- 29 Temmuz 2017
- 1.049
- 3.332
- 48
60 lira normal canım ya. evde bebek var anneler var..:)jelibomum sana 42 tl mi geldi su faturasımaşallah kız sana ben yırtınsam da 60 ve üstü geliyor saldım çayıra en iyisi gidip kendime jakuzi alayım suyu doldurup keyif yapayım
fena karışmış nickler :)))yapamamışsın canım, öncelikle beni et,iketleyecektin sanırım :) sihirli değil sinirli portakal zaten arkadaşımızın nicki de :)))) sinirli porsuk ben :)))))
ayy pardon telefondan yazdım bu ara telefon çaldı kafam karıştıyapamamışsın canım, öncelikle beni et,iketleyecektin sanırım :) sihirli değil sinirli portakal zaten arkadaşımızın nicki de :)))) sinirli porsuk ben :)))))
ben hiç sevmiyorum ya hint filmi hiç izlemem üff ne gıcıkmış ciddenizlediğim hint filminde kız tam evlenecekken kız arkadaşı ona yalvardı diye kıyamayıp müstakbel kocasını kıza verdi. duvağın altında gizlenip adamla evlendi o da.
tamam artık saçmalık çıtasını hiçbir film sahnesi aşamaz bundan sonra. net.
fena karışmış nickler :)))
pirinç için geçmiş olsun canımcım sağlık olsun. bakliyatları kendi poşetlerinde bırakmaya gelmiyor gerçekten.
ayy pardon telefondan yazdım bu ara telefon çaldı kafam karıştı
amin amin canım evet zor ama birilerininde bu işi yapması lazım işte . Yok çok şükür şuan ırak meselesi yok allaha binlerce kere şükür zaten onlardan bir ekip şuan ırakta . bizimkiler şimdi bir ilçeye gittiler en geç pazar döneriz dedi ama bunların işi belli olmuyor ya uzayabilir kısalabilir hayırlısıyla gidip dönsünlerde .:))) aynen canım karışmış ortalık ama çözdüm ben, hafiy gibiyimdir :)))
anladım tatlım ben, sıkıntı yok
ırak değil di mi eşinin gittiği yer? kısmetse 1 hafta sonra gelecekmiş sanırım, asker eşi olmak zor, Allah yardımcın olsun, vatanımız onlara emanet, Rabbim güç versin işallah...
başka birşeyler bak kendini halıdan kurtar benceyaaa kızlar be şu vintage halılar beni benden aldı 3 gündür(( yeni aldım halılarımı daha, ben ne halt edecem yaa, çok güzeller amaaa ((((
dönerler inşallah, ayrılık zor tabi ama 1 hafta hemen geçer...amin amin canım evet zor ama birilerininde bu işi yapması lazım işte . Yok çok şükür şuan ırak meselesi yok allaha binlerce kere şükür zaten onlardan bir ekip şuan ırakta . bizimkiler şimdi bir ilçeye gittiler en geç pazar döneriz dedi ama bunların işi belli olmuyor ya uzayabilir kısalabilir hayırlısıyla gidip dönsünlerde .
tv'de başka hiçbişey yok diye bakıyorum filme de, artık fıtık oldum kapattım:))
zaten 1 hafta sonra da baksan film ilerlememiş oluyor. hiçbişey kaçırmıyorsun.
başka birşeyler bak kendini halıdan kurtar bence
haha bende de şuan fairy bulaşık makinası deterjanı çıkıyor. dün orduevine gittik orada fairy nin deterjanı 72 tablet 30 tl di. evin yanındaki markete geldik aynı ürün 42 tl di bende netten baktım şimdide sürekli o reklamlar geliyordönerler inşallah, ayrılık zor tabi ama 1 hafta hemen geçer...
boşver kız hint dizilerini, sen de bak şu halılara, ay çok şahanelerrr
internette aratınca kadınlar kulübünde de reklam olarak çıkıyor ya, tam size yazacam alttan üstten yandan halılar geçiyor, aklımı alıyor, tıklayıp yine bakıyorım :))))
yeni halı almışken bunları almaya kalkmazsın herhalde:)yaaa kızlar be şu vintage halılar beni benden aldı 3 gündür(( yeni aldım halılarımı daha, ben ne halt edecem yaa, çok güzeller amaaa ((((
ay benim de aklımı çeliii imdatdönerler inşallah, ayrılık zor tabi ama 1 hafta hemen geçer...
boşver kız hint dizilerini, sen de bak şu halılara, ay çok şahanelerrr
internette aratınca kadınlar kulübünde de reklam olarak çıkıyor ya, tam size yazacam alttan üstten yandan halılar geçiyor, aklımı alıyor, tıklayıp yine bakıyorım :))))
ya kızlar size birşey anlatıcam canım sıkıldı ya bana kim haklı söyleyebilir misiniz
yeni halı almışken bunları almaya kalkmazsın herhalde:)
evet 100 lira örtüye vereceğine üzerine 400 daha koy halı al hı hısor hadi canım bekliyoruz...
yaa yeni dediysem 3 yıl falan oldu galiba, ama sadece salona baksam ya 1 tane..lastikli örtü bile 100 tl, halıya versem 500 tl çok mu ? amann bilemedim, pek güzeller.. tabi 5 binlik de var da ben mütevazı bir şey bakıyorum
hı hı, evet, hı hıevet 100 lira örtüye vereceğine üzerine 400 daha koy halı al hı hı
ev alıcağdın tavuk inek alıcağdın halı almanın sırası mı. hadi bakalım 500 lirayı halı aldım say deyip kumbarana at.
sana vinteyç diyorum, retro diyorum,halı diyorum, sen bana inek böcek diyorsun,evet 100 lira örtüye vereceğine üzerine 400 daha koy halı al hı hı
ev alıcağdın tavuk inek alıcağdın halı almanın sırası mı. hadi bakalım 500 lirayı halı aldım say deyip kumbarana at.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?