BİRİKİMCİ HATUNLAR

sedan sen kullanabilecek mısın.ben sedan arabayı kullanamam diye küçük istedim.megane a sıfır parası vermeyın bence ya.ama tabı ihtıyaclar değişebilir. biz 2 kişil aıleyız bıze her turlu yeter ama genıs aıleye bılemem tabı

Aaa biz hala pijamasız yorgansız yatıyoruz pikeyi bazen üzerimize örtüyoruz . Bizim doğalgaz yakmamıza çok var galiba

günaydın kızlar su faturasını ben de merakla bekliyordum ama şevkim kaçtı siz böyle yazdıkça kesin ben de dumur olcam faturayı görünce anında da açarım vanaları acımam yüksek gelirse

hayırlı olsun güle güle kullanın
Kizlar temizlik sirketi dun tasinacagim evi ev temizlediler mis gibi oldu
yarinda nakliyeciler esyalari tasiyacak haftasonu ev duzenlemekle gecer ondan snra rahatlarim insallah
Haftaya kv gelecek o da gelmese tam rahatlardim
eviniz hayırlı olsun güle güle oturun

ben baraja gider oturma eylemi yaparım:))
Hadi bakalım bekliyoruz o halde faturaları :))

Kaç bekliyorsun
Benim önceki ay 100 geldiğini hatırlatarak hedefim 45-50 diyordum ama beklentim kırıldı ya
Bizimde su faturası 31 TL gelmiş fena değil ya suya verilen paraya acımak susuz hayat düşünüyorum bile tabiki lüzumsuz kullanmıyorum ama çokta kendimi kasmiyorum
Susuz hayatı ben de düşünemiyorum o yüzden israf etmeden kullanıyorum ayrıca faturam da Ona rağmen 100 tl geldi

Bizimde su faturası 31 TL gelmiş fena değil ya suya verilen paraya acımak susuz hayat düşünüyorum bile tabiki lüzumsuz kullanmıyorum ama çokta kendimi kasmiyorum
verilen paradan ziyade dünyamızı düşünmek daha mantıklı. israf edlien her su damlası bizi sona doğru götürüyor. çevremiz ve çocullarımızın geleceği için tasarruf etmeliyiz.

çamaşır bulaşık çok mu yıkanıyor acaba makinalar haftada kaç kere çalışıyor canım

kızlar hatırlarsanız ay içinde 500 tl vadelime atmıştım ve kalan para ile geçinmeye çalışcaz demiştim o kalan para tam anlamı ile bitti. maaşım yarın yatıyor bugün hesapta 400 tl vardı. 100 tl sini bir ihtiyaç sahibine gönderdim ay sonunu bekliyordum o parayı ayırmıştım. 250 de eşime çekicem harçlık vericem. bitti yani daha fazla biriktiremedim bu ay.

üstelik işin kötüsü kredi kartlarımız dün kesildi ikimizin toplam 3600 gelmiş moralim bozuldu niye bu kadar çok ya güya da dikkat ettim. bunun içinde 170 tl kasko taksidi, 200 tl süpürge ve tefal actifry taksidi, 450 tl bilgisayar taksidi, 370 tl tatil taksidi var. 700 tl benzine gitmiş şehir dışına gidip geliyoruz her gün ondan gidiyor. 500 küsür markete gitmiş. 500 küsür de bebek mama+bez+ mama sandalyesi taksidi masrafı. dışarda yemek çok yememişiz. nerden kıscam bilmiyorum. taksitler bitene kadar kısamıycam. onların da bir kısmı bu ay son taksitler olacak kasımdan sonra rahatlıcam galiba.
canım sıkıldı kızlar işte.

Demekki alt limit 100 lira sizde su bakalım bu ay daha az gelir belkide

Bizim kredi kartida genelde bu civarda geliyor ama bizde taksitte yok malesef
Bu aydan sonra dikkat etmemiz gerek genel olarak market ve benzin agirlikli oluyor

kredi kartından kısacak birşey yokki canım herşey zaten harcanmış şimdi ödeme zamanı ona yapacağın birşey yok canım. Yarın maaşın yatıyorsa neden vadeliden para çekiyorsun onu anlayamadım özür

verilen paradan ziyade dünyamızı düşünmek daha mantıklı. israf edlien her su damlası bizi sona doğru götürüyor. çevremiz ve çocullarımızın geleceği için tasarruf etmeliyiz.
Tabi ki tasarruf etmeliyiz ama aşırıya kaçmadan etmeliyiz susuzda olmuyor haliyle buda faturayı kabartiyor Fuzuli kullanmayalım ama abartmadan

benzin baya gitmiş yav.. ama kısılabilecek bişey göremedim ben.. sıkma canını

Canım direksiyon öğretmeniydim. Evlendiğimde işi bıraktım zaten şu an kullandığım araba megane sedan 1.5 DCI sportway .. 2005 model sıfır alınmıştı. Rahmetli babamdan kaldı. Aslında aracımız yaşına göre çok iyi 89 binde.. Annem felçli olduğu için Ötv indiriminden yararlanıp sıfırlamak istiyoruz yoksa aracımız bizi daha uzun süre idare eder.

Ayrıca eşimin de hatchback megane şirket arabası var... küçük araba bizim için sıkıntı.. köye gidiyoruz kayınvalide kayınpeder geliyo arkada bebek koltuğu da olunca anca sığıyoruz arabaya

ayyy kızlar ya arkadaşımın çalıştığı hastaneden bir personel işten ayrılmış. Arkadaşım şuan balayından dönüyor izinli aslında. Ama pazartesi günü iş yerine gidicem senin için bi bakayım sana görüşme ayarlayacağım dedi allahım inşallah olur kızlar lütfen dua edin benim için olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…