- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
senin tarzına uygun olan lie to me ve person of interest öneririm... özellikle lie to me mentalist tarzında çok beğendim kaç defa izledim. ben komedi de ço kseviyorum friends ve how i met yor mother kaç defa izledim. şimdi married with children a başladık eşimle güzel:)
black mirror a başladım ama 2x2 den sonra izlemedim bırakmamın sebebi de 2x2 den çok fazla beklentim olmasıydı. forumlarda ekşisözlükte o kadar çok övmüşlerdi ki şok geçirdim bu nasıl bir bölüm işte zirve yapan bölüm buydu filan diye, irşey olacak diye bekledim. sonu çok saçma geldi. bağlayamamışlar. bahsettiğim bölüm "White bear" . kadının peşinden kovalayan katillerle ilgili. daha fazla detay vermiyim izlemeyenler için.
bu belediyelere anlam vermek imkansız, o kadar çok para topluyorlar ki oysa... sen belediyesin yapacaksın arkadaş.. yıllar önce biz de evimizin önüne yapılan asfalt yenileme parasını ödemiştik, saçmalığın dik alası...Allah kolaylık versin canımKızlar merhaba
Yine harcama yaptım geldim
Kızıma çorap kazak pantolon tayt fln aldım 94 lira LCW
Deterjan sigara ve kızıma bez aldım 90 lira civarı da onlar tuttu
watsonstan da ıslak mendil , kulak pamuğu vs aldım bir de tekzenden de raf altına demir aldım 20 lira da onlar tuttu
205 lira harcadım geldim..
Dönerken de muhtarda haber kağıdı varmış belediyeden onu aldım.. 3,100 lira alt yapı çalışması adı altında ödeme yapacakmışızHemde 30 gün süresi varmış Bu ay ki kiralar da oraya gider Bizim çatı işi yine yatar
Of yaa moralim çok bozuldu kağıdı görünce daha önce %25 ödemesini yapmıştık nakit 1300 civarı kalanını da şimdi tahsil edeceklermiş biz onu unutmuştuk
valla ben de altın alıyordum ama artık almayacağım, nakitte tutacağım..bu fiyatlarla almayı düşünmüyorum..ama daha da artar ve sonra pişman olur muyuz bilemedim..(ytd/ yatırım tavsiyesi değildir)Merhaba hanimlar
Uzun zaman oldu girmeyeli .
Pek hatirlayan olmaz belki ama kiz bebegim vardi ve ucretsiz izne ayrilacktim . Birikim yapmistim biraz altin mi dovizs mi yapayimturk parasi olarak mi kalsin diye daniairken . Esim cesaret edip altin yaptirmadi . Epey bi kaybiiz var tabi . Ocakta yegenimin dugunu var ve bilezik yapicaz . Kizsinla oglumun haslijlarini esimi dinlemeden altin yapqcaktim . Biraz duser mi diye bekliyordum ki altin firladi bekleyelim mi ne yapalim fikri olan,var mi arkadaslar . Bana fikir verseniz
hayırlı, uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah, Allah ödeme kolaylığı versin :)))Merhaba hanımlar mutlu huzurlu pazarlar
Artık para harcama zamanı deyip arabamı değiştirdim
İlk aracımı 33000 tl ye sattım
Şimdikini 57350 tl ye aldım.
Bu ay kredi kartim 327 tl geldi
Benzin parası 270 tl idi
günaydın birikimci hatunlarr :)))
topiğimiz sessiz kalmış, herkes kaçmış buralardan :)))
altın, dolar,euro uçtu fırladı gitti..artık altın almamaya karar verdim, geçen hafta altın almak üzere 2000 tl para ayırmıştım, 400 tl karşılığı eurom var, onu da bozup 2500 tl vadeli hesap açtırmayı planlıyorum, bundan sonra kısmetse nakit olarak bankada birikim yapma kararı aldım.
halım geldi, mutlu ve mesudum :))) çok beğendim, severek kullanıyorum...
elektrik faturam geldiiiiii :)))) veee 63 tl cik..maşallah diyor, tasarrufa devam ediyorum..
bu yaz gelen elektrik faturalarım sırasıyla:
170-120-110 ve 63... geçen ay 5 gün kadar klima çalışmıştı..umarım bir daha ki ay biraz daha düşürebilirim..minimumu ne acaba bu işin.... bu arada su faturasına sinirlenip vanaları açmıştım, dün yine kıstım, sabırlı olmalıyım sanırım :)))
az sonra 1 ssat yürüyüp, duşumu alıp market gezeceğim..bir ihtiyacım yok fakat şu migros indirimleri çok cazip.. saç bakım ürünlerinde %40 indirim beni benden aldı..biraz stok yapabilirim...
bende şimdilik durum budur, sizler nasılsınız;?
lie to me ye başlamıştım ama yanlış bir dönemdi belkide, yeniden şans vereyim, saol canım..
komedi sevmediğim için izlemiyorum...
black mirror her bölüm ayrı keyif verdi bize, farklıydı, o sebeple sonuna kadar izledik, bakalım 4.sezon onay alacak mı?
unforgotten başlamıştım 1.sezonu bitirdim, 2 ye geçesim yok, çok sarmadı...
limitless 2 bölüm izledik ama sarmadı, filmi çok beğenmiştik, dizi çok yinelemiş, her şey aynı, keyif vermedi, onu da bıraktık sanırım...
bi bulamadım şöyle mentalist, medium, vikings tadında bir dizi...arayışlarım devam etmekte
aa bak bu 4400 ilgimi çekti canım, lie to me ye de bir şans daha vereceğim...evet insan çok beğendiği bi dizi bitince boşluğa düşüp yerine yenisni koymak istiyor. lie to me gerçekten çok güzel bence. mentalist tarzında ama daha bilimsel.. mentalist sadece tek adam üzerinden gidiyor ve herşeyi mucizevi şekilde çözüyor, bu anlamda gerçekçiliği daha az ve bazen de saçma ama kurgu o kadar güzel ve simon baker ın oyunculuğu o kadar muhteşem ki izletiyor... diğerinde bilimsel dayanaklara göre davranıyorlar insanların mimikleri kendini ele veriyor yalan söyleyip söylemediğini anlıyorlar tek tek inceleyerek.
bide the 4400 diye bir dizi var eski ama çok severdim ben. 4400 tane insan farklı zaman dilimlerinde kaçırılıyor sonra yıllar sonra tek bir yere bırakılıyor kaçırıldıkları yaştaki halleriyle. gelecekteki insanlar kaçırıp onlara belli yetenekler vermiş herkesin ayrı yeteneği var çok güzeldi. bi tanesi düşünceleri okuyo bi tanesi geleceği görüyor bir tanesinin dokunduğu kişi ölüyor kadın o yüzden kimseye dokunmaya korkuyodu
günaydın canım :) dizi konusunda senin beklentin yüksek o yüzden zor bulursun öyle diziaa bak bu 4400 ilgimi çekti canım, lie to me ye de bir şans daha vereceğim...
benim genel tarzım suç, gerilim, polisiye... csı tüm serileri izledim mesela, the killing, boern, the fall bunlar da sevdiğim tarzdı... narcos şahaneydi..böyle tat bırakacak diziler lazım aslında..neyse deneme yanılma yöntemi ile bulacağım umarım :))) çok teşekkür ederim yorumun için
bu belediyelere anlam vermek imkansız, o kadar çok para topluyorlar ki oysa... sen belediyesin yapacaksın arkadaş.. yıllar önce biz de evimizin önüne yapılan asfalt yenileme parasını ödemiştik, saçmalığın dik alası...Allah kolaylık versin canım
Allah razı olsunhayırlı, uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah, Allah ödeme kolaylığı versin :)))
günaydın birikimci hatunlarr :)))
topiğimiz sessiz kalmış, herkes kaçmış buralardan :)))
altın, dolar,euro uçtu fırladı gitti..artık altın almamaya karar verdim, geçen hafta altın almak üzere 2000 tl para ayırmıştım, 400 tl karşılığı eurom var, onu da bozup 2500 tl vadeli hesap açtırmayı planlıyorum, bundan sonra kısmetse nakit olarak bankada birikim yapma kararı aldım.
halım geldi, mutlu ve mesudum :))) çok beğendim, severek kullanıyorum...
elektrik faturam geldiiiiii :)))) veee 63 tl cik..maşallah diyor, tasarrufa devam ediyorum..
bu yaz gelen elektrik faturalarım sırasıyla:
170-120-110 ve 63... geçen ay 5 gün kadar klima çalışmıştı..umarım bir daha ki ay biraz daha düşürebilirim..minimumu ne acaba bu işin.... bu arada su faturasına sinirlenip vanaları açmıştım, dün yine kıstım, sabırlı olmalıyım sanırım :)))
az sonra 1 ssat yürüyüp, duşumu alıp market gezeceğim..bir ihtiyacım yok fakat şu migros indirimleri çok cazip.. saç bakım ürünlerinde %40 indirim beni benden aldı..biraz stok yapabilirim...
bende şimdilik durum budur, sizler nasılsınız;?
geçen ay 45 gelen elektirik faturam bu ay 36 ya düşmüşElektrik faturamız geldi 42 tl şoktayım şuan hahayt
Ben bu ay daha yüksek bekliyordum önceki aylarda 65 ve 62 di . Bu ay annemler gelmiştiler fırını filan fazla çalıştırdım diye düşünmüştüm açıkcası. 36 ya nasıl düşürdün yA bravo valla . Bulaşık makinasını kullanıyor musun . Ben yaklaşık haftada 3 makina çamaşır yıkanıyor 2 günde birde bulaşık makinası çalışıyorgeçen ay 45 gelen elektirik faturam bu ay 36 ya düşmüş
evet bulaşık makinam haftaada 1 ya da 2 duruma göre değişiyor. ama çamaşır makınemı cok cok fazla kullanıyorum.bazen tek bı sey atıp 15 dakikalık programda yıkadığım seyler cok oluyor haftada 9,10 kere çalışmış oluyor böylece.biliyorum cok yanlış ama renklıler beyazlar tek atılacaklar evde gıydıklerımı dışardakılerle bır atamıyorum mesela.öyle pis bi huyum var maalesef. ama bu ay bütün fişleri çektim ben kullanmadığım sadece buzdolabı ve bulaşık makınesının fişi takılı durdu sürekli.bı dene bence sende.Ben bu ay daha yüksek bekliyordum önceki aylarda 65 ve 62 di . Bu ay annemler gelmiştiler fırını filan fazla çalıştırdım diye düşünmüştüm açıkcası. 36 ya nasıl düşürdün yA bravo valla . Bulaşık makinasını kullanıyor musun . Ben yaklaşık haftada 3 makina çamaşır yıkanıyor 2 günde birde bulaşık makinası çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?