- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
☺Ben bilmiyorum canım ya düşünemiyorum
burada da hemen artmış fiyatlar geçen senelere göre sarmısak uygun geldi bana bu sene dikkatimi çekti de.pazara gittim geldim
1 kg domates 2.5tl
1 kg salatalık 1.75tl
kıvırcık 2 tl
2 kilo patates 2 tl
toplamda 8.25tl ödedim
hemen telefondaki bütçe programıma yazdım
pazarda fiyatlar yükselmeye başlamış soğuklar gelince ne olacak bakalım
Caniiim, iyiyim çok şükür, bu ara çok harcama ve masraf yaptık, yüzüm yok gelmeye :))) hava enfes, yağmur ve sis,pus,tam benim havalarim.pek evde duramıyorum bu havalarda...yürüyüş, alış veriş, market gezme derken gün geçip gidiyor..fırsat buldukça okuyorum sizleriburada da hemen artmış fiyatlar geçen senelere göre sarmısak uygun geldi bana bu sene dikkatimi çekti de.
ben de netten bulaşık mak det.almıştım 140 tl ye dün de kızıma bez sipariş ettim 120 de o.geçenlerde marketten kaşar sucuk vs aldık 150 de o 1 haftada 410 tl harcanmış bile..
ayiciklijelibom nerelerde yahu;? damla cikolata da görünmedi bugün?
GünaydınCaniiim, iyiyim çok şükür, bu ara çok harcama ve masraf yaptık, yüzüm yok gelmeye :))) hava enfes, yağmur ve sis,pus,tam benim havalarim.pek evde duramıyorum bu havalarda...yürüyüş, alış veriş, market gezme derken gün geçip gidiyor..fırsat buldukça okuyorum sizleri
Günaydın canım, erkencisin bugün :)Günaydın
Eşim az evvel işe gitti canım ya bende pijamaları filan topladım yatağa yeniden girdim burada konu okumaya başladımGünaydın canım, erkencisin bugün :)
Ben her sabah 6 da kalkıyorum, eşimle kahve içiyoruz,onu yolcu edince yatamıyorum artık..regl oldum dün gece, çok da sancim var bugün ama o yataktan çıkınca bi daha giremiyorum maalesefEşim az evvel işe gitti canım ya bende pijamaları filan topladım yatağa yeniden girdim burada konu okumaya başladımsende erken uyanmışsın
Bizde geçen hafta arabamın muayenesini yaptırdık mtv yi ödememiştik. Mecbur önce onu ödedik sonra muayeneden geçti. Ama bize 500 tl ya patladı. Bu ay kenara 1000 tl attım onunla önümüzdeki ay ailelerimizi ziyarete gidicez. Tabi kasım 15 ten sonra çünkü o maaşta yatsın daha rahat gidelim dedik. Şuan sadece 170 tl miz kaldı cebimizdeDün eşim diş Dr gitti, temizlik için... 2 seans 380 demişler, şirket indirimi ile 320 almışlar. NakdimiZ kısıtlı idi kredi kartından çek dedim, önümüzdeki aya şimdiden kabarmaya başladı ödemeler
Allah kolaylık versin hepimize..extra masraf hiç bitmiyor..hayat işte. devam ettikçe çıkacak bu masraflarBizde geçen hafta arabamın muayenesini yaptırdık mtv yi ödememiştik. Mecbur önce onu ödedik sonra muayeneden geçti. Ama bize 500 tl ya patladı. Bu ay kenara 1000 tl attım onunla önümüzdeki ay ailelerimizi ziyarete gidicez. Tabi kasım 15 ten sonra çünkü o maaşta yatsın daha rahat gidelim dedik. Şuan sadece 170 tl miz kaldı cebimizde
15 inde canım ya ya o 1000 tl den azıcık almam lazım Yada kenarda çeyrek var ondan bozdurmam lazım bakalım en iyisi 1000 tl den almak. İdareli gidiyoruz bu ay şuan çekmeme gerek yok ama kesin gerek olacakAllah kolaylık versin hepimize..extra masraf hiç bitmiyor..hayat işte. devam ettikçe çıkacak bu masraflarmaaş ayın 1 inde mi? Bizim 10 una doğru geliyor maaş, bende de 200 TL kaldı...yetiririz inşallah...
Pardon canım yaa maaş 15 inde demişsin, yeni farkettim
Altın bozdurma bence de, paradan kullan,altın bozunca yerine konmuyor..15 inde canım ya ya o 1000 tl den azıcık almam lazım Yada kenarda çeyrek var ondan bozdurmam lazım bakalım en iyisi 1000 tl den almak. İdareli gidiyoruz bu ay şuan çekmeme gerek yok ama kesin gerek olacak
Evet aynen birde zaten o altın benim kv nin düğünde set yerine taktığı beşi bir yerdemin kenarındaki altın. annemler geliyor ve biz çok sıkışığız diye bozdurduk 4 çeyrek altına bedel olan altın neydi ismini bilmiyorum tam altın mı acaba . Onu bozdurup 2 çeyrek ve 450 tl gibi bir para aldık . O çeyrekleri kenara attım üzerini tamamlayıp altını alıcam diye. Biz evlendik eşimin arkadaşları evlenen arkadaşları için hep para toplayım yarım altın alıyorlar. Sıra bizde şimdi. Bize altını hediye ettiklerinde kuyumcuya o altını ve çeyreklerimi götürüp o bozdurduğum altını yeri alıcam. O altının ismi ne acaba yaAltın bozdurma bence de, paradan kullan,altın bozunca yerine konmuyor..
Tam altındır canım.zaten öyle büyük 2 altın var,biri tam (4 çeyrek yerine geçiyor) kulplu oluyor, bir de ata(Cumhuriyet) altın var, o da kulpsuz , lira gibi...Evet aynen birde zaten o altın benim kv nin düğünde set yerine taktığı beşi bir yerdemin kenarındaki altın. annemler geliyor ve biz çok sıkışığız diye bozdurduk 4 çeyrek altına bedel olan altın neydi ismini bilmiyorum tam altın mı acaba . Onu bozdurup 2 çeyrek ve 450 tl gibi bir para aldık . O çeyrekleri kenara attım üzerini tamamlayıp altını alıcam diye. Biz evlendik eşimin arkadaşları evlenen arkadaşları için hep para toplayım yarım altın alıyorlar. Sıra bizde şimdi. Bize altını hediye ettiklerinde kuyumcuya o altını ve çeyreklerimi götürüp o bozdurduğum altını yeri alıcam. O altının ismi ne acaba yabu ay içinde kenara koyduğum paradan ihtiyaç oldukça harcayacağım. İnş büyük bir şey lazım olmaz
Ben altın işinden hiç anlamıyorum ya . Ama benimki kulplu zaten önümüzdeki hafta kuyumcuyla gider tamamlarım altını . Giderken bir tane örnek götürürüm bundan istiyorum diyeTam altındır canım.zaten öyle büyük 2 altın var,biri tam (4 çeyrek yerine geçiyor) kulplu oluyor, bir de ata(Cumhuriyet) altın var, o da kulpsuz , lira gibi...
Tam altındır o, varsa,örnek götürmek daha mantikli tabi :))Ben altın işinden hiç anlamıyorum ya . Ama benimki kulplu zaten önümüzdeki hafta kuyumcuyla gider tamamlarım altını . Giderken bir tane örnek götürürüm bundan istiyorum diye
Var var bakalım hediyemiz gelsin çeyrekler ve yarımı götürüp bir tam altın yapıcam inşallah bozdurduğum yerine gelmiş olacak böylelikleTam altındır o, varsa,örnek götürmek daha mantikli tabi :))
HoşgeldinnnnnGünaydın kızlar :)
damla cikolata canım ben de sevmiyorum bu havaları pek ya herkes işe gidiyor mutsuz. arabalar yağmur sıçratıyor
ben de dün a101 e gittim telli eritme peynir balon ve hikaye kitabı aldım 10 tl üzerine mr muscle 4 tl düşüyormuş mutfak temizleyici ben de aldım 20 tl tuttu toplam.
hayatımı düzene sokmaya ihtiyacım var her gün birşey çıkıyor yoruluyorum. sabah çamaşır attım makineye çıktı onu astım eşim evde diye güzel kahvaltı hazırladım.akşam da kv yemek yapmamış olursa nohut ıslatmıştım onu yaparım gidince kızımın sürekli bana yapışık halde gezmesi ayrı bir olay kv nin onu niye öyle yaptın böyle yapsaydın diye işime karışmaları ayrı bir olaytabi bir de ders çalışmam gerekiyor o apayrı bir olay
evet en iyisi plan yapmak ben bunları kızımın vaktinden çalmadan yapmalıyım.hemen bugün bir ajanda tutup haftalık plan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?