- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
bana da öyle gelmişti bi izle bakalım öyle değilse ben de izlerim onu :)filmini çok sevmiştim ama aynı konu dizide uzatılıp işleniyor gibi gelmişti, izleyeceğim ama... bi de araştırırken top of the lake diye bir mini dizi buldum, o da gizem,suç dizisi, ona da başlayabilirim, aynı anda ikisini de izlerim :)))
lie to me ye başlamıştım ama kanalize olamayıp bıraktım diye hatırlıyorum..sen genelde fantastik seviyorsun sanırım.mesela doctor who hiç sarmamıştı beni...diğerlerini de izlemedim yazdıklarından, fantastik, bilim kurgu hiç sevmiyorum ben, psikolojik,suç,dram olmalı bana..ama yazdıklarına bakacam canım, çok saol
bana da öyle gelmişti bi izle bakalım öyle değilse ben de izlerim onu :)
film-dizi izlemek kitap okumak en sevdiklerim ama vakit ayıramadıklarımiyiki zamanında izlemişim okumuşum.
Genelde polisiye severim aslında ama nedense bir dönem fantastik dizileri daha çok izledim.. Komedi falan sarmıyor beni gizem varsa içinde o diziye kapılıp gidiyorum
levarage izlemiştim bir dönem.. transporter da severek izlediklerimden..Revenge de sevdiklerimdendi.. the listener vardı mesela onu da sevmiştim oda biraz fantastikti
Fantastik dizileri seviyorum ama dönem dönem çekilmez olabiliyorlar
Bu aralar 24 ve hunted radarımda ama havalar soğuyunca battaniye altında izlemeye niyetliyim çünkü eşimle izlenmiyor.. Alt yazılı hiç birşeye tahammülü yok adamınAnca gündüzleri kızımı uyutunca izleyebilirim
polisiye seversen the mentalist ve medium u öneririm, ikisi de hem uzun diziler hem de çok keyifliler, çok sevmiştim benGenelde polisiye severim aslında ama nedense bir dönem fantastik dizileri daha çok izledim.. Komedi falan sarmıyor beni gizem varsa içinde o diziye kapılıp gidiyorum
levarage izlemiştim bir dönem.. transporter da severek izlediklerimden..Revenge de sevdiklerimdendi.. the listener vardı mesela onu da sevmiştim oda biraz fantastikti
Fantastik dizileri seviyorum ama dönem dönem çekilmez olabiliyorlar
Bu aralar 24 ve hunted radarımda ama havalar soğuyunca battaniye altında izlemeye niyetliyim çünkü eşimle izlenmiyor.. Alt yazılı hiç birşeye tahammülü yok adamınAnca gündüzleri kızımı uyutunca izleyebilirim
:))) tamam canım bildiririm sana da...
bunları da not aldım canım, aynen battaniye altı, tam kış modu..
altyazıya alışınca mümkünü yok dublaj izlenmiyor, deliriyoruz biz dublajlı film ve dizilere, asla izliyemiyoruz artık, çok kötü geliyor...
polisiye seversen the mentalist ve medium u öneririm, ikisi de hem uzun diziler hem de çok keyifliler, çok sevmiştim ben
ben şanslıyım bu konuda çok şükür, kaç gündür hadi yeni dizi bul diye tutturuyor, akşamları bile başına geçtik mi en az 3 bölüm izliyoruz... kafamız dağılıyorCanım eşim oldum olası alt yazılı izlemez nefret ediyor... hasbel kader farkında olmadan sinemaya bile gitsek alt yazılıda ya dışarı çıkar izlemeden ya da uyur adamo derece
Zaten okumayı da sevmiyor ondan galiba.. hayatında hiç kitap okumamış adam başlamış bırakmış
Bense tam tersiyim koca bir kitaplığım var.. Hala daha kitap almak için deliriyorumelime aldığım kitap bitmeden rahat etmem , alt yazılı film dizilere bayılırım.
Sarınacaksın battaniyeye çekileceksin bi köşeye ya kitap ya dizi dalıp gideceksinn ohh miss miss
izle canım, eminim beğeneceksin, mentalisti 2 kez izledim baştan sona...the fall 3 sezon ama güzel, öneririm bunu da...Uzun dizileri severim en kısa zamanda izleyeceğim canım kış moduna girer girmez
iyi olmuş hava almışsın canım, inşallah işi biter ve döner eşin yarınselam kızlar ben geldim . Ptt de işim vardı aslında pazartesi de gidebilirdik ama şimdi gidip halledeyim hemde hava alırım dedim . Arabayla çıktım üff ptt de park yeri yoktu ordu evine park ettim neyse işimi hallettim sorunsuzca ve çok şaşırdım kesin bir gıcıklık olur sanmıştım allaha şükür olmadısonra oradan eve geldim arabayı bıraktım a101 e girdim bakındım birşey almadım ama. Biraz yürüyüş yapayım karnımın ağrısına iyi gelir hava alırım dedim yürüdüm 2 markete daha girdim geri eve geldim kalan fındıkları topladım o iş bitti . Eşimle görüştük görevden yarın dönüp dönemeyeceğini çok merak ediyorum kızlar inş uzamaz ya ondan öyle haber bekliyorum elim telefonda
ben şanslıyım bu konuda çok şükür, kaç gündür hadi yeni dizi bul diye tutturuyor, akşamları bile başına geçtik mi en az 3 bölüm izliyoruz... kafamız dağılıyor
izle canım, eminim beğeneceksin, mentalisti 2 kez izledim baştan sona...the fall 3 sezon ama güzel, öneririm bunu da...
inş canım ütü yapmam lazım ama halim yok ya işim bir sürü şuan evde ama ben tv karşısında pinekliyorumiyi olmuş hava almışsın canım, inşallah işi biter ve döner eşin yarın
dizipub,dizibox,dizilist, hangisi denk gelirse izliyorum canım...hangisinde yüklüyse dizi, oradan devam ediyorum...Keşke eşimde sevse canımFilmi ne kadar severse sevsin dublaj yoksa gitmiyor
Bende kendi kendime izliyorum onsuz ne yapayım..
Listeme ekledim cnm en kısa zamanda izleyeceğimm
Bu arada sen hangi siteden izliyosun.. yabancıdiziizle vardı bir dönem yeni bölümler gelince hatırlatıyuodu falan bayılıyodum o siteye kapattılar şimdi nerden bulursam ordan izliyorum üyeliksiz genelde
dizipub,dizibox,dizilist, hangisi denk gelirse izliyorum canım...hangisinde yüklüyse dizi, oradan devam ediyorum...
Tunaydin canım, dizi nasıl ? Ben eşimle basliyayim diye bekliyorum, unforgotten e başladım az önce. Polisiye,suç tarzı...Kızlar günaydın market açılsın diye bekledim o arada limitless dizisine başladım dalmışım saat kaç olmuş
Poğaça için margarin almayı unutmuşum şimdi gidip onu alıcam
Sonra da başlasın koşturmaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?