- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
Öyle özendim ki keyfinize :)) allah bozmasın ağzınızın tadını inşallah.günaydın birikimci hatunlar, iyi haftalar dilerim :)
dün tüm gün evdeydik, güzel bir kahvaltı ardından çektik battaniyeleri üzerimize, aldık kahveleri elimize akşama kadar dizi izledik..yeni başladığımız bir dizimiz vardı, her sezon 6 bölüm, 1 sezonu bitirdik akşama kadar, iyi dinlenme oldu...
kahvaltı için börek poğaça vs + sigara 50 tl harcadık dün.
bugün inanılmaz alış veriş yapasım var..biraz ev dekorasyonuna eğilmek istiyorum, lambader ve minder kılıfları araştırıyorum, biraz kış moduna gireyim istiyorum..evideada bazı modeller buldum, fiyatları da uygun..sanırım sipariş verecğim...sizin de bildiğiniz güzel siteler varsa önerilerinizi isterim :)))
az sonra markete gidip eksikler var onları alacağım..çamaşırlar yıkandı asıldı, yemekler yapılacak..yeni hafta, her şey yine aynı :)
Allah kabul etsin hayrınızı..Kızlar
Şükür ki 2,5 - 3 de başladığım aşurem sonunda bittiSoğumasını bekliyorum üzerini süsleyeceğim inşallahh
dünden kalan biraz hünkar beğendi ve pilavım var ama deynepnaz ın yarışmada birinci olan tarifiyle Ev yapımı tantuni yapacağım birazdan Çok şükür elhamdüliilah yeter de artar bile.. Muhtemelen hünkar beğendiye dokunmaz bile eşim tantuni varken
Sanayiye arabayı götürdü bugün eşim bakımına 200 lira harcamış bir de kuru üzüm kuru incir vs aldırmıştım tahminen onlara da 20 lira vermiştir..
Kaçıyorum kızlar ben daha lavaş yapıcam
canım benim Allah razı olsun, Allah hepimize sağlıkla, huzurla ,sevdiklerimiz ile geçireceğimiz uzun bi ömür nasip etsin, ağız tadı versin inşallah, gel canım birlikte yapalım keyif :)) bugün de hava kapalı ve yağmurlu böyle havalarda evde uzanıp film izlemeyi çok sveiyorum...Öyle özendim ki keyfinize :)) allah bozmasın ağzınızın tadını inşallah.
Ev yenileme filan da yok ben göndereyim sana lambaderi
Buralar buz gibi işe giderken yollarda helak olmazsam iyidir
Allah kabul etsin hayrınızı..
ben hiç aşure yapmadım hayatımda, nasıl yapılır bilemiyorum da, annem de hiç yapmadı..
cumartesi eşime rica ettim, tanıdığı bir usta vardı, ev yemekleri yapan lokantası var, ona aşure yaptırdı, bol malzemeli, çok güzel yapmış saolsun, 50 kişilik yaptırdım, apartmana ve anneme götürdüm.. bir kısmı da bize kaldı, 2 gündr aşure yiyoruz, sanırım yetti :))) bir süre aşure göresim kalmadı.
Aslında zor değil canım rahmetli babam bile yapardı
Tek yapılması gereken akşamdan malzemeleri sılatmak yaparkende sırasına göre eklemek.. Bir kere az malzemeyle bir denersin açıkçası ben kışın ortasında az malzemeyle tekrar yapmayı düşünüyorum.. Hem çok besleyici hemde bayılırım aşureye
Kızlar günaydın
Dün avmye gittik Lcw den kızıma bişeyler aldım 140 lira tuttu telefonuma da ekran cam ı taktırdım 15 tl.. Marektten soda fln aldım 14 tl de oraya
Başka da bir masraf yapmadık.. Döndüm hiç bir yere uğramadan
Bu aralar çok alışveriş yapasım varEngelliyorum ama kendimi
Allah rahmet eylesin, hayırların ruhuna varsın inşallah...
bi denemek lazım tabi, dediğin gibi az malzeme ile deneme yapılabilir. ben de çok severim ama 2 gün boyunca fazla haşır neşir olunca bi bıkkınlık geldi galiba :))
iyi günlerde kullansın evladın canım, ben de inanılmaz alış veriş yapmak istiyorum..üst baş değil de evi bi değiştiresim var, azıcık güzellik yapasım var ve yapacağım sanırım
haklısın, ben de neredeyse 1 yıldır çok frenleyerek ve kontrollü gittim açıkcası ama artık ufak dokunuşlar istiyorum, öyle fazla değil 200-300 tllik bir şey harcasam 1 yıl götürür o beni :) evi ve evde olmayı seviyoruz, eşimin evde huzur bulmasını çok seviyorum, sıkılmasın, hep gözüne yeni ve çekici görünsün.. bana da tabi :)))ahh benimde ihtiyaç listem aldı başını gidiyor biraz dekorasyon biraz kıyafet , kızıma oyuncak derken dünyalar oluyor ama yine de frenliyorum kendimi çünkü yaptırdığımız evin çatısı yapılacak eşim bugün arayıp fiyat alacak çelik çatıcılardan daha önce sorduğumuz usta ahşap çatı için 8.500 fiyat çıkarttı.. Aylık 2500 civarı da kredi ödüyoruz daha 4 yılımız var... Bir de araba kredisine girmek istiyor eşim arabayı yenileyelim diye düşünüyoruz o yüzden pek harcamaya yanaşmak istemiyorumAma içim gidiyor bişeyler almak için Zorunlu ihityaç olmadıkça frenliyorum kendimi
haklısın, ben de neredeyse 1 yıldır çok frenleyerek ve kontrollü gittim açıkcası ama artık ufak dokunuşlar istiyorum, öyle fazla değil 200-300 tllik bir şey harcasam 1 yıl götürür o beni :) evi ve evde olmayı seviyoruz, eşimin evde huzur bulmasını çok seviyorum, sıkılmasın, hep gözüne yeni ve çekici görünsün.. bana da tabi :)))
:)))) aynen, yapmaya başlayınca neler yapılır..ben de değişikliği seviyorum, ama komple her şeyi yapmaya da yanaşamıyorum tabiki, bu yeni rengarenk halılara bayılıyorum ama halılarım yeni...elimden gelse her yıl her şeyi değiştiririm perdeden halıya, koltuğa vs vs vs ...almanın sonu yok gerçekten..şimdilik en azından kış modu için keyif verici bir kaç parça edineyim ve onunla yetineyim bari...yoksa birikip birikip fena patlayabilirim, kendimi tanıyorum :)))Ahh ne güzel olur.. bi abajur yanına tepsili bir sehpa bir de battaniyeee miss misssBende ufak dokunuşlar yapmayı seviyorum.. Minimalist yaşam aslında en güzeli ama yine de değişikliği seviyoruz hepimiz.. Geçen yıl farklılık olsun ama çok para harcamayayım diye düşünürken örgü battaniye başlamıştım bende tek kişilik boyunda ördüm ama etrafını dönmemiştim.. bu yıl onu çift kişiliğe çeviricem inşallah
Arabayı da alırsak çok kısıtlama yapmam gerekecek yoksa benimde bi balkonu elden geçiresim var.. Salıncağa yeni bir minder , üstüne kırlentler , güzel bir halı , duvara raflar , şirin şirin saksılar , çiçekliklerrBoş vakit buldukça dekorasyon fikirlerine bakıyorum öyle güzel şeyler var kii ama dediğim gibi frenliyorum kendimi yoksa bi balkon yenilemeye 2-3 bin gidecek Sonra da eşim aman ne gerek vardı diyip beni sinir edecek iyisi mi beklemeye devam
:)))) aynen, yapmaya başlayınca neler yapılır..ben de değişikliği seviyorum, ama komple her şeyi yapmaya da yanaşamıyorum tabiki, bu yeni rengarenk halılara bayılıyorum ama halılarım yeni...elimden gelse her yıl her şeyi değiştiririm perdeden halıya, koltuğa vs vs vs ...almanın sonu yok gerçekten..şimdilik en azından kış modu için keyif verici bir kaç parça edineyim ve onunla yetineyim bari...yoksa birikip birikip fena patlayabilirim, kendimi tanıyorum :)))
çıkıp bi dolanıp geleyim bari, evideada beğendim bir tane 70 tl fiyatı da çok uygun..bi de mağazalara bakayım, akşama karar vermiş olurum inşallah...
kendine iyi bak canım, dönüşte görüşürüz...
:)))) aynen, yapmaya başlayınca neler yapılır..ben de değişikliği seviyorum, ama komple her şeyi yapmaya da yanaşamıyorum tabiki, bu yeni rengarenk halılara bayılıyorum ama halılarım yeni...elimden gelse her yıl her şeyi değiştiririm perdeden halıya, koltuğa vs vs vs ...almanın sonu yok gerçekten..şimdilik en azından kış modu için keyif verici bir kaç parça edineyim ve onunla yetineyim bari...yoksa birikip birikip fena patlayabilirim, kendimi tanıyorum :)))
çıkıp bi dolanıp geleyim bari, evideada beğendim bir tane 70 tl fiyatı da çok uygun..bi de mağazalara bakayım, akşama karar vermiş olurum inşallah...
kendine iyi bak canım, dönüşte görüşürüz...
bende değişikliği çok seviyorum. en çok değişiklik mutfakta yapılabiliyor. günlük kullandıklarını değiştirince yenilik oluyor o yüzden artık pahalı bişey almıyorum eskisi gibi.. zücaciyeden ucuz şeyler. sıkılınca veya kırılıp takımı bozulunca değiştirmek daha kolay oluyor..
halı konusunda lastikli halı örtüsü tavsiye ederim. ben evlenirken yeni halı alamadım. ha bugun ha yarın diye hala eşimin eski halılarını kullanıyoruz. şimdi de artık almak istemiyorum. bneim beğeneceim halı 1 milyardan aşağı olmaz. ondan da en geç 2 sene sonra sıkılcam aynı desen çünkü... bebeğim de var. lastikli halı örtüsü alıcam istediğim desende. hem de her hafta at makinaya yıka. halı yıkama derdi yok. halı yıkamaya 1 defa vereceğni para ile örtü alıcam onu da canım sıkılana kdr kullancam.
yenibistil veya zümrüt halı örtüsü nden almayı düşünüyorm. face de gruplardan araştırdım genelde memnunlar.Ayy bende istiyorum halı örtüsü valla benim halılarım beyaz bir de sürekli yıkatmakta zor oluyor siliyorum oda çok yoruyor...
internette de bakıyorum ama güvenemedim.. Burdaki magazalarda da pek bişe yok
Sen nerden almayı düşünyorsun cnm ? Memnun kalırsan bana da söyler misin ?
günaydın:)
elektrik faturam geldi 73 lira
şu meblağa bile seviniyorum ya. geçen aya göre çok çok iyi. klima açmayıca böyle oldu. ama kışın da elektrik sobası açacaz
bende değişikliği çok seviyorum. en çok değişiklik mutfakta yapılabiliyor. günlük kullandıklarını değiştirince yenilik oluyor o yüzden artık pahalı bişey almıyorum eskisi gibi.. zücaciyeden ucuz şeyler. sıkılınca veya kırılıp takımı bozulunca değiştirmek daha kolay oluyor..
halı konusunda lastikli halı örtüsü tavsiye ederim. ben evlenirken yeni halı alamadım. ha bugun ha yarın diye hala eşimin eski halılarını kullanıyoruz. şimdi de artık almak istemiyorum. bneim beğeneceim halı 1 milyardan aşağı olmaz. ondan da en geç 2 sene sonra sıkılcam aynı desen çünkü... bebeğim de var. lastikli halı örtüsü alıcam istediğim desende. hem de her hafta at makinaya yıka. halı yıkama derdi yok. halı yıkamaya 1 defa vereceğni para ile örtü alıcam onu da canım sıkılana kdr kullancam.
Bşalyınca ipin ucu kaçıyor gerçektendeUmarım uygun fiyatlı beğendiğin gibi bişeyler alırsın cnm.. Görüşürüzz
Bir önceki fatura kaçtı 73 iyi bencede ay bizimki gelsede görsek yA bende merak ettim 11 ile 15 filan arası geliyor bizimkine daha vargünaydın:)
elektrik faturam geldi 73 lira
şu meblağa bile seviniyorum ya. geçen aya göre çok çok iyi. klima açmayıca böyle oldu. ama kışın da elektrik sobası açacaz
Selamlargeldimmm, hem de aldım da geldim, yalvar yakar çocuğa kurulumunu da yaptırttım :)))) kasadaki kızlar bile şaşırdı, serhat by asla kurulum yapmaz nasıl ikna ettiniz diye :)))
şimdi evi komple ayaklandırıp hem salonun şeklini değiştireceğim hem de lambaderimi yerleştireceğim, pek heyecanlıyım...
maşallah, süper gelmiş, inşallah bana da 100 ün altında bir rakam gelir
ben de aslında aylardır araştırıyorum halı örtüsünü, instada bir yer buldum oradan 1 tane alıp denemeyi düşünüyorum, renkleri çok güzel bu bulduğum yerde.birara yazarım size de kızlar, bakarsınız...
geldimmm, hem de aldım da geldim, yalvar yakar çocuğa kurulumunu da yaptırttım :)))) kasadaki kızlar bile şaşırdı, serhat by asla kurulum yapmaz nasıl ikna ettiniz diye :)))
şimdi evi komple ayaklandırıp hem salonun şeklini değiştireceğim hem de lambaderimi yerleştireceğim, pek heyecanlıyım...
maşallah, süper gelmiş, inşallah bana da 100 ün altında bir rakam gelir
ben de aslında aylardır araştırıyorum halı örtüsünü, instada bir yer buldum oradan 1 tane alıp denemeyi düşünüyorum, renkleri çok güzel bu bulduğum yerde.birara yazarım size de kızlar, bakarsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?