- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
Evet tatlım haklısın çalışırken yağmur çamur dert.Allah kolaylık versin..Günaydın kızlar :)
damla cikolata canım ben de sevmiyorum bu havaları pek ya herkes işe gidiyor mutsuz. arabalar yağmur sıçratıyor
ben de dün a101 e gittim telli eritme peynir balon ve hikaye kitabı aldım 10 tl üzerine mr muscle 4 tl düşüyormuş mutfak temizleyici ben de aldım 20 tl tuttu toplam.
hayatımı düzene sokmaya ihtiyacım var her gün birşey çıkıyor yoruluyorum. sabah çamaşır attım makineye çıktı onu astım eşim evde diye güzel kahvaltı hazırladım.akşam da kv yemek yapmamış olursa nohut ıslatmıştım onu yaparım gidince kızımın sürekli bana yapışık halde gezmesi ayrı bir olay kv nin onu niye öyle yaptın böyle yapsaydın diye işime karışmaları ayrı bir olaytabi bir de ders çalışmam gerekiyor o apayrı bir olay
evet en iyisi plan yapmak ben bunları kızımın vaktinden çalmadan yapmalıyım.hemen bugün bir ajanda tutup haftalık plan yapıyorum
günaydınn ne güzel ya Allah muhabbetinizi arttırsın. ben de geçen bir iş arkadaşımla kapıda karşılaştım tesadüf nasıl özleşmişiz. çok isterdim bir yerlerde biraz muhabbet etmeyi bakalım nasip. şu işlerim biraz hafiflesin de inşallah olurGünaydın birikimci hatunlar :))) hayırlı cumalar..
Bugün öğleden sonra arkadaşlarımı davet ettim, temizlik,ikram vs derken telasliyim..sizler nasılsınız?
Hahahaaaa, güzel bahane olmuş şekerimgünaydınn ne güzel ya Allah muhabbetinizi arttırsın. ben de geçen bir iş arkadaşımla kapıda karşılaştım tesadüf nasıl özleşmişiz. çok isterdim bir yerlerde biraz muhabbet etmeyi bakalım nasip. şu işlerim biraz hafiflesin de inşallah olur
biz de yarın eşime bot bakarız belki bana da pantalon harcamalı geçecek canımız sağolsun altın olmuş 156 dolar olmuş 3,80 euro desen 4,45 filandı biz harcamışız 400-500 tl nedir ki
davet edeydin de aranıza kaynayaydımHahahaaaa, güzel bahane olmuş şekerim)))) ihtiyaçları illaki alacaz, şimdiden hayırlı olsun :)))
Ben evdeyim ama aralarında çalışan olunca bizde anca ayda bir falan biraraya gelebiliyoruz.iyi oluyor kız kıza kacamaklar, sen de en yakın zamanda azıcık kendine vakit ayır tatlim
Hahahaaaa gel kuzum hemen gel, başımın üstünde yerin var :))) bugünkü alkollü ve mezeli toplantı, çay yok Allah'tan :)))) bir iki kadeh içip sohbet ediyoruz,bu kızlarla genelde dışarıda oluruz ama arada evde olmak da keyif veriyor..davet edeydin de aranıza kaynayaydımkesinlikle çok iyi oluyor canım güzel bir gün geçirirsiniz inşallah :)) ben genelde böyle ortamlarda pasta börek dökerim hiç yapamazsam çayımı dökerim o yüzden kazasız belasız bir gün diliyorum
günaydınn ne güzel ya Allah muhabbetinizi arttırsın. ben de geçen bir iş arkadaşımla kapıda karşılaştım tesadüf nasıl özleşmişiz. çok isterdim bir yerlerde biraz muhabbet etmeyi bakalım nasip. şu işlerim biraz hafiflesin de inşallah olur
biz de yarın eşime bot bakarız belki bana da pantalon harcamalı geçecek canımız sağolsun altın olmuş 156 dolar olmuş 3,80 euro desen 4,45 filandı biz harcamışız 400-500 tl nedir ki
yaşla alakalı bir durum ya eskiden olsa dışarıda buluşmak derdim böyle kafeler filan. şimdi ya ev ya bağ bahçe yeşillik şehrin biraz dışı alanlar.. kız ben onları da dökerim ver sen bana :)) bir gün babamın bir arkadaşı geldi eşiyle hiç tanımam zaten bir kere geldiler bir daha gelmezlerHahahaaaa gel kuzum hemen gel, başımın üstünde yerin var :))) bugünkü alkollü ve mezeli toplantı, çay yok Allah'tan :)))) bir iki kadeh içip sohbet ediyoruz,bu kızlarla genelde dışarıda oluruz ama arada evde olmak da keyif veriyor..
ben de öyle hiç sevinemiyorum elimde şu kadar altın var bozayım vs. diye ülkemizin hayrına bir durum değil..uff sorma altın ve döviz fiyatlarına baktıkça fenalık geliyor nereye kadar yükselecek bakalım
anladım canım o zaman kendin mayalayabilirsin aslında.ben hazır birşey almak istemiyorum artık hatta peynirimi bile kendim yapasım var ama vaktim yoksinirliportakal saol canım aynen millete güvenmek zor . Süt almıyordum yoğurdu kap verip yaptırıyordum ama eşim istemiyor o yüzden vazgeçtim
Ya işte sorun o hadi ben yapayım desem aynı şeye denk geliyor mu bu sefer süt bulma çabasına düşücem ha süt ha yoğurtanladım canım o zaman kendin mayalayabilirsin aslında.ben hazır birşey almak istemiyorum artık hatta peynirimi bile kendim yapasım var ama vaktim yok
valla ben de sütü kasaptan alıyorum ama yoğurt yapıp verseler almam muhtemelen canım tabiki herkesin düşüncesi başka bu konularda da.Ya işte sorun o hadi ben yapayım desem aynı şeye denk geliyor mu bu sefer süt bulma çabasına düşücem ha süt ha yoğurt
Ben süt olayına güvenemedim üfff bilmiyorum İnan’ kivalla ben de sütü kasaptan alıyorum ama yoğurt yapıp verseler almam muhtemelen canım tabiki herkesin düşüncesi başka bu konularda da.
sen daha iyi bilirsin canım valla insan doğduğu yerlerde olmayınca herşey yabancı. ben de öyle memleketimde olsam ne güzel olurdu şimdi.Ben süt olayına güvenemedim üfff bilmiyorum İnan’ kialsak çok iyi ama işte burası biraz farklı
Aynen canım üfff neyse memleketimi çok özledim bendesen daha iyi bilirsin canım valla insan doğduğu yerlerde olmayınca herşey yabancı. ben de öyle memleketimde olsam ne güzel olurdu şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?