- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
yok ben de daha fazla tasarruf edemem edecek bişey bulamıyorum ki yapılması gereken herşeyi yapıyorumValla ben elektrikten daha fazla tasarruf edemem yanı bunalıyorum daha fazla sıkınca . Çamaşır mı yıkamayayım bulaşık mı allahım
aynen öyle dikkat edip karşılığını alamamak üzüyorgünaydın kızlar,
valla sizlerle beraber aynı şoku sabah sabah ben de su faturamda yaşadım.günlerdir bekliyordum, az önce gelmiş, eşim mesaj atmış.
geçen ay 40 tl ödediğim faturam bu ay 50 tl gelmiş..bu işte bir iş var..bize neyi giydiriyorlar anlamadım..1 ay boyunca vanaları kıstım, balkonları sildim, yıkamadım. çamaşır makinesini bile çok kontrollü ve dikkatli kullandım, minimumda su kullandım,duşta çok dikkat ettim, yok arkadaş bu iş böyle olmayacak, düşmeyecek demek ki bu faturalar..şaştım kaldım ben de..geçen ay dikkat ediyordum ama çok sıcaktı günde 3-4 duş alıyordum, makine daha çok çalışıyordu yaz olduğu için sürekli çamaşır çıkıyordu... bu ne yaa( sabah sabah canım sıkıldı..olay 20 tl az ya da çok gelmesi değil de, 1 ay boyunca mücadele edip mükafatını alamamak (( ne yapsak boş demek ki...
yok valla, ben de daha fazla tasarruf edemezdim, olmayacak sanırım..açtım vanaları geri, ne o öyle azıcık su, bi tencere dolduracağım 5 dk bekliyordum..vazgeçtim ben tasarruftan, dikkatli olup oluruna bırakacağım artık...yok ben de daha fazla tasarruf edemem edecek bişey bulamıyorum ki yapılması gereken herşeyi yapıyorum
aynen öyle dikkat edip karşılığını alamamak üzüyor
Hayirli ugurlu olsun canm gule gule kullangünaydın kızlar.arabayı aldık krediyi çektik:) 3500 taksitle aldık bakalım umarım çabuk kapatırız.108 e aldık arabayı.hem araba taksiti ödenecek hemde ev parası toplamam lazım :) çok şükür bugünlere. bizim evde sankı soğumaya başladı ama daha yakmam iyice bi soğusun bakalım:)
amin canım inşallah bu ay baya bi sıkışık olacağız sonra normal düzenimize geçeceğiz inşallah :) tasarruf için bi şeyler yaptıkça sankı başka şeylerden mı gıdıyor anlamıyorum. su faturam 26 tl gelmiş benımde bu ay.doğalgaz gelmıo ama anlamadım.elektrik de gelmedi bu ay daha.Hayirli ugurlu olsun canm gule gule kullan
Allahim odeme kolayligi versin
Aynen oyle oluyor ama sonuc olarak mal sahibi oluyorsun her eve araba sart benceamin canım inşallah bu ay baya bi sıkışık olacağız sonra normal düzenimize geçeceğiz inşallah :) tasarruf için bi şeyler yaptıkça sankı başka şeylerden mı gıdıyor anlamıyorum. su faturam 26 tl gelmiş benımde bu ay.doğalgaz gelmıo ama anlamadım.elektrik de gelmedi bu ay daha.
Faturayı yatırdıysanız hemen bişey olmuyor memur kapıya gelse yanında yatırsanız yine de kesmeden gidiyor geriye.. Kışın sıkı takip ediyorlar faturalarıkızlar günaydın doğalgaz faturasını 8 gün geç yatırmışım bugun internete bakayım dedim son ödeme tarihi21 eylül görünüyor şaşırdım. bir şey olur mu daha kesilmedi ama. kesilince açtırması çok zor oluyormuş da
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın dilerim.günaydın kızlar.arabayı aldık krediyi çektik:) 3500 taksitle aldık bakalım umarım çabuk kapatırız.108 e aldık arabayı.hem araba taksiti ödenecek hemde ev parası toplamam lazım :) çok şükür bugünlere. bizim evde sankı soğumaya başladı ama daha yakmam iyice bi soğusun bakalım:)
Hayırlı olsun güle güle kullanın hangi marka aldınız acaba ? bizde bu yılbaşında almayı düşünüyoruz da :) 1600 motor altı alırız muhtemelen 1500 dizel falan olur herhaldegünaydın kızlar.arabayı aldık krediyi çektik:) 3500 taksitle aldık bakalım umarım çabuk kapatırız.108 e aldık arabayı.hem araba taksiti ödenecek hemde ev parası toplamam lazım :) çok şükür bugünlere. bizim evde sankı soğumaya başladı ama daha yakmam iyice bi soğusun bakalım:)
teşekkür ederim canım saolasın:)hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın dilerim.
golf aldık canım 1.6 dizel istediğim arabaydı çok şükür.Hayırlı olsun güle güle kullanın hangi marka aldınız acaba ? bizde bu yılbaşında almayı düşünüyoruz da :) 1600 motor altı alırız muhtemelen 1500 dizel falan olur herhalde
kasım fazla değil miakşamları neyse de gece gerçekten çok soğuk olmaya başladı, ben elyaf yorganımı çıkarttım
bebek olmayan ev için daha doğalgaz yakma zamanı değil ya
aşırı üşüyen biri olsam da bu sene kasımdan önce açmayı düşünmüyorum.
akşamları neyse de gece gerçekten çok soğuk olmaya başladı, ben elyaf yorganımı çıkarttım
bebek olmayan ev için daha doğalgaz yakma zamanı değil ya
aşırı üşüyen biri olsam da bu sene kasımdan önce açmayı düşünmüyorum.
teşekkür ederim canım saolasın:)
golf aldık canım 1.6 dizel istediğim arabaydı çok şükür.
kasım fazla değil mi
Valla en doğrusu bu zAten ya siz vanaları kıstınız ama ben asla kısamam dedim ayrıca kıssam eşim hemen anlar zaten . Bak bazı şeyleri yapacaksın ama abartmadan tadında yapacaksın İnan bana böylesi daha güzel olacakyok valla, ben de daha fazla tasarruf edemezdim, olmayacak sanırım..açtım vanaları geri, ne o öyle azıcık su, bi tencere dolduracağım 5 dk bekliyordum..vazgeçtim ben tasarruftan, dikkatli olup oluruna bırakacağım artık...
iyi bari doğalfaz faturasının sorumluluğunu ben almıştım da benim yüzümden kesilirse bi sürü laf yerim eşimden zaten hep sorumsuzsun fln diye :)Faturayı yatırdıysanız hemen bişey olmuyor memur kapıya gelse yanında yatırsanız yine de kesmeden gidiyor geriye.. Kışın sıkı takip ediyorlar faturaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?