olmazsın canım konutta zarar edilmez ayrıca ayda 3200 kenara atamayacaktınız muhtemelen. ben 4 sene önce ev aldım 3 senelik çekmiştim bitti kredilerim ama iyiki almışım şimdi olsa o aldığım fiyata da alamam çok yükseldi, ayrıca ödediğim parayı da biriktirememiş olacaktım çifte kardayım yani. tekrar ev almak isterim ama senin gibi eşim istemiyor gereksiz görüyor kredi çekmeyi7 yillik cektik canim esim konut kredisi cekti ben ihtiyac kredisi cektim
aylik toplam 3200 odememiz olacak
esim borca girmek hic istemiyordu ama ben zorladim insallah pisman olmam
ooo bu fena canım. neye sıkılırsan sıkıl çözüm alışveriş değil gördüğün gibi. inşallah sorunu çözersiniz..kızlar bugün 3 tane tepsi aldım 2 küçük 1 büyük toplamda 14 tl tuttu. birşeye canım sıkıldı ailesel bir mevzu öyle olunca ufak da olsa bir şey alıp rahatlıyorum hala da moralim bozuk ama yapacak bişey yok akşam tepsilerimi yerleştirirm biraz iyi olurum belki...
sağol tatlım :))) valla bi koşturma başladım güne, şimdi de mutfakta yemeklerle uğraşıyorum...
en güzeli canım yattıkça yatası geliyor yoksa insanın ben günün de bereketli geçirilmesi gerektiğine inanıyorum paradan olduğu kadar zamandan tasarruf da mühim bir konu. allah sağlık verdiği sürece koşalım inşallahsağol tatlım :))) valla bi koşturma başladım güne, şimdi de mutfakta yemeklerle uğraşıyorum...
ben de aynısını düşünüyorum canım, sağol tebriğin için, bi gururlandım :)))en güzeli canım yattıkça yatası geliyor yoksa insanın ben günün de bereketli geçirilmesi gerektiğine inanıyorum paradan olduğu kadar zamandan tasarruf da mühim bir konu. allah sağlık verdiği sürece koşalım inşallahçok tebrik ettim seni yine yeniden
eline sağlık canım. maşallah süpersin:)selamlar kızlar :)))
sabah çok erken uyanıp eşimi uğurladım ve işlerin başına geçtim.mutfak, salon balkonlar,banyo, her yeri dip köşe temizledim, fayansları fırçaladım, süpürgelikleri, prizleri, lamba anahtarlarını sildim, dolap içlerini düzenledim, buzdolabımı temizledim, bayağı bi iş yaptım. saat 09.30 gibi çıktım markete gittim.biraz da yürüyüş olsun diye 4 market gezdim, 50 tl almıştım yanıma toplam 46 tl harcamışım.
1,5 kg bütün piliç,domates,biber,salatalık,patates , marul, rulo temizlik bezi, m marka mutfak temizlik spreyi, bulaşık süngeri, yumurta,süt,yoğurt,sofra tuzu,galeta,grisini, ezine peynir, tuvalet kokusu ernet, 3 pk makarna aldım döndüm..
yorulmuşum..bi duş alıp biraz yemek yapacağım.bugün benlik yemek var ama ne olur ne olmaz eşim aç gelirse diye bugünde yapayım bulunsun bir şeyler dedim.
sizler nasılsınız?
canım sıkılıyor kızlar ya
hiç birşey tatmşn etmiyor beni öyle sıkılıyorum boş boşBende oyle sklyrmmm
hiç birşey tatmşn etmiyor beni öyle sıkılıyorum boş boş
bu ev hanımlığı içi beni boğdu artık gına geldi hissediyorum bunu artık evde olmak istemiyorumBende oyle 2 senelk evlym ev hanmym tek basima suan zaman gecsn diye bekliyorm koltukta ://
bu ev hanımlığı içi beni boğdu artık gına geldi hissediyorum bunu artık evde olmak istemiyorum
ben yeni evliyim çocuk düşünmüyoruz zaten sırf sıkılıyorum diye çocuk yapanlarıda anlamıyorum sıkıldım diye bebe mi yapılır ya boşverCocuk yok mu sende yani en azndan cocuklu bayanlar vakit geciriyor ne guzel bende oda yok(
ben yeni evliyim çocuk düşünmüyoruz zaten sırf sıkılıyorum diye çocuk yapanlarıda anlamıyorum sıkıldım diye bebe mi yapılır ya boşver
3 aydır evliyim ben doktora gidiyor musunuzYeni evliysen yapma tabi en az 1 sene. Benim 2 senem bitti 3e girdim ama bakalm kismet olmuyor bizim .
3 aydır evliyim ben doktora gidiyor musunuz
iyide eşin neden gitmedi ki gidecek eğer onda sorun varsa tedavi olunacak zor değil kiGittim bir sorun cikmadi sukur 1 sene deneyin olmazsa gel esinede bakicam dedi 1 sene doldu ama esim gitmedi onada bakilmasi lazm kismet kasima kadar olmazsa gidicez asilama falan basvurucaz artk
eline sağlık canım. maşallah süpersin:)
ben misafirlikteyim. bi kız var evli o geldi. off hava atmalar kendinden bahsetmeler allahım.. ne gıcık biri ya
canım sıkılıyor kızlar ya
Bende oyle sklyrmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?