BİRİKİMCİ HATUNLAR

günaydın birikimci hatunlarr :)))

topiğimiz sessiz kalmış, herkes kaçmış buralardan :)))

altın, dolar,euro uçtu fırladı gitti..artık altın almamaya karar verdim, geçen hafta altın almak üzere 2000 tl para ayırmıştım, 400 tl karşılığı eurom var, onu da bozup 2500 tl vadeli hesap açtırmayı planlıyorum, bundan sonra kısmetse nakit olarak bankada birikim yapma kararı aldım.

halım geldi, mutlu ve mesudum :))) çok beğendim, severek kullanıyorum...

elektrik faturam geldiiiiii :)))) veee 63 tl cik..maşallah diyor, tasarrufa devam ediyorum..
bu yaz gelen elektrik faturalarım sırasıyla:
170-120-110 ve 63... geçen ay 5 gün kadar klima çalışmıştı..umarım bir daha ki ay biraz daha düşürebilirim..minimumu ne acaba bu işin.... bu arada su faturasına sinirlenip vanaları açmıştım, dün yine kıstım, sabırlı olmalıyım sanırım :)))

az sonra 1 ssat yürüyüp, duşumu alıp market gezeceğim..bir ihtiyacım yok fakat şu migros indirimleri çok cazip.. saç bakım ürünlerinde %40 indirim beni benden aldı..biraz stok yapabilirim...

bende şimdilik durum budur, sizler nasılsınız;?

lie to me ye başlamıştım ama yanlış bir dönemdi belkide, yeniden şans vereyim, saol canım..

komedi sevmediğim için izlemiyorum...
black mirror her bölüm ayrı keyif verdi bize, farklıydı, o sebeple sonuna kadar izledik, bakalım 4.sezon onay alacak mı?

unforgotten başlamıştım 1.sezonu bitirdim, 2 ye geçesim yok, çok sarmadı...

limitless 2 bölüm izledik ama sarmadı, filmi çok beğenmiştik, dizi çok yinelemiş, her şey aynı, keyif vermedi, onu da bıraktık sanırım...

bi bulamadım şöyle mentalist, medium, vikings tadında bir dizi...arayışlarım devam etmekte

bu belediyelere anlam vermek imkansız, o kadar çok para topluyorlar ki oysa... sen belediyesin yapacaksın arkadaş.. yıllar önce biz de evimizin önüne yapılan asfalt yenileme parasını ödemiştik, saçmalığın dik alası...Allah kolaylık versin canım

valla ben de altın alıyordum ama artık almayacağım, nakitte tutacağım..bu fiyatlarla almayı düşünmüyorum..ama daha da artar ve sonra pişman olur muyuz bilemedim..(ytd/ yatırım tavsiyesi değildir)

Merhaba hanımlar mutlu huzurlu pazarlar
Artık para harcama zamanı deyip arabamı değiştirdim
İlk aracımı 33000 tl ye sattım
Şimdikini 57350 tl ye aldım.
Bu ay kredi kartim 327 tl geldi
Benzin parası 270 tl idi
hayırlı, uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah, Allah ödeme kolaylığı versin :)))

evet insan çok beğendiği bi dizi bitince boşluğa düşüp yerine yenisni koymak istiyor. lie to me gerçekten çok güzel bence. mentalist tarzında ama daha bilimsel.. mentalist sadece tek adam üzerinden gidiyor ve herşeyi mucizevi şekilde çözüyor, bu anlamda gerçekçiliği daha az ve bazen de saçma ama kurgu o kadar güzel ve simon baker ın oyunculuğu o kadar muhteşem ki izletiyor... diğerinde bilimsel dayanaklara göre davranıyorlar insanların mimikleri kendini ele veriyor yalan söyleyip söylemediğini anlıyorlar tek tek inceleyerek.
bide the 4400 diye bir dizi var eski ama çok severdim ben. 4400 tane insan farklı zaman dilimlerinde kaçırılıyor sonra yıllar sonra tek bir yere bırakılıyor kaçırıldıkları yaştaki halleriyle. gelecekteki insanlar kaçırıp onlara belli yetenekler vermiş herkesin ayrı yeteneği var çok güzeldi. bi tanesi düşünceleri okuyo bi tanesi geleceği görüyor bir tanesinin dokunduğu kişi ölüyor kadın o yüzden kimseye dokunmaya korkuyodu

aa bak bu 4400 ilgimi çekti canım, lie to me ye de bir şans daha vereceğim...
benim genel tarzım suç, gerilim, polisiye... csı tüm serileri izledim mesela, the killing, boern, the fall bunlar da sevdiğim tarzdı... narcos şahaneydi..böyle tat bırakacak diziler lazım aslında..neyse deneme yanılma yöntemi ile bulacağım umarım :))) çok teşekkür ederim yorumun için

günaydın canım :) dizi konusunda senin beklentin yüksek o yüzden zor bulursun öyle dizi
ama lie to me yi sonuna kadar izlemiş biri olarak orta sınıftı benim için bir daha izlemem. gerçek hayatta yeri yok bir de insanı kuşkucu yapıyor yok yere
halını beğenmene sevindim ben de altın alalım demiştim eşime 146 iken gramı konuşuruz dedi o gün almadık ertesi gün 152 oldu bana sormayıp alsaydın diyor bu sefer de ben de bu seviyeden almam yükselebilir de düşebilir de durulsun piyasalar o zaman karar vereceğim. bundan sonra aylık 200-300 tl gibi istekler için bütçe ayırmak istiyorum kalanı birikim olacak inşallah.çünkü eşimin bot mont kızımın kışlık benim ise iş yeri için ihtiyaçlarım var ve insan içine çıkınca şart bunlar. her ay 1-2 parça alırsak hem ihtiyaçlarımız karşılanır hem de birikimi etkilemez
bende de durumlar böyle sinirli kankim

Her yerden bişey çıkartıyorlar oysa bu meblayı yıllardan beri kimseden almıyorlarmış şimdi açık var galiba herkesten tahsil etmeye başlamışlar.. Elimiz mahkum ödeyeceğiz.. Ama bizi çok sıkıştıracağı da aşikar

Merhaba kızlar ben geldim eşim dün gece geldi bende evden çıkmadım doğru düzgün harcama filan yapmadım hiç bu sabah alışveriş yaptım biraz sizler nasılsınız

Selam hanimlar nasilsiniz. Kredi cekmistim keske vadeli yerine altina yatiraydim diye kizyorum. Haa krediyi arac almak icin cektim aradigim araci bulamadim bakalim

Herkesler iyidir inslh. 1500 tl kredim var 1000tl harcamam benzin ve cocuk bakimi icin geriye 500 kalirsa ne ala birikim yaparim bakalim

hayırlı, uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah, Allah ödeme kolaylığı versin :)))
Allah razı olsun
Ödedim bitti arabayı peşin aldım
Ben kredi ile iş yapmıyorum
Nasipse bu arabaya da ortalama 4-5 sene binerim
Sonra satar üzerine para ekler jip alabilirim diye düşünüyorum.
Tabii herşey nasip

iyi akşamlar hanımlar
ay yemek yap çamaşır yıka as bulaşık yıka derken giremedim
bugün bende harcama yok

tebrik ederiim acayip düşürmüşsün faturanı devamını dilerim
migros indiriminden ben de stok için şampuan ve saç kremi aldım 1 sene idare eder herhalde
altın ve döviz çok çıktı altın alalım desek düşer mi çıkar mı ne olur kestiremiyorum
dolar arttı diye yine herşeye zam gelecek

geçen ay 45 gelen elektirik faturam bu ay 36 ya düşmüş
Ben bu ay daha yüksek bekliyordum önceki aylarda 65 ve 62 di . Bu ay annemler gelmiştiler fırını filan fazla çalıştırdım diye düşünmüştüm açıkcası. 36 ya nasıl düşürdün yA bravo valla . Bulaşık makinasını kullanıyor musun . Ben yaklaşık haftada 3 makina çamaşır yıkanıyor 2 günde birde bulaşık makinası çalışıyor

Merhaba hanımlar
Pazartesi günü karda olan dolarımı sattım.
217 tl karı aldım
Şimdi doların düşmesini beklemedeyim
Ytd

Dün 695 tl ekders yatırıldı
Maaş gelince birikime kaldığım yerden devam
Bu ay 2200 tl de diş tedavisi için harcama yapmıştım.

evet bulaşık makinam haftaada 1 ya da 2 duruma göre değişiyor. ama çamaşır makınemı cok cok fazla kullanıyorum.bazen tek bı sey atıp 15 dakikalık programda yıkadığım seyler cok oluyor haftada 9,10 kere çalışmış oluyor böylece.biliyorum cok yanlış ama renklıler beyazlar tek atılacaklar evde gıydıklerımı dışardakılerle bır atamıyorum mesela.öyle pis bi huyum var maalesef. ama bu ay bütün fişleri çektim ben kullanmadığım sadece buzdolabı ve bulaşık makınesının fişi takılı durdu sürekli.bı dene bence sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…