BİRİKİMCİ HATUNLAR

Merhaba markete uğradık kızlar A101 den puzzle aldım süt çikolata sosu sigara cips kola aldık 23 tl mi ne tuttu Ordu evine gittik orada kahve içtik 5,5 tl de orası tutmuş. Eşim Pazartesi 7 günlük göreve gidiyor bende evde olucam . Annemler Antalya dan ev kiraliıyorlarmış beni de çağırdılar ama gitmek istemiyorum. Evde kalıp yürüyüş yapıcam sonra araba kullanırım tv İnternet puzzle idare ederim diye düşünüyorum işte öyle .

Ben de arada dışarda yemek istiyorum bugünlerde yeriz belki bi. Öyle yapıyor canım hem annem hem kv. Annemi havaalanına götürmek için eşimin arkadaşı yetişti sağolsn çok da uzak bize zaten yakıt tutardı o kadar. Bilezik işini erteledim canım almışken 2000 tl lik almak istiyorum her birine omdan biraz daha biriktireyim istedim :) sen ne zaman bozduracaksın altınını yükselmedi de düşmedi de ortada kaldı altın

Allah kavuştursun canım 1 hafta çabuk geçer Antalya’ya gidip geldiğine değmez bence

günaydın canım. arasıra dışarda yemenin bi sakıncası yok bence.
bizim araba işi muallakta hala beklemedeyiz. bu arada altın yükselir hem belki:)
ben kahvaltıya gidiyorum arkadaşa.
sana kolay gelsin bebişi öp benim için:)

allah kavuştursun canım aynen 1 hafta çabuk geçer kendine meşgale de bulmuşsun.

Senin için yükselsin istiyorum da kendim için düşsün istiyorum canım
Afiyet olsun keyifli muhabbetler sana da biz geç kahvaltıya geçeriz birazdan ilkini yapalı çok oldu yine acıktık

Gitmem ZAten Canım onlar sabah gittiler eşim dağda ben plajda içime sinmez zAten eşim olmadan birşey yapmak istemiyorum .

Ay kızlar ya böbreklerimi üşüttüm galiba cam açık uyuduk yere eğilemiyorum resmen

Ya ayrıca eşimin işine göre akşama arkadaşımıza çaya gidecektik balayından döndü Pazartesi benim iş için kendi hastanesiyle görüşecek demiştim yA ona. Balayından dönerken bize bal elma 1.5 kilo çay Mısır filan getirmiş . Taaa bir hafta önce çay planladı bugüne . Bende giderken profiterol yapayım demiştim kendi kendime eşimde çok sever göreve gitmeden yerdi. Ama şuan hiç kalkıp onu yapacak gücüm Yok kızlar ya yapmasam ne olur ki .

Gitmem ZAten Canım onlar sabah gittiler eşim dağda ben plajda içime sinmez zAten eşim olmadan birşey yapmak istemiyorum .
Haklı olarak tatlım bence de en doğrusu evinizde beklemen eşini
Yapsan güzel olur bence hadi kalk üşengeçliğe yer yok bu topikte biriktiriyoruz tasarruf ediyoruz üşenmiyoruz bunlar temel

Kızlar

Şükür ki 2,5 - 3 de başladığım aşurem sonunda bitti Soğumasını bekliyorum üzerini süsleyeceğim inşallahh

dünden kalan biraz hünkar beğendi ve pilavım var ama deynepnaz ın yarışmada birinci olan tarifiyle Ev yapımı tantuni yapacağım birazdan Çok şükür elhamdüliilah yeter de artar bile.. Muhtemelen hünkar beğendiye dokunmaz bile eşim tantuni varken

Sanayiye arabayı götürdü bugün eşim bakımına 200 lira harcamış bir de kuru üzüm kuru incir vs aldırmıştım tahminen onlara da 20 lira vermiştir..

Kaçıyorum kızlar ben daha lavaş yapıcam

günaydın birikimci hatunlar, iyi haftalar dilerim :)

dün tüm gün evdeydik, güzel bir kahvaltı ardından çektik battaniyeleri üzerimize, aldık kahveleri elimize akşama kadar dizi izledik..yeni başladığımız bir dizimiz vardı, her sezon 6 bölüm, 1 sezonu bitirdik akşama kadar, iyi dinlenme oldu...
kahvaltı için börek poğaça vs + sigara 50 tl harcadık dün.

bugün inanılmaz alış veriş yapasım var..biraz ev dekorasyonuna eğilmek istiyorum, lambader ve minder kılıfları araştırıyorum, biraz kış moduna gireyim istiyorum..evideada bazı modeller buldum, fiyatları da uygun..sanırım sipariş verecğim...sizin de bildiğiniz güzel siteler varsa önerilerinizi isterim :)))

az sonra markete gidip eksikler var onları alacağım..çamaşırlar yıkandı asıldı, yemekler yapılacak..yeni hafta, her şey yine aynı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…