BİRİKİMCİ HATUNLAR

amanınnn yakalandım mııı :)))) hani sabah bankadaki 200 tlden bahsetmiştim ya, artık yok öyle bir şey :))))

amann azıcık müsriflik edeyim bugün dedim, sen beni görmezden gel karamelli_turta tatlım :)

kumaş olarak wellsoft öneriyorlar sende öyle bak istersen

instada bahsettiğim sayfa evimedizayn mış, bu sayfanın renkli örtülerini pek sevdim..evim genelde çakıltaşı rengi ağırlıklı..
koltuklarım düz, halılarım da beton ve çakıltaşı beyaz renklerde, berjerlerim tablolarım ve kırlentlerim asker yeşili, bordo karışımı renklerde... ben koltuk ve halıyı tek renk kullanıp aksesuarlarla renklendirmeyi seviyorum genelde, ama şimdi halı örtüsünü renkli alacağım, eve uyan bir renk ve modelde düşünüyorum... wellsoft kumaş bakayım, karamelli_turta tatlım senin dediğin sayfaya da bakacağım hemen, çok saolun kızlar :))

canımm hayırlı olsun güle güle kullan:) nerden aldın, bahsettiğin gibi 3 ayaklı mı? kurulumunu yaptırdım derken mağazada mı yaptırdın, eve nasıl getirdin öyle?
iyi mi faturam gerçekten? sana geçen ay kaç gelmişti ya unuttum.

bütün gece klima çalıştı canım. gündüzleri de ara ara çalıştı. öylece başarmış olduk:))
Ay anlamadım önceden böyle çalışıyordu artık çalıştırmayı bıraktın da mı fatura düştü

evet hiç açmadım klimayı. vantilatör de çok nadir çalışıyor. ekstra bişey yapmadım. nasıl çekmiş elektriği vay canına
Eee evet bak şuan benim evimde klima Yok ya aynı duruma geldik seninle . Bana ilk ay 65 gelmişti ikinci ay 61 geldi. Ama ben 50 ye düşmek istiyorum ama olmuyor . En hassas olduğum fatura elektrik merakla onu bekliyorum her ay

Eee evet bak şuan benim evimde klima Yok ya aynı duruma geldik seninle . Bana ilk ay 65 gelmişti ikinci ay 61 geldi. Ama ben 50 ye düşmek istiyorum ama olmuyor . En hassas olduğum fatura elektrik merakla onu bekliyorum her ay
evet hemen hemen aynı gibi. kettle varsa normal çaydanlığa geç, o da farkettiriyor.

evet hemen hemen aynı gibi. kettle varsa normal çaydanlığa geç, o da farkettiriyor.
Çaycım var evet ama çok nadir kullanıyoruz yA misafir geldiğinde çay demlerim bazen oda Ben bulaşık makinasiyla çamaşır makinasından pek vazgeçemiyorum. 2 günde bir bulaşık çalışıyo kesin çamaşırda haftada 3 veya 4 kere . Biriktiremiyorum hem kendim rahat etmiyorum evde eşim eksiksiz kıyafet istiyor Canım ya

saol canımm:))) tekzenden aldım, evet 3 ayaklı, sitesinden inceledim 140 tl gözüküyordu, mağazaya bi gittim ki kampanya varmış 69.90 dı, oldukça da kaliteli..
adama kurdurmasaydım hayatta yapamazdım ben o kurulumu, matkapla falan yaptı...taksi ile getirdim, ayakları yaptırdım, kafasını eve gelince ben taktım,şapkasını yani...zaten migrosa da gidecektim iyi oldu hepsini bir getirdim taksiile..

bu arada migrosta glade oda spreyleri %50 indirimliydi, hep 13 tl ye aldığım spreyi 6.50 ye ldım, 1 tane kalmış beğendiğim koku, olsaydı 3-5 tane alırdım, ihtiyacı olan varsa aklınızda olsun kızlar

elektrik geçen ay 110 du canım benim..ayın 10 u gibi gelir bu ayki fatura

damla cikolata bahsettiğin insta sayfasına istek gönderdim. inceleyim ben de alırım büyük ihtimalle.

ben beğendim bu sayfadaki desenleri canım, başka sayfaları da takip ediyordum ama en sevdiğim desen ve renkler bunda oldu

canım nur home mu senin dediğin?

ay çok iyi fiyatı gerçekten. iyi ki kurdurmuşsun o zaman süper olmuş. hayırlı olsun tekrar:)
hadi bakalım inşallah faturan 100ün altında gelir.
halı örtüleri çok pratik geldi bana da ya. yıka yıka ser.

evimedizayn canım, ben çok beğendim buradakileri

çok iyi geldi fiytı canım, eşim de kurmaya uğraşmazdı evde öyle beklerdi artık günlerce,aslında adamlar kurulum nakliye derdi yok diye ucuza satarken kurulum yaptırdım :))

halı örtüsü istyorum ben de canım, bi bakayım şu modellere iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…