BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bende gittigidiyor a bakıyorum canım ama dediğim gibi güvenemedim pek bazen yorumlar sahte olabiliyor

o para aldıklarına çok değil mi.. hayırlı olsun. muayene parası da çokmuş hadi hayırlısı

Canım eşimin çoraplarını 2 ,5 yıl önce almıştım tchibodan 7 tane her tekinin altında da farklı amblem var böylece tekleri karışmıyor çok memnun kaldık daha yeni yeni eskimeye başladılar .. Pazardan aldıklarımı 3-4 defe giyip çöpe atıyor o yüzden bulmuşken numarasını kaçırmayayım dedim.. Boy ölçer biraz pahalı haklısın ama çok hevesim vardı

Bakarım canım sürekli takip ediyorum indirimleri görürsem haber veririm.. Resmi varsa atar mısın ??

Prof değil canım özel muainehane normalde muaine için 150 lira alıyor ama ben gardasil yaptırıyorum son dozdu bu şükür ki bitti

kızlar

Dr a 430 verdim. Migros a girdim 110 lira harcadım. dönerken de köfte aldım ona da 24 lira verdim

evden çıkmayacağım 1 hafta bugün çok harcadımm

Gerçi hafta sonuna kızıma doğum günü yapacağım mecbur harcayacağız yine

Fatura uygun gelmiş valla

Aynen baya uygun gelmiş cidden.ama evde çok fazla yemek yapmamistık. Geçen haftadan beri evde yemeye başladık..umarım bu hep böyle gider evde yemek yeme alışkanlığı.gerçi bi yapıyorum 3 gün yiyoruz zaten.asıl bundan sonra artacak baya.nasıl az gelmesini sağlayabiliriz acaba doğal gazın. Fikirlere açığım:)malum ev er yada geç soğuyacak.

Biz hep evde yiyoruz çok nadir dışarda . Çay demlediğin zaman altını açık bırakma aç kapa yap başka bilemedim ya. Biz iki aya 35 tl ödedik geçen ay

Sizin çok daha iyiymiş o zaman evde yemek yapmaya o fatura bence çok güzel..bakalım inşallah bizde alisacagiz git gide.zaten bütün maaşı dışarda yemek yemeye veriyoruz.çaycim var zaten biz çay sevmeyiz direk kapatıyorum onu da.kızlar var mı başka dogal gaz az gelmesi için önerileriniz?

benimde çaycım var çok severek aldım ama arada kullanıyorum çünkü elektrik daha pahalı doğalgaz daha ucuz o yüzden duşta kese yaparken suyu kapatabilirsiniz ben kapatmıyorum o ayrı bir konu tabi birde söylemeyi unuttum ki biz bir yediğimiz yemeği 2. gün yemeğiz mutlaka hergüne farklı yemek var bizim evde . sadece çok nadir çorba artar öyle o yenilir. herşeyi çok ölçülü yapıyorum o yüzden artan nadirdir

valla çalışıyorum her gun her gun yemek yapamam.3 gün gidiıo valla bizim evde yemekler:) dışardan yemekten iyidir.ama caycı da su hızlı kaynıyor.bı de çaydanlığım zaten yok kı

valla çalışıyorum her gun her gun yemek yapamam.3 gün gidiıo valla bizim evde yemekler:) dışardan yemekten iyidir.ama caycı da su hızlı kaynıyor.bı de çaydanlığım zaten yok kı
Esin yemek konusunda cok secici degil o zaman
Bnm esim her gun farkli ve sicak yemek ister oyle gel gec islerini hic sevmez
O yuzden her gun farkli menu yapiyrm

Esin yemek konusunda cok secici degil o zaman
Bnm esim her gun farkli ve sicak yemek ister oyle gel gec islerini hic sevmez
O yuzden her gun farkli menu yapiyrm
aynen ne versen yer ıster peynır ekmek ver yeterki karnımızı doyuralım biz.o yüzden bi yapıom 3 gün yıyoz.valla çalışıyorum gel geç yemek olmak zorunda.çok istıyorsa mutfak orda

günaydın kızlar benim eşim de yemek seçer bazen yapar bazen benden bekler yani bazen kızıyorum bazen seviyorum çok ekşınlı bir ilişkimiz var
şaka bi yana zor yemek seçen birisi evde ki bazı şeylere alıştı şükür makarna bile yemiyordu alıştı sayılır artık ağzına götürüyor en azından

aynen ne versen yer ıster peynır ekmek ver yeterki karnımızı doyuralım biz.o yüzden bi yapıom 3 gün yıyoz.valla çalışıyorum gel geç yemek olmak zorunda.çok istıyorsa mutfak orda
Ben eve 1.30 da geliyorum esim 7 de geliyor o yuzden yemegi onun gelimine hazirliyorum.
Gel gec yemek yaptigim zaman o gun mutlaka disari cikip yemek ister o yuzden genelde cesit cesit yemek yaparim
Yemek yapmayi sevdigim icin bana zor gelmiyor

Ben eve 1.30 da geliyorum esim 7 de geliyor o yuzden yemegi onun gelimine hazirliyorum.
Gel gec yemek yaptigim zaman o gun mutlaka disari cikip yemek ister o yuzden genelde cesit cesit yemek yaparim
Yemek yapmayi sevdigim icin bana zor gelmiyor
sen özel sektörde mi çalışıyorsun canım.1.30 da evde olmak zaten başlı başına güzel bi şey :)

Yok canm devlette ogretmenim ama sut iznim var bu donem erken cikiyorum
ay ne güzel ya. zaten bayan için en güzel meslek bence.biz memurlar sabah 8 akşam 5 sureklı.neyse kı haftasonumuz var işte.senın zaten zamanın varmış canım.bende o kadar vakıt yok :)

ay ne güzel ya. zaten bayan için en güzel meslek bence.biz memurlar sabah 8 akşam 5 sureklı.neyse kı haftasonumuz var işte.senın zaten zamanın varmış canım.bende o kadar vakıt yok :)
Aynen vaktim cok o yuzden sknti etmiyorum ama memur olmakta guzel bence herseyin duzenli oluyor calisma kosullarin belli
Cok sukur ki meslek sahibiyiz :)

Günaydın kızlar benimde eşim öyle yemek seçmez ben bu aralar çalışmıyorum o yüzden rahat yemek yapıyorum . Ama çalışsam yine yapardım çünkü yemek konusu en hassas olayım benim yA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…