- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Maaşları herşeyleri farklı Canım ayrıca onu geç çağrı merkezinde çalışmaya insanlar dayanamıyor zAten psikolojik olarak çöküntü veriyor ben buna benzer birşey yaptım bu yüzden o hissi biliyorum
damla cikolata teklifi kabul edecek olmana çok sevindim
evde yapılacak en güzel iş. çalışma saatlerini kendine göre belirlemen de çok güzel. işin olur bir yere gidersin başka zamanda telafi edersin, en güzeli :)
şimdiden başarılar dilerim.
Dene dene bakalım bende olsam denerdim zAten sevindim valla iyi olur senin için ben bir gsm operatöründe çalışmıştım daha önce çok strese girmiştim o dönem . Sonra ünv kazandım aradan 2 yıl mı ne geçti bir yapı markette part time çalışmaya başladım 130 saat çalıştım ayda asgari ücret aldım o zamanlar sonra fulle geçtim 2000 tl alıyordum en son oradan ayrıldım evlenip tazminatımı da aldım zaten oradan kazandığım paramla arabamı almıştımbi deneyeyim bakalım ne kadar dayanabilecem, olmadı bırakırım, evde boş oturmaktan çok daha iyi gibi göründü şimdilik :)))
saol tatlım, ben de başka iş yapamam zaten evden ..bocuk, el işi vs hiç anlamam, en azından yapabileceğimi düşündüğüm bir iş...bakalım ne olur, ben de bilemiyorum şimdiden
oo maşallah canım hakikaten hızlı gelişmiş sende olaylar :)) eşler böyle dimi kıyamıyorlar hiç sağolsunlar benim babam da böyle yapardı hatta bir yaz tatili çalışmaya başladım (eşimle de orda tanıştık yoksa mümkün değil tanışamazdık herlde) babam her gün diyor günlük ne kadar kazanıyorsan ben vereyim evde bulaşık yıka annene filan yardım et rezil olma dışardaGünaydın birikimci hatunlar, Cumamız mübarek olsun :)))
Bende gündem çok hızlı değişiyor haaa ...
Dün şirketin aramasını beklerken eşim aradı, sevmedim ben bu işi, vazgeç, kalkar biri ters bir laf eder,canın sıkılır , gerek yok , günde 6 saat uzun bir süre, zaten tam zamanlı çalıştığında da 8 saat çalışıp kaç misli para kazanıyorsun, bosver dedi, hevesim kırıldı açıkçası... ikna etti beni..aslında denemek isterdim ama esimi haklı buldum.sirket 12:40 da aradı, o saate kadar sinir oldum beklemektenböylece başlamadan son buldu...
Dün çıkmadım artık markete, ama evde hiç bir şey kalmadı, liste yapmaya korkuyorum valla.. bugün gideceğim artık..
Halı mevzusuna gelince, çok uzadı bu mevzu diyerek internetten siparişi verdim geçtim, resimdeki gibi çıkmazsa da mutfağa sererim dedim, ne yapayım...şehrin bir ucunda halıcı, kendi başıma gidip alma şansım yok, eşim de geç geliyor, uğraşamadim..
Eşim dün maaşının bir kısmını elden almış, banka kısmı da ayın 10 u gibi yatacak.gelen paradan birikimi ayırdım hemen, bir kaç güne gidip altinimi alacam... 500 TL de harcamalar için ayırdım, halı ve bugünkü market alışverişine..
Sabah yine erken kalkıp mutfagimi, salonumu toparladım,toz aldım, çamaşır yıkadım astım, şimdi duşa girip hazirlanacam...ben de son durumlar bu şekilde...
Sizler neler yaptınız?
ev işleri böyle canım heryer derli toplu da olsa bu defa onu ayıkla bunu düzenle diye yine iş türüyor. canını sıkma yabancı dizi izlemeni tavsiye ederim eşin gelince bile izlemeye devam etmek istersin :))Günaydın kızlar bende Yen'i uyandım ama hala uyumak istiyorum. Dün 3 makina çamaşır yıkandı bu akşam o çamaşırları ütüleyeceğım biraz fındık var o Fındık'ları kırıp kavanoza dolduruyorum ki rahat yiyelim zAten kırarken heryere sıçrıyor en azından bir kerede ortadan kalksın dedim . Evde biraz yaprak var acaba iç yapıp onu mu sarsam gündüz bilmiyorum hiç yA haftaya cumaya şu bizi yemeğe davet eden arkadaşlarımız vardı ya onları çağırdım bi görev nöbet vs olmaZsa onlar gelecek hemde ben yaprağı masaya zeytinyağlı koyarım dedim bilmiyorum sarayım en iyisi ortadan kalksın oda eşim inş yarın akşam gelir uzamaz gerçekten çok sıkıldım bu saydıklarımı hep kendi kendime ürettiğim işler eşimi özledim yoruldum onsuz
Bende dizi izliyorum Canım müge anlıya bakıyorum kafam dağılıyor yarında mercimek çorbası yapayım eşim gece gelince yer . Regl oldum normalde halı silecektim de artık yarın evi silip süpüreyim halı silerim birde her zamanki gibi . Eşim 2 gün izinli olur o sürede evimiz hem temiz kalır hemde ben rahat ederim eşimle zaman geçiririz galiba Pazartesi filan arabamı muayeneye götürücez bitti bende çevirmeye yakalanırım filan diye korkuyorum hiç dışarı çıkmadım. Yarın gece eşimi almaya giderim öyle işte . Senin iş meselesini okudum doğru karar bence çünkü eşin haklı. Sana dün bahsetmiştim yA çağrı merkezi zor millet hakaret ediyor küfür ediyo telefonu kapatıyor huzursuz edeceklerdi seni ne yazıkkiev işleri böyle canım heryer derli toplu da olsa bu defa onu ayıkla bunu düzenle diye yine iş türüyor. canını sıkma yabancı dizi izlemeni tavsiye ederim eşin gelince bile izlemeye devam etmek istersin :))
planın güzel canım eşin gelmeden ev işlerini halledebilirsen güzel olur bence deBende dizi izliyorum Canım müge anlıya bakıyorum kafam dağılıyor yarında mercimek çorbası yapayım eşim gece gelince yer . Regl oldum normalde halı silecektim de artık yarın evi silip süpüreyim halı silerim birde her zamanki gibi . Eşim 2 gün izinli olur o sürede evimiz hem temiz kalır hemde ben rahat ederim eşimle zaman geçiririz galiba Pazartesi filan arabamı muayeneye götürücez bitti bende çevirmeye yakalanırım filan diye korkuyorum hiç dışarı çıkmadım. Yarın gece eşimi almaya giderim öyle işte . Senin iş meselesini okudum doğru karar bence çünkü eşin haklı. Sana dün bahsetmiştim yA çağrı merkezi zor millet hakaret ediyor küfür ediyo telefonu kapatıyor huzursuz edeceklerdi seni ne yazıkki
Neden karıştırdım acaba şuan pardon yA haklısınplanın güzel canım eşin gelmeden ev işlerini halledebilirsen güzel olur bence de
sinirli kankim vazgeçmiş canım işten ben hala çalışıyorum :))
gayet güzel canım menün yetiştirebileceksen hepsini. üzerine de çay yaparsan yanına çerez koyman kafi olur bu kadar yemeğin üstüne
Neden karıştırdım acaba şuan pardon yA haklısınutandım valla . Misafirim için bir menü düşündüm bana fikir verir misin tavuk sulu arpa şehriye çorbası , mantı, pirinç pilavı , tavuk gögsü almayı düşündüm onu baharattııp altına patates dizerek fırına versem. Salata zeytinyağı yaprak sarması masaya servis tatlı olarak şekerpare yapayım dedim. Onlara gittiğimizde bize mercimek çorbası pirinç plavı ve tavada et kızartmıştı salatayı ben yaptım çayın yanınada kek götürmüştüm
Mantı dolapta var Canım onu suya atacağım yemeden 20 dk önce pişirmek gerek yoksa şişiyor yaprağı önceden Sarıcam bugün bir gün önceden pişirip dinlendiricem tatlı bir gece önceden işte yetişir o zaman inşallahgayet güzel canım menün yetiştirebileceksen hepsini. üzerine de çay yaparsan yanına çerez koyman kafi olur bu kadar yemeğin üstüne
oo maşallah canım hakikaten hızlı gelişmiş sende olaylar :)) eşler böyle dimi kıyamıyorlar hiç sağolsunlar benim babam da böyle yapardı hatta bir yaz tatili çalışmaya başladım (eşimle de orda tanıştık yoksa mümkün değil tanışamazdık herlde) babam her gün diyor günlük ne kadar kazanıyorsan ben vereyim evde bulaşık yıka annene filan yardım et rezil olma dışardaben yine de inat edip çalışmıştım ama eşim dese hevesim kırılır otururdum herlde
Bende dizi izliyorum Canım müge anlıya bakıyorum kafam dağılıyor yarında mercimek çorbası yapayım eşim gece gelince yer . Regl oldum normalde halı silecektim de artık yarın evi silip süpüreyim halı silerim birde her zamanki gibi . Eşim 2 gün izinli olur o sürede evimiz hem temiz kalır hemde ben rahat ederim eşimle zaman geçiririz galiba Pazartesi filan arabamı muayeneye götürücez bitti bende çevirmeye yakalanırım filan diye korkuyorum hiç dışarı çıkmadım. Yarın gece eşimi almaya giderim öyle işte . Senin iş meselesini okudum doğru karar bence çünkü eşin haklı. Sana dün bahsetmiştim yA çağrı merkezi zor millet hakaret ediyor küfür ediyo telefonu kapatıyor huzursuz edeceklerdi seni ne yazıkki
daha 2 gün önce beni tivibu için aradılar kızla tartıştım düşün yani sanada denk gelecekti bu işler boşver eğer istersen imkan varsa tam zamanlı işe başlarsın. biliyorsun ben istiyorum çok ama imkan yok bulamıyorumhiç sorma canım,düşünmüş, içine sinmemiş, 6 saat telefonla mı konuşulur, 2 saat olsa bi derece, abuk sabuk insanlar denk gelir, neden yapasın ki böyle bir işi dedi..ben sadece evde geçirdiğim boş vakitleri değerlendirmek istemiştim ama haklıydı..bu sefer hiç boş vaktim kalmayacaktı, madem öyle tam zamanlı bir işe girer çalışırım ne gereği var dedim..amaaan, geçti gitti....
evet canım haklısın, kaldırmaz benim sinirim, ben de kalkar karşımdakine laf ederim, kavgaya dönüşür bizim iş :) vazgeçtim artık..ev işelerine devam :)))
bu arada menün gayet güzel, yetiştirirsin bence de..kolay gelsin şimdiden
kolay gelsin ya benimde çıkmam lazım aslında ama işlerimi bitirmeyi planlıyorum o yüzden çıkmıcam 3 makina çamaşır yıkadım ya onları ütüleyeyim ortadan kalsın fındıklar ortada onu bitireyim. en son yaprak sarmasına başlıcam . Yoksa ortalık çok karışacak evdealış verişimi yaptım geldim, yarım kilo dana kıyma,yarım kilo tereyağı, 1 litre ayran,çeri domates,biber,salatalık,kuru soğan, ezine peynir,1,5 kg pirinç, 4 pk makarna, arpa şehriye, kurunane, karabiber, 1kg pötibör bisküi, 15 adet yumurta, 12 adet pudralı tv.kağıdı, peçete, 2 pk 2 li gilette fusion traş bıçağı aldım (%40 indirimliydi, eşler kullanıyorsa kaçırmayın kızlar...daha önce 2 li paketi 35 tl ye alıyordum, bugün 2 adet 2 li paketi 38 tl ye aldım... ) 1 pk sigara aldım, aklımda kalanlar bunlar, hepsine 123 tl ödedim, 57 tl de internet faturası ödedim, 180 tl harcadım geldim..
buzlukta yaprak sarmam vardı, z.yağlı onu pişirdim, şimdi, kıymalı kuru patlıcan dolma yapacağım..işler bitmez...
sana da kolay gelsin canım, doldurdum dolmaları, ocağa koydum bile... bi kahve molası verip mutfağı toplarımkolay gelsin ya benimde çıkmam lazım aslında ama işlerimi bitirmeyi planlıyorum o yüzden çıkmıcam 3 makina çamaşır yıkadım ya onları ütüleyeyim ortadan kalsın fındıklar ortada onu bitireyim. en son yaprak sarmasına başlıcam . Yoksa ortalık çok karışacak evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?