BİRİKİMCİ HATUNLAR

bu arada az önce banka hesabıma bakarken 32,40 paramın kaldığını gördüm hemen euroya çevirdim, 7.65 mi ne euro almış oldum, böyle böyle 3-5 derken orada da 100 euroya yakın olmuş, maşallah...1000 euro olduğunu da görürüm inşallah :) farkında olmadan biriken para...

inşallah canım ben de altın hesabım var 220 tl olmuş hedef 1000i görmek bakalım :)
dizi izlemeye başlayabilirsek yeniden izlerim mutlaka canım :)

inşallah canım ben de altın hesabım var 220 tl olmuş hedef 1000i görmek bakalım :)
dizi izlemeye başlayabilirsek yeniden izlerim mutlaka canım :)
süper olmuş maşallah, farkında olmadan birikti di mi, 3-5 derken? böylesi kumbaradan daha iyi, kumbaraya dayanamayıp musallat oluyorum ben..kumbara yapamayacağım sanırım.

süper olmuş maşallah, farkında olmadan birikti di mi, 3-5 derken? böylesi kumbaradan daha iyi, kumbaraya dayanamayıp musallat oluyorum ben..kumbara yapamayacağım sanırım.
aynen canım ben de kumbara insanı değilim ya. genelde 20 tl - 30 tl derken oldu bu miktar canım şaşırdım ve sevindim ben de :))

aynen canım ben de kumbara insanı değilim ya. genelde 20 tl - 30 tl derken oldu bu miktar canım şaşırdım ve sevindim ben de :))
geçen ay elimde ne varsa hesapsızca attım kumbaraya 238 tl olmuş, e param bitti, gittim açtım harcadım hepsini..evde olunca kolay oluyor alıp harcaması, ama euro, dolar,altını bozdurup harcamak gelmiyor içimden, aklıma dahi gelmiyor bozmak...

Sağol canım bitecek inşallah kızımı uyuttum şimdi 2 odanın camları kaldı onları da silersem bi tek yerleri silmek ve süpürmek kalacak inşallah bitiyor

Bu arada dizi sormuşsun bende bir dönem çok fazla yabancı dizi izledim bu aralar kızım yüzünden pek bakamıyorum ama en severek izlediğim dizilerden birisi Lie to me dizisiydi.. inanılmaz etkilemişti o dizi beni.. İzlemediysen düşünebilirsin Unforgettable da 4. sezonda bitmeseydi favorilerimdendi

Onun haricinde Merlin i severek izlemiştim. teen wolf u bitirdim. arrow da iyiydi.. Hatta arrowdan sonra flash i da izledim beraber bölümleri olunca dikkatimi çekmişti.. O da güzel.. Macgyver 1 sezon oda çerezlik niyetine izlediklerimdendi

Ama favorim kesinlikle supernatural dean

kültlerden bahsetmeye gerek bile yok sanırım dr hause , angel , alias , the x files , csı ny , doctor who , wampire diaries

Aklıma gelmiyor bunlar izlediklerimin yarısı bile değil bir dönem dexter , true blood falan izlemişliğim var.. Nasıl bir psikolojideysem o dönem artık gerçi sanırım true blood kadar kan ve saçmalık dolu başka bir dizi daha yoktur

lie to me ye başlamıştım ama kanalize olamayıp bıraktım diye hatırlıyorum..sen genelde fantastik seviyorsun sanırım.mesela doctor who hiç sarmamıştı beni...diğerlerini de izlemedim yazdıklarından, fantastik, bilim kurgu hiç sevmiyorum ben, psikolojik,suç,dram olmalı bana..ama yazdıklarına bakacam canım, çok saol

hahaha aynı ben
ben de öyle bir ayda 330 tl atmışım içine sonra harcadık hala da harcıyoruz pazarda harcaması çok güzel oluyor

aaa nasıl unuttum american horror story de çok etkilemişti beni... 6.sezonda bitti sanırım o..güzel diziydi...

aynen, dürtüyor evde olunca beni, gittim gittim saydım, paranın beti bereketi kalmadı :)))) 50 kuruş atıyorum yine baştan sayıyorum falan...ilk 2 hafta falan çok tuttum kendimi ama sonra her an sayasım geldi... :)))
benim evdeki 7 çeyreğimi sayma huyum var aynı şekilde o yüzden artık bankadan alım yapmayı düşünüyorum yoksa dediğin gibi beti bereketi kaçıyor 2 aydır çeyrek alamadım

:)))) çok teşekkürler, filmi izledim hem de bir kaç kez, çok sevdiğim filmlerden biridir, hemen diziyi de inceliyorum :))))

benim evdeki 7 çeyreğimi sayma huyum var aynı şekilde o yüzden artık bankadan alım yapmayı düşünüyorum yoksa dediğin gibi beti bereketi kaçıyor 2 aydır çeyrek alamadım
:))) ben altınları ellemiyorum pek, yıl sonunda sayacam...onlara erişimim kolay olmadığı için çok bulaşmıyorum ama paralar kumbarada ve ağzı açık olunca aklım fikrim onda oluyor :)

gözün aydın kuzum dizi buldun galiba seversin inşallah :))
filmini çok sevmiştim ama aynı konu dizide uzatılıp işleniyor gibi gelmişti, izleyeceğim ama... bi de araştırırken top of the lake diye bir mini dizi buldum, o da gizem,suç dizisi, ona da başlayabilirim, aynı anda ikisini de izlerim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…