- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
yağmur var mı ki bugün? bn de çok severim yağmurlu havayı
yok işte yağsa da şu moda geçsem:)yağmur var mı ki bugün? bn de çok severim yağmurlu havayı
yok henüz gitmedim, hazırlandım, şu şirkete sabah 10.30-11.00 arası arayın dedim, şimdi markette elim kolum dolu yakalanmayayım, arasınlar öyle çıkayım dedimyok işte yağsa da şu moda geçsem:)
sen gidip geldin mi markete? benim de gitmem lazım ya dün gitmedim.
o zaman olumlu yanıt veriyorsun? ay çok sevindim ek gelir ne güzel:)yok henüz gitmedim, hazırlandım, şu şirkete sabah 10.30-11.00 arası arayın dedim, şimdi markette elim kolum dolu yakalanmayayım, arasınlar öyle çıkayım dedim
valla canım çektiaslında evet ben de bir ay deneyeyim diyorum, bence de evden çıkmadan çalışmak candır :) yol yemek masrafı yok, kahrı yok..yok bugün ne giysem derdi yok :))) giy picamalarını kurul masana :)))
evet evet canım, bir ay deneyeyim bakalım ne derece başarılı olacam :))) evde boş boş oturmaktan iyidir diyorum :)))o zaman olumlu yanıt veriyorsun? ay çok sevindim ek gelir ne güzel:)
değil mi ya evden çalışmak süper bişi:))valla canım çekti
benim en zoruma giden şey giyinmek hiç sevmem giyin soyun kıyafet ütüle falan fıstıkinşallah hayırlısı olur canım seversin de her ay bir ata alırsın inşallah
inşallah canım :))) ben bi deneyimleyeyim de kazanç güzel olursa, öneririm sizlere de :)valla canım çekti
benim en zoruma giden şey giyinmek hiç sevmem giyin soyun kıyafet ütüle falan fıstıkinşallah hayırlısı olur canım seversin de her ay bir ata alırsın inşallah
günaydın portakalım:) ayy kesinliklee battaniyeni çekeceksin üstüne, kahveni yudumlarken yağmuru izleyeceksin off. belkim portakal da soyarız:))günaydın jelibonum :) ben de severim yağmuru tek şartla: evde olmalıyım yağarken
veririm canım kolay gelsin öptüm ben de..şarjım bitiyor çıkayım ben. kolay gelsin size.damla cikolata haber ver olur mu öptümm
Anladım canım belki maliyeti düşürmek için yapmışlardır sanmıyorum sağlığa zararı olsungünaydın kızlar
canım dün yudum yağın içeriğine baktım evet karışık bitkisel yağ diyor
ketencik yağı var içinde
benim evde kullandığım da bunun küçük boyları tadında hiç değişiklik yok ama tabi sağlık açısından araştırmadım
bak kendin de diyorsun canım istiyor diyorsun ihtiyaç değil demek kiama tatlım yaaa, valla üstüne 3 gece yattım, hala istiyor canım..yani taktım kafaya..bir çok şeyden vazgeçebilirim ama bu halı evime çok yakışacak...bunu da alayım, sonra 1 yıl daha bir şey almam :))))
güzel bir teklif bence değerlendir canım zaten kış geliyor evden çıkmadan ek gelir çok güzelgünaydın birikimci hatunlar :)))
sabah sabah tüm işleri hallettim hazırlanıyorum, markete gideceğim...
dün çok acayip bi telefon aldım, sizlerle de paylaşayım ve bi danışayım dedim..bundan 3 ay önce falan internetten bayağı bi araştırma yapmıştım evde ne yapabilirim evden çalışarak boş vaktimi nasıl paraya çevirebilirim diye.. bir kaç yere de mail atmışım, hatırlamıyorum bile....bunlardan biri döndü dün akşam, evden müşteri temsilciliği...d smart, ttnet vs gibi aboneleri aranacak... hani bizi arıyorlar ya-taahhüdünüz doldu, yeni pakete geçer misiniz vb soruyorlar, iş bu...günde 6 saat çalışılacak, bilgisayarıma uzaktan bağlanıp program kuracaklar, ve aramaları onlar yapacak,sistemde her şey görünecek, yani abonenin paket bilgileri falan, ona bakarak aboneyi yeni pakete yönlendirecem...bu arada canlı olarak teknik destek de bana bağlı olacak, müşterinin sorduğu sorunun cevabını bilmiyorsam hemen ona danışıp müşteriyi bilgilendirebilecem...haftaiçi her gün çalışılacak, 10:00-16:00 arası, cumartesi pazar tatil...part time çalışan olarak geçeceğim, aylık 700 tl (asgari ücretin yarısı) ve ikna edip değişiklik yapan her müşteriden 45 tl alacam, 1 ay deneme ayı var, 2.ay part time 6 saat üzerinden sigorta olacak...dedim ben düşüneyim, arayın beni..bugün arayacaklar, bi deneyeyim diyorum ne dersiniz?
ayy utandımgünaydın portakalım:) ayy kesinliklee battaniyeni çekeceksin üstüne, kahveni yudumlarken yağmuru izleyeceksin off. belkim portakal da soyarız:))
:)))) valla ihtiyaç değil tabiki ama ruhuma iyi gelecek :) zaten 700 vermeyeceğim, farklı bir markada buldum 200 civarı sanırım onu alacağım, eşim bunu daha çok beğendi...hatta mağazasına gidip bir bakayım öyle karar vereyim dedim, eşime kalsa dün akşam alacaktı internetten...200 buna verirsem evdeki diğer halıları yıkamaya göndermeyip kendim sileceğim ve bir şeylerden ödün vermiş olacağım, buna değer bence :)))Anladım canım belki maliyeti düşürmek için yapmışlardır sanmıyorum sağlığa zararı olsun
bak kendin de diyorsun canım istiyor diyorsun ihtiyaç değil demek ki
ben şahsen şu dönemde ekstra hiç bir harcama yapılmaması gerektiğini düşüyorum ekonominin durumu belli değil
yine de sen bilirsin tabi
güzel bir teklif bence değerlendir canım zaten kış geliyor evden çıkmadan ek gelir çok güzel
200 daha makul bak o kabul edilebilir ama mutlaka görüp al internette biraz yanıltıcı olabiliyor şimdiden hayırlı olsun:)))) valla ihtiyaç değil tabiki ama ruhuma iyi gelecek :) zaten 700 vermeyeceğim, farklı bir markada buldum 200 civarı sanırım onu alacağım, eşim bunu daha çok beğendi...hatta mağazasına gidip bir bakayım öyle karar vereyim dedim, eşime kalsa dün akşam alacaktı internetten...200 buna verirsem evdeki diğer halıları yıkamaya göndermeyip kendim sileceğim ve bir şeylerden ödün vermiş olacağım, buna değer bence :)))
işi bir deneyeyim diyorum canım ben de..zaten evdeyim ve boş oturuyorum, keyifli olabilir...
saol canım evet gidip bakacağım bir kaç gün içinde... renklerinden emin olayım...200 daha makul bak o kabul edilebilir ama mutlaka görüp al internette biraz yanıltıcı olabiliyor şimdiden hayırlı olsun
Günaydın Canım valla süper birşeymiş bu dene bakalım ama 6 saatin tamamında telefonda konuşursan çok yorucu olur senin için yagünaydın birikimci hatunlar :)))
sabah sabah tüm işleri hallettim hazırlanıyorum, markete gideceğim...
dün çok acayip bi telefon aldım, sizlerle de paylaşayım ve bi danışayım dedim..bundan 3 ay önce falan internetten bayağı bi araştırma yapmıştım evde ne yapabilirim evden çalışarak boş vaktimi nasıl paraya çevirebilirim diye.. bir kaç yere de mail atmışım, hatırlamıyorum bile....bunlardan biri döndü dün akşam, evden müşteri temsilciliği...d smart, ttnet vs gibi aboneleri aranacak... hani bizi arıyorlar ya-taahhüdünüz doldu, yeni pakete geçer misiniz vb soruyorlar, iş bu...günde 6 saat çalışılacak, bilgisayarıma uzaktan bağlanıp program kuracaklar, ve aramaları onlar yapacak,sistemde her şey görünecek, yani abonenin paket bilgileri falan, ona bakarak aboneyi yeni pakete yönlendirecem...bu arada canlı olarak teknik destek de bana bağlı olacak, müşterinin sorduğu sorunun cevabını bilmiyorsam hemen ona danışıp müşteriyi bilgilendirebilecem...haftaiçi her gün çalışılacak, 10:00-16:00 arası, cumartesi pazar tatil...part time çalışan olarak geçeceğim, aylık 700 tl (asgari ücretin yarısı) ve ikna edip değişiklik yapan her müşteriden 45 tl alacam, 1 ay deneme ayı var, 2.ay part time 6 saat üzerinden sigorta olacak...dedim ben düşüneyim, arayın beni..bugün arayacaklar, bi deneyeyim diyorum ne dersiniz?
:))) günaydın tatlım, her işin kendine göre yorucu bir kısmı var, emek harcamadan bir şeyler olmuyor..bu işi ofislerde 12 saat boyunca yapan insanlar var :)Günaydın Canım valla süper birşeymiş bu dene bakalım ama 6 saatin tamamında telefonda konuşursan çok yorucu olur senin için ya
Maaşları herşeyleri farklı Canım ayrıca onu geç çağrı merkezinde çalışmaya insanlar dayanamıyor zAten psikolojik olarak çöküntü veriyor ben buna benzer birşey yaptım bu yüzden o hissi biliyorum:))) günaydın tatlım, her işin kendine göre yorucu bir kısmı var, emek harcamadan bir şeyler olmuyor..bu işi ofislerde 12 saat boyunca yapan insanlar var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?