Hayırlı olsun güle güle oturun inş..Evin tapusunu aldik kizlar simdi temizlik sirketiyle konustum yarin evi temizleyecekler yarin kombi alinacak elektrik su aboneligi var nakliyecilerle konusulacak daha
Ev tasimak ev almak cok mesakkatli ve yorucu bir ismis su 1 hafta gecse rahatlayacagz insallah
istanbulda değilim maalesef.. karma ya da sırf kadın - erkek grupları var.. pazartesi-çarşamba ya da salı-perşembe grupları varmış.. havuz kartı veriyorlar istediğim gün gidip derse katılıyorum eş zamanlı devam ediyormuş kurslar..karma istenirse haftasonu akşamüstü var..ben çalışmadığım için hafta içi kadın gruplarına devam edeceğim
Evet biraz problemli bu hamilelik olayi bende o yuzden canm devam edemem diyorum kismet tabi yok ya vakit gecmiyor valla bugun evde kaldim hic gecmedi zor isler :)
Bu elektrik faturası neden bu kadar özenli davrandığımız halde daha yüksek geliyor anlamıyorum ciddeniyi akşamlar hanımlar
bugün pazara gittim
1 kilo elma 2.5tl
1.5 kilo mandalina 2.80tl
dereotu maydanoz 1 lira
toplam 6.30tl harcadım
vee elektrik faturası geldi
ben burada yazayım şunu şunu yapıyorum diyeyim tasarruf diyeyim her zaman 45 47 arası gelen fatura 66 tl gelmiş
çok sinirlendim ben indirmeye çalışıyorum inadına çıkıyor
bu ay daha dikkatli olacağım
Bu ay elektrik faturasi bizede herzamnkinden fazla gelmis anneme kayinvalideye falanda fazla gelmisiyi akşamlar hanımlar
bugün pazara gittim
1 kilo elma 2.5tl
1.5 kilo mandalina 2.80tl
dereotu maydanoz 1 lira
toplam 6.30tl harcadım
vee elektrik faturası geldi
ben burada yazayım şunu şunu yapıyorum diyeyim tasarruf diyeyim her zaman 45 47 arası gelen fatura 66 tl gelmiş
çok sinirlendim ben indirmeye çalışıyorum inadına çıkıyor
bu ay daha dikkatli olacağım
alemsin ya hamile kalırım belki diye mi başlamıyosun canım :))) ben 9 ay boyunca çalıştım en son izne çıktımertesi hafta doğurdum. çocuk 4 aylık oldu yine çalıştım mecburen, çocuksuz hayatımla olan tek farkı akşam eve gittiğimde bebeğimle ilgileniyorum
Faturalarda elektriğin birim fiyatına filan bir baksak geçen aylarla ne değiştiBu ay elektrik faturasi bizede herzamnkinden fazla gelmis anneme kayinvalideye falanda fazla gelmis
Bnce bu ay ya zamlandi yada ekstradan bir para alindi ben oyle tahmin ediyorum
ben de anlamadım gittiBu elektrik faturası neden bu kadar özenli davrandığımız halde daha yüksek geliyor anlamıyorum cidden
ben de çevreme sorayım bakalım anormallik var mıBu ay elektrik faturasi bizede herzamnkinden fazla gelmis anneme kayinvalideye falanda fazla gelmis
Bnce bu ay ya zamlandi yada ekstradan bir para alindi ben oyle tahmin ediyorum
Valla ben elektrikten daha fazla tasarruf edemem yanı bunalıyorum daha fazla sıkınca . Çamaşır mı yıkamayayım bulaşık mı allahımben de anlamadım gitti
birim fiyatlara baktım aynı
ama kullanım arttıkça ona göre ödenen vergiler de artıyor o da çok arttırıyor faturayı vergiler sabit değil
ben de çevreme sorayım bakalım anormallik var mı
ben de anlamadım gitti
birim fiyatlara baktım aynı
ama kullanım arttıkça ona göre ödenen vergiler de artıyor o da çok arttırıyor faturayı vergiler sabit değil
ben de çevreme sorayım bakalım anormallik var mı
Valla ben elektrikten daha fazla tasarruf edemem yanı bunalıyorum daha fazla sıkınca . Çamaşır mı yıkamayayım bulaşık mı allahım
Ben elektrik için uğraştım ama düşmedi yA o zaman uğraşmayı bıraktım sıkıldım çünkü gerçekten şimdi normal davranmaya başladım. Ayrıca benim su faturası gelmiyo Temmuz'dan beri şimdilerde bi gelecek dünya kaç bucak görücez. Ben Sudan tasarruf edemem cidden duş alınıyo zaten ona yapacak birşey Yok balkon yıkıyorum. Burası aşırı tozlu Benim halılarım beyaz şimdi yıkamasam halılar batıyor hoş yıkasamda batıyo . Mutfağa girince balkonda musluk var onu açıyorum kendi akıp gidiyo ben çıkıp süpürmem hiç. Ama elektriği kafaya taktım bendegünaydın kızlar,
valla sizlerle beraber aynı şoku sabah sabah ben de su faturamda yaşadım.günlerdir bekliyordum, az önce gelmiş, eşim mesaj atmış.
geçen ay 40 tl ödediğim faturam bu ay 50 tl gelmiş..bu işte bir iş var..bize neyi giydiriyorlar anlamadım..1 ay boyunca vanaları kıstım, balkonları sildim, yıkamadım. çamaşır makinesini bile çok kontrollü ve dikkatli kullandım, minimumda su kullandım,duşta çok dikkat ettim, yok arkadaş bu iş böyle olmayacak, düşmeyecek demek ki bu faturalar..şaştım kaldım ben de..geçen ay dikkat ediyordum ama çok sıcaktı günde 3-4 duş alıyordum, makine daha çok çalışıyordu yaz olduğu için sürekli çamaşır çıkıyordu... bu ne yaa( sabah sabah canım sıkıldı..olay 20 tl az ya da çok gelmesi değil de, 1 ay boyunca mücadele edip mükafatını alamamak (( ne yapsak boş demek ki...
ben suyu daha önce çok bol kullanırdım..3 ay önceye kadar 70 tl civarı geliyordu, sonra 2 ay dikkat ettim, bir ay 35, diğer ay 40 gelmişti..açıkcası bu ay çok çok daha fazla dikkat ederek 30 civarı gelmesini bekliyordum...dediğim gibi faturanın 10-20 tl az gelmesi sorun değil, zaten her gün sigaraya veriyorum 10 tl, ne olacak 2 pk sigara parası der geçerdim ama burada mevzu, o kadar dikkat edip faturanın yükseldiğini görmek...canımı sıkan durum bu... 1 ay uğraşım boşa gitti resmen..acaba önceki gibi kullanıma devam etseydim 100 tl mi gelecekti...Ben elektrik için uğraştım ama düşmedi yA o zaman uğraşmayı bıraktım sıkıldım çünkü gerçekten şimdi normal davranmaya başladım. Ayrıca benim su faturası gelmiyo Temmuz'dan beri şimdilerde bi gelecek dünya kaç bucak görücez. Ben Sudan tasarruf edemem cidden duş alınıyo zaten ona yapacak birşey Yok balkon yıkıyorum. Burası aşırı tozlu Benim halılarım beyaz şimdi yıkamasam halılar batıyor hoş yıkasamda batıyo . Mutfağa girince balkonda musluk var onu açıyorum kendi akıp gidiyo ben çıkıp süpürmem hiç. Ama elektriği kafaya taktım bende
benim elektrik ayın 10-15 arası geliyor, kesin bir şok da oradan yaşarım artık :))))Ben elektrik için uğraştım ama düşmedi yA o zaman uğraşmayı bıraktım sıkıldım çünkü gerçekten şimdi normal davranmaya başladım. Ayrıca benim su faturası gelmiyo Temmuz'dan beri şimdilerde bi gelecek dünya kaç bucak görücez. Ben Sudan tasarruf edemem cidden duş alınıyo zaten ona yapacak birşey Yok balkon yıkıyorum. Burası aşırı tozlu Benim halılarım beyaz şimdi yıkamasam halılar batıyor hoş yıkasamda batıyo . Mutfağa girince balkonda musluk var onu açıyorum kendi akıp gidiyo ben çıkıp süpürmem hiç. Ama elektriği kafaya taktım bende
Geçen hafta annemler vardı ya bende acaba bu ay fatura ne gelecek cidden merak ediyorum. Benimde 10 ile 15 arası geliyo. Bir şeyin üzerine düştükçe o iyice saçmalıyor bak özellikle uğraşma az gelecek göreceksinbenim elektrik ayın 10-15 arası geliyor, kesin bir şok da oradan yaşarım artık :))))
:)))) şimdi kovalarca su ile balkon yıkayasım var ;:))) bi ara çıkıp komşuların faturalarına bakayım :)))Geçen hafta annemler vardı ya bende acaba bu ay fatura ne gelecek cidden merak ediyorum. Benimde 10 ile 15 arası geliyo. Bir şeyin üzerine düştükçe o iyice saçmalıyor bak özellikle uğraşma az gelecek göreceksin
Ciddi mi oooo klima var mı evde:)))) şimdi kovalarca su ile balkon yıkayasım var ;:))) bi ara çıkıp komşuların faturalarına bakayım :)))
elektrikte de çok dikkat etmiştim, o da fazla gelir kesin, 110 gelmişti ggeçen ay..110 tl lik ne kullanıyorsam??
evet, geçen ay az da olsa klima çalışmıştı..bu ay da ara ara çok bunaldığımızda çalıştırdık ama toplasam 5 gün çalışmamıştır...Ciddi mi oooo klima var mı evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?