BİRİKİMCİ HATUNLAR

Öyle özendim ki keyfinize :)) allah bozmasın ağzınızın tadını inşallah.

Ev yenileme filan da yok ben göndereyim sana lambaderi

Buralar buz gibi işe giderken yollarda helak olmazsam iyidir

Allah kabul etsin hayrınızı..
ben hiç aşure yapmadım hayatımda, nasıl yapılır bilemiyorum da, annem de hiç yapmadı..
cumartesi eşime rica ettim, tanıdığı bir usta vardı, ev yemekleri yapan lokantası var, ona aşure yaptırdı, bol malzemeli, çok güzel yapmış saolsun, 50 kişilik yaptırdım, apartmana ve anneme götürdüm.. bir kısmı da bize kaldı, 2 gündr aşure yiyoruz, sanırım yetti :))) bir süre aşure göresim kalmadı.

Öyle özendim ki keyfinize :)) allah bozmasın ağzınızın tadını inşallah.

Ev yenileme filan da yok ben göndereyim sana lambaderi

Buralar buz gibi işe giderken yollarda helak olmazsam iyidir
canım benim Allah razı olsun, Allah hepimize sağlıkla, huzurla ,sevdiklerimiz ile geçireceğimiz uzun bi ömür nasip etsin, ağız tadı versin inşallah, gel canım birlikte yapalım keyif :)) bugün de hava kapalı ve yağmurlu böyle havalarda evde uzanıp film izlemeyi çok sveiyorum...

ev lambader dolu, sadece şu 3 ayaklılar var ya hoşuma gidiyor, biraz havası değişsin evimin..az sonra koçtaş ve tekzene de bakacağım ama en uygun fiyat evideada gibi... bi değişiklik olsun be canım, ne zamandır bir şey almadım, sanırım alış veriş krizim geldi :)))

Aslında zor değil canım rahmetli babam bile yapardı

Tek yapılması gereken akşamdan malzemeleri sılatmak yaparkende sırasına göre eklemek.. Bir kere az malzemeyle bir denersin açıkçası ben kışın ortasında az malzemeyle tekrar yapmayı düşünüyorum.. Hem çok besleyici hemde bayılırım aşureye

Kızlar günaydın

Dün avmye gittik Lcw den kızıma bişeyler aldım 140 lira tuttu telefonuma da ekran cam ı taktırdım 15 tl.. Marektten soda fln aldım 14 tl de oraya

Başka da bir masraf yapmadık.. Döndüm hiç bir yere uğramadan

Bu aralar çok alışveriş yapasım var Engelliyorum ama kendimi

Allah rahmet eylesin, hayırların ruhuna varsın inşallah...

bi denemek lazım tabi, dediğin gibi az malzeme ile deneme yapılabilir. ben de çok severim ama 2 gün boyunca fazla haşır neşir olunca bi bıkkınlık geldi galiba :))

iyi günlerde kullansın evladın canım, ben de inanılmaz alış veriş yapmak istiyorum..üst baş değil de evi bi değiştiresim var, azıcık güzellik yapasım var ve yapacağım sanırım

ahh benimde ihtiyaç listem aldı başını gidiyor biraz dekorasyon biraz kıyafet , kızıma oyuncak derken dünyalar oluyor ama yine de frenliyorum kendimi çünkü yaptırdığımız evin çatısı yapılacak eşim bugün arayıp fiyat alacak çelik çatıcılardan daha önce sorduğumuz usta ahşap çatı için 8.500 fiyat çıkarttı.. Aylık 2500 civarı da kredi ödüyoruz daha 4 yılımız var... Bir de araba kredisine girmek istiyor eşim arabayı yenileyelim diye düşünüyoruz o yüzden pek harcamaya yanaşmak istemiyorum Ama içim gidiyor bişeyler almak için Zorunlu ihityaç olmadıkça frenliyorum kendimi

haklısın, ben de neredeyse 1 yıldır çok frenleyerek ve kontrollü gittim açıkcası ama artık ufak dokunuşlar istiyorum, öyle fazla değil 200-300 tllik bir şey harcasam 1 yıl götürür o beni :) evi ve evde olmayı seviyoruz, eşimin evde huzur bulmasını çok seviyorum, sıkılmasın, hep gözüne yeni ve çekici görünsün.. bana da tabi :)))

Ahh ne güzel olur.. bi abajur yanına tepsili bir sehpa bir de battaniyeee miss misss Bende ufak dokunuşlar yapmayı seviyorum.. Minimalist yaşam aslında en güzeli ama yine de değişikliği seviyoruz hepimiz.. Geçen yıl farklılık olsun ama çok para harcamayayım diye düşünürken örgü battaniye başlamıştım bende tek kişilik boyunda ördüm ama etrafını dönmemiştim.. bu yıl onu çift kişiliğe çeviricem inşallah

Arabayı da alırsak çok kısıtlama yapmam gerekecek yoksa benimde bi balkonu elden geçiresim var.. Salıncağa yeni bir minder , üstüne kırlentler , güzel bir halı , duvara raflar , şirin şirin saksılar , çiçekliklerr Boş vakit buldukça dekorasyon fikirlerine bakıyorum öyle güzel şeyler var kii ama dediğim gibi frenliyorum kendimi yoksa bi balkon yenilemeye 2-3 bin gidecek Sonra da eşim aman ne gerek vardı diyip beni sinir edecek iyisi mi beklemeye devam

:)))) aynen, yapmaya başlayınca neler yapılır..ben de değişikliği seviyorum, ama komple her şeyi yapmaya da yanaşamıyorum tabiki, bu yeni rengarenk halılara bayılıyorum ama halılarım yeni...elimden gelse her yıl her şeyi değiştiririm perdeden halıya, koltuğa vs vs vs ...almanın sonu yok gerçekten..şimdilik en azından kış modu için keyif verici bir kaç parça edineyim ve onunla yetineyim bari...yoksa birikip birikip fena patlayabilirim, kendimi tanıyorum :)))

çıkıp bi dolanıp geleyim bari, evideada beğendim bir tane 70 tl fiyatı da çok uygun..bi de mağazalara bakayım, akşama karar vermiş olurum inşallah...

kendine iyi bak canım, dönüşte görüşürüz...

bende değişikliği çok seviyorum. en çok değişiklik mutfakta yapılabiliyor. günlük kullandıklarını değiştirince yenilik oluyor o yüzden artık pahalı bişey almıyorum eskisi gibi.. zücaciyeden ucuz şeyler. sıkılınca veya kırılıp takımı bozulunca değiştirmek daha kolay oluyor..
halı konusunda lastikli halı örtüsü tavsiye ederim. ben evlenirken yeni halı alamadım. ha bugun ha yarın diye hala eşimin eski halılarını kullanıyoruz. şimdi de artık almak istemiyorum. bneim beğeneceim halı 1 milyardan aşağı olmaz. ondan da en geç 2 sene sonra sıkılcam aynı desen çünkü... bebeğim de var. lastikli halı örtüsü alıcam istediğim desende. hem de her hafta at makinaya yıka. halı yıkama derdi yok. halı yıkamaya 1 defa vereceğni para ile örtü alıcam onu da canım sıkılana kdr kullancam.

Bşalyınca ipin ucu kaçıyor gerçektende Umarım uygun fiyatlı beğendiğin gibi bişeyler alırsın cnm.. Görüşürüzz

Ayy bende istiyorum halı örtüsü valla benim halılarım beyaz bir de sürekli yıkatmakta zor oluyor siliyorum oda çok yoruyor...

internette de bakıyorum ama güvenemedim.. Burdaki magazalarda da pek bişe yok

Sen nerden almayı düşünyorsun cnm ? Memnun kalırsan bana da söyler misin ?

yenibistil veya zümrüt halı örtüsü nden almayı düşünüyorm. face de gruplardan araştırdım genelde memnunlar.

internetten alcam tabi mecbur güvencem ölçüsünü verince özel hazırlıyolarmış. gittigidiyor a bakabilirsin o zaman güven sorunu olmaz ben hep oralardan bişeyler alıyorum:)

Merhaba kızlar nasılsınız bizde güzel bir hafta sonu geçirdik Cumartesi sabah eşim işe gitti öğlene geldi kahvaltı yaptık çok güzel oldu sonra yatakta zaman geçirdik dizi izliyoruz keyifli oluyor . Sonra akşama arkadaşımıza çaya gidecektik Yen'i balayından geldiler beni aramış ki akşama yemeğe gelin diye Yok filan dedim ama sonra tmm dedim artık kızlar . Çünkü Yen'i tatilden döndüler yA evini düzene oturtsun istedim ama neyse gittik. Ya giderken eşime dedim ki ay bak biz Yen'i evliyiz sakın onun yaptığı yemeklerle benimkini kıyaslama dedim. Gittik mercimek çorbası yapmış et kızartmış pilav yapmıştı. Salatayı ben yaptım . Ay kızlar tabakları daha önce yerleştirirken yıkamamış galiba herşeyin altında etiketleri sıfır duruyordu . Eşimin çorbasından kıl çıktı o sessizce aldı et için bıçak koymadı elimizle yedik filan bende kek yapıp götürmüştüm çayla onu yedik ayyy eve geldik eşim yine işe gitti gece çok geç geldi 3 te . Dünde öğleden sonraya kadar dinlendik kızlar . Sonra çarşıya gittik eşimin işte giydiği botları tamir ettirdik . Sonra balık aldık biraz tavuk yeşillik ekmek filan aldık mangala gittik galiba 50 tl filan harcandı . Sonra eve geldik çay içip balkonda oturduk öyle işte kızlar ya

geldimmm, hem de aldım da geldim, yalvar yakar çocuğa kurulumunu da yaptırttım :)))) kasadaki kızlar bile şaşırdı, serhat by asla kurulum yapmaz nasıl ikna ettiniz diye :)))

şimdi evi komple ayaklandırıp hem salonun şeklini değiştireceğim hem de lambaderimi yerleştireceğim, pek heyecanlıyım...

günaydın:)
elektrik faturam geldi 73 lira
şu meblağa bile seviniyorum ya. geçen aya göre çok çok iyi. klima açmayıca böyle oldu. ama kışın da elektrik sobası açacaz

maşallah, süper gelmiş, inşallah bana da 100 ün altında bir rakam gelir

Bşalyınca ipin ucu kaçıyor gerçektende Umarım uygun fiyatlı beğendiğin gibi bişeyler alırsın cnm.. Görüşürüzz

ben de aslında aylardır araştırıyorum halı örtüsünü, instada bir yer buldum oradan 1 tane alıp denemeyi düşünüyorum, renkleri çok güzel bu bulduğum yerde.birara yazarım size de kızlar, bakarsınız...

günaydın:)
elektrik faturam geldi 73 lira
şu meblağa bile seviniyorum ya. geçen aya göre çok çok iyi. klima açmayıca böyle oldu. ama kışın da elektrik sobası açacaz
Bir önceki fatura kaçtı 73 iyi bencede ay bizimki gelsede görsek yA bende merak ettim 11 ile 15 filan arası geliyor bizimkine daha var

Selamlar )
Yeni dizayn eminim çok güzel olacaktır damla cikolata güle güle kullan şimdiden...
Hali örtüsü için bir tavsiyede bulunabilirim feyste sayfası var bir inceleyin arayın msj atın isterseniz...
Nur halı örtüsü ismi...
Birkaç arkadaşım çok memnun kaldı bu satıcıdan.

kumaş olarak wellsoft öneriyorlar sende öyle bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…