BİRİKİMCİ HATUNLAR

Evet tatlım haklısın çalışırken yağmur çamur dert.Allah kolaylık versin..

Dışarı çıkmayı çok istesem de para harcamaktan korkup oturdum evde, saç boyaları almıştım, usenmiş boyayamamistim.simdi boyadım nihayet, beklemedeyim :))

Günaydın birikimci hatunlar :))) hayırlı cumalar..

Bugün öğleden sonra arkadaşlarımı davet ettim, temizlik,ikram vs derken telasliyim..sizler nasılsınız?
günaydınn ne güzel ya Allah muhabbetinizi arttırsın. ben de geçen bir iş arkadaşımla kapıda karşılaştım tesadüf nasıl özleşmişiz. çok isterdim bir yerlerde biraz muhabbet etmeyi bakalım nasip. şu işlerim biraz hafiflesin de inşallah olur
biz de yarın eşime bot bakarız belki bana da pantalon harcamalı geçecek canımız sağolsun altın olmuş 156 dolar olmuş 3,80 euro desen 4,45 filandı biz harcamışız 400-500 tl nedir ki

Hahahaaaa, güzel bahane olmuş şekerim )))) ihtiyaçları illaki alacaz, şimdiden hayırlı olsun :)))

Ben evdeyim ama aralarında çalışan olunca bizde anca ayda bir falan biraraya gelebiliyoruz.iyi oluyor kız kıza kacamaklar, sen de en yakın zamanda azıcık kendine vakit ayır tatlim

davet edeydin de aranıza kaynayaydım kesinlikle çok iyi oluyor canım güzel bir gün geçirirsiniz inşallah :)) ben genelde böyle ortamlarda pasta börek dökerim hiç yapamazsam çayımı dökerim o yüzden kazasız belasız bir gün diliyorum

Hahahaaaa gel kuzum hemen gel, başımın üstünde yerin var :))) bugünkü alkollü ve mezeli toplantı, çay yok Allah'tan :)))) bir iki kadeh içip sohbet ediyoruz,bu kızlarla genelde dışarıda oluruz ama arada evde olmak da keyif veriyor..

uff sorma altın ve döviz fiyatlarına baktıkça fenalık geliyor nereye kadar yükselecek bakalım

Herkese merhaba Kızlar uyudum birazcık bugün halsizdim şimdi daha iyi hissettim kendimi. Bugün evi silip süpürüp hemen markete inicem Kızlar . Biraz domates pizza alıcam birde yoğurt bakarım . Ev yoğurdu yaptırıyorduk içime bir şüphe düştü vazgeçtim artık almayacağım sadece yoğurt çorbası istediğimiz zaman almak istiyorum . Eşimde istemiyo zaten. Bizim salonun 6 sandalyesinin renkleri yanlış döşenip geldi mobilyacı 3 aydır bizi oyalama derdinde en son geçen hafta sonu gittik Kızlar konuşmaya Çarşamba perşembe yeni sandalyeler geliyor dedi tabi yine ortada yok . Yarın oraya gidicez yine aldığı para haram olsun bizi böyle uğraştırdığı için. Eşimin arkadaşlarından yarım altın hediye geldi böyle para topluyorlar evlenen çocuğu olana . O altını bozdurmak zorunda kaldığımız altını tamamlamak için kullanıcaz Cumartesi günü bi kuyumcuya gidelim inş arada fark çıkmaz bizde hemen yerine koyarız. Yine yarın evde bir sürü işimiz var bazanın başlığı yukarda kalmış eşim onu söküp aşağı alacak Buda normalde mobilyacının işi ama neyse. Fon perdelerin perde tutacakları duvara monte olacak gibi gibi birkaç tamirat işimiz var artık onları halledicez inş.

yaşla alakalı bir durum ya eskiden olsa dışarıda buluşmak derdim böyle kafeler filan. şimdi ya ev ya bağ bahçe yeşillik şehrin biraz dışı alanlar.. kız ben onları da dökerim ver sen bana :)) bir gün babamın bir arkadaşı geldi eşiyle hiç tanımam zaten bir kere geldiler bir daha gelmezler çay içiyoruz hep birlikte kadının çayı bitti doldurdum getirdim tam kadına uzatırken elimden kayıverdi basiretim bağlandı resmen kadının üzerine doğru kayışını izledim bardağın annem hala nasıl becerdin yıllardır düşünüyorum diyor

uff sorma altın ve döviz fiyatlarına baktıkça fenalık geliyor nereye kadar yükselecek bakalım
ben de öyle hiç sevinemiyorum elimde şu kadar altın var bozayım vs. diye ülkemizin hayrına bir durum değil..
tuce_tuce kolay gelsin canım. hazır yoğurt sağlıklı değil ama süte de güvenmiyorsan birşey diyemem. kolay gelsin valla geneli böyle bu ustaların çok nadir çıkıyor işini hakkıyla yapan maalesef.

sinirliportakal saol canım aynen millete güvenmek zor . Süt almıyordum yoğurdu kap verip yaptırıyordum ama eşim istemiyor o yüzden vazgeçtim

anladım canım o zaman kendin mayalayabilirsin aslında.ben hazır birşey almak istemiyorum artık hatta peynirimi bile kendim yapasım var ama vaktim yok
Ya işte sorun o hadi ben yapayım desem aynı şeye denk geliyor mu bu sefer süt bulma çabasına düşücem ha süt ha yoğurt

valla ben de sütü kasaptan alıyorum ama yoğurt yapıp verseler almam muhtemelen canım tabiki herkesin düşüncesi başka bu konularda da.
Ben süt olayına güvenemedim üfff bilmiyorum İnan’ ki alsak çok iyi ama işte burası biraz farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…