BİRİKİMCİ HATUNLAR

bugün pazara gittim
10 liraya telefona silikon kılıf
mor lahana,domates,salatalık,çarliston biber,ekmek aldım 10 lira da buraya harcadım
kocaman bir tezgah kurulmuş 20 liraya çantalar önce gittim baktım saçmalama dedim kendime bir sürü çantam var ihtiyacım da yok aldım sebzeleri çıktım pijama takımlarıyla da bakıştık ama yüz vermedim önceden olsa alırdım
bundan sonra kıyafet kısmına girmeyeceğim aklım çeliniyor

Karlı bir alışveriş olmuş
Flo çekini nereden edindiniz ?

Kızlarr

Nasılsınız ?

Sabah sabah bir sürü şey oldu..
Kredi kartıma baktım kesilmiş ekstresi ama fazla ayrıntısına bi baktım 90 tl kart yıllık ücreti.... Hemen müşteri hizmetlerini aradım. 1 yıl kalma sözü verin geri yükleyelim dediler. tamam dedim. geçen dönem kesildi oraya 90 lira ödeyeceğim ama bu ay ektresine eklediler 90 lirayı en azından bu ay daha az ödemiş olucam ..

Bi de eşim iş yerinde ipad i bulamamış.. Bütün evi alt üst ettik.. koltukları çektik vs Yok evde de ay delirdim.. Şirketin bir de allah korusun alın deseler 3000 liradan başlıyo fiyatları

Hemen icloud hesabına girdik eşimin kitledik ipadi ama şükür ki iş yerine dönünce müdürün arabasından çıkmış ipad

Manayla bende salondaki koltukları çekmişken altlarını sildim süpürdüm tekrar yerleştirdim.. Çok yoruldum ama tertemiz oldu

Tchibodan kendime tayt ve eşime 5,25 tl ye nivea traş jeli aldım kargo da bedavaymışş miss

Günaydın hanımlar
dün indirimden indirime koşarak 3 market gezdim
madem fiyatlar bu kadar yükseliyor ben de inadına indirimsiz bişey almıyorum işte

Bime Kemal Kükrerin nar ekşisi gelmişti 8.95 onu aldım
ben salatalara limon sirke kullanmıyorum nar ekşisi seviyorum ama gerçeğini alıyorum nar ekşili sos değil ya kemal kükrer yada kühne alıyorum

Migrosta hindi ve tavuklarda %25 indirim vardı
hindi hiç denemedim hep mesafeli durdum ama protein açısından yüksek olduğunu ve tavuktaki gibi hormon vs işlemlerinin hindide olmadığını duymuştum denemek için aldım
750gr hindi göğüs 10 tl
migros markalı light ton balığı 6.95tl bunu da denemek için aldım dardanel üretiyormuş

sonra şoka gittim 3kg salatalık turşusu bidon şeklinde gelmiş
ben hep bimin turşusunu alıyorum ama küçücük hemen bitiyor büyük boy alayım dedim hem de fiyat olarak uygundu bizde zaten başka turşu yenmiyor
6.95tl verdim üreticisi de kemal kükrer

günaydın birikimci hatunlar,

sabah spor ayakkabılarımı giyip yürüyüş olsun diye attım kendimi yollara, oldukça yürümüşüm, tam döneceğim yerde yanyana a101 ve bime denk geldim, hem de çok büyük mağazalar, sözde market alış verişi yapmayacaktım, dayanamadım daldım hemen

bimden haşlanmış fasulye ve nohut aldım her biri 3.25 di, inanılmaz uygun geldi normalde 4.50 ye alıyorum indirimdeyken migrostan...( açıp yemeklere ve çorbalara kullanıp kalanını da bıuzluğa atıyorum nohutun, kurufasulyeyi de etli hiç sevmem ve yemem, zeytinyağlı havuçlu yapıyorum harika oluyor) salatalık turşu, ezine peynir, vip gold kahve, grisini,galeta, 1 kg toz şeker, spagetti aldım, oradan hızımı alamayıp dönüşte migrosa girdim ketçap,tasarruflu ampul ve sigara aldım, toplam 40 tl harcamışım..3 koca poşetle eve geldim, bereketi mi var paranın ne, maşallah vallahi, eskiden 2 parça şeye 50 tl öder gelirdim...

artık gerçekten çıkmayacağım markete uzun süre..

bende sadece nar ekşisi kullanıyorum salatalara canım, hakkaten çok ucuzmuş, ben köylerden hakikialıyorum denk geldikçe, hatta annemde güzel buldukça alır... evde 5 kg civarı var şu an :)) ama mutlaka üzüm ve elma sirkesi de bulundururum, özellikle yaz turşuları gibi anlık yapılan turşular için...

indirimli aldıkça para daha da bereketleniyor gerçekten, ben de harcamalarımın çok azaldığının farkındayım...

ay keşke ben de öyle köylerden hakikisini bulabilsem
ben de çok azalttım sadece indirimli alışveriş yapıyorum nasılsa stoklu gittiğimden acil ihtiyacım olmuyor param da bereketleniyor dediğin gibi

:)))))) ben de sayardım da tatlım, hepsi bir anda bitince saymaya bile fırsatım olmadı :)

hamdolsun bugünümüze, sağlığımız yerinde ya, daha büyük bir nimet var mı tatlım, dün-bugündür dişte ağrı yok çok sükür, bakalım başlarsa mecbur gideceğim...

maşallah tatlım sana, süper kilo vermişsin, tebrik ediyorum azmini...ben seni çalışıyorsun sanıyordum, evdeysen süper :)
o kadar kilo vermişsin mutlaka mükafatlandırmalısın kendini :)))

ay keşke ben de öyle köylerden hakikisini bulabilsem
ben de çok azalttım sadece indirimli alışveriş yapıyorum nasılsa stoklu gittiğimden acil ihtiyacım olmuyor param da bereketleniyor dediğin gibi
aslında kuruluyordur haftasonları pazar günleri yakın köylerde pazarlar? ben çok seviyorum köy pazarı gezmeyi, nar ekşisi, koruk suyu, zeytinyağı, yumurta almak çok keyifli oluyor...ben de hep indirimlileri alıyorum, bu yaz çok fazla barbunya , nohut ve kurufasulye stokladım, kışın elimin altında çok pratik oluyor, hatta barbunya ve zeytinyağlı kuru fasulye yaparken elimin altında hazır olsun diye buzluğa havuç bile koydum bol bol, çok pratik oluyor,misafire ya da kendimize yapmak iyi oluyor, hem elimin altında hazır hem de indirimden oldukça hesaplı almış oluyorum...

Merhaba kızlar bende bugün çıkıcam yumurta ve bebe yağı ve yoğurt almayı planlıyorum başka herşey var evde. Bimden yoğurt alıcam onun o plastik kovasını atmıcam artık ev yoğurdu yaptırıcam bakalım inş . Arkadaşım kocasıyla kavga etmiş sabah sabah onu dinledim millet geçimsiz resmen yA. O kadar saçma sebeb ki anlam veremiyorum bu konuşmalara . Eşim görevden dönüyor akşama inşallah . Bende evi silip süpürüp çorba yapıcam gece yeriz

Koruk suyuna bayılırımmmn

kolay gelsin canım, şimdiden gözün aydın..
ben de bugün temizliğe girişeceğim, halılar yıkamadan dönecek bu akşam, tertemiz eve sereyim dedim, hatta yatak odasında karyolayı çekip temizleyeceğim altını, ammannn en zoru da karyolayı çekmek...

bebe yağı ben de çok kullanıyorum, hatta geçen aktardan çilek yağı aldım, bebe yağının içine karıştırdım, duşta son durulanmadan önce sürüyorum, vücutta uzun süre kalıyor miss gibi çilek kokusu

Aslında 2 gün önce aklıma gelseydi gratisin önünden geçmiştim o zaman oradan alırdım ama unuttum . Neyse markete bakayım inş vardır uygun bulurum . Hem kendime hem eşime kullanıcaz

Aslında 2 gün önce aklıma gelseydi gratisin önünden geçmiştim o zaman oradan alırdım ama unuttum . Neyse markete bakayım inş vardır uygun bulurum . Hem kendime hem eşime kullanıcaz
çilek yağı da çok faydalı cildi nemlendiriyor, dinçleştirip sıkılaştırıyor, vazelinle karıştırıp ayak kremi el kremi yapıyorlarmış evde.. çilek yağını çok sevdim ben, tavsiye ederim canım :)

hatta geçen karnabahar yaparken ev kokmasın diye 1 cezve suya 5 -6 damla çilek yağı damlatıp altını ocakta yaktım,su ısındıkça miss gibi her yer çilek koktu :) çok amaçlı bir yağ :)

Bakayım bi kokusu bana nasıl gelecek şekerli mi kokuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…