- 29 Temmuz 2017
- 1.049
- 3.332
- 48
bilmem ki okuduğumda öyle bir hissiyata kapıldım.tabi ki tamamen bakış açısı ve deneyimlerimiz hareketlerimize yön veriyor...
yatıya gel deme olayını daha önce korkuyorum diye açıklamış zaten, o sebeple altında bir şey aramadım...
valla ben birini ilk başta seversem çok ciddi bir şey olmadığı sürece severim..sevmezsem de hayatta sevmem..gelişen bu tarz olaylara çok takılmam yani.. bana yardıma ihtiyacı varmış gibi geldi, kullanmak istediğini düşündürmedi...
bak işte bende yatılı gel olayını ilk öyle zannettim az evvel msjı yeniden okudum aynen şu yazıyor " ama bir gün önceden gelip kalır mısın. çünkü tek başıma kalkamam yemeklerde " aynen bu yazıyor . acaba ben onun evine gidip yemek yapmak istiyor muyum soruyor mu bana emrivaki değil mi sencetabi ki tamamen bakış açısı ve deneyimlerimiz hareketlerimize yön veriyor...
yatıya gel deme olayını daha önce korkuyorum diye açıklamış zaten, o sebeple altında bir şey aramadım...
valla ben birini ilk başta seversem çok ciddi bir şey olmadığı sürece severim..sevmezsem de hayatta sevmem..gelişen bu tarz olaylara çok takılmam yani.. bana yardıma ihtiyacı varmış gibi geldi, kullanmak istediğini düşündürmedi...
anladım canım..direkt sormak çok farklı, tabi ki soracaksın..çok anlık gelişti konuşmalar msjı okudumda trafikteydim mesela. onun dışında ben bazı şeyleri direk sorarım bazı durumlarda da aynı senin söylediğin gibi ılımlı farklı şekillerde konuşurum ama bu durumda direk sormam lazımdı inan aklıma bile gelmedi öyle farklı şekillerde sormak
olan oldu artık zaten cvp yazmadı başka . Şimdi eşini merak eder filan o zaman haberin var mı diye yazarsa yazaranladım canım..direkt sormak çok farklı, tabi ki soracaksın..
o halde arkadaşın da seni tanımamış, tarzını anlamamış..zaten daha çok başındaymışsınız tanışıklığın.. içinden nasıl geliyorsa öyle davran...
yani, bana yardım isteği varmış gibi geliyor bu mesajda..bak işte bende yatılı gel olayını ilk öyle zannettim az evvel msjı yeniden okudum aynen şu yazıyor " ama bir gün önceden gelip kalır mısın. çünkü tek başıma kalkamam yemeklerde " aynen bu yazıyor . acaba ben onun evine gidip yemek yapmak istiyor muyum soruyor mu bana emrivaki değil mi sence
hiii sinirli porsuk ben de sana sinirlenicem şimdi amaaayaaa kızlar be şu vintage halılar beni benden aldı 3 gündür(( yeni aldım halılarımı daha, ben ne halt edecem yaa, çok güzeller amaaa ((((
canım dün yudum yağın içeriğine baktım evet karışık bitkisel yağ diyoriyi akşamlar hanımlar ben gelene kadar herkes kaçtı mı ne oldu ya
eve gelirken markete uğradım ekmek ayran patates aldım 4.5tl ödedim
ben keten tohumu yiyorum her gün omega 3 açısından çok zengin, ve çok faydalı...keten yağının zararı olacağını sanmıyorum ama bilemedim...günaydın kızlar
canım dün yudum yağın içeriğine baktım evet karışık bitkisel yağ diyor
ketencik yağı var içinde
benim evde kullandığım da bunun küçük boyları tadında hiç değişiklik yok ama tabi sağlık açısından araştırmadım
ama tatlım yaaa, valla üstüne 3 gece yattım, hala istiyor canım..yani taktım kafaya..bir çok şeyden vazgeçebilirim ama bu halı evime çok yakışacak...bunu da alayım, sonra 1 yıl daha bir şey almam :))))hiii sinirli porsuk ben de sana sinirlenicem şimdi amaaa
hani gereksiz harcama yapmıyorduk güzel görünüyo diye bişey almak yoktu hani
o 700 lirayla kaç gr altın alırsın bence bir daha düşün gerçekten ihtiyacın var mı?
günaydın tatlım :) bence güzel bir iş o saatler arası da makul görünüyor senin için. peki hastalık sağlık durumunda ne yapıyorlarmış diyelim bugün karnın çok ağrıyor ne yapacaksın aklıma ilk bu geldi?günaydın birikimci hatunlar :)))
sabah sabah tüm işleri hallettim hazırlanıyorum, markete gideceğim...
dün çok acayip bi telefon aldım, sizlerle de paylaşayım ve bi danışayım dedim..bundan 3 ay önce falan internetten bayağı bi araştırma yapmıştım evde ne yapabilirim evden çalışarak boş vaktimi nasıl paraya çevirebilirim diye.. bir kaç yere de mail atmışım, hatırlamıyorum bile....bunlardan biri döndü dün akşam, evden müşteri temsilciliği...d smart, ttnet vs gibi aboneleri aranacak... hani bizi arıyorlar ya-taahhüdünüz doldu, yeni pakete geçer misiniz vb soruyorlar, iş bu...günde 6 saat çalışılacak, bilgisayarıma uzaktan bağlanıp program kuracaklar, ve aramaları onlar yapacak,sistemde her şey görünecek, yani abonenin paket bilgileri falan, ona bakarak aboneyi yeni pakete yönlendirecem...bu arada canlı olarak teknik destek de bana bağlı olacak, müşterinin sorduğu sorunun cevabını bilmiyorsam hemen ona danışıp müşteriyi bilgilendirebilecem...haftaiçi her gün çalışılacak, 10:00-16:00 arası, cumartesi pazar tatil...part time çalışan olarak geçeceğim, aylık 700 tl (asgari ücretin yarısı) ve ikna edip değişiklik yapan her müşteriden 45 tl alacam, 1 ay deneme ayı var, 2.ay part time 6 saat üzerinden sigorta olacak...dedim ben düşüneyim, arayın beni..bugün arayacaklar, bi deneyeyim diyorum ne dersiniz?
günaydın canım..şirket sistemde haftalık 30 saat kalınmasını istiyormuş, bir gün 4 saat kalıp diğer günler telafi edilebiliyormuş, isteğe bağlı olarak cumartesi de çalışılabiliyormuş saatleri tamamlamak içingünaydın tatlım :) bence güzel bir iş o saatler arası da makul görünüyor senin için. peki hastalık sağlık durumunda ne yapıyorlarmış diyelim bugün karnın çok ağrıyor ne yapacaksın aklıma ilk bu geldi?
bence deneme ayı senin için de iyi fikir kabul edip deneyebilirsin hem evden çıkmadan çalışmak gibisi yoktur diye düşünüyorum çok hoşuma gitti benimgünaydın canım..şirket sistemde haftalık 30 saat kalınmasını istiyormuş, bir gün 4 saat kalıp diğer günler telafi edilebiliyormuş, isteğe bağlı olarak cumartesi de çalışılabiliyormuş saatleri tamamlamak için
aslında evet ben de bir ay deneyeyim diyorum, bence de evden çıkmadan çalışmak candır :) yol yemek masrafı yok, kahrı yok..yok bugün ne giysem derdi yok :))) giy picamalarını kurul masana :)))bence deneme ayı senin için de iyi fikir kabul edip deneyebilirsin hem evden çıkmadan çalışmak gibisi yoktur diye düşünüyorum çok hoşuma gitti benim
saol canım, sana da günaydın, evet benim de fikrim o yönde, bi deneyelim bakalım :)damla cikolata günaydın canım. bence de güzel bi işe benziyor. en azından deneyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?