BİRİKİMCİ HATUNLAR

hava kapalı ve serin.. mayıştım ben uzandım kaldım vallahi:)
dün bizim burası da yağmurluydu, bugün de kapalı..şimdi salon balkonunu yıkayıp camlarımı silip bi güzel silip süpürüp yerleştirdim, akşam olsa da lambamı yaksam :))) az sonra yatak odama girip cam silip balkon yıkayım ütülere geçecem..ay hiç iş bittmiyor yahu

kız işleri ne ara yaptın:)) sen çok tatlısın ya heyecanın taa burdan hissediliyor:) gözümün önüne koala gibi lambadere sarılıp uyuduğun geldi:))

kız işleri ne ara yaptın:)) sen çok tatlısın ya heyecanın taa burdan hissediliyor:) gözümün önüne koala gibi lambadere sarılıp uyuduğun geldi:))
heyecan yapmışım di mi :))) hiç sorma,eve gelsen en az 5 farklı lambader vr avde...niye bu kadar seviniyorsam :))) gerçi eşim de hep der seninle yaşamak çok keyifli ufacık şeylerden çok mutlu oluyorsundiye..bu sevinç bana bi ay gider :))) bi de minder kılıfı ve halı örtüsü alayım sen o zaman gör benim heyecanı :))) durup durup sarılıp öpesim var üç ayağımı :)))

:)) kılıfla örtüyü aldığında da 3 ay sevinç cepte:)) allah daim etsin mutluluğunu:)
ben halılarımı ilk serdiğimde eşime üstüne basmayacaksın haa demiştim. sanki adam uçacak, nasıl basmayacaksa.

ben aylarca terlikle bastırmdım üstüne :))))
açık renk olunca kıyamıyor insan :)) allah hepimizi mutlu etsin tatlım

ahaha çok tatlısın yaa, böyle evleriniz varsa uğramayın bu topiklere, biriktirmeye gerek yok demektir :)))) sakın ola foto koyup beni burada çatlatmayınnn :))))))
off benim evim böyle değil yemek odasına 9000 tl vermiştim değiştiremem de ama çok kıskandım gerçekten böyle olmalıymış evim

off benim evim böyle değil yemek odasına 9000 tl vermiştim değiştiremem de ama çok kıskandım gerçekten böyle olmalıymış evim
çok vermişsin vallahi,değişir mi hiç o paraya alınan yemek odası :))) bence senden de çocuklara miras kalmalı, vasiyet yazacak olsam senin yerinde, vasiyete yemek odasını da eklerdim kesin :))))

ahaha çok tatlısın yaa, böyle evleriniz varsa uğramayın bu topiklere, biriktirmeye gerek yok demektir :)))) sakın ola foto koyup beni burada çatlatmayınnn :))))))
aynen ben de sinirlenirim fena olur sonra
benim evim minimal hiç böyle değil canım. eşyaya da para veresim yok. şu odanın köşesindeki çiçek bile en az 100 tl iken yık cınım bın ılmıyım :))

aynen ben de sinirlenirim fena olur sonra
benim evim minimal hiç böyle değil canım. eşyaya da para veresim yok. şu odanın köşesindeki çiçek bile en az 100 tl iken yık cınım bın ılmıyım :))
o çiçek en az 500 tl dir kuzum, ben de veremem o kadar para, ancak sayısaldan falan para çıkacak da öyle belki :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…