BİRİKİMCİ HATUNLAR

bana da öyle gelmişti bi izle bakalım öyle değilse ben de izlerim onu :)
film-dizi izlemek kitap okumak en sevdiklerim ama vakit ayıramadıklarım iyiki zamanında izlemişim okumuşum.

Genelde polisiye severim aslında ama nedense bir dönem fantastik dizileri daha çok izledim.. Komedi falan sarmıyor beni gizem varsa içinde o diziye kapılıp gidiyorum

levarage izlemiştim bir dönem.. transporter da severek izlediklerimden..Revenge de sevdiklerimdendi.. the listener vardı mesela onu da sevmiştim oda biraz fantastikti

Fantastik dizileri seviyorum ama dönem dönem çekilmez olabiliyorlar

Bu aralar 24 ve hunted radarımda ama havalar soğuyunca battaniye altında izlemeye niyetliyim çünkü eşimle izlenmiyor.. Alt yazılı hiç birşeye tahammülü yok adamın Anca gündüzleri kızımı uyutunca izleyebilirim

bana da öyle gelmişti bi izle bakalım öyle değilse ben de izlerim onu :)
film-dizi izlemek kitap okumak en sevdiklerim ama vakit ayıramadıklarım iyiki zamanında izlemişim okumuşum.

:))) tamam canım bildiririm sana da...

bunları da not aldım canım, aynen battaniye altı, tam kış modu..
altyazıya alışınca mümkünü yok dublaj izlenmiyor, deliriyoruz biz dublajlı film ve dizilere, asla izliyemiyoruz artık, çok kötü geliyor...

polisiye seversen the mentalist ve medium u öneririm, ikisi de hem uzun diziler hem de çok keyifliler, çok sevmiştim ben

selam kızlar ben geldim . Ptt de işim vardı aslında pazartesi de gidebilirdik ama şimdi gidip halledeyim hemde hava alırım dedim . Arabayla çıktım üff ptt de park yeri yoktu ordu evine park ettim neyse işimi hallettim sorunsuzca ve çok şaşırdım kesin bir gıcıklık olur sanmıştım allaha şükür olmadı sonra oradan eve geldim arabayı bıraktım a101 e girdim bakındım birşey almadım ama. Biraz yürüyüş yapayım karnımın ağrısına iyi gelir hava alırım dedim yürüdüm 2 markete daha girdim geri eve geldim kalan fındıkları topladım o iş bitti . Eşimle görüştük görevden yarın dönüp dönemeyeceğini çok merak ediyorum kızlar inş uzamaz ya ondan öyle haber bekliyorum elim telefonda

Canım eşim oldum olası alt yazılı izlemez nefret ediyor... hasbel kader farkında olmadan sinemaya bile gitsek alt yazılıda ya dışarı çıkar izlemeden ya da uyur adam o derece

Zaten okumayı da sevmiyor ondan galiba.. hayatında hiç kitap okumamış adam başlamış bırakmış

Bense tam tersiyim koca bir kitaplığım var.. Hala daha kitap almak için deliriyorum elime aldığım kitap bitmeden rahat etmem , alt yazılı film dizilere bayılırım.

Sarınacaksın battaniyeye çekileceksin bi köşeye ya kitap ya dizi dalıp gideceksinn ohh miss miss

ben şanslıyım bu konuda çok şükür, kaç gündür hadi yeni dizi bul diye tutturuyor, akşamları bile başına geçtik mi en az 3 bölüm izliyoruz... kafamız dağılıyor

iyi olmuş hava almışsın canım, inşallah işi biter ve döner eşin yarın

ben şanslıyım bu konuda çok şükür, kaç gündür hadi yeni dizi bul diye tutturuyor, akşamları bile başına geçtik mi en az 3 bölüm izliyoruz... kafamız dağılıyor

izle canım, eminim beğeneceksin, mentalisti 2 kez izledim baştan sona...the fall 3 sezon ama güzel, öneririm bunu da...

Keşke eşimde sevse canım Filmi ne kadar severse sevsin dublaj yoksa gitmiyor

Bende kendi kendime izliyorum onsuz ne yapayım..

Listeme ekledim cnm en kısa zamanda izleyeceğimm

Bu arada sen hangi siteden izliyosun.. yabancıdiziizle vardı bir dönem yeni bölümler gelince hatırlatıyuodu falan bayılıyodum o siteye kapattılar şimdi nerden bulursam ordan izliyorum üyeliksiz genelde

dizipub,dizibox,dizilist, hangisi denk gelirse izliyorum canım...hangisinde yüklüyse dizi, oradan devam ediyorum...

Kızımın dolabını topladım çamaşır katladım derken vakit geçiyor ortada doğru dürüst bişey yok yaa bugün nasıl bir tembellik yapasım var yarın misafir gelicek yaa şimdiden birinin ağırlığı mı çöktü nedir anlamadım.. Kızım da hala uyuyoo maşallah , gürültü yapacak işte yapamıyorum

Uyansın da bir süpürürüm evi sonra da siler banyoyu yıkar bitiririm işimi

Akşama da komşum balık pişirecek bizim ev kokmasın diye ama bizde yiyeceğiz salata falan yaparım yanına
Yemek derdim yok bugün şükür ki

merhaba hanımlar bugün yumurta ve ekmek aldım sadece 4.5 tl harcadım
başka alacaklarım da vardı ama a101de yarın 10 lira üzeri alışverişe 20li scotch brite bez 5 liraymış
onu da alayım diye almadım yarın alacağım

Kızlar günaydın market açılsın diye bekledim o arada limitless dizisine başladım dalmışım saat kaç olmuş
Poğaça için margarin almayı unutmuşum şimdi gidip onu alıcam

Sonra da başlasın koşturmaca

günaydın iyi haftasonları hanımlar
bugün biraz harcamalı olacak gibi
pazartesi arkadaşımın doğum günü var ona bişeyler almam lazım bluz ya da takı düşünüyorum bakalım
markete de gideceğiz
akşama harcamaları yazarım artık

Tunaydin canım, dizi nasıl ? Ben eşimle basliyayim diye bekliyorum, unforgotten e başladım az önce. Polisiye,suç tarzı...

Günaydın birikimci hatunlar,

Sabah erkenden kalktım evi toplayıp toz aldım, mutfak dolaplarına giriştim.dun annemler köy pazarına gitmişler bir suru şey almış bana da, akşam uğrayıp aldım, bi kahve içip döndük..

1.5 kg kavanozlarda 6 adet acılı, acısız karışık domates sos ve menemenlik

1 litre nar ekşisi,
1 kg kurutulmuş cennet elması
1 kg pekmez
Kayısı marmeladı,
Tarhana,
Erişte
5 kg ceviz, bol kuru üzüm,
3 kg badem almış, sağolsun..sabah dolaplarımı temizleyip hepsini yerleştirdim...bedava erzak iyi oluyor )
Dün pirinç almıştım, onu da kavanoza koydum umarım bir daha böceklenme yaşamam..

Halımı kargoya vermişler, PTT kargo ile gelecekmiş, salı günü elimde olur sanırım, keyifle bekliyorum. Bugün salonu oldukça boşalttım, fazla biblolari fazlaliklari kaldırdım, yeni tarzimi oluşturdum.sade, rahat ve şık oldu, içime sindi...

Bugün hava yağmurlu, tatlı tatlı yağıyor, aldim battaniyemi üstüme,uzandım, dizi izliyorum simdilik...
Birkaç bölüm izleyip evi süpürüp, vileda yapıp diziye devam edeceğim..

Sizler nasılsınız? Nasıl gidiyor haftasonu?

İşleri olanlara kolaylıklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…