BİRİKİMCİ HATUNLAR

Biz birazdan dışarı çıkıcaz market alışverişine

Marketten döndük kızlar eşim yarın göreve gidiyor taa Pazartesi gidiyordu sürekli ertelendi gidiş yarın. Bizde A101 e girdik bardakta çorba çikolata peynir filan aldık göreve götürecek . Ben eve kahve aldım birde halı silicem zaten 15 güne bir siliyorum üff. Çünkü halılar çok açık renk mutfaktakine ve holdekine birşey değse leke çıkmıyor kızlar ya beni bezdirdiler . Onu silmek için A101 den aspirin diye bir deterjan varya ondan aldım silme suyuna onu kullanıcam bakalım lekeleri çıkartacak mı . Domates salatalık filan aldık yine görev için toplam 50 tl gibi birşey verdik galiba . Ama hepsi bizim değil eşimin birlikte çalıştığı komutana da aldık eşim ondan parasını alacak. Yarın evde lavaş yapıcam götürsünler diye bugünde kete yaptım 1.5 ölçüden 18 tane çıktı öyle işte

yaf Allah yardımcın olsun ne zor şey böyle eşinin sürekli gitmesi

günaydın birikimci hatunlarrr :)))

valla buradan uzaklaştıkça harcıyorum, harcadıkça da gelecek yüzüm olmadığı için giremiyorum topiğe...

oysa tüm gün bilgisayar başındayım, şu ev dekorasyonuna feci kafayı taktım...günlerdir koltuk şalı, kırlent , vintage halı, biblolar, buhurdanlık,mumluk vs vs araştırıyorum.. bu 3 ayak lambader hakkaten evin havasını değiştirdi, çok memnun kaldım, şimdi diğer ufak tefek şeylere taktım kafayı... henüz pek bir şey almadım, detaylı araştırıyorum ki sonradan aklım kalmasın..bugün kırlent siparişimi vereceğim .... bende şimdilik birikim yok yani...

dün havuza başlayacaktım ama bir gün önce regl oldum, biraz daha kış gelsin öyle başlayayım dedim, kasım gibi falan belki..bu ara eve verdim önceliği...

sabah kalktım temizliğimi yaptım, çamaşırlarımı yıkadım astım..henüz yemeğim yok, az sonra yemek yapmaya başlarım, günler kısa zaten akşam hemen oluyor....

sizler nasılsınız? iyi misiniz?

günaydın canım nasılsın. dekorasyon işi çok zevkli değil mi:)
ellerine sağlık. ben de yemeği ocağa koydum, evi silmem lazım. sonra da postaneye giderim belki faturaları yatırmaya.
markete de gidecem.
bu arada su da geldi: 42 lira:))
bende de birikim yok maalesef.

:))) evet gerçekten zevkli, sana da kolay gelsin canım..su faturası da iyi gelmiş maşallah :))

Kızlar nasılsınız ??

Dün yatak döşek yattım çok hastaydım.. İğneden oldu sandım dr u aradım ulaşamadım gündüz koca gün ağlana sızlana yattım.. Akşam komşum işten gelince tarhana yapmış ilaç içmeme de izin verdi dr toparladım çok şükür ki..

Bugün kızıma şeker siparişi verdim. 1 - 2 güne gelir 87,5 tutacak kapıda ödeme ..
Yemeğimi de ocağa koydum pişiyo.. 2 makina çamaşır yıkarım başka da bişeye dokunmadan yatacağım akşama kadar.. hafta sonuna kadar toparlanmam lazım hafta sonu inşallah yapacağız kızımın doğum gününü

geçmiş olsun canım, aşıyı önlem amaçlı mı yaptırdın? benim jinekolog hiç söylemedi bana böyle bir aşı yapalım diye, devlet ödemiyor galiba değil mi? bir de kaç doz oluyor?

geçmiş olsun canım ne iğnesiydi bu özel değilse? bugün nasıl oldun daha iyi misin?
haftasonuna daha var toparlarsın inşallah.

Merhaba hanımlar
akşama etli türlü pilav cacık yapacağım evi şöyle üstten bi süpürmem lazım
ekmek ve patates yok evde onları alacağım
bende durumlar böyle

Merhaba kızlar eşim 1 saatte gidicek ben onu arabayla Tugay'a bırakıp eve geri dönücem sabah hamur yoğurdum lavaş yaptım götürmesi için birkaç gün evde yalnızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…