- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
emlak avcısı diye bir program başlamış tv de öğle arası denk geldim. insanlar 1 milyon 250 bin tl ev almak için ayırmışlaro çiçek en az 500 tl dir kuzum, ben de veremem o kadar para, ancak sayısaldan falan para çıkacak da öyle belki :))))
aynen sinirli kankim çalışalım bari üretelim birazhayaller ve hayatlarr, hadigidip çalışalım sinirli kardişim benim, ben yatak odasına, sen masana, yallah :)))))
Onlar koyar hakkaten..olsun ya buna da şükür ne yapalımemlak avcısı diye bir program başlamış tv de öğle arası denk geldim. insanlar 1 milyon 250 bin tl ev almak için ayırmışlaronlar koyar salonlarının köşesine. biz küsuratı kadar evde oturduğumuz için anca orkide besliyoruz işte
kız allah seni:))) ben de hayran kalmıştım 'tek kelimeyle muhteşem' yazacaktım ki senin değilmiş:) vallahi muhteşem ötesi çok tarz. şu moda olan pembik evlerle hiç alakası yok.Demeyi çok isterdim lakin tabiki bana ait değil resimler)))) bayıldım bu iki odaya haaa, tam benim tarzım bu evlerrrr
ayrıca kiminse acayip nazarım değebilir acayip kıskandımmmm
vuhuu. o ne laaa paraya bak. ay gerek yok bee o kadar pahalı evlerde oturmaya. aynı paraya 4 tane ev alırsın.emlak avcısı diye bir program başlamış tv de öğle arası denk geldim. insanlar 1 milyon 250 bin tl ev almak için ayırmışlaronlar koyar salonlarının köşesine. biz küsuratı kadar evde oturduğumuz için anca orkide besliyoruz işte
o para aldıklarına çok değil mi.. hayırlı olsun. muayene parası da çokmuş hadi hayırlısıKızlar ben geldim ve gidiyorum
Dayanamadım tchibo dan eşime çorap kızıma çorap ve bi tane de kızımın odasına boy ölçer aldım 110 lira bayıldım
Şimdi de dr randevuma gidiyorum kesin gene zam yapacak uyuz herif.. ilk gittiğimde 400 dü sonra 550 dediler olmaz dedim 400 verdim geçen defagdip dr la konuştu sekreter 450 yaptılar bakalım bugün nasıl olcakk
Kaçtım ben randevuma az kalmışş gelincew bayıldığım paracıkları söylerim
ben de ilk görünce kimin evi bu diye kalbim bi hızlı attı fesatımdan :))))tam benim tarzım bu evler, düz renk mobilyalar süslü aksesuarlar, çakıl taşı duvarlar..ahh ahhhkız allah seni:))) ben de hayran kalmıştım 'tek kelimeyle muhteşem' yazacaktım ki senin değilmiş:) vallahi muhteşem ötesi çok tarz. şu moda olan pembik evlerle hiç alakası yok.
hahaha #zugurttesellisivuhuu. o ne laaa paraya bak. ay gerek yok bee o kadar pahalı evlerde oturmaya. aynı paraya 4 tane ev alırsın.
#fakirintesellisi :))
yıllar önce tchiboda bi sulu ışıldak görüp bayılmıştım tam almaya gittim ki 1 tane kalmış o da çatlak çıktı, bir daha da bulamadım ondan, denk gelirsen yazar mısın bana...Kızlar ben geldim ve gidiyorum
Dayanamadım tchibo dan eşime çorap kızıma çorap ve bi tane de kızımın odasına boy ölçer aldım 110 lira bayıldım
Şimdi de dr randevuma gidiyorum kesin gene zam yapacak uyuz herif.. ilk gittiğimde 400 dü sonra 550 dediler olmaz dedim 400 verdim geçen defagdip dr la konuştu sekreter 450 yaptılar bakalım bugün nasıl olcakk
Kaçtım ben randevuma az kalmışş gelincew bayıldığım paracıkları söylerim
hiç valla. bunlar işlerini bilmiyorlar kız.hahaha #zugurttesellisi
bence de işte muhitmiş vıttırıvızıkmışgit 500 üyle ev al 500 üyle araba al 250 ye de o mühite git gel gez toz yahu
500 e ev alıp 500 e araba hayatta almam.. 500 lük ev en fazla 150 lik arabayı hakeder bence... arabaya o parayı vermem ben ya...1250 naktim olsa, bir sürü apart daire ve b segmentte clio, polo vb arabalar alır kiraya verirdim, bi de emlak dükkanı açar rent a car ve emlakçılık yapardım...oooh her yerden paracıklar gelsin....hahaha #zugurttesellisi
bence de işte muhitmiş vıttırıvızıkmışgit 500 üyle ev al 500 üyle araba al 250 ye de o mühite git gel gez toz yahu
aynen. instada kreş gibi pembe evler gördükçe altlarına çok tatlış yorumlar yazasım geliyor. erkek olsaydım benim pembik ev döşeyen bir karım olsaydı o eve girermiydim bilmiyorum.ben de ilk görünce kimin evi bu diye kalbim bi hızlı attı fesatımdan :))))tam benim tarzım bu evler, düz renk mobilyalar süslü aksesuarlar, çakıl taşı duvarlar..ahh ahhh
ne pembiki yahuu, nefret ederim ben pembeden
ben bir ev, bir yazlık, bir araba alırdım. bir de dediğin gibi bi dükkan işletirdim. yeterdi herhal o para.500 e ev alıp 500 e araba hayatta almam.. 500 lük ev en fazla 150 lik arabayı hakeder bence... arabaya o parayı vermem ben ya...1250 naktim olsa, bir sürü apart daire ve b segmentte clio, polo vb arabalar alır kiraya verirdim, bi de emlak dükkanı açar rent a car ve emlakçılık yapardım...oooh her yerden paracıklar gelsin....
Yeterdi ya, keşke benim olsaaaa.. :))))) elalemin parasına nazar degdirecez haaben bir ev, bir yazlık, bir araba alırdım. bir de dediğin gibi bi dükkan işletirdim. yeterdi herhal o para.
Biz de aynı şekilde düşündük kız kafası hiç çalışmasa vadeliye koysa o bile aylık 10 bin filan getirir herlde :))500 e ev alıp 500 e araba hayatta almam.. 500 lük ev en fazla 150 lik arabayı hakeder bence... arabaya o parayı vermem ben ya...1250 naktim olsa, bir sürü apart daire ve b segmentte clio, polo vb arabalar alır kiraya verirdim, bi de emlak dükkanı açar rent a car ve emlakçılık yapardım...oooh her yerden paracıklar gelsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?