BİRİKİMCİ HATUNLAR

aslında evet ben de bir ay deneyeyim diyorum, bence de evden çıkmadan çalışmak candır :) yol yemek masrafı yok, kahrı yok..yok bugün ne giysem derdi yok :))) giy picamalarını kurul masana :)))
valla canım çekti
benim en zoruma giden şey giyinmek hiç sevmem giyin soyun kıyafet ütüle falan fıstık inşallah hayırlısı olur canım seversin de her ay bir ata alırsın inşallah

o zaman olumlu yanıt veriyorsun? ay çok sevindim ek gelir ne güzel:)
evet evet canım, bir ay deneyeyim bakalım ne derece başarılı olacam :))) evde boş boş oturmaktan iyidir diyorum :)))
yeni başlayanlar günde en az 2 paket değişikliği yapabiliyorlarmış, bu mantıkta kazanç evden çalışmaya göre gayet iyi olacak gibi, ama bakalım neler olacak..ayın 15 inde başlanacak...

valla canım çekti
benim en zoruma giden şey giyinmek hiç sevmem giyin soyun kıyafet ütüle falan fıstık inşallah hayırlısı olur canım seversin de her ay bir ata alırsın inşallah
inşallah canım :))) ben bi deneyimleyeyim de kazanç güzel olursa, öneririm sizlere de :)

Anladım canım belki maliyeti düşürmek için yapmışlardır sanmıyorum sağlığa zararı olsun
ama tatlım yaaa, valla üstüne 3 gece yattım, hala istiyor canım..yani taktım kafaya..bir çok şeyden vazgeçebilirim ama bu halı evime çok yakışacak...bunu da alayım, sonra 1 yıl daha bir şey almam :))))
bak kendin de diyorsun canım istiyor diyorsun ihtiyaç değil demek ki
ben şahsen şu dönemde ekstra hiç bir harcama yapılmaması gerektiğini düşüyorum ekonominin durumu belli değil
yine de sen bilirsin tabi
güzel bir teklif bence değerlendir canım zaten kış geliyor evden çıkmadan ek gelir çok güzel

:)))) valla ihtiyaç değil tabiki ama ruhuma iyi gelecek :) zaten 700 vermeyeceğim, farklı bir markada buldum 200 civarı sanırım onu alacağım, eşim bunu daha çok beğendi...hatta mağazasına gidip bir bakayım öyle karar vereyim dedim, eşime kalsa dün akşam alacaktı internetten...200 buna verirsem evdeki diğer halıları yıkamaya göndermeyip kendim sileceğim ve bir şeylerden ödün vermiş olacağım, buna değer bence :)))

işi bir deneyeyim diyorum canım ben de..zaten evdeyim ve boş oturuyorum, keyifli olabilir...

200 daha makul bak o kabul edilebilir ama mutlaka görüp al internette biraz yanıltıcı olabiliyor şimdiden hayırlı olsun

200 daha makul bak o kabul edilebilir ama mutlaka görüp al internette biraz yanıltıcı olabiliyor şimdiden hayırlı olsun
saol canım evet gidip bakacağım bir kaç gün içinde... renklerinden emin olayım...

evet nasılsa bir kaç yıla bundan da sıkılacağım için çok para vermeye benim de gönlüm razı olmadı...

Günaydın Canım valla süper birşeymiş bu dene bakalım ama 6 saatin tamamında telefonda konuşursan çok yorucu olur senin için ya

Günaydın Canım valla süper birşeymiş bu dene bakalım ama 6 saatin tamamında telefonda konuşursan çok yorucu olur senin için ya
:))) günaydın tatlım, her işin kendine göre yorucu bir kısmı var, emek harcamadan bir şeyler olmuyor..bu işi ofislerde 12 saat boyunca yapan insanlar var :)

:))) günaydın tatlım, her işin kendine göre yorucu bir kısmı var, emek harcamadan bir şeyler olmuyor..bu işi ofislerde 12 saat boyunca yapan insanlar var :)
Maaşları herşeyleri farklı Canım ayrıca onu geç çağrı merkezinde çalışmaya insanlar dayanamıyor zAten psikolojik olarak çöküntü veriyor ben buna benzer birşey yaptım bu yüzden o hissi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…