BİRİKİMCİ HATUNLAR

o çiçek en az 500 tl dir kuzum, ben de veremem o kadar para, ancak sayısaldan falan para çıkacak da öyle belki :))))
emlak avcısı diye bir program başlamış tv de öğle arası denk geldim. insanlar 1 milyon 250 bin tl ev almak için ayırmışlar onlar koyar salonlarının köşesine. biz küsuratı kadar evde oturduğumuz için anca orkide besliyoruz işte

Onlar koyar hakkaten..olsun ya buna da şükür ne yapalım )) sen de orkide varsa iyi ben de o da yok :))) gidip biraz çiçek alam bari

Kızlar ben geldim ve gidiyorum

Dayanamadım tchibo dan eşime çorap kızıma çorap ve bi tane de kızımın odasına boy ölçer aldım 110 lira bayıldım

Şimdi de dr randevuma gidiyorum kesin gene zam yapacak uyuz herif.. ilk gittiğimde 400 dü sonra 550 dediler olmaz dedim 400 verdim geçen defa gdip dr la konuştu sekreter 450 yaptılar bakalım bugün nasıl olcakk

Kaçtım ben randevuma az kalmışş gelincew bayıldığım paracıkları söylerim

Demeyi çok isterdim lakin tabiki bana ait değil resimler )))) bayıldım bu iki odaya haaa, tam benim tarzım bu evlerrrr

ayrıca kiminse acayip nazarım değebilir acayip kıskandımmmm
kız allah seni:))) ben de hayran kalmıştım 'tek kelimeyle muhteşem' yazacaktım ki senin değilmiş:) vallahi muhteşem ötesi çok tarz. şu moda olan pembik evlerle hiç alakası yok.

Son düzenleme:
vuhuu. o ne laaa paraya bak. ay gerek yok bee o kadar pahalı evlerde oturmaya. aynı paraya 4 tane ev alırsın.
#fakirintesellisi :))

o para aldıklarına çok değil mi.. hayırlı olsun. muayene parası da çokmuş hadi hayırlısı

kız allah seni:))) ben de hayran kalmıştım 'tek kelimeyle muhteşem' yazacaktım ki senin değilmiş:) vallahi muhteşem ötesi çok tarz. şu moda olan pembik evlerle hiç alakası yok.
ben de ilk görünce kimin evi bu diye kalbim bi hızlı attı fesatımdan :))))tam benim tarzım bu evler, düz renk mobilyalar süslü aksesuarlar, çakıl taşı duvarlar..ahh ahhh
ne pembiki yahuu, nefret ederim ben pembeden

vuhuu. o ne laaa paraya bak. ay gerek yok bee o kadar pahalı evlerde oturmaya. aynı paraya 4 tane ev alırsın.
#fakirintesellisi :))
hahaha #zugurttesellisi
bence de işte muhitmiş vıttırıvızıkmış git 500 üyle ev al 500 üyle araba al 250 ye de o mühite git gel gez toz yahu

yıllar önce tchiboda bi sulu ışıldak görüp bayılmıştım tam almaya gittim ki 1 tane kalmış o da çatlak çıktı, bir daha da bulamadım ondan, denk gelirsen yazar mısın bana...

geçmiş olsun, çok alıyormuş, prof sa o paraları alıyorlar maalesef....

hahaha #zugurttesellisi
bence de işte muhitmiş vıttırıvızıkmış git 500 üyle ev al 500 üyle araba al 250 ye de o mühite git gel gez toz yahu
500 e ev alıp 500 e araba hayatta almam.. 500 lük ev en fazla 150 lik arabayı hakeder bence... arabaya o parayı vermem ben ya...1250 naktim olsa, bir sürü apart daire ve b segmentte clio, polo vb arabalar alır kiraya verirdim, bi de emlak dükkanı açar rent a car ve emlakçılık yapardım...oooh her yerden paracıklar gelsin....

aynen. instada kreş gibi pembe evler gördükçe altlarına çok tatlış yorumlar yazasım geliyor. erkek olsaydım benim pembik ev döşeyen bir karım olsaydı o eve girermiydim bilmiyorum.

ben bir ev, bir yazlık, bir araba alırdım. bir de dediğin gibi bi dükkan işletirdim. yeterdi herhal o para.

Biz de aynı şekilde düşündük kız kafası hiç çalışmasa vadeliye koysa o bile aylık 10 bin filan getirir herlde :))

Kizlar niye oyle diyorsunuz ya benim gelin olacagim siralar her yerde pembe oturma odalari vardi bende onlardan aldim sanki onlardan almazsam gelin evi olmayacak gibi geldi
Siz simdi boyle diyince bir sogudum koltuklardan

Kızlar merhaba kuaföre gittim markete gittim . Marketten biraz meyve sebze su yoğurt lokum aldım toplam 35 tl gibi birşey ödedim geldim. Mantar sote pirinç pilavı profiterol yaptım eşim hala gelmedi masa filan hazır bekliyorum bende onu

İyi akşamlar hanımlar
bugünlerde hiç keyfim yok hiçbişey yapasım yok herşeyden sıkılıyorum
pazara gittim ama hiçbişey almadım
markete gittim tahin pekmez bikaç ıvır zıvır aldım 12 lira ödedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…