Görümcem aradı çok patavatsız konuşuyor yA bi arıyor kaç dk boş muhabbet peşinde konuşmaları karşısında ne söyleyeceğimi bilmiyorum üfff çayımı soğuttu kahvaltı yapıyordumsana da kolay gelsin canım, doldurdum dolmaları, ocağa koydum bile... bi kahve molası verip mutfağı toplarım
ben o tarz durumlarda baktım saçma uzuyor mevzu, şuan ben dışardayım , markette, elim kolum dolu, acil bir şey var mıydı, yoksa sonra konuşalım uzun uzun deyip atlatıyorum, hiç gelemem boş beleş konuşmalara :)))Görümcem aradı çok patavatsız konuşuyor yA bi arıyor kaç dk boş muhabbet peşinde konuşmaları karşısında ne söyleyeceğimi bilmiyorum üfff çayımı soğuttu kahvaltı yapıyordum
sinirleniyorum onunla konuşurken gerçekten kuzeninyle bir yere oturmaya gideceklermiş kuzen kv ile yaşıyor görümcem de demişki kaynananı getirme rahat oturalım . Lafa bakar mısın ben kendi annesi için böyle desem ne der acaba . Kaynana lafından nefret ediyorum daha söylüyorlar yaben o tarz durumlarda baktım saçma uzuyor mevzu, şuan ben dışardayım , markette, elim kolum dolu, acil bir şey var mıydı, yoksa sonra konuşalım uzun uzun deyip atlatıyorum, hiç gelemem boş beleş konuşmalara :)))
canım yaa, bana yabancı dizi önersene, izlemediğim kalmadı neredeyse, polisiye, suç, gerilim seviyorum..the fall yeni bitti..var mı önerebileceğin dizi?ev işleri böyle canım heryer derli toplu da olsa bu defa onu ayıkla bunu düzenle diye yine iş türüyor. canını sıkma yabancı dizi izlemeni tavsiye ederim eşin gelince bile izlemeye devam etmek istersin :))
günaydın canım, hayırlı cumalar, güle güle kullansın kızım, evde bebiş olunca imnsan kıyamıyordur, yarın di mi doğum günü? hazırlıklar tamam mı? sen nasıl oldun? toparladın mı birazKızlar günaydın
Kalktık kızımla kahvaltı ettik dünden cüzdanda kalan 10 tl bozuğu kumbarama attım.. Balkonu süpürdüm camlarnı sildim. Salonun camlarını sildim. Sela okununca bıraktım. Birazdan ezandan sonra temizliğe girişicem inşallah kızım sakin sakin oturur ( hiç sanmıyorum ama ) Bende çabucacık temizler bitiririmm
Kızlar gene dayanamadım tchibo dan kızıma ahşap pasta aldım 26 liraya geldi indirimle kargo da üzretsizdi.. Kızımın oyuncak mutfak eşyaları tamamlandı nerdeyse bir kaç ahşap ya da kumaş sebze alınca tamam olacakkk... ahşap mutfak istiyorum babasını kandırırsam eğer ona yaptırıcam gerçi pek anlamaz böyle işlerden ama hazır yapılmışları çok pahalıBelki bi şekilde hallederiz belki ikimiz beraber bir sonraki doğum gününe kadar
hayırlı cumalar canım benim . Kızın için nice yıllara allah hep sizinle birlikte olmasını nasip etsin . Ayrıca ahşap oyuncak fikri ne kadar şahane yaa ne güzel bir annesiniz sizHayırlı cumalar kızlar
canım aslında iş arayışım yok, biliyorsun, tam zamanlı çalışmayı düşünmüyorum artık, yoksa 2 ayrı yerden ısrarla çağırıyorlar ama ben istemiyorum..bunu evde otıururken oyalanır, bir yandan da para kazanırım diye düşünmüştüm ama 6 saat, hakkaten tam zamanlı gibi olacak, değmez uğraştığıma... ben kurslarıma bakayım..bir süre daha çalışmak istemiyorum, henüz evde sıkılmadım, belki sonra..sen iş bakacaktın? ne oldu? vaz mı geçtinselamlaar nasılsınız kızlar.
damla cikolata burdayım canım geldim. temizlikle uğraşıyordum. sabah da annem kahveye gelmişti.
iş meselesini okudum. iyi olmuş olmadığı boşver. inşallah daha güzel bir fırsat çıkar karşına. alışveriş ve yemek yapmışsın ellerine sağlık.
Ruya sana da hayırlı cumalar. d.günü yarın dimi? darısı her seneye olsun canım nice güzel yaşlarını göresin.
sinirliportakal nasılsınn. bugün haftanın son iş günü:) cmtesi çalışmıyordun dimi.
gerçekten günde 6 saat part time değil resmen full.. hem de telefonda.. insan kafayı yer.canım aslında iş arayışım yok, biliyorsun, tam zamanlı çalışmayı düşünmüyorum artık, yoksa 2 ayrı yerden ısrarla çağırıyorlar ama ben istemiyorum..bunu evde otıururken oyalanır, bir yandan da para kazanırım diye düşünmüştüm ama 6 saat, hakkaten tam zamanlı gibi olacak, değmez uğraştığıma... ben kurslarıma bakayım..bir süre daha çalışmak istemiyorum, henüz evde sıkılmadım, belki sonra..sen iş bakacaktın? ne oldu? vaz mı geçtin
öyle canım, hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda :)))gerçekten günde 6 saat part time değil resmen full.. hem de telefonda.. insan kafayı yer.
kurs süper fikir. hem bişeyler öğreniyorsun hem zevkli zamanlar geçiriyorsun. ben eve şövale almayı düşünüyorum yağlı boya yapacam:)
iş için vazgeçmedim başvurduğum yerler var. bakalım haber bekliyorum.
günaydın canım, hayırlı cumalar, güle güle kullansın kızım, evde bebiş olunca imnsan kıyamıyordur, yarın di mi doğum günü? hazırlıklar tamam mı? sen nasıl oldun? toparladın mı biraz
şimdiden yeni yaşı kutlu olsun bebişinin, rabbim sağlıklı,huzurlu,keyifli yaşlar versin..
hayırlı cumalar canım benim . Kızın için nice yıllara allah hep sizinle birlikte olmasını nasip etsin . Ayrıca ahşap oyuncak fikri ne kadar şahane yaa ne güzel bir annesiniz siz
selamlaar nasılsınız kızlar.
damla cikolata burdayım canım geldim. temizlikle uğraşıyordum. sabah da annem kahveye gelmişti.
iş meselesini okudum. iyi olmuş olmadığı boşver. inşallah daha güzel bir fırsat çıkar karşına. alışveriş ve yemek yapmışsın ellerine sağlık.
Ruya sana da hayırlı cumalar. d.günü yarın dimi? darısı her seneye olsun canım nice güzel yaşlarını göresin.
sinirliportakal nasılsınn. bugün haftanın son iş günü:) cmtesi çalışmıyordun dimi.
canım ben de izleyemeyeli yıl oluyor ama fringe-the hundred-grimm-once upon on a time-how i met your mother-sherlock holmes zamanında izleyip beğendiklerimden.geçen gün black mirror ın ilk bölümünü izledik eşimle ama beğenmedik bir şans daha verip ikinci bölümünü de izleyeceğiz bakalımcanım yaa, bana yabancı dizi önersene, izlemediğim kalmadı neredeyse, polisiye, suç, gerilim seviyorum..the fall yeni bitti..var mı önerebileceğin dizi?
aynen tatlım şükür bugün son iş günü ve isyanlardayım amirim mobbing uyguluyor resmen 3 gündür ben de bugün çalışmıyorum kk da takılıyorum beklesin işler..normalde çok güleryüzlüyümdür 3 gündür herkes ne oldu diye soruyor artık suratım nasıl düştüyseselamlaar nasılsınız kızlar.
ohh ellerine sağlık şimdiden canım, çoğu gitmiş azı kalmış, halledersin bugün yarın kalanları da...Amin inşallah canım çok sağol
Ahh vallahi öyle dünyaları alsam yine de alasım var
Aslında 5 i doğum günü ama yarın yapıyoruz nasipse.. Hazırlıklar bu gece biter inşallah su şişelerinin etiketlerini yapıştırdım. Kürdanlara etiket yapıştırdım. salona iyi ki doğdun yazılarını astım. Bu akşam balonları şişiririz inşallah fazla da bişey yapmayacağım açıkçası... pastasını sipariş verdik yarın alıcaz. kv sarma saracakmış.. Bende makarna salatası yapıcam , kurabiye poğaça fln halledicez inşallah evi temizlemeyi bitirsem kalanları kolayca hallolur inşallahh
Bende tylol hot sağolsun toparladım çok şükür.. inşallah temizlik yaparken yine hastalanmam
fringeye bir kaç kez başladım, ilk bölümden öteye geçemedim...canım ben de izleyemeyeli yıl oluyor ama fringe-the hundred-grimm-once upon on a time-how i met your mother-sherlock holmes zamanında izleyip beğendiklerimden.geçen gün black mirror ın ilk bölümünü izledik eşimle ama beğenmedik bir şans daha verip ikinci bölümünü de izleyeceğiz bakalım
aynen tatlım şükür bugün son iş günü ve isyanlardayım amirim mobbing uyguluyor resmen 3 gündür ben de bugün çalışmıyorum kk da takılıyorum beklesin işler..normalde çok güleryüzlüyümdür 3 gündür herkes ne oldu diye soruyor artık suratım nasıl düştüyse
sen baya izlemişsin canım ben de bu tarza pek yönelemiyorum ya dediğin gibi bazı diziler çok izlendiği halde benim bir türlü izleyesim gelmiyor. how i met your mother çok severek izledim yine o tadı bulabileceğim bir dizi istiyrum ben de işim gücüm lak lak olduğu için hoşuma gitti herldefringeye bir kaç kez başladım, ilk bölümden öteye geçemedim...
g.o.t., vikings, hannibal, breaking bad, how to get away with a murder, lost, narcos, mentalist, medium, dr. house, broen, orange is the new black, prison break, shameless sevdiğim dizilerdi ama tüm sezonlarını bitirdim... ilk aklıma bunlar geldi ama izlediğim daha fazladır sanırım...,,
black mirror süper bence..diziden ziyade toplumun sorunlarına sert bir şekilde parmak sokuyor gibiler..başkan ve domuzu izlediniz di mi siz? zaten her bölüm birbirinden bağımsız, 1 sezon 3 bölümden oluşuyor, farklıydı, onu da izledik bitti...how i meet your mother a başladım 1 bölümden öteye gidemedim, benim tarzıma uymadı, izleyeni çok oysa...ben gerilim ve suç tarzı seviyorum..komedi, aile dizileri pek sarmıyordizisiz kaldım bu ara yeni bir şey bulmam lazım, akşamları eşim gelince izliyoruz,iyi oluyor
olur tabi canım, shameless i izledim ben, fena sayılmaz, keyifli bir dizi..ama breaking bad izlemediysen öneririm mutlaka, çok güzel dizi..sen baya izlemişsin canım ben de bu tarza pek yönelemiyorum ya dediğin gibi bazı diziler çok izlendiği halde benim bir türlü izleyesim gelmiyor. how i met your mother çok severek izledim yine o tadı bulabileceğim bir dizi istiyrum ben de işim gücüm lak lak olduğu için hoşuma gitti herlde
ya evet başkan ve domuz hayattan soğuttu resmenama dediğim gibi merak ediyorum izleyeceğim bir bölüm daha. shameless çok duyuyorum ama tarzını bilmiyorum deneyebilirsin belki? yine aklımıza geldikçe paylaşalım ya film filan da olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?