gülüp dalga geçiyorlar, şu yazışmalarımızı okusalar ne topa tutarlar bizi :))))
ay kokar bee :))tamam canım bunu deneyeceğim mutlaka, bi takip edeyim olmadı günde 2 ye böler, çekerim :) çok biriktirmeden :)))
ay hoşgeldin canımyok artık üç fatura kuruşu kuruşuna aynı.. bence de sallıyorlar sanki
ben de çok sıkılıyorum..., bazen, çok nadirde olsa güzel konular oluyor..en son yatakta kocasını şişme bebekle basan biri vardı, ekşidekiler onu bayağı dolamıştı dillerine..yorumlar şahaneydi o konuda:)))ay orası da beni boğuyor ya ben de sizlere bakıp çıkıyorum sadece ama bizi okusalar daha iyi malzeme var çişimizi dillerine dolarlar
oş buldum be ya :)) çişçiler sizii :))ay hoşgeldin canım
yapma yaa, bi takip edeyim, olmadı domestoslu kova yapıp maşrapa ile mi uğraşsam..bilemedim valla..tüm gün wcdeyim resmen, çay kahve su içtikçe, sifondan paralar akıp gidiyor gibi geliyoray kokar bee :))
alaturka tuvalet yok mu? onda daha az su gidiyor benceyapma yaa, bi takip edeyim, olmadı domestoslu kova yapıp maşrapa ile mi uğraşsam..bilemedim valla..tüm gün wcdeyim resmen, çay kahve su içtikçe, sifondan paralar akıp gidiyor gibi geliyor
yook, maalesef..gerçi banyo çok büyük benim, kolay kolay bi koku olmuyor, bi de havalandırması var, koku olur mu emin olamadımalaturka tuvalet yok mu? onda daha az su gidiyor bence
benim fikrimi sorarsan, bidahaki tuvalete kapağı açınca görüntü ve koku seni rahatsız edecektir. hijyenik de olmaz. kovaya su doldurup maşrapayla dökeceksen olabilir ama.yook, maalesef..gerçi banyo çok büyük benim, kolay kolay bi koku olmuyor, bi de havalandırması var, koku olur mu emin olamadım
olabilir ben güzel bi kova su hazırlayıp içine domestos ve biraz yumoş koyup her çişten sonra dökeyim, hem temiz olsun hem de dolu dolu su harcanmasınbenim fikrimi sorarsan, bidahaki tuvalete kapağı açınca görüntü ve koku seni rahatsız edecektir. hijyenik de olmaz. kovaya su doldurup maşrapayla dökeceksen olabilir ama.
sifonun vanasını da kısabilirsin belki?olabilir ben güzel bi kova su hazırlayıp içine domestos ve biraz yumoş koyup her çişten sonra dökeyim, hem temiz olsun hem de dolu dolu su harcanmasın
Sen söyleyince gittim baktım onun girişi ayrıymışeve gidince eşim gelmeden bir el atayım vanalara:)
aaa peki bulaşık makinesine giden su da oradan değilmi, sıkıntı olmasın. su az gidiyor diye temiz yıkamaz bir daha açarım makinayı falan
Ya açıkcası itiraf ediyim ben Sudan tasarruf filan edemem kendim duşta çok kalıyorum baştan aman su faturası fazla gelirse gelsin ona birşey yapamamsen ona direkt fatura için demiyeceksin, alttan alttan akşamları konuşurken ahhhhhh ah,!!! küresel ısınmadan dolayı susuzluk tehlikesi altında dünya diyerek bi girecen konuyaa, taaaa, kutup ayılarından çıkacan...su savaşlarının yakın zamanda olması muhtemel vs gibi konuları açarak vicdan yaptıracan, eli suya falan gitmeyecek..ben yapıyorum valla....
yoksa noolcak fatura 10 tl az gelse ne oluuur, çok gelse ne olur diye noktalıyorum konuyu..ara ara gaz vermek gerekiyor canım alttan alttan
Duşla alakalıdır ya o bence . Benim doğalgaz 2 aylık gelmişti 36 tl karşı komşuya 18 tl geldi o gün o evde yoktu adam kapıya asıp gitmiş bende baktım sinir oldum bana çok geldi gibisinden neyse . Bu durumu anneme anlattım annem dedi ki kızım onun kocasıyla arası kötüdür duş almıyorlardır ondan az gelmiştir sen onu boşver aynı hesap 10 tl su faturası mı olur allah aşkınaeve gidince eşim gelmeden bir el atayım vanalara:)
aaa peki bulaşık makinesine giden su da oradan değilmi, sıkıntı olmasın. su az gidiyor diye temiz yıkamaz bir daha açarım makinayı falan
walla şöyle söyleyeyim 5 dairede en yüksek elektrik hep bize geliyor. bu ay özellikle baktım tüm faturalara.
su bizden az/çok gelen var.
ama ben alt komşum ile iki evde de 2 kişiyiz mantığıyla kıyaslıyorum.
dışardan bakınca pis gibi görünmüyor ama pek kullanılmayan evde pislenemez sanırım. su faturasının 10 tl gediğini gördüm. hatta eşime söyledim dedim 4 katı bizim fatura. su konusunda çok tasarruflu olamıyorum,dikkat ediyorum makinayı falan dolmadan açmam ama temizliği de seviyorum yaaa
kesin var bunda bi iş, bence takipte ol ..
ben de uzun zamandır karşı komşumunkini merak ediyordum, 4 kişi onlar, 22 mi ne gelmiş..biz 2 kişiyiz, eşim sabah çıkarken duş alır bi de akşam gelince..galiba ben tüm gün fazla harcıyorum..ama yazın sıcaklarda günde 3-4 duş aldığım oldu, o fatura 70 geldiğinde öyleydim..her gün bol su ile balkon yıkardım, her gün çamaşır makinesi çalıştırırdım, dolu olsun boş olsun...
haaa bi de aslında bu ara sifona taktım kafayı, klozet gömme bizim, gömme olmasa içine su dolu pet şişe koyardım da, ona çözüm bulamadım, günde en az 10 kez ben kendi başıma sifon çekiyorumdur :))) malum yaz,su çok içiliyor :)))
yok artık üç fatura kuruşu kuruşuna aynı.. bence de sallıyorlar sanki
walla on tl su faturasını görünce ben de aynı şeyi düşündüm ne yalan söyleyeyim:))Duşla alakalıdır ya o bence . Benim doğalgaz 2 aylık gelmişti 36 tl karşı komşuya 18 tl geldi o gün o evde yoktu adam kapıya asıp gitmiş bende baktım sinir oldum bana çok geldi gibisinden neyse . Bu durumu anneme anlattım annem dedi ki kızım onun kocasıyla arası kötüdür duş almıyorlardır ondan az gelmiştir sen onu boşver aynı hesap 10 tl su faturası mı olur allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?