BİRİKİMCİ HATUNLAR

ay orası da beni boğuyor ya ben de sizlere bakıp çıkıyorum sadece ama bizi okusalar daha iyi malzeme var çişimizi dillerine dolarlar
ben de çok sıkılıyorum..., bazen, çok nadirde olsa güzel konular oluyor..en son yatakta kocasını şişme bebekle basan biri vardı, ekşidekiler onu bayağı dolamıştı dillerine..yorumlar şahaneydi o konuda:)))

bizim çişimiz büyük mevzu olur :)))

yook, maalesef..gerçi banyo çok büyük benim, kolay kolay bi koku olmuyor, bi de havalandırması var, koku olur mu emin olamadım
benim fikrimi sorarsan, bidahaki tuvalete kapağı açınca görüntü ve koku seni rahatsız edecektir. hijyenik de olmaz. kovaya su doldurup maşrapayla dökeceksen olabilir ama.

benim fikrimi sorarsan, bidahaki tuvalete kapağı açınca görüntü ve koku seni rahatsız edecektir. hijyenik de olmaz. kovaya su doldurup maşrapayla dökeceksen olabilir ama.
olabilir ben güzel bi kova su hazırlayıp içine domestos ve biraz yumoş koyup her çişten sonra dökeyim, hem temiz olsun hem de dolu dolu su harcanmasın

Ya açıkcası itiraf ediyim ben Sudan tasarruf filan edemem kendim duşta çok kalıyorum baştan aman su faturası fazla gelirse gelsin ona birşey yapamam

Duşla alakalıdır ya o bence . Benim doğalgaz 2 aylık gelmişti 36 tl karşı komşuya 18 tl geldi o gün o evde yoktu adam kapıya asıp gitmiş bende baktım sinir oldum bana çok geldi gibisinden neyse . Bu durumu anneme anlattım annem dedi ki kızım onun kocasıyla arası kötüdür duş almıyorlardır ondan az gelmiştir sen onu boşver aynı hesap 10 tl su faturası mı olur allah aşkına

Sürekli takip edicem zaten bundan sonra kuruşu kuruşuna aynı olması imkansız yaşlı teyzemiz haftada bir zor yıkanıyor haftada bir de temizlikçi geliyor ona bu kadar harcaması imkansız.. Üst kattaki komşumda benden kat be kat fazla çamaşır yıkıyor var bu işte bir iş...

Bende sifona koyayım pet şişe en iyisi

yok artık üç fatura kuruşu kuruşuna aynı.. bence de sallıyorlar sanki

Okumadan yazıyolar 1 ton 2 ton bence de

walla on tl su faturasını görünce ben de aynı şeyi düşündüm ne yalan söyleyeyim:))
hiç mi duş almanızı gerektircek bir işiniz olmuyor diye söylendim söylendim durdum:)

günaydın kızlar, ben bugün çok yoğun olacağım akşama doğru okuyabilirim yazdıklarınızı, size iyi sohbetler:)
vana kısma olayını ben dün yapamadım. eşimle birlikte girdik eve. çaktırmadan mutfakta yemek hazırlarken bakındım ama vanayı göremedim artık bugün inşallah vana operasyonunu yapıcam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…