BİRİKİMCİ HATUNLAR

Onu bende bu ay yaptım oda etkili oldu bence. . Bende bulaşık makina mı çok çalıştırıyordum artık tam doldurmadan çalıştırmıyorum

benim de doğalgaz faturam 10 tl gelmiş
aynı performansı umarım elektrikte de görürüm
ama bu ay zor gibi
geçen hafta büyük temizlik yaptım evde hergün 2 posta çamaşır makinası çalıştı
bakalım ay sonuna görücez

iyi akşamlar hanımlar
bugün market ve pazara gittim
pırasa havuç mandalina dereotu kıvırcık ve creme ole puding aldım 11 lira harcadım

tünaydın kızlar biraz zor durumdayım maaşım bitti. eşimle kartımız 3600 gelmişti bakıcıya da maaşını verdim o yüzden geçen aydan kalan paradan da harcadım mecbur, eşimin maaşını bekliyorum 10 unda yatması gerekiyodu yatmadı cebimde 20 tl var nası geçircez bilmiyorum gecikirse, kredi kartından nakit çekicem en kötü...

Tünaydın Canım ay geçen ayda biz öyleydik hiç paramız kalmamıştı

Çok saol canim, düşüş güzel oldu çok şükür...

Ben bugün vadeli hesap actirdim, daha çok TL tutup daha az altın alacağım artık, şuan çok yüksek geliyor bana altın..

Kızlar ben geldimm

20-25 Ekim migrosta indirimli alışveriş ürünleri

20-21 Ekim / 12 TL
*Polonez Kangal Sucuk 2x200gr
*Çaykur Filiz Çayı 1000gr

22-23 Ekim / 9TL
*Yudum Egemen Sızma Zeytinyağı 1L
*Persil Premium Jel Çamaşır Deterjanı 30 Yıkama
*İpek Domates Salçası 4300gr (Doğu - G.Doğu Anadolu)

24-25 Ekim / 7TL
*Coca Cola 12x250ml
*Fuse Tea 12x330ml
*Homebasix Tek Kişilik Polar Battaniye 130x185 cm

Z.yagi çok ucuz, kafa karıştırıcı, Polar battaniye değerlendirebilirim, çok sağol canım :)))

sağlıksız şeyleri pek önermem ama her gün her gün ev yemeği sıkabiliyor, ben de bugün banka dönüşü, yorulmuş ve aç iken, migrostan banvit nugget aldım pratik olsun diye, 700 gr 6.95 idi, inanılmaz beğendim, gelip gidip yiyorum durduramıyorum kendimi, muadillerinden çok daha lezzetli olmuş, sevenlerine öneririm...

Zeytinyağı cidden çok ucuz ben onun 5 lt sini 75 tl ye almıştım geçen ay ama Ordu evinden aldım orası biraz uygun . Normal yerel markette aynı ürün 90 tl . Değerlendirilebilir bence gayet iyi

Çok saol canim, düşüş güzel oldu çok şükür...

Ben bugün vadeli hesap actirdim, daha çok TL tutup daha az altın alacağım artık, şuan çok yüksek geliyor bana altın..
hayırlı olsun canım aslında altından şaşmayın diyorlar ama biraz düşmesi lazım yüksek baya

bu fiyatlar 60 lira üzeri alışveriş yapanlara geçerli diye biliyorum yoksa tek başına çok ucuza geliyor çünkü

ben de bugün a101den aldım nugget 1 kg markası lezita 7.45tl
bunu da öneririm eve alıp buzluğa atıyorum ben yemek yapamayacağım zaman hemen 5 dakikada yanına makarnayla pratik oluyor

Çok sağol canım, bir süre nakitte tutayım biraz sepet olsun dedim..hiç TL yoktu birikimim.azicik ateşi düşerse altının alırım yine..

Ben de hep lezita alıyordum, ama Banvit inanılmaz güzel yapmış, ben iceberg salata üzerine koyup yiyorum, çok güzel oluyor.a101 dekileri gördüm, onlar pişmiş mi, çiğ mi? Benim aldığım pismisti, mikrodalga fırında 1 dk ısıtıyorum sadece...

bunlar da pişmiş canım ben mikrodalga kullanmıyorum tavada çok azıcık yağda 5 dk ısıtıyorum
banviti de deneyeyim denk gelirse sağol

bunlar da pişmiş canım ben mikrodalga kullanmıyorum tavada çok azıcık yağda 5 dk ısıtıyorum
banviti de deneyeyim denk gelirse sağol
Rica ederim canim, çok güzel yapmışlar dene mutlaka...Ben de a101 dekileri denemek istiyorum ama buzlukta hiç yerim yok, aşağıda da çözülür , bitmez kolay kolay,bozulur çöpe gider diye korktum..benim aldığım dolapta tutuluyor..

yok dolapta olmaz buzlukta 1 senelik kullanım ömrü var
ben buzdolabı poşetine porsiyonluk bölüp atıyorum buzluğa
şu anda bende de hiç yer yok zar zor sıkıştırdım daha hiçbişey almaz buzluk

yok dolapta olmaz buzlukta 1 senelik kullanım ömrü var
ben buzdolabı poşetine porsiyonluk bölüp atıyorum buzluğa
şu anda bende de hiç yer yok zar zor sıkıştırdım daha hiçbişey almaz buzluk
:))) Bütün yaz iyi çalıştık, doldurduk buzluklari , ben de bi iğne dahi koyamam su an için :)) 1-2 ay sonra alıp buzluga atılabilir,hem çok pratik oluyor hem de seviyorum ben de nugget..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…