- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
selam herkese.bugun de kurufasulye pilav a devam bizim evde :) akşama spora gıdecem ınsallah :)jelibomum sana 42 tl mi geldi su faturasımaşallah kız sana ben yırtınsam da 60 ve üstü geliyor saldım çayıra en iyisi gidip kendime jakuzi alayım suyu doldurup keyif yapayım
cok masrafın olacak ama kuzum.ev eşyası artık benım hıc alasım kalmadı.sade yaşam daha iyi özellıkle toz alırken.şık ve sade olacak.çok eşya oyalıyor bızı her zaman maalesefgünaydın birikimci hatunlarrr :)))
valla buradan uzaklaştıkça harcıyorum, harcadıkça da gelecek yüzüm olmadığı için giremiyorum topiğe...
oysa tüm gün bilgisayar başındayım, şu ev dekorasyonuna feci kafayı taktım...günlerdir koltuk şalı, kırlent , vintage halı, biblolar, buhurdanlık,mumluk vs vs araştırıyorum.. bu 3 ayak lambader hakkaten evin havasını değiştirdi, çok memnun kaldım, şimdi diğer ufak tefek şeylere taktım kafayı... henüz pek bir şey almadım, detaylı araştırıyorum ki sonradan aklım kalmasın..bugün kırlent siparişimi vereceğim .... bende şimdilik birikim yok yani...
dün havuza başlayacaktım ama bir gün önce regl oldum, biraz daha kış gelsin öyle başlayayım dedim, kasım gibi falan belki..bu ara eve verdim önceliği...
sabah kalktım temizliğimi yaptım, çamaşırlarımı yıkadım astım..henüz yemeğim yok, az sonra yemek yapmaya başlarım, günler kısa zaten akşam hemen oluyor....
sizler nasılsınız? iyi misiniz?
bende daha bebek olmadığı için şimdilik rahatım:) ama olmasını çok istiyorum artık bir renk gelsin:) bi de olsun dedıkce olmuo sankı ama daha bı kac ay oldu.her an beklemedeyim anlayacağın. o sırada spora gıdeyım dıorum ıste az daha kılo vermıs olurum. valla benım yaptığım yemek 3 gün yenıo.yemek konusunda baya rahatım.eve gıdınce yatış genellıkle:)lindalinda canım yarın veya sonraki gün ben de yapabilirim kuru pilav bu arada spora benim de gitmem gerek ama kızım kreşe başlasın inşallah öyle giderim şimdi hiç vaktim yok maalsf işin kötüsü hamilelikten önceki kilomdan 10 kilo daha az kilodayım nerdeyse ama vucudum toplanmadı spor şart yani
şanslısın canımbende daha bebek olmadığı için şimdilik rahatım:) ama olmasını çok istiyorum artık bir renk gelsin:) bi de olsun dedıkce olmuo sankı ama daha bı kac ay oldu.her an beklemedeyim anlayacağın. o sırada spora gıdeyım dıorum ıste az daha kılo vermıs olurum. valla benım yaptığım yemek 3 gün yenıo.yemek konusunda baya rahatım.eve gıdınce yatış genellıkle:)
geçmiş olsun canım, aşıyı önlem amaçlı mı yaptırdın? benim jinekolog hiç söylemedi bana böyle bir aşı yapalım diye, devlet ödemiyor galiba değil mi? bir de kaç doz oluyor?
geçmiş olsun canım ne iğnesiydi bu özel değilse? bugün nasıl oldun daha iyi misin?
haftasonuna daha var toparlarsın inşallah.
Merhaba hanımlar
akşama etli türlü pilav cacık yapacağım evi şöyle üstten bi süpürmem lazım
ekmek ve patates yok evde onları alacağım
bende durumlar böyle
selam canım çalışıyorum yine sen nasılsın dün yoktun nerlerdeydin bakayım?
chericherilady ben de akşama mantarlı tavuk sote yaparım yanına da kıymalı makarna düşünüyorum bakalım yapabilirsem
damla cikolata sinirli kankim nerelerdesin yahu
Edit: sinirli kankim de burdaymış ay bir ben yokmuşum
cok masrafın olacak ama kuzum.ev eşyası artık benım hıc alasım kalmadı.sade yaşam daha iyi özellıkle toz alırken.şık ve sade olacak.çok eşya oyalıyor bızı her zaman maalesef
Evet canım önlem amaçlı yaptırdım. Et beni vardı bende hamileliğimde de sivilce gibi siğile benzer bişey çıktı doktor aldı onları ama bağışıklık sistemim zayıfladığında siğilse eğer tekrarlarmış.. önlem amaçlı yaptırdım valla umarım bişey çıkmaz.. Rahmetli babamda gırtlak kanseri vardı genetik olabilir diye söyledikleri için yaptırdım bitti şükür ki...
3 doz canım devlet ödemiyor.. ilk dozdan sonra 2. doz 2 ay sonra 3. doz da 6 ay sonra.... ister al git dr a vurdur istersen dr alsın vursun şeklinde sistem.. Ben drla başladım ama gayette fazla alıyorlar aşıyı alıp vurdurmak daha mantıklı sanki.. İlk gittiğimde 400 ikinci de 550 den 450 ye indiler sonuncusunda yine 550 dedi olmaz dedim daha önce bu fiyatlardandı o zaman 430 alalım dediNe koparabilirsek modundalar sanki 330 lira satış fiyatıymış sonradan öğrendim ama geç oldu.. bilseydim alır vurdururdum devlette zaten kas içine vuruyolar bana hep koldan vurdu gayette vurabilir hastanedeki hemşireler
Canım rahim ağzı kanseri için gardasil diye bir aşı..
Bugün çok daha iyiyim çok şükür canımToparlandım tylol hot kaldırdı ayağa çok şükür ki.. şimdi uzanıcam dinlenicem sabahtan beri durmadım çamaşır bulaşık salonu toparla süpür vs vs yoruldum galiba yine hafiften ağırıyor belim.. Azar azar yüklenmeden hafta sonuna kadar toparlarım inşallah herşeyi
Hafta sonu inşallah yapıcaz doğum gününü
ellerine sağlık canım, ben de tavuk sote yaptım, cacık var yanına, pilav da yapacaktım kiiii, ne göreyim pirincim böceklenmiş..hayatımda ilk defa başıma geldi, kaliteli pahalı pirinç alayım dedim o da böceklendi şansıma
kızlar yaaa ne yapacam ben bu pirinci şimdi..eşim at çöpe gitsin dedi, 1,5 kg pirinç nasıl atılır çöpe günah yahu...
hepsini kaba döküp bi güzel yıkadım 5-6 tane ufak siyeh böcek olmuş...şimdi ne yapayım ben bunu... yıkadım tertemiz oldu ama kedi kuş köpek yer mi? yerse nasıl yer? bunu pilav yapmayayım mı şimdi bize? içi kurtlu mudur ki? offf çok canım sıkıldı(((((((
tuce_tuce allah kavuştursun eşini canım,sağ salim dönüp gelsinler inşallah
di mi, öyle yapayım bari, off canım çok sıkıldı vallabence onu haşlayıp içine bulyon falan katıp sokak hayvanlarına verebilirsin
senin de eline sağlık canım eh bulgur pilavı yap bari napalım sağlık olsunellerine sağlık canım, ben de tavuk sote yaptım, cacık var yanına, pilav da yapacaktım kiiii, ne göreyim pirincim böceklenmiş..hayatımda ilk defa başıma geldi, kaliteli pahalı pirinç alayım dedim o da böceklendi şansıma
kızlar yaaa ne yapacam ben bu pirinci şimdi..eşim at çöpe gitsin dedi, 1,5 kg pirinç nasıl atılır çöpe günah yahu...
hepsini kaba döküp bi güzel yıkadım 5-6 tane ufak siyeh böcek olmuş...şimdi ne yapayım ben bunu... yıkadım tertemiz oldu ama kedi kuş köpek yer mi? yerse nasıl yer? bunu pilav yapmayayım mı şimdi bize? içi kurtlu mudur ki? offf çok canım sıkıldı(((((((
canım isminin başına @ işareti koyup yazarsan olurKıZlar nasıl etiket yapıyorsunuz ben bir yapamadım mesela sihirli porsuk etiket yapmak istedim olmadı
ellerine sağlık canım, ben de tavuk sote yaptım, cacık var yanına, pilav da yapacaktım kiiii, ne göreyim pirincim böceklenmiş..hayatımda ilk defa başıma geldi, kaliteli pahalı pirinç alayım dedim o da böceklendi şansıma
tekrardan çok geçmiş olsun canım, önlem almakta fayda var tabi..ben daha önce duymamıştım bu aşıyı, bir konuşayım doktorumla, aslında böyle aşıları devlet ödemeli ve her kadına yapılmalı....
tuce_tuce allah kavuştursun eşini canım,sağ salim dönüp gelsinler inşallah
olsun ziyan olmayacak dışarıdaki dostlarımızın karnı doyacak, birçok birikim/tasarruftan daha hayırlı birşey yapacaksın öyle düşündi mi, öyle yapayım bari, off canım çok sıkıldı valla((
damla cikolata dur artık bırak şu ev eşyalarına bakmayı
pirinç kurtlanınca ne kadar temzilesen de arınmaz diyorlar ama güneşte kurutup yiyen de var. ama kediye köpeğe vereyim dersen biraz et tavuk kokusuyla pişerse yer sokak hayvanları da sanırım
senin de eline sağlık canım eh bulgur pilavı yap bari napalım sağlık olsun
güve gibi kurt gibi böcek mi
aynen arkadaşın dediği gibi lapa pilav gibi yapıp içine bulyon veya varsa artık etleri koyabilirsin köpekler filan yer
benim de bir kere pirincin içinden karınca çıkmıştı bir tane nasıl girmişse ama önemsemedim kurt vs olmayınca
Canım bir konul drun da önerirse yaptırırsın..
Prince gelince annem böceklenince güneşe koyardı o böceklerin hepsi güneşi görünce kaçardı bizde yerdik geçende benimde böceklendi hemde reis di.. Bende güneşe koydum.. Ama sonra dan Kuşlara koydum kuru kuru balkona yediler bir tane prinç kalmamış..
ettim canım zaten her şeyi kapaklı kavanozlara koymuştum bir tek ağzı açık bu pirinç vardı ..bunu da yeni aldım üstünden az bir şey çorba için almıştım, 1,5 kg olunca kavanoz bulamadım koyabileceğim, ağzını kapattım böyle kalsın bir şey olmaz demiştim...neyse dediğin gibi sokaktaki dostlarımız nasiplensin :)olsun ziyan olmayacak dışarıdaki dostlarımızın karnı doyacak, birçok birikim/tasarruftan daha hayırlı birşey yapacaksın öyle düşün
pirinci koyduğun yerdeki diğer yiyecekleri de iyice kontrol ettin mi, dolabın içini falan
yapamamışsın canım, öncelikle beni et,iketleyecektin sanırım :) sihirli değil sinirli portakal zaten arkadaşımızın nicki de :)))) sinirli porsuk ben :)))))@sihirliportakal saol canım yaptım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?