- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
hoşbuldum canım :)Hoşgeldinnnnn
Haha aynı bensin şuan yaa bi kendimizi toplayamıyoruz nedense sinir oldum bu duruma kenarda biraz paramız olsa allahım ne olur acaba mesela ayda 800 tl filanhoşbuldum canım :)
nasılsın? bize ocak gelmeden birikim filan yok anlaşılan o zaman da bi terslik çıkmaz inşallah da yani :))
valla canım ben ikizler burcuyum bir gün istediğim diğer gün istediğimi bile tutmuyorHaha aynı bensin şuan yaa bi kendimizi toplayamıyoruz nedense sinir oldum bu duruma kenarda biraz paramız olsa allahım ne olur acaba mesela ayda 800 tl filan
He ya aynen ölecez mi be ne yicez diyorum aka bir yandan para su gibi gidiyo yemin ederim bu nedir allah aşkınavalla canım ben ikizler burcuyum bir gün istediğim diğer gün istediğimi bile tutmuyor
bir yandan araba için aylık 1000 tl atsak kenara diyorum bir yandan ölek mi yav yiyelim içelim diyorum
ben de anlamadım valla canım her markete gittiğimde hayretler içinde kalıyorum ya da bir pantolon bir gömlek alsam normal bir marka benim 1 günlük ücretime denk geliyor. böyle düşününce de akarken doldurmak gerek diyorum Allah hepimiizn gönlüne göre versin tatlım.He ya aynen ölecez mi be ne yicez diyorum aka bir yandan para su gibi gidiyo yemin ederim bu nedir allah aşkına
Ay amin canım ya biz şu aralar kıyafete değiliz kenara para atsak karnımızı doyursak derdindeyiz valla hayat çok zor evlendikten sonra daha iyi anladımben de anlamadım valla canım her markete gittiğimde hayretler içinde kalıyorum ya da bir pantolon bir gömlek alsam normal bir marka benim 1 günlük ücretime denk geliyor. böyle düşününce de akarken doldurmak gerek diyorum Allah hepimiizn gönlüne göre versin tatlım.
bizim kıyafet de ihtiyaçtan canım yoksa dolap dolu evde giyilebileceklerle ama işe giderken pek birşey bulamıyoruzAy amin canım ya biz şu aralar kıyafete değiliz kenara para atsak karnımızı doyursak derdindeyiz valla hayat çok zor evlendikten sonra daha iyi anladım
Ev fiyatları nasıl şu aralar sizin orada bizde buradaki görevi uzatalım altınları bozdurup üzerine kira ödeme miktarında kredi çekelim dedik ama istediğimiz semtte ev bulamadık. Ama evsiz asla olmaz iyiki biz evimizi aldık varya yoksa bundan sonra almak çok zor bizim için. Evi 170 aldık ev ara katta . Bizim apartmanda çatı katı sahibinde. Comda satışa çıkmış 230 bine satılıyotbizim kıyafet de ihtiyaçtan canım yoksa dolap dolu evde giyilebileceklerle ama işe giderken pek birşey bulamıyoruz
evlendikten sonra biz de anladık valla öğrenciyken çok daha kral bi hayatımız vardı
şu ev alma telaşı olmasa yeni evlenenlerin böyle olmayacak aslında ama almadan da olmuyor.burada kiralar da çok yüksek biz 3 yıl önce 1000 tl ye oturuyorduk. ev almaya öyle karar verdik.
canım biz 230 a aldık karşı evi 300 diyorlar şimdi. bizim ev güney-doğu karşısı kuzey-batı birde.Ev fiyatları nasıl şu aralar sizin orada bizde buradaki görevi uzatalım altınları bozdurup üzerine kira ödeme miktarında kredi çekelim dedik ama istediğimiz semtte ev bulamadık. Ama evsiz asla olmaz iyiki biz evimizi aldık varya yoksa bundan sonra almak çok zor bizim için. Evi 170 aldık ev ara katta . Bizim apartmanda çatı katı sahibinde. Comda satışa çıkmış 230 bine satılıyot
Ya neden hiç biriktiremiyoruz üfff kenarda paramız olsa biz kendimizi topladık derken o ay annemler geldi filan çok harcama yaptık bu ay araba ve annemlere gitmek için para biriktirmee hiç paramız yok offcanım biz 230 a aldık karşı evi 300 diyorlar şimdi. bizim ev güney-doğu karşısı kuzey-batı birde.
ben doğu görevine çok soğuk bakıyorum canım ya görevi uzatmak tehlike hep yine siz bilirsiniz. aynen canım alınmış hiç bir zaman zarar ettirmiyor.altın da gayrimenkul de ama zorlamıyorsak kendimizi alınmıyor da. ben mesela aylardır çeyrek hedefimi gerçekleştirmiyorum bu ay da altın çok yükseldi o yüzden almayacağım.
canım bu var ki harcıyoruz durumu :)) eğer durumunuz olmasa anneler geldiğinde daha az hazırlık yapabilirdin ya da annenler çok uzak o kadar yolu gitmezdin vs.Ya neden hiç biriktiremiyoruz üfff kenarda paramız olsa biz kendimizi topladık derken o ay annemler geldi filan çok harcama yaptık bu ay araba ve annemlere gitmek için para biriktirmee hiç paramız yok off
Aaa evet ya iyi olacak inşallah bende ocakta herşey daha iyi olacak kesin ben umutluyumcanım bu var ki harcıyoruz durumu :)) eğer durumunuz olmasa anneler geldiğinde daha az hazırlık yapabilirdin ya da annenler çok uzak o kadar yolu gitmezdin vs.
biz de dışarı vs çıkmıyoruz ama birimiz birşey istiyorsa ikiletilmiyor özellikle yemek eğlence gibi. canımız sağolsun ben ocaktan umutluyum hem zamlı maaş hem de şu emlak vergisi filan geçer.bir de bizim kk taksitler var ocağa kadar 400 tl taksit var ocaktan sonra 160 a düşüyor bir çeyrek parası boşa çıkıyor :))
evet canım hem kesinti yok hem zam var.hem de 15 günlük fark yatacak her türlü güzelAaa evet ya iyi olacak inşallah bende ocakta herşey daha iyi olacak kesin ben umutluyumocakta maaş kesinti olmadan yatacak dimi
Tamam tamam birlikte birikime başlayalımevet canım hem kesinti yok hem zam var.hem de 15 günlük fark yatacak her türlü güzel
anlaştık canım ocak hedefimiz büyük inşallah :)) en az 1000 tlTamam tamam birlikte birikime başlayalım
Evet evet tam 1000 tl Benim en sevdiğim rakamanlaştık canım ocak hedefimiz büyük inşallah :)) en az 1000 tl
Evet evet tam 1000 tl Benim en sevdiğim rakam
Doğalgaz ne kadar gelecek merak içindeyim ya
bizim sabit yıl boyu 300 ödüyoruz bu ay garaj kapısı bozulmuş 400 ödedik.Doğalgaz ne kadar gelecek merak içindeyim ya
Bizim kombi binada yalıtım yok ama güneydoğudayız ya iç Anadoludaki gibi sert geçmez diye düşünüyorum . Siz çok ödüyorsunuz bencebizim sabit yıl boyu 300 ödüyoruz bu ay garaj kapısı bozulmuş 400 ödedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?