BİRİKİMCİ HATUNLAR

7 yillik cektik canim esim konut kredisi cekti ben ihtiyac kredisi cektim
aylik toplam 3200 odememiz olacak
esim borca girmek hic istemiyordu ama ben zorladim insallah pisman olmam
olmazsın canım konutta zarar edilmez ayrıca ayda 3200 kenara atamayacaktınız muhtemelen. ben 4 sene önce ev aldım 3 senelik çekmiştim bitti kredilerim ama iyiki almışım şimdi olsa o aldığım fiyata da alamam çok yükseldi, ayrıca ödediğim parayı da biriktirememiş olacaktım çifte kardayım yani. tekrar ev almak isterim ama senin gibi eşim istemiyor gereksiz görüyor kredi çekmeyi

kızlar bugün 3 tane tepsi aldım 2 küçük 1 büyük toplamda 14 tl tuttu. birşeye canım sıkıldı ailesel bir mevzu öyle olunca ufak da olsa bir şey alıp rahatlıyorum hala da moralim bozuk ama yapacak bişey yok akşam tepsilerimi yerleştirirm biraz iyi olurum belki...

ooo bu fena canım. neye sıkılırsan sıkıl çözüm alışveriş değil gördüğün gibi. inşallah sorunu çözersiniz..

sağol tatlım :))) valla bi koşturma başladım güne, şimdi de mutfakta yemeklerle uğraşıyorum...
en güzeli canım yattıkça yatası geliyor yoksa insanın ben günün de bereketli geçirilmesi gerektiğine inanıyorum paradan olduğu kadar zamandan tasarruf da mühim bir konu. allah sağlık verdiği sürece koşalım inşallah çok tebrik ettim seni yine yeniden

ben de aynısını düşünüyorum canım, sağol tebriğin için, bi gururlandım :)))

eline sağlık canım. maşallah süpersin:)
ben misafirlikteyim. bi kız var evli o geldi. off hava atmalar kendinden bahsetmeler allahım.. ne gıcık biri ya

Bende oyle 2 senelk evlym ev hanmym tek basima suan zaman gecsn diye bekliyorm koltukta ://
bu ev hanımlığı içi beni boğdu artık gına geldi hissediyorum bunu artık evde olmak istemiyorum

Cocuk yok mu sende yani en azndan cocuklu bayanlar vakit geciriyor ne guzel bende oda yok (
ben yeni evliyim çocuk düşünmüyoruz zaten sırf sıkılıyorum diye çocuk yapanlarıda anlamıyorum sıkıldım diye bebe mi yapılır ya boşver

ben yeni evliyim çocuk düşünmüyoruz zaten sırf sıkılıyorum diye çocuk yapanlarıda anlamıyorum sıkıldım diye bebe mi yapılır ya boşver

Yeni evliysen yapma tabi en az 1 sene. Benim 2 senem bitti 3e girdim ama bakalm kismet olmuyor bizim .

Gittim bir sorun cikmadi sukur 1 sene deneyin olmazsa gel esinede bakicam dedi 1 sene doldu ama esim gitmedi onada bakilmasi lazm kismet kasima kadar olmazsa gidicez asilama falan basvurucaz artk
iyide eşin neden gitmedi ki gidecek eğer onda sorun varsa tedavi olunacak zor değil ki

eline sağlık canım. maşallah süpersin:)
ben misafirlikteyim. bi kız var evli o geldi. off hava atmalar kendinden bahsetmeler allahım.. ne gıcık biri ya

sağol canım yaa, iyi oldu işler çıktı aradan..gerçi haftada bir yaptığım şeyler, kapı cam açık olunca her yer toz maalesef...

canım sıkılıyor kızlar ya

Bende oyle sklyrmmm

siz niye sıkılıyorsunuz bakiim?
evde oturarak vakit mi geçer, giyin eşofmanları bi çıkın 1 saat yürüyün bi hava alın, havalar da serinledi, tam sonbahar havası..tüm gün evde oturulur mu kızlar? mapus gibi..çıkın da bi enerjinizi atın, valla çok tehlikeli, öyle oturulmaz tüm gün..
ya bir iş ya bir hobi edinin..örgü,elişi,kanaviçe ne bileyim ya da kurslara bakın, valla bak, ömür bitmez böyle, hem çevre edinirsiniz hem gittim geldim bi değişiklik olur, havanız değişir... sakın kapatmayın evlere kendinizi, Allah muhafaza sonu iyi değil o işlerin...ben de ev hanımıyım, çocuk da yok, ama hiç bir şey yapmasam 1 saat enerjimi atıp geliyorum.evde işim de olsa, o saati kendime ayırıp bi hava alıp dönüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…