BİRİKİMCİ HATUNLAR

merhaba hanımlar alışverişten geldim
arkadaşıma doğum günü için bluz buldum aldım 120den 45e düşmüştü
migrostan indirimde stok amaçlı 2 şampuan 1 saç kremi aldım sürekli kullandığımız zeytinyağı inmişti ondan aldım 65tl ödedik
a101den de soda salça büyük kapaklı kap(hamur yoğurmak için lazımdı) kosla oxi aldım
scotch brite 20li bez 5 liraya geldi kampanyada dolayı 2 paket aldım böylece oraya da 32 ödedim
toplamda iki marketteki indirim miktarını hesapladım migrosta 33lira a101de 20 lira indirim olmuş
eşim şaşırdı yaa işte ev ekonomisi böyle oluyor dedim

su faturası gelmiş 30tl
suyun birim fiyatı 2 kuruş artmasına rağmen geçen aydan az geldi genelde 35-37 arası gelir
geçen fatura geldiği gün mutfak ve banyo musluğunun altındaki vanaları çok az %15 kadar kısmıştım bakalım işe yarayacak mı diye hatta buraya da azmıştım sizden öğrendim diye yaklaşık 5 liralık bir tasarruf olmuş

Kızlar atlattık çok şükür ki bugünü

Sabah süpürdük, sildim, mutfağı topladım. Banyoyu toparladık fln Eşimde yardım etti çok şükür
Makarna salatası ve poğaça yaptım..
Babannesi de sarma sarmış , kurabiye yapmış minik börekler yapmış bi de mini pizza yapmış kuzuma

Küçük altın taktı babannesi , eşimin yiğeni 50 tl verdi istediğiniz bişey alırsınız diye..
Benim halam 20 lira verdi.. Kızımın komşu annesi de 50 tl verdi

Hepsini kızımın kumbarasına attık

Komşularım da pijama vs almışlar , yiğenim de elbise bluz takımı almış.. Yengem de tupperdan penguenli beslenme kabı istiyorum demiştim onu ve yanına da su şişesi almış

Çok şükür herşey bol bol oldu yendi ve beğenildi..

Şu an 1 makina bulaşık makinasında bitttiğinde 1 makina daha var

Ama olsun çok eğlendik çok oynadık Hepimize iyi geldi

Süper

Günaydınn kızlar

yeni hafta başlıyorr az harcamalı bol birikimli bir hafta olur inşalahh

Yarın dairelerden birisinin kira günü umarım gününde verir 100 lira eşime verdim 350 cüzdanımda 800 de zulamda var
Kredi kartım şu an için 585 küsür umuyorum ki bu hafta fazla masraf yapmassam ayın 17 sine kadar 600 ü geçmem

Kızlar

Sabah markete gittim 22 tl nakit alışveriş yaptım kalan 3 tl kumbaraya gitti
31 tl de multinetten aldım sebze meyve fln..
Multinetimde 113 lira kalmış bakalım ay sonuna kadar idare eder inşallah
Evdeki fazlalıklardan bi biblo vardı onu 35 liraya sattım bir sitede , muhtemelen 4 lirası kargoya gider yarın da onu kargoya vereceğim.. Ordan gelen parayla da ya kızıma bir şey alırım ya da hayır yaparım bakalım bakalım

senin tarzına uygun olan lie to me ve person of interest öneririm... özellikle lie to me mentalist tarzında çok beğendim kaç defa izledim. ben komedi de ço kseviyorum friends ve how i met yor mother kaç defa izledim. şimdi married with children a başladık eşimle güzel:)

black mirror a başladım ama 2x2 den sonra izlemedim bırakmamın sebebi de 2x2 den çok fazla beklentim olmasıydı. forumlarda ekşisözlükte o kadar çok övmüşlerdi ki şok geçirdim bu nasıl bir bölüm işte zirve yapan bölüm buydu filan diye, irşey olacak diye bekledim. sonu çok saçma geldi. bağlayamamışlar. bahsettiğim bölüm "White bear" . kadının peşinden kovalayan katillerle ilgili. daha fazla detay vermiyim izlemeyenler için.

Merhaba hanimlar
Uzun zaman oldu girmeyeli .
Pek hatirlayan olmaz belki ama kiz bebegim vardi ve ucretsiz izne ayrilacktim . Birikim yapmistim biraz altin mi dovizs mi yapayimturk parasi olarak mi kalsin diye daniairken . Esim cesaret edip altin yaptirmadi . Epey bi kaybiiz var tabi . Ocakta yegenimin dugunu var ve bilezik yapicaz . Kizsinla oglumun haslijlarini esimi dinlemeden altin yapqcaktim . Biraz duser mi diye bekliyordum ki altin firladi bekleyelim mi ne yapalim fikri olan,var mi arkadaslar . Bana fikir verseniz

Kızlar merhaba

Yine harcama yaptım geldim

Kızıma çorap kazak pantolon tayt fln aldım 94 lira LCW
Deterjan sigara ve kızıma bez aldım 90 lira civarı da onlar tuttu
watsonstan da ıslak mendil , kulak pamuğu vs aldım bir de tekzenden de raf altına demir aldım 20 lira da onlar tuttu

205 lira harcadım geldim..

Dönerken de muhtarda haber kağıdı varmış belediyeden onu aldım.. 3,100 lira alt yapı çalışması adı altında ödeme yapacakmışız Hemde 30 gün süresi varmış Bu ay ki kiralar da oraya gider Bizim çatı işi yine yatar

Of yaa moralim çok bozuldu kağıdı görünce daha önce %25 ödemesini yapmıştık nakit 1300 civarı kalanını da şimdi tahsil edeceklermiş biz onu unutmuştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…