- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Bende oyle 2 senelk evlym ev hanmym tek basima suan zaman gecsn diye bekliyorm koltukta ://
bende işdeyim keşke evde olsam diye düşünüyorum ohh geniş geniş zaman olsa keşke.dün ütünün yarısını yaptım yarısı kaldı.bende 2 yıllık evliyim.bizde bebek düşünüyoruz bakalaım hayırlısı. ama ev hanımlığı gibi yok yeminle :)Bende oyle 2 senelk evlym ev hanmym tek basima suan zaman gecsn diye bekliyorm koltukta ://
hay çok yaşa ne güzel anlatmışsın ev hanımı olsam koltuktan kalkmazdım be var mı rahatlık gibisisağol canım yaa, iyi oldu işler çıktı aradan..gerçi haftada bir yaptığım şeyler, kapı cam açık olunca her yer toz maalesef...
siz niye sıkılıyorsunuz bakiim?
evde oturarak vakit mi geçer, giyin eşofmanları bi çıkın 1 saat yürüyün bi hava alın, havalar da serinledi, tam sonbahar havası..tüm gün evde oturulur mu kızlar? mapus gibi..çıkın da bi enerjinizi atın, valla çok tehlikeli, öyle oturulmaz tüm gün..
ya bir iş ya bir hobi edinin..örgü,elişi,kanaviçe ne bileyim ya da kurslara bakın, valla bak, ömür bitmez böyle, hem çevre edinirsiniz hem gittim geldim bi değişiklik olur, havanız değişir... sakın kapatmayın evlere kendinizi, Allah muhafaza sonu iyi değil o işlerin...ben de ev hanımıyım, çocuk da yok, ama hiç bir şey yapmasam 1 saat enerjimi atıp geliyorum.evde işim de olsa, o saati kendime ayırıp bi hava alıp dönüyorum...
aynen öyle vaalla, inşallah senin de gönlüne göre olur..hayatımda 1 gün bile sıkıldım demedim, evde olmak, kendine ait vaktin olması kadar güzel bir şey olamaz bence de...her anımı dolu dolu geçiririm, yürürüm,yüzerim, puzzle yaparım, film izlerim, müzik dinler dans ederim... ben kendimle çok eğlenen bi tipimdir :))))bende işdeyim keşke evde olsam diye düşünüyorum ohh geniş geniş zaman olsa keşke.dün ütünün yarısını yaptım yarısı kaldı.bende 2 yıllık evliyim.bizde bebek düşünüyoruz bakalaım hayırlısı. ama ev hanımlığı gibi yok yeminle :)
aminn canım benim, hep birlikte çok ve mutlu yaşayalım :))) evde olmak gibisi yok hakkaten, inşallah sen de her şeyi yoluna koyar evde istirahate çekilirsin :))) bebişlerini büyütürsün mutlu mutlu :)))hay çok yaşa ne güzel anlatmışsın ev hanımı olsam koltuktan kalkmazdım be var mı rahatlık gibisi
sen öyle zannet 1 ay evde kal o zaman anlarsın ne demek istediğimibende işdeyim keşke evde olsam diye düşünüyorum ohh geniş geniş zaman olsa keşke.dün ütünün yarısını yaptım yarısı kaldı.bende 2 yıllık evliyim.bizde bebek düşünüyoruz bakalaım hayırlısı. ama ev hanımlığı gibi yok yeminle :)
pek sanmıyorum canım memurum ben. emekli olana kadar çalışmaya devam.bazen eşim dalga geçer seni ev hanımlığına terfi ettireyim mi der ben de olurr derim :) sabah 8 aksam 5 çalışınca her sey bi değişik oluyor kolay yemekler hafif toplanmış bır ev falan filan. buna da şükür ama:)aminn canım benim, hep birlikte çok ve mutlu yaşayalım :))) evde olmak gibisi yok hakkaten, inşallah sen de her şeyi yoluna koyar evde istirahate çekilirsin :))) bebişlerini büyütürsün mutlu mutlu :)))
ya yok mu konu komşun. kendıne vakıt ayır yemınle tırnağımdaki ojenın yarısı çıkmış yarısı silinmeyı bekliyor bak o kadar yetişemiyorum hiç bir şeye:9 evde olup da her şeye daha bi tam anlamıyla yetişmek niyeyse bana cazip geliyor. hep tıplu bır evın vardır zor yapılmış zahmetli yemeklerin vardır dolabında.ütün hıc bırıkmez senın işte bunlar güzel şeyler değil mi.kocana yorulmamış olarak kapıyı açarsın:)sen öyle zannet 1 ay evde kal o zaman anlarsın ne demek istediğimi
bak ne oluyor biliyor musun bir süre sonra yorulmak istiyorsun . ev işi nankör ya yap et aynı canım inan bana konu komşuya gelirsek dün komşu geldi bir önceki gün ben gittim ama görüşmek istemiyorum birbirlerine olan tavırları konuşmaları filan bana göre değil anlayacağın.ya yok mu konu komşun. kendıne vakıt ayır yemınle tırnağımdaki ojenın yarısı çıkmış yarısı silinmeyı bekliyor bak o kadar yetişemiyorum hiç bir şeye:9 evde olup da her şeye daha bi tam anlamıyla yetişmek niyeyse bana cazip geliyor. hep tıplu bır evın vardır zor yapılmış zahmetli yemeklerin vardır dolabında.ütün hıc bırıkmez senın işte bunlar güzel şeyler değil mi.kocana yorulmamış olarak kapıyı açarsın:)
hangi şehirdesin sen gel bana komşu kahve yaparım sana:) iş de olsan da diyeceksın kı hiç bi şeye yetisemıyorum.hep mılletın ağız kokusunu çekiyorum.müdürü ayrı müdür yardımcısı ayrı şube müdür ayrı.valla çalışıyorum da maaş hep bi yerlere gidiyor yemınle.bekarken daha zengindim:)yabancı dizilere sar kendını bence.kışlık at buzluğa git 60 kılo domates al 2 gün onla uğraş. ay ne bilim ben de bunlara özeniyorum.bak buzlukda sadece kurbanlık et var sebze desen zırnık yok.bak ne oluyor biliyor musun bir süre sonra yorulmak istiyorsun . ev işi nankör ya yap et aynı canım inan bana konu komşuya gelirsek dün komşu geldi bir önceki gün ben gittim ama görüşmek istemiyorum birbirlerine olan tavırları konuşmaları filan bana göre değil anlayacağın.
pek sanmıyorum canım memurum ben. emekli olana kadar çalışmaya devam.bazen eşim dalga geçer seni ev hanımlığına terfi ettireyim mi der ben de olurr derim :) sabah 8 aksam 5 çalışınca her sey bi değişik oluyor kolay yemekler hafif toplanmış bır ev falan filan. buna da şükür ama:)
hayatımız vergi ödemekle geçiyor zaten, buyursunlar gelsinler , yakında bana da gelecekler soldan soldan :))))haberlerde okudum motorlu taşıtlar vergisine %40 zam gelmiş
gelir vergisine ve emlak vergilerine de gelmiş 2018 yılı itibariyle
ne desem boş
alemsin yahangi şehirdesin sen gel bana komşu kahve yaparım sana:) iş de olsan da diyeceksın kı hiç bi şeye yetisemıyorum.hep mılletın ağız kokusunu çekiyorum.müdürü ayrı müdür yardımcısı ayrı şube müdür ayrı.valla çalışıyorum da maaş hep bi yerlere gidiyor yemınle.bekarken daha zengindim:)yabancı dizilere sar kendını bence.kışlık at buzluğa git 60 kılo domates al 2 gün onla uğraş. ay ne bilim ben de bunlara özeniyorum.bak buzlukda sadece kurbanlık et var sebze desen zırnık yok.
4 sene bekle beni 4 sene sonra doğu görevine geliyoruz bizde.belki Siirt çıkar bızede belli olmaz valla :) ne mezunusun sen evden iş falan mı alsan acaba.alemsin yabunların hiç birini yapmak istemiyorum aman boşver biz siirtteyiz eşim asker o yüzden buradayız kimsemiz yok burada
allahım yüzme kursu diyor sana geliyorum.geçen sene gittiydim ay ne zevkliydi tabı eve gelınce pertim çıkmış oluyordu ama hoşdu ya off.bu sene de sadece yüzmemı ılerletmeye gıderım bak bende:)haklısın canım, çalışırken zor olur tabi...
valla tam sana bunları yazarken internetten kendime yüzme havuzu buldum kışlık, ileri teknik yüzme kursu istiyordum aradım anlaştım, salı sabahı başlıyorum :))) ev hanımı olmak illa evde yemek temizlik yapıp komşu ağırlamayı gerektirmiyor ki :))) mutlaka sevdiği bi uğraşı olmalı insanın ...
yanına bi kurs daha bulayım kışım şenlensin bari :)
bence de çook zevkli, git vallahi,allahım yüzme kursu diyor sana geliyorum.geçen sene gittiydim ay ne zevkliydi tabı eve gelınce pertim çıkmış oluyordu ama hoşdu ya off.bu sene de sadece yüzmemı ılerletmeye gıderım bak bende:)
haklısın canım, çalışırken zor olur tabi...
valla tam sana bunları yazarken internetten kendime yüzme havuzu buldum kışlık, ileri teknik yüzme kursu istiyordum aradım anlaştım, salı sabahı başlıyorum :))) ev hanımı olmak illa evde yemek temizlik yapıp komşu ağırlamayı gerektirmiyor ki :))) mutlaka sevdiği bi uğraşı olmalı insanın ...
yanına bi kurs daha bulayım kışım şenlensin bari :)
uzaktan eğitim yüksek lisans yap bence çok çok mantıklı.bende şeflik sınavına hazırlanayım diyorum maaş en azından 500 tl artar iyi para dimibence de çook zevkli, git vallahi,
bi de uzaktan eğitim programlarına katılacağım şimdi konulara bakıyorum, boş boş vakit öldürmekle olmaz hakkaten :))
istanbulda değilim maalesef.. karma ya da sırf kadın - erkek grupları var.. pazartesi-çarşamba ya da salı-perşembe grupları varmış.. havuz kartı veriyorlar istediğim gün gidip derse katılıyorum eş zamanlı devam ediyormuş kurslar..karma istenirse haftasonu akşamüstü var..ben çalışmadığım için hafta içi kadın gruplarına devam edeceğimMerhaba
Ben de ileri yüzmeye gitmek istiyorum , istanbuldayım ..
Gideceğimiz yer hangi şehirde ? Eğitim karma mı
yüksek lisans kasar şimdi, tez var mı onlarda acaba? bi araştırayım..farklı konularda sertifika programları da ilgimi çekiyor aslındauzaktan eğitim yüksek lisans yap bence çok çok mantıklı.bende şeflik sınavına hazırlanayım diyorum maaş en azından 500 tl artar iyi para dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?