Ben de arada dışarda yemek istiyorum bugünlerde yeriz belki bi. Öyle yapıyor canım hem annem hem kv. Annemi havaalanına götürmek için eşimin arkadaşı yetişti sağolsn çok da uzak bize zaten yakıt tutardı o kadar. Bilezik işini erteledim canım almışken 2000 tl lik almak istiyorum her birine omdan biraz daha biriktireyim istedim :) sen ne zaman bozduracaksın altınını yükselmedi de düşmedi de ortada kaldı altınfuzuli harcama olaraktan 13 lira dışarda yemeğe verdim. yemesem de olurdu ama her zaman yaptığım şey değil deyip kendimi avutuyorum:) dediğin gibi hepsi gerekli harcamaydı.
annen şehir dışından mı geliyor çocuğa bakmaya?
o 50 lira ne anlayamadım. eşin arkadaşına borç mu vermiş napmış? ay çok soru sordum:))
neyse 100 lira yanına kalmış bişey olmaz. annene gelecek sefer verirsin artık.
hediye bilezik işini erteledin mi canım bu arada?
Allah kavuştursun canım 1 hafta çabuk geçer Antalya’ya gidip geldiğine değmez benceMerhaba markete uğradık kızlar A101 den puzzle aldım süt çikolata sosu sigara cips kola aldık 23 tl mi ne tuttu Ordu evine gittik orada kahve içtik 5,5 tl de orası tutmuş. Eşim Pazartesi 7 günlük göreve gidiyor bende evde olucam . Annemler Antalya dan ev kiraliıyorlarmış beni de çağırdılar ama gitmek istemiyorum. Evde kalıp yürüyüş yapıcam sonra araba kullanırım tv İnternet puzzle idare ederim diye düşünüyorum işte öyle .
günaydın canım. arasıra dışarda yemenin bi sakıncası yok bence.Ben de arada dışarda yemek istiyorum bugünlerde yeriz belki bi. Öyle yapıyor canım hem annem hem kv. Annemi havaalanına götürmek için eşimin arkadaşı yetişti sağolsn çok da uzak bize zaten yakıt tutardı o kadar. Bilezik işini erteledim canım almışken 2000 tl lik almak istiyorum her birine omdan biraz daha biriktireyim istedim :) sen ne zaman bozduracaksın altınını yükselmedi de düşmedi de ortada kaldı altın
Allah kavuştursun canım 1 hafta çabuk geçer Antalya’ya gidip geldiğine değmez bence
allah kavuştursun canım aynen 1 hafta çabuk geçer kendine meşgale de bulmuşsun.Merhaba markete uğradık kızlar A101 den puzzle aldım süt çikolata sosu sigara cips kola aldık 23 tl mi ne tuttu Ordu evine gittik orada kahve içtik 5,5 tl de orası tutmuş. Eşim Pazartesi 7 günlük göreve gidiyor bende evde olucam . Annemler Antalya dan ev kiraliıyorlarmış beni de çağırdılar ama gitmek istemiyorum. Evde kalıp yürüyüş yapıcam sonra araba kullanırım tv İnternet puzzle idare ederim diye düşünüyorum işte öyle .
Senin için yükselsin istiyorum da kendim için düşsün istiyorum canımgünaydın canım. arasıra dışarda yemenin bi sakıncası yok bence.
bizim araba işi muallakta hala beklemedeyiz. bu arada altın yükselir hem belki:)
ben kahvaltıya gidiyorum arkadaşa.
sana kolay gelsin bebişi öp benim için:)
Gitmem ZAten Canım onlar sabah gittiler eşim dağda ben plajda içime sinmez zAten eşim olmadan birşey yapmak istemiyorum .Ben de arada dışarda yemek istiyorum bugünlerde yeriz belki bi. Öyle yapıyor canım hem annem hem kv. Annemi havaalanına götürmek için eşimin arkadaşı yetişti sağolsn çok da uzak bize zaten yakıt tutardı o kadar. Bilezik işini erteledim canım almışken 2000 tl lik almak istiyorum her birine omdan biraz daha biriktireyim istedim :) sen ne zaman bozduracaksın altınını yükselmedi de düşmedi de ortada kaldı altın
Allah kavuştursun canım 1 hafta çabuk geçer Antalya’ya gidip geldiğine değmez bence
sen alacağın zaman düşsün ben satacağım zaman yükselsin :))Senin için yükselsin istiyorum da kendim için düşsün istiyorum canım
Afiyet olsun keyifli muhabbetler sana da biz geç kahvaltıya geçeriz birazdan ilkini yapalı çok oldu yine acıktık
ayağına sıcak su mu yapsan gazı alırAy kızlar ya böbreklerimi üşüttüm galiba cam açık uyuduk yere eğilemiyorum resmen
Gaz Yok direk hani kas ağrısı filan olur yA öyle bir ağrıayağına sıcak su mu yapsan gazı alır
Haklı olarak tatlım bence de en doğrusu evinizde beklemen eşiniGitmem ZAten Canım onlar sabah gittiler eşim dağda ben plajda içime sinmez zAten eşim olmadan birşey yapmak istemiyorum .
Yapsan güzel olur bence hadi kalk üşengeçliğe yer yok bu topikte biriktiriyoruz tasarruf ediyoruz üşenmiyoruz bunlar temelYa ayrıca eşimin işine göre akşama arkadaşımıza çaya gidecektik balayından döndü Pazartesi benim iş için kendi hastanesiyle görüşecek demiştim yA ona. Balayından dönerken bize bal elma 1.5 kilo çay Mısır filan getirmiş . Taaa bir hafta önce çay planladı bugüne . Bende giderken profiterol yapayım demiştim kendi kendime eşimde çok sever göreve gitmeden yerdi. Ama şuan hiç kalkıp onu yapacak gücüm Yok kızlar ya yapmasam ne olur ki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?