- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
süper tabi, 500 az para mı? bi yarım altın parası :)))uzaktan eğitim yüksek lisans yap bence çok çok mantıklı.bende şeflik sınavına hazırlanayım diyorum maaş en azından 500 tl artar iyi para dimi
tez yok ben bi ara baya heveslenmiştim araştırmıştım.kasmaz uzaktan eğitimin nesi kasacak allah askına :) aynen 500 tl iyi para da sınav da zor her gün biraz biraz çalışmak lazım ona da eve gidince yayılıp kalıyorum malsef.hatta en ucuz üniversite Karabük ona bi bak istersen.bölüm ne senin?yüksek lisans kasar şimdi, tez var mı onlarda acaba? bi araştırayım..farklı konularda sertifika programları da ilgimi çekiyor aslında
bu karabüke bakıyorum şimdi ama bulamadım online yüksek lisans programlarını..bi araştırayım canım ben.tez yok ben bi ara baya heveslenmiştim araştırmıştım.kasmaz uzaktan eğitimin nesi kasacak allah askına :) aynen 500 tl iyi para da sınav da zor her gün biraz biraz çalışmak lazım ona da eve gidince yayılıp kalıyorum malsef.hatta en ucuz üniversite Karabük ona bi bak istersen.bölüm ne senin?
oha ohaa %40 mııı! %100 yapsalarmış elleri değmişkenhaberlerde okudum motorlu taşıtlar vergisine %40 zam gelmiş
gelir vergisine ve emlak vergilerine de gelmiş 2018 yılı itibariyle
ne desem boş
iyide eşin neden gitmedi ki gidecek eğer onda sorun varsa tedavi olunacak zor değil ki
sağol canım yaa, iyi oldu işler çıktı aradan..gerçi haftada bir yaptığım şeyler, kapı cam açık olunca her yer toz maalesef...
siz niye sıkılıyorsunuz bakiim?
evde oturarak vakit mi geçer, giyin eşofmanları bi çıkın 1 saat yürüyün bi hava alın, havalar da serinledi, tam sonbahar havası..tüm gün evde oturulur mu kızlar? mapus gibi..çıkın da bi enerjinizi atın, valla çok tehlikeli, öyle oturulmaz tüm gün..
ya bir iş ya bir hobi edinin..örgü,elişi,kanaviçe ne bileyim ya da kurslara bakın, valla bak, ömür bitmez böyle, hem çevre edinirsiniz hem gittim geldim bi değişiklik olur, havanız değişir... sakın kapatmayın evlere kendinizi, Allah muhafaza sonu iyi değil o işlerin...ben de ev hanımıyım, çocuk da yok, ama hiç bir şey yapmasam 1 saat enerjimi atıp geliyorum.evde işim de olsa, o saati kendime ayırıp bi hava alıp dönüyorum...
Ben normalde cikiyorum bugun biraz rahatsizsim ondan cikmadim hava miss gibi ama haklsnz. El isi falan hic yapamiyorum ama ogrenmek icin basliycam artk ksmet
damla cikolata ay ne iyi yapmışsın hem aktivite olur, hem kendini geliştirirsin. başka nasıl bi kursa bakmayı düşünüyorsun?
geçmiş olsun, evde oturmak çok sıkar, elişi için de halk eğitimi merkezlerinde ücretsiz kurslar oluyor, her ilde vardır mutlaka, ekim gibi başlar dersler, bu aralar araştırıp başlayabilirsiniz.
sağolasın, evet iyi oldu,dedim buradan yazıyorum ama ben niye bakmıyorum kendim için :)))
üniversitenin sürekli eğitim merkezlerine falan bakıyorum, belki resim kursu olabilir, yağlı boya resim yapmak isterdim
hamile kalsan da kurs aksamaz ki, insanlar doğuma kadar nasıl ağır koşullarda çalışıyorlar canım, hamilelik hastalık değildir, öyle düşünme..halk eğitiminde tüm kurslar ücretsiz, haftada bir kaç kez, 1-2 saat gider, hem ustasından öğrenirsin hem de evden çıkmış olursun, az önce yazmışsın ya koltukta akşam olmasını bekliyorum diye, ondan diyorum, bekleme sakın koltuk tepelerinde, hayat beklemek için çok kısa..Ben normalde universite bitirdim calisiyordum ama esimden sonra geldgm icin eve esim istemedi ayrildim isten sonra kafama yatan bir yer bulamadim oylede kaldim ev hanimi olarak 2 senedir ama belki yuksek lisans yaparm demstm smdi cocuk istiyoruz Allah nasip ederse gerci 1 sene oldu olmadi ama her an hamile kalrm diyede birseye baslayip yarim birakmak istemiyorum zor gelir tamamlayamam oyle olunca . Bakalm belki internetten baslarm biraz boyle el isi falan videolarini izleyp yapmaya falan herseye cozum var yeterki isteyelimm :)
hamile kalsan da kurs aksamaz ki, insanlar doğuma kadar nasıl ağır koşullarda çalışıyorlar canım, hamilelik hastalık değildir, öyle düşünme..halk eğitiminde tüm kurslar ücretsiz, haftada bir kaç kez, 1-2 saat gider, hem ustasından öğrenirsin hem de evden çıkmış olursun, az önce yazmışsın ya koltukta akşam olmasını bekliyorum diye, ondan diyorum, bekleme sakın koltuk tepelerinde, hayat beklemek için çok kısa..
peki, hayırlısı olsun o halde :))))Evet biraz problemli bu hamilelik olayi bende o yuzden canm devam edemem diyorum kismet tabi yok ya vakit gecmiyor valla bugun evde kaldim hic gecmedi zor isler :)
valla ben istisna olaraktan memnunum halimden çok şükür :))) iyi karar vermişsin, hayırlısı olsun senin için inşallah :)herkes kendinde olmayanı istiyor işte:) çalışan kadın ev hanımı olmak, ev hanımı olan da çalışmak istiyor. istisnalar hariç tabi.
ben de çalışmaya karar verdim, asgari ücretle bile olsa. ayrıca 2 yıllık açıktan okumak istiyorum.
ooo yağlı boya, bayılırım:)geçmiş olsun, evde oturmak çok sıkar, elişi için de halk eğitimi merkezlerinde ücretsiz kurslar oluyor, her ilde vardır mutlaka, ekim gibi başlar dersler, bu aralar araştırıp başlayabilirsiniz.
sağolasın, evet iyi oldu,dedim buradan yazıyorum ama ben niye bakmıyorum kendim için :)))
üniversitenin sürekli eğitim merkezlerine falan bakıyorum, belki resim kursu olabilir, yağlı boya resim yapmak isterdim
naparsan yap aşk ile yap demi:)) saol canımvalla ben istisna olaraktan memnunum halimden çok şükür :))) iyi karar vermişsin, hayırlısı olsun senin için inşallah :)
Hayırlı uğurlu olsun Canım biter huzurla oturursunuz inş yaEvin tapusunu aldik kizlar simdi temizlik sirketiyle konustum yarin evi temizleyecekler yarin kombi alinacak elektrik su aboneligi var nakliyecilerle konusulacak daha
Ev tasimak ev almak cok mesakkatli ve yorucu bir ismis su 1 hafta gecse rahatlayacagz insallah
Insallah canm cok sagolHayırlı uğurlu olsun Canım biter huzurla oturursunuz inş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?