- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
Tunaydin canım, dizi nasıl ? Ben eşimle basliyayim diye bekliyorum, unforgotten e başladım az önce. Polisiye,suç tarzı...
Merhaba hanımlar mutlu huzurlu pazarlar
Artık para harcama zamanı deyip arabamı değiştirdim
İlk aracımı 33000 tl ye sattım
Şimdikini 57350 tl ye aldım.
Bu ay kredi kartim 327 tl geldi
Benzin parası 270 tl idi
Allah razı olsun canım
Darısı bütün isteyenlerin başına olsun
Süpersu faturası gelmiş 30tl
suyun birim fiyatı 2 kuruş artmasına rağmen geçen aydan az geldi genelde 35-37 arası gelir
geçen fatura geldiği gün mutfak ve banyo musluğunun altındaki vanaları çok az %15 kadar kısmıştım bakalım işe yarayacak mı diye hatta buraya da azmıştım sizden öğrendim diye yaklaşık 5 liralık bir tasarruf olmuş
Merhabavay be yzmaylı ucyıl olmus..:))))herkese tekrar merhaba.
fringeye bir kaç kez başladım, ilk bölümden öteye geçemedim...
g.o.t., vikings, hannibal, breaking bad, how to get away with a murder, lost, narcos, mentalist, medium, dr. house, broen, orange is the new black, prison break, shameless sevdiğim dizilerdi ama tüm sezonlarını bitirdim... ilk aklıma bunlar geldi ama izlediğim daha fazladır sanırım...,,
black mirror süper bence..diziden ziyade toplumun sorunlarına sert bir şekilde parmak sokuyor gibiler..başkan ve domuzu izlediniz di mi siz? zaten her bölüm birbirinden bağımsız, 1 sezon 3 bölümden oluşuyor, farklıydı, onu da izledik bitti...how i meet your mother a başladım 1 bölümden öteye gidemedim, benim tarzıma uymadı, izleyeni çok oysa...ben gerilim ve suç tarzı seviyorum..komedi, aile dizileri pek sarmıyordizisiz kaldım bu ara yeni bir şey bulmam lazım, akşamları eşim gelince izliyoruz,iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?