BİRİKİMCİ HATUNLAR

Z.yagi çok ucuz, kafa karıştırıcı, Polar battaniye değerlendirebilirim, çok sağol canım :)))

Zeytinyağı cidden çok ucuz ben onun 5 lt sini 75 tl ye almıştım geçen ay ama Ordu evinden aldım orası biraz uygun . Normal yerel markette aynı ürün 90 tl . Değerlendirilebilir bence gayet iyi

Kızlar 60 lira üzeri alışverişte bu fiyatlara veriyorlar

günaydınlar hanımlar,

sabah sabah tv izlerken tvde adamın biri un,su,tuz ile tavada lavaş yaptı, amannn canım bir çekti, baktım un az, üşenmedim kalktım a101 e gittim, 2 kg un, ezine peynir, büyük boy fairy elde yıkama, haşlanmış nohut, büyük boy bolmix ahududu reçeli, ve kuru maya alıp geldim, hepsi 27 tl tuttu,reçel ve fairy indirimdeydi...kaşar da çok indirimli dediler ama buzlukta hiç yerim olmayınca 1 kg kaşar alamadım..

eve geldim hemen tavada lavaşlarımı yapıp peynirle bir güzel kahvaltımı yaptım, hiç bilmiyorum ben böyle şeyleri yaaa, ne kadar kolay,pratik ve güzel oldu, şaşkınım :)))) bundan sonra bol bol yaparım artık...

afiyet olsun canım
tesadüfe bak benim de evde fazla lavaşım var bayatlamak üzere tavada kaşarlı sucuklu lavaş tost yapayım diyordum
bugün lavaş günü demekki

Ay Canım afiyet olsun eşim göreve giderken ben hep yapıyorum dağda yiyorlar tazede kalıyor . Eşim yine göreve gidicek yarın o yüzden ben yine yapıcam puaça ve lavaş

afiyet olsun canım
tesadüfe bak benim de evde fazla lavaşım var bayatlamak üzere tavada kaşarlı sucuklu lavaş tost yapayım diyordum
bugün lavaş günü demekki

:)))) ay canım yaa, lavaş tost da efsane olur sanırım, çok kolaymış bu lavaş yapımı, sonra internetten baktım biraz, envai çeşit tarif var ama en pratiği benimki, hepimize afiyet olsun, seninde ellerine sağlık şimdiden...

Ay Canım afiyet olsun eşim göreve giderken ben hep yapıyorum dağda yiyorlar tazede kalıyor . Eşim yine göreve gidicek yarın o yüzden ben yine yapıcam puaça ve lavaş

canım yaaa, yine mi görev var uxzun sürmez inşallah...sen nasıl yapıyorsun lavaşı? mayalı, mayasız, sütle, yoğurt ile vs vs o kadar çok tarif var ki nette, ben tvde gördüğüm gibi un,su,tuz ile yapmıştım, senin tarifi deneyeyim ben, hem uzun süre dayanıyor sanırım

Evet Canım biliyorum da internetten baktım nedense göremedim kampanyayı

Canım 18 inde insert bitiyor ondan sonra yeni insert çıkıcak işte bunlar o yeni insert geldiğinde geçerli olacağı için görmemiş olabilirsin

Canım 18 inde insert bitiyor ondan sonra yeni insert çıkıcak işte bunlar o yeni insert geldiğinde geçerli olacağı için görmemiş olabilirsin
Aaa evet öyle galiba Canım ya haklısın

Ben su tuz maya un böyle yapıyorum Canım ya süt yoğurt yok . Ya 3 gün görev ama bilmiyorum inşallah uzamaz uzadıkça sıkıntı artıyor üzücü oluyo bize hayırlısıyla gidip dönsünler inşallah

Kızlar yarın maaşımızı alıcaz inşallah bu ayki harcamaları yazayım size
Ev kredimiz 2250
Ev kiramız 750
Aidat 50
İnternet 57
Tivibu 20
Eşimin telefon 55
Benim telefon 30
Doğalgaz 20
Elektrik 42
Araba muayene 200
Elimize galiba 5350 tl geçecek inş bu ödemelerimizi yaptıktan sonra kalanı 4 e bölmeyi planlıyorum nasıl sizce

Günaydınnn kızlarrr

sabah sabah gene harcama yaptım yaa

Eşim bez alacaktı kızıma internete bak dedi normalde adedine 75 kuruş ödediğimiz bezi indirimde 49,9 kuruşa buldum.. 2 paket bez + kızıma diş fırçası + emzik +bir de oyun tahtası hepsi 212 lira tuttu Karttan tek çekim

Dönem içi 600 den fazla olmasın derken yine 850 yi bulacak

Allah bereket versin canım..peki birikim için ne ayıracaksın? baştan ayırman lazım.. yaklaşık 1850 civarı kalıyor, ben olsam 1000 kadar birikime ayırır, kalan 850 ü 4 e bölerdim...

farkında olmadan gidiyor paracıklar, Allah hepimize kolaylık versin, hayat çoook pahalı (((

Allah bereket versin canım..peki birikim için ne ayıracaksın? baştan ayırman lazım.. yaklaşık 1850 civarı kalıyor, ben olsam 1000 kadar birikime ayırır, kalan 850 ü 4 e bölerdim...
Vence basta bi 500 ayir canim bu aydan itibaren dogalgaz faturalari artmaya baslar. Geri kalani dörde bolup bir dahaki ayin maasini alana kadar idare edebilirsin. tuce_tuce

kredi kartı kullanmıyor musunuz canım kullanmıyorsanız çok iyi
bence kalan paradan bir miktar ayır sonra 4e böl haftalık harcayacağın miktarda kullanmadığın kısmı da birikime aktar öbür haftaya aktarma

farkında olmadan gidiyor paracıklar, Allah hepimize kolaylık versin, hayat çoook pahalı (((

Ay evet canım yaa çocuk olunca bir de ne alsam az gibi geliyor.. 6 aydır aynı diş fırçasını kullanıyor daha doğrusu kullanmaya çalışıyor aklımdaki gibi bir fırça bulamamıştım.. indirimde olunca da nuk alıverdim 20 lira ama zaten dandik fırçalar bile o civarda napalım

Bez için içim rahat ama evde 90 civarında bezi var ay sonuna anca yeter 150 li kutularda 2 tane aldım bugünde sanırım onlarda 2 ay daha idare eder bizi yılbaşına kadar bez düşünmeyiz en azından .. bayağı da fark var yani 75 kuruştan alsam 225 lira tutacak bezlere 149 küsür ödedim..

Bizim kredi kartımız Yok Canım hiç kullanmadık. Ama bu ay kenara 1000 tl atacağım ardına kalanı bölüp harcayacağız çünkü Kasım'ın ortasında ailemizin yanına gidicez oraya giderken benzin vs olacak birde geri dönüşte 10 günlük Doğu maaşımız aralık maaşında kesilecek ve kenarda paramızın olması lazım yoksa aralık geçmez bize

Ya kızlar bir iş başvurusu yapmıştım aradılar . Buradan bir arkadaşı daha aramışlardı evde çağrı merkezi için kimdi hatırlayamadım . Ayda 100 saat görüşme yapıyorsun sonra eğer kimsenin taahhütünü uzattırmazsan 1600 tl . Eğer 100 saati tamamlar 10 üye ayarlarsan 2000 tl . Minimum 70 saat görüşme yazabilirmişim oda 1200 e filan denk geliyormuş. Hafta içi 09:00 ile 21: 00 hafta sonu 10:30 ile 19:00 arasında istediğim saat çalışabilirmişim . Sistemi PC'ye kuracaklar eğitim verecekler ben başlayacağım hafta içi sabahtan başlasam öğlene kadar günde 4.5 saat çalışırım öğleden sonra da yemek iş akşama işim kalmaz. Hafta sonu 2 gün dinlensem . Bir ay 30 gün yA hafta sonlarını çıkartsam 22 günde 4.5 saat çalışsam 100 saat ediyo zaten . İlk 100 saati doldurduğum zaman sigorta başlıyor garanti bankası ile çalışıyorlarmış. Sizce nasıl eşimle olumlu baktık. Görüştüğüm kişi 100 saat görüşüp 10 kişi ayarlayamamanız imkansız siz daha önce Avea'da çalışmışsınz sesinizden belli bilinçlisiniz dedi. Bu arada mevcut müşterilerin sözleşmelerini uzatmak için arayacağım şirketler dijiturk ve superonline

bendim canım, ben :)))
hatta sen bana ben o işi yaptım daha önce çağrı merkezinde çalıştım, yapılacak iş değil demiştin :)))
eşimde it, kopuk, uğursuz bir sürü tip var, bir şey söyler sinirini bozar demiş, beni vazgeçirmişti...

bende şartlar daha dandikti ama..bence değerlendirilebilir bir iş, o zaman ben de olumlu bakmıştım ama hem sizin hem eşimin yorumlarını da haklı bulmuştum, açıkcası benim yapacağım iş değildi..bi değerlendir bence, hayırlısı olsun şimdiden :)

aman canım, sağlıkları yerinde olsun da, alacaksın tabi ki... bebekler büyürken elbet masraf olacak...
iyi günlerde kullansın bebişin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…