BİRİKİMCİ HATUNLAR

yüksek lisans kasar şimdi, tez var mı onlarda acaba? bi araştırayım..farklı konularda sertifika programları da ilgimi çekiyor aslında
tez yok ben bi ara baya heveslenmiştim araştırmıştım.kasmaz uzaktan eğitimin nesi kasacak allah askına :) aynen 500 tl iyi para da sınav da zor her gün biraz biraz çalışmak lazım ona da eve gidince yayılıp kalıyorum malsef.hatta en ucuz üniversite Karabük ona bi bak istersen.bölüm ne senin?

bu karabüke bakıyorum şimdi ama bulamadım online yüksek lisans programlarını..bi araştırayım canım ben.
ama tek konuda bilgilenmektense bir çok farklı konuda bilgi sahibi olabileceğim programlar daha çok ilgimi çekiyor..
nasılsa çalışmayı düşünmüyorum yüksek lisans yapmama gerek var mı bilemedim..

herkes kendinde olmayanı istiyor işte:) çalışan kadın ev hanımı olmak, ev hanımı olan da çalışmak istiyor. istisnalar hariç tabi.
ben de çalışmaya karar verdim, asgari ücretle bile olsa. ayrıca 2 yıllık açıktan okumak istiyorum.

Ben normalde cikiyorum bugun biraz rahatsizsim ondan cikmadim hava miss gibi ama haklsnz. El isi falan hic yapamiyorum ama ogrenmek icin basliycam artk ksmet

Ben normalde cikiyorum bugun biraz rahatsizsim ondan cikmadim hava miss gibi ama haklsnz. El isi falan hic yapamiyorum ama ogrenmek icin basliycam artk ksmet

geçmiş olsun, evde oturmak çok sıkar, elişi için de halk eğitimi merkezlerinde ücretsiz kurslar oluyor, her ilde vardır mutlaka, ekim gibi başlar dersler, bu aralar araştırıp başlayabilirsiniz.

damla cikolata ay ne iyi yapmışsın hem aktivite olur, hem kendini geliştirirsin. başka nasıl bi kursa bakmayı düşünüyorsun?

sağolasın, evet iyi oldu,dedim buradan yazıyorum ama ben niye bakmıyorum kendim için :)))
üniversitenin sürekli eğitim merkezlerine falan bakıyorum, belki resim kursu olabilir, yağlı boya resim yapmak isterdim

Ben normalde universite bitirdim calisiyordum ama esimden sonra geldgm icin eve esim istemedi ayrildim isten sonra kafama yatan bir yer bulamadim oylede kaldim ev hanimi olarak 2 senedir ama belki yuksek lisans yaparm demstm smdi cocuk istiyoruz Allah nasip ederse gerci 1 sene oldu olmadi ama her an hamile kalrm diyede birseye baslayip yarim birakmak istemiyorum zor gelir tamamlayamam oyle olunca . Bakalm belki internetten baslarm biraz boyle el isi falan videolarini izleyp yapmaya falan herseye cozum var yeterki isteyelimm :)

hamile kalsan da kurs aksamaz ki, insanlar doğuma kadar nasıl ağır koşullarda çalışıyorlar canım, hamilelik hastalık değildir, öyle düşünme..halk eğitiminde tüm kurslar ücretsiz, haftada bir kaç kez, 1-2 saat gider, hem ustasından öğrenirsin hem de evden çıkmış olursun, az önce yazmışsın ya koltukta akşam olmasını bekliyorum diye, ondan diyorum, bekleme sakın koltuk tepelerinde, hayat beklemek için çok kısa..

Evet biraz problemli bu hamilelik olayi bende o yuzden canm devam edemem diyorum kismet tabi yok ya vakit gecmiyor valla bugun evde kaldim hic gecmedi zor isler :)

valla ben istisna olaraktan memnunum halimden çok şükür :))) iyi karar vermişsin, hayırlısı olsun senin için inşallah :)

ooo yağlı boya, bayılırım:)

Eşim 2 saatliğine geri işe gitti kızlar bende netten dizi izliyorum yA İstanbullu geline başlamak istiyorum hiç izlemedim siz ne yapıyorsunuz kızlar

Evin tapusunu aldik kizlar simdi temizlik sirketiyle konustum yarin evi temizleyecekler yarin kombi alinacak elektrik su aboneligi var nakliyecilerle konusulacak daha
Ev tasimak ev almak cok mesakkatli ve yorucu bir ismis su 1 hafta gecse rahatlayacagz insallah

Hayırlı uğurlu olsun Canım biter huzurla oturursunuz inş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…