BİRİKİMCİ HATUNLAR

yapamamışsın canım, öncelikle beni et,iketleyecektin sanırım :) sihirli değil sinirli portakal zaten arkadaşımızın nicki de :)))) sinirli porsuk ben :)))))
fena karışmış nickler :)))
pirinç için geçmiş olsun canımcım sağlık olsun. bakliyatları kendi poşetlerinde bırakmaya gelmiyor gerçekten.

yapamamışsın canım, öncelikle beni et,iketleyecektin sanırım :) sihirli değil sinirli portakal zaten arkadaşımızın nicki de :)))) sinirli porsuk ben :)))))
ayy pardon telefondan yazdım bu ara telefon çaldı kafam karıştı

ben hiç sevmiyorum ya hint filmi hiç izlemem üff ne gıcıkmış cidden

fena karışmış nickler :)))
pirinç için geçmiş olsun canımcım sağlık olsun. bakliyatları kendi poşetlerinde bırakmaya gelmiyor gerçekten.

:))) aynen canım karışmış ortalık ama çözdüm ben, hafiy gibiyimdir :)))
ayy pardon telefondan yazdım bu ara telefon çaldı kafam karıştı

anladım tatlım ben, sıkıntı yok
ırak değil di mi eşinin gittiği yer? kısmetse 1 hafta sonra gelecekmiş sanırım, asker eşi olmak zor, Allah yardımcın olsun, vatanımız onlara emanet, Rabbim güç versin işallah...

amin amin canım evet zor ama birilerininde bu işi yapması lazım işte . Yok çok şükür şuan ırak meselesi yok allaha binlerce kere şükür zaten onlardan bir ekip şuan ırakta . bizimkiler şimdi bir ilçeye gittiler en geç pazar döneriz dedi ama bunların işi belli olmuyor ya uzayabilir kısalabilir hayırlısıyla gidip dönsünlerde .

yaaa kızlar be şu vintage halılar beni benden aldı 3 gündür (( yeni aldım halılarımı daha, ben ne halt edecem yaa, çok güzeller amaaa ((((
başka birşeyler bak kendini halıdan kurtar bence

dönerler inşallah, ayrılık zor tabi ama 1 hafta hemen geçer...

tv'de başka hiçbişey yok diye bakıyorum filme de, artık fıtık oldum kapattım:))
zaten 1 hafta sonra da baksan film ilerlememiş oluyor. hiçbişey kaçırmıyorsun.

boşver kız hint dizilerini, sen de bak şu halılara, ay çok şahanelerrr

başka birşeyler bak kendini halıdan kurtar bence

internette aratınca kadınlar kulübünde de reklam olarak çıkıyor ya, tam size yazacam alttan üstten yandan halılar geçiyor, aklımı alıyor, tıklayıp yine bakıyorım :))))

haha bende de şuan fairy bulaşık makinası deterjanı çıkıyor. dün orduevine gittik orada fairy nin deterjanı 72 tablet 30 tl di. evin yanındaki markete geldik aynı ürün 42 tl di bende netten baktım şimdide sürekli o reklamlar geliyor

ay benim de aklımı çeliii imdat

ya kızlar size birşey anlatıcam canım sıkıldı ya bana kim haklı söyleyebilir misiniz

sor hadi canım bekliyoruz...

yeni halı almışken bunları almaya kalkmazsın herhalde:)

yaa yeni dediysem 3 yıl falan oldu galiba, ama sadece salona baksam ya 1 tane..lastikli örtü bile 100 tl, halıya versem 500 tl çok mu ? amann bilemedim, pek güzeller.. tabi 5 binlik de var da ben mütevazı bir şey bakıyorum

evet 100 lira örtüye vereceğine üzerine 400 daha koy halı al hı hı
ev alıcağdın tavuk inek alıcağdın halı almanın sırası mı. hadi bakalım 500 lirayı halı aldım say deyip kumbarana at.

ev alıcağdın tavuk inek alıcağdın halı almanın sırası mı. hadi bakalım 500 lirayı halı aldım say deyip kumbarana at.
hı hı, evet, hı hı
atmayacam işte, halı bakacam ben

sana vinteyç diyorum, retro diyorum,halı diyorum, sen bana inek böcek diyorsun,
halı istirem ben, bene ne bene ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…