BİRİKİMCİ HATUNLAR

kızlar biz doğudayız ya hiç arkadaş vs yok burada . Neyse eşimin evlenmeden önce birlikte kaldığı arkadaşı da bizden sonra evlendi daha öncede görüşüyorduk kızlar . Düğün gecesi komşuyuz birde yakın arkadaş diye eve kadar getirdik yukarı çıkın dediler çıktık kızın ablası filanda vardı. kız korkuyorum dedi bende korkma filan dedim biz eve geldik . Aradan 1 saat filan geçti kız bana msj atmış ki yapamıyorum filan diye o günden sonra özel hayatlarını öğrendmiş olduk neyse güzel msjlaşıyoruz görüşüyoruz. Bunlar balayından döneceklerdi bir sürü hediye getirmiş bize. Sonra cuma günü geldiler bende çorba yapıyordum biraz fazla yaptım ki onlarada vereyim yoldan geliyorlar diye. Cumartesi bize çaya gelin dedi yok yoldan geldiniz dedim neyse sonra kabul ettim ısrar etti çok. cumartesi oldu bize yemeğe gelin dedi yok filan dedik neyse yine tmm dedik Erken gelin yemeği birlikte yaparız dedi bende biraz bozuldum yemeğe çağırıyorsan yap yani ben başkasının mutfağında yemek yapmaktan hoşlanmıyorum . Neyse gittik çorba filan yapmış ama aç döndük eve kızlar olmamıştı tabakları daha önce yıkamamış etiketleri üzerindeydi filan . Neyse dün iş meselesi için bana msj attı başkasını almışlar filan diye. sonra ben dedim ki eşin göreve gidince annene mi gideceksin oda gitmek istemiyorum ama biz yeni evliyiz 40 gün geçmedi gelin evde yanlız kalmaz yoksa 3 harfliler musallat olur dedi bende tövbe tövbe ne alaka öyle düşünme dedim. Korkuyormuş bende ya kardeşin gelsin yada sen git o zaman yabancı yer değil dedim. Bugün bana bir konu için msj atmış güldük konuştuk . Eşi göreve gidecek diye üzgünmüş filan . Sonra bana dedi ki pazar günü hastahaneden arkadaşlar geliyor sende gelir misin . Bende tmm eşime söylerim gelirim dedim. Eşime söyledim oda dedi ki erkekler geliyor mu öyle ise gitme dedi. Bende tam yazacakken o bana yazmış ki cumartesiden gel . Çünkü tek başıma kalkamam yemeklerde yazmış. Bende dedimki birşey sorucam kaç kişi geliyor eşime söyledim erkekler varsa gidemezsin dedi dedim . Ardına da ay kızma bana ama ben kalamam sende yazdım. Oda bana Tuğçe erkeğin benim evimde ne işi var ? Neyse sorun değil ben hallederim yazmış. Bende sordum sadece hastahaneden ekip geliyordur o şekilde gelebilirler ben bilemem ki bunu canım kusura bakma ben yanlış ifade ettim kendimi dedim kızlar ben hatalı mıyım ya allah aşkınıza

tatlım o yolluk boyutu, ben 195x 290 alacam, o zaman 724 oluyor fiyat, yandan seçsene boyutları
hee tamam. ben ona dikkat etmedim. al madem canım ya bu kadar çok istiyorsun. güzel evet gerçekten. koltuklarına vintage uyacak mı? sana bişey deyim mi, vintage halı alırsan daha başka birsürü vintage eşya bakacaksın takım olsun diye.

eşin öyle dediği için sormak zorundaydın bunda bişey yok bence. o değil de yemeğe çağırıp erken gel yemeği beraber yaparız demesi saçma olmuş. bir de o kadar insanı yemeğe çağırıyorsa kendi yapsın. madem öyle çaya çağırsaydı. bence bu kıza çok yüz verme biraz yüz verince astarını isteyen biri gibi.

amanın pek uzun olmuş, oku oku bitmedi...

bence zaten pek arkadaş seçeneğin olmadığı için bu arkadaşı kaçırma..ama çok net ifade etme bazı şeyleri.. sende kalamam demek yerine, evde olmam lazım, başka yerde yatamıyorum falan de... ama ne yapacaksan paylaşalım ben evde yapıp getireyim diyebilirsin...,hem de yardımcı olmuş olursun...

sizi davet ettiğinde yeni dönmüş balayından, tabakları yıkamak aklına gelmedi demekki..sevdiği için de hemen görüşelim istemiş, ufak şeyler bunlar,bunları sorun etme...herkes çok düşünceli ve becerikli olmaybiliyor.

erkekler geliyor mu mevzusuna bir şey diyemeyeceğim, hiç başıma böyle bir şey gelmedi..erkekler de gelebilir, ben de giderim bu hiç sorun olmadı bizim evliliğimizde. hatta benim kızdan çok erkek arkadaşım vardır...ama direkt sorman onu kırmış olabilir... kimler gelecek diye ağznı yoklayabilirdin... bunu da mevzu etmezdim ben olsam, gittiğimde de erkekler vardıysa çok kalmaz, erken kalkar eşime de habersiz bir kaç bey gelmiş ben de çok durmadan döndüm der, iki tarafı da idare ederdim..

uyar,uyar, evim zaten her şeye uyumlu, aldıklarım genelde zamansız türden.. biraz daha bakınayım bakalım :))))

bu son msjı okurken araba kullanıyordum eşimi bırakmıştım o an anladığım şey cumartesi bende kal dedi ya korkuyor diye kalmamı istiyor sandım meğer sonra okuyunca anladımki yemek yapayım diye çağırıyor beni şuan daha şoka girdim msjı baştan okuyunca anladım

amma katısın haa, bu kafayla hiç arkadaşın kalmaz kız :))) azıcık alttan almalısın...beraber yaparız demesi bana batmadı,kız yeni evli zaten, yaşlar da genç gibi görünüyor, mutfakta sohbet edip birlikte bir şeyler yaparız demek istemiş..bir çok arkadaşıma yemeğe gittiğimizde salatayı ben yaparım, severim yardım etmeyi,bunda bi sıkıntı görmedim...
kız bence samimiyet kurmaya çalışmış, ama tabi ki kimseyle yüzgöz olmamalı, sadece bu kızla değil... mesafeyi kendi ayarlayabilir bence...

ben olumsuz algılamadım bu durumu, kız yeni evli, becerememekten korkup destek almak istemiş, seni yakın görmüş, rahat davranmış...

kimler gelecek dedim hastaneden arkadaşlar dedi mecbur sormak zorundayım burada kimseyi tanımıyoruz ve kültür herşey farklı eşim asla izin vermez zaten eşim tmm dese bile ben gitmem o gibi durumda

salata yapılabilir ama bütün yemeği beraber yapmak istemesi bana uymazdı:) emirvaki gibi gelir bana. mesela ben ne kadar samimi olsam da karşı tarafa gel beraber yapalım diyemem. karşı tarafın içinden gelmeli, kendiliğinden sormalı.
bide yatıya gel demesi tamamen çıkar amaçlı. iyi niyet yoksa ben de yokum:))
senin yazdıklarını okuyunca bakış açılarımızın farklılığını gördüm:))
normalde ben de objektif olmaya, empati kurmaya çalışırım ama mantık çerçevesinde bulmadığım şeyleri alttan alamam.

aşırı samimi olsam tmm ama işte biz birbirimizi yeni tanıyoruz bu gibi davranışlar insana bu beni kullanıyor hissi veriyor canım

şuan tam benim gibi düşünüyorsun yatılı gitmeme gerek yokki evimiz 2 adım zaten

kimler gelecek dedim hastaneden arkadaşlar dedi mecbur sormak zorundayım burada kimseyi tanımıyoruz ve kültür herşey farklı eşim asla izin vermez zaten eşim tmm dese bile ben gitmem o gibi durumda
ama demekki arkadaşını pek tanımadın, bak o da """sen beni ne sandın, bu nasıl soru"" gibi tepki vermiş, o da sen gibi düşünüp bey misafir kabul etmeyecekmiş zaten... yani daha ılımlı yaklaşabilirdin gibi geldi bana...direkt erkek varsa ben gelmem demek yerine, """"iş arkadaşlarından habersiz beyler çıkıp gelmez di mi, biliyorsun eşim bu konuda katı biraz """ falan diyeilbirdim... yani çok net, çok tok , ağza geldiği gibi konuşmak bana biraz kırıcı geliyor..ben ılımlı bir insanımdır genelde. çok sevdiğim bir söz vardır, ne söylediğinden çok nasıl söylediğin önemlidir.. belki ifade tarzına takılmıştır arkadaşın... tabi yazdıklarından yola çıkarak yazıyorum bunları, birebir konuşurken nasıl gelişti olaylar bilemedim...

tabi ki tamamen bakış açısı ve deneyimlerimiz hareketlerimize yön veriyor...
yatıya gel deme olayını daha önce korkuyorum diye açıklamış zaten, o sebeple altında bir şey aramadım...

valla ben birini ilk başta seversem çok ciddi bir şey olmadığı sürece severim..sevmezsem de hayatta sevmem..gelişen bu tarz olaylara çok takılmam yani.. bana yardıma ihtiyacı varmış gibi geldi, kullanmak istediğini düşündürmedi...

çok anlık gelişti konuşmalar msjı okudumda trafikteydim mesela. onun dışında ben bazı şeyleri direk sorarım bazı durumlarda da aynı senin söylediğin gibi ılımlı farklı şekillerde konuşurum ama bu durumda direk sormam lazımdı inan aklıma bile gelmedi öyle farklı şekillerde sormak

aşırı samimi olsam tmm ama işte biz birbirimizi yeni tanıyoruz bu gibi davranışlar insana bu beni kullanıyor hissi veriyor canım
valla canım yine yazıyorum bana öyle gelmedi, ama nasıl ve ne şekilde söyledi sen birebir muhattab olduğun için daha iyi anlarsın, biz buradan yazdıklarına yorum verebiliyoruz sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…