BİRİKİMCİ HATUNLAR

yazın gezip tozmaktan gidiyor paralar, tam kışın birikim yapacaz derken bu sefer de faturalardan sekteye uğrayacak bizim birikimler...hayat çok pahalı yaa (( valla canım sıkıldı şu fatura olayına :)))

kal geldi bana, ne yapacağımı şaşırmış durumdayım an itibariyle :)))

Valla ben elektrikten daha fazla tasarruf edemem yanı bunalıyorum daha fazla sıkınca . Çamaşır mı yıkamayayım bulaşık mı allahım
yok ben de daha fazla tasarruf edemem edecek bişey bulamıyorum ki yapılması gereken herşeyi yapıyorum

aynen öyle dikkat edip karşılığını alamamak üzüyor

yok ben de daha fazla tasarruf edemem edecek bişey bulamıyorum ki yapılması gereken herşeyi yapıyorum

aynen öyle dikkat edip karşılığını alamamak üzüyor
yok valla, ben de daha fazla tasarruf edemezdim, olmayacak sanırım..açtım vanaları geri, ne o öyle azıcık su, bi tencere dolduracağım 5 dk bekliyordum..vazgeçtim ben tasarruftan, dikkatli olup oluruna bırakacağım artık...

Günaydın kızlar

Dün 2 pkt sigara haricinde masraf yapmadım ama eşim kasaba gitti.. ne kadar verdi bilmiyorum..

Bugün hattıma kontr yüklemem gerekli Öğlenden sonra tarifem yenilenecek 30 tl ona yükleyeceğim.. Ekimin 8 inde kızıma doğum günü yapmayı düşünüyorum onun için bişeyler hazırlamam lazım. Alışverişe çıkmalı

Yarın aşure yapıcam o yüzden bugün alışveriş yaparım biraz bakliyat falan

Kızımda maşallah bu sabah pek huysuz Umarım öğlen uyuyup uyandıktan sonra biraz sakinlerr

2 gündür yağmur yağıyor ve hava bayağı soğudu dün kızımı yıkadım diye kombiyi açtım söndürmem artık muhtemelen...

28 lira doğalgaz gelmiş.. elektrik kaç gelecek bakalım bu ay her fatura zamlı geliyor zaten

günaydın kızlar
elektrik faturalarında bu ay kesin bir zam olduğu kanaatine vardık iş arkadaşlarımla.
herkese en az 10-15 tl fazla fatura gelmiş. ben eski faturam olmadığı için birim fiyat kontrolü yapamadım geçen ay ile.
doğalgaz 18 TL gelmişti bu ay, yaz için çok normalde 10 TL gelirdi ama bir sürü kışlık hazırlık yaptım. ocak her zamankinden fazla çalıştı ona bağlıyorum.
su henüz gelmedi normalde 35 civari geliyor. +/- 5 TL olabiliyor. bu ay bakalım ne olacak. hiç balkon yıkamadım hep sildim ordan az gelmesini bekliyorum. normalde haftada 1 mutlaka bazen 2 sefer yıkardım.
mutfakta çok eksiğim var. bu ay kredi kartına yüklenmeden yaşamaya başladığım için minimum alışveriş ile evdekileri değerlendirerek birşeyler yaptım ama haftaya maaş yatınca sağlam bir market alışverişi gerekiyor.
çay, bakliyat, baharatlar, sıvıyağ gibi büyükler eksik. haftasonu liste yapacağım uygun zamanda.

günaydın kızlar.arabayı aldık krediyi çektik:) 3500 taksitle aldık bakalım umarım çabuk kapatırız.108 e aldık arabayı.hem araba taksiti ödenecek hemde ev parası toplamam lazım :) çok şükür bugünlere. bizim evde sankı soğumaya başladı ama daha yakmam iyice bi soğusun bakalım:)

kızlar günaydın doğalgaz faturasını 8 gün geç yatırmışım bugun internete bakayım dedim son ödeme tarihi21 eylül görünüyor şaşırdım. bir şey olur mu daha kesilmedi ama. kesilince açtırması çok zor oluyormuş da

Hayirli ugurlu olsun canm gule gule kullan
Allahim odeme kolayligi versin

Hayirli ugurlu olsun canm gule gule kullan
Allahim odeme kolayligi versin
amin canım inşallah bu ay baya bi sıkışık olacağız sonra normal düzenimize geçeceğiz inşallah :) tasarruf için bi şeyler yaptıkça sankı başka şeylerden mı gıdıyor anlamıyorum. su faturam 26 tl gelmiş benımde bu ay.doğalgaz gelmıo ama anlamadım.elektrik de gelmedi bu ay daha.

Aynen oyle oluyor ama sonuc olarak mal sahibi oluyorsun her eve araba sart bence
Arabasizlik cok zor

Faturayı yatırdıysanız hemen bişey olmuyor memur kapıya gelse yanında yatırsanız yine de kesmeden gidiyor geriye.. Kışın sıkı takip ediyorlar faturaları

hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın dilerim.

Hayırlı olsun güle güle kullanın hangi marka aldınız acaba ? bizde bu yılbaşında almayı düşünüyoruz da :) 1600 motor altı alırız muhtemelen 1500 dizel falan olur herhalde

akşamları neyse de gece gerçekten çok soğuk olmaya başladı, ben elyaf yorganımı çıkarttım
bebek olmayan ev için daha doğalgaz yakma zamanı değil ya
aşırı üşüyen biri olsam da bu sene kasımdan önce açmayı düşünmüyorum.

hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın dilerim.
teşekkür ederim canım saolasın:)
Hayırlı olsun güle güle kullanın hangi marka aldınız acaba ? bizde bu yılbaşında almayı düşünüyoruz da :) 1600 motor altı alırız muhtemelen 1500 dizel falan olur herhalde
golf aldık canım 1.6 dizel istediğim arabaydı çok şükür.
kasım fazla değil mi

Kizlar temizlik sirketi dun tasinacagim evi ev temizlediler mis gibi oldu
yarinda nakliyeciler esyalari tasiyacak haftasonu ev duzenlemekle gecer ondan snra rahatlarim insallah
Haftaya kv gelecek o da gelmese tam rahatlardim

Valla biz açtık dün hem yatalak annem var hem de 2 yaşına girecek bir kızım bir de ben sürekli üşüyen cinstenim hemen açıyorum ekimde ama bence kasım çok geç olmaz mı ???

teşekkür ederim canım saolasın:)

golf aldık canım 1.6 dizel istediğim arabaydı çok şükür.

kasım fazla değil mi

Güle güle kullanın canım bizimde seçeneklerimizde var golf ama daha kesin değil megane sedan da olabilir.. Duruma göre bakıcaz anneme rapor alıp onun üzerine almayı düşüyoruz... Annemin üzerine alacağımız için 1600 ve altı almamız lazımmm

Valla en doğrusu bu zAten ya siz vanaları kıstınız ama ben asla kısamam dedim ayrıca kıssam eşim hemen anlar zaten . Bak bazı şeyleri yapacaksın ama abartmadan tadında yapacaksın İnan bana böylesi daha güzel olacak

Faturayı yatırdıysanız hemen bişey olmuyor memur kapıya gelse yanında yatırsanız yine de kesmeden gidiyor geriye.. Kışın sıkı takip ediyorlar faturaları
iyi bari doğalfaz faturasının sorumluluğunu ben almıştım da benim yüzümden kesilirse bi sürü laf yerim eşimden zaten hep sorumsuzsun fln diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…