BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın kızlar ayiciklijelibom marifetli kızımız iyi eğlenceli bir gün olsun inşallah
K kahvemsi mutluluk eşin yokken el at bence de bulursun mutlaka kolay gelsin bu ara benim de işler çok yoğun gece ve sabah bakabiliyorum anca.
Bu arada Kızlar dün bizim banyodaki vanaya bağlı borular su sızdırmaya başlamış eşimin elinden geliyor allahtan bu işler yoksa tamirci masrafı çıkacaktı eşim de çalışıyor gerçi de yapar inşallah müsait olunca :)

günaydın sağol canım:)
iyi bari eşin yapacaksa masraftan kurtulursunuz. tamirci gelse en az 100 lira alırdı. eşlerin elinden böyle işlerin gelmesi bu bakımdan büyük nimet:)
kolay gelsinn:)

günaydın kolay gelsin:)

Gunaydin kizlar ev alma isimiz var kredi cektik hersey hazir bir tek tapu kaldi o da bugun halledilecek insallah
155.000 kredi cektik 30000 altinlarimi bozdurmustum Allahim odeme kolayligi versin insallah
hayırlı olsun canım kaç yıl ve aylık taksit ne kadar

Günaydın kızlar Yen'i uyandım bende kahvaltı yapıcam kuran öğrenmek istiyorum artık bunun için bugün çalışmalara başlamam gerekli hemen öğrenmek istiyorum çünkü kahvaltıdan sonra hemen evi süpürüp silicem 1 saatte . Eşim akşam geç gelebilir tam belli değil ama geç yada erken gelse de menemen yemeğe karar verdik bu gece

hayırlı olsun canım kaç yıl ve aylık taksit ne kadar
7 yillik cektik canim esim konut kredisi cekti ben ihtiyac kredisi cektim
aylik toplam 3200 odememiz olacak
esim borca girmek hic istemiyordu ama ben zorladim insallah pisman olmam

7 yillik cektik canim esim konut kredisi cekti ben ihtiyac kredisi cektim
aylik toplam 3200 odememiz olacak
esim borca girmek hic istemiyordu ama ben zorladim insallah pisman olmam
Hayırlı uğurlu olsun allah borcunuzun Eda'sını versin allah utandırmasın bizde geçen sene çektik evi 170000 aldı eşim 70 bin kredi çekti 10 bin faiz oldu 80 ödenecek yAni . Bizim kredi 2250 ödüyoruz 2019 aralıkta bitiyor bizim kredimiz inş darısı size Canım ama bence iyi birşey yaptın

Gunaydin kizlar ev alma isimiz var kredi cektik hersey hazir bir tek tapu kaldi o da bugun halledilecek insallah
155.000 kredi cektik 30000 altinlarimi bozdurmustum Allahim odeme kolayligi versin insallah
hayırlı olsun ikinizede. en iyisi valla ev sahibi oluyorsunuz ne güzel.Allah ödeme kolaylığı versin

Kızlar günaydınn...

Sabah kumbaraya 6 lira attım.. Cüzdan boşalsın bozuklar ağırlık yapmasın

Kızımla evde ne varsa kahvaltı ettik.. Biraz temizlik yapmak lazım dün süpürdüm bugün de bi daha süpürür silerim artık.. Dağınıklıkları toplamaktan vakit kalmıyor ki birşeye...
Akşam köfte yoğurdum attım dolaba bugün ondan hasanpaşa köftesi yaparım yanına da bi pilav tamamdır

Hayırlısı olsun inşallah iyi günlerde oturun

bizim de araba işi muallakta.sıfırı 110 bin kredi çekip alalım diyoruz 54 bin tlsini.mantıklı mı acaba?

Bizimde ev kredimiz var şimdi de araba için çekmeyi düşünüyoruz bakalım sizin içinde hayırlı olsun inşallah.. Kısa vadede olacaksa olur tabi neden olmasın..

selamlar kızlar :)))

sabah çok erken uyanıp eşimi uğurladım ve işlerin başına geçtim.mutfak, salon balkonlar,banyo, her yeri dip köşe temizledim, fayansları fırçaladım, süpürgelikleri, prizleri, lamba anahtarlarını sildim, dolap içlerini düzenledim, buzdolabımı temizledim, bayağı bi iş yaptım. saat 09.30 gibi çıktım markete gittim.biraz da yürüyüş olsun diye 4 market gezdim, 50 tl almıştım yanıma toplam 46 tl harcamışım.

1,5 kg bütün piliç,domates,biber,salatalık,patates , marul, rulo temizlik bezi, m marka mutfak temizlik spreyi, bulaşık süngeri, yumurta,süt,yoğurt,sofra tuzu,galeta,grisini, ezine peynir, tuvalet kokusu ernet, 3 pk makarna aldım döndüm..

yorulmuşum..bi duş alıp biraz yemek yapacağım.bugün benlik yemek var ama ne olur ne olmaz eşim aç gelirse diye bugünde yapayım bulunsun bir şeyler dedim.

sizler nasılsınız?

bir sürü iş yapmışsın maşallah ya bende çay koydum markete indim ekmek soğan domates biber aldım geldim kahvaltımı yaptım arkadaşlar whatsapptan konuşuyorlardı onlara takıldım biraz bulaşık makinamı çalıştırdım şimdi süt içiyorum bakınıyorum kalkıp ocağımı filan silicem sonra eve hemen bir süpürge tutup silicem inş öyle oturdum kaldım canım sıkılıyor

sağol canım,darısı başına :) oturunca kalkamıyor insan, bi gayret kalkıp yapmazsam benim de kalıyor... akşama kadar telefon,insta, faceb..k derken gün geçiyor.şimdi de internetten okey oynamaya başladım pek zevkli, hiç bırakasım gelmiyor :)))

merhaba hanımlar öğle tatiline a101e uğradım
3lü iç çamaşırı a101in kendi markasının 5 liraya inmiş 2 paket aldım 10 lira harcadım ihtiyacım vardı başka bişey almadım tuttum kendimi

biz bugun öğle yemegınde 26 tl verdik.üstüne bi de dondurma yedik 8 tl de o 34 tl etti. çok fazla para harcıyoruz çokneyse bunla günü kapatırız inşallah.akaşama yemeğim var çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…