altın bugün düşüşte. bu günleri zor görürüz bir daha. ocak ayına kadar daha da yükselmesi bekleniyormerhaba birikimci bayanlar. elimde 3 bin lira param var. niyetim bunun ustune bi bu kadar daha koyup bir kelepce ya da bilezik.almak. 3000 lora kuyumcudan gram alip yazdirmayi dusunuyorum? ama altin cok yuksek napsam bilemedim. bi yandan da dolar mi alsam diyorum
sinirli kardişimm, hoşgeldin canım, baktım sen de terk etmişsin buralarıselamm :)
neye dikkat edersek mutlaka bir sıkıntı çıkıyor ya da bir ödeme buna alıştım artık :)
bu ay bizde de alışverişsel haracamalar oldu. gelecek ay da arabanın muayenesi ve emlak vergisi çıkacak öngörülen ekstra masraf olarak. ben de günlük yemek yapmaktan bıktım. her gün işten gidiyorum kızım paçama yapışıyor ben yemek yapmaya çalışıyorum çok sinir bozucu. artık annem gelsin..
külotlu çorap ve tunik fikri çok hoşuma gitti ben de evden büyükler gidince giyebilirim öyle zira onlar biraz seksi bulabilir
ben bugün çay çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı alıp çıktım marketten 60 tl tuttu başka hiçbirşeye bakmıyorum. eskiden reyonları gezer birşeyler alırdım çok mu paramız vardı acaba yoksa öyle öyle acayip ödemeler yapılıyor.
bu ayki 100 tl harçlığımdan 90 tl kalmış (yol paramı hep vestiyerden tırtıklıyorum yoksa kalmazdı) bunu harcamazsam 15inde bankadan altın alacağım.
hoşgeldin şekerim, nasılsınMerhaba Kızlar ben geldim
Buralardayım canım aslında da biraz hayatımı düzene koymaya ihtiyacım var o yüzden birşey yazmadım pek.sinirli kardişimm, hoşgeldin canım, baktım sen de terk etmişsin buraları
külotlu çorabı mutlaka öneririm, tayt gibi olmasının yanı sıra çoraplı olduğu için daha şık durup vücudu daha güzel gösteriyor, çok seksi durmuyor aslında, tayt giyiyorsan yanlarında çorap da abes kalmayacaktır, öneririm canım, inanılmaz rahat...bi de renkleri koyu oluyor, için de gözükmüyor..
masraf hiç bitmiyor maalesef, çoğunu ötelemeye çalışıyorum ya da daha az alıp daha uzun süre yetirmeye çalışıyorum..
bu ara kayınvaliden var galiba? yemek yapmıyor mu? işten çıkıp yapmak hakkaten çok zorlayıcı oluyordur, Allah yardımcın olsun ..
bugün terbiyeli sebzeli tavuk çorba ve fellah köfte yaptım...köfteleri hazırladım, suda pişirip sosylayacağım akşama doğru...
altın çok yükseldi, ben nakit almak yerine kredi kartı ile taksit yaptım bu ay.. kk nasılsa ödeniyor...yoksa nakde kıyamıyorum sanırım...umarım paranı yetirir, altınını alırsın canım ...
İyiyim Bebişim evdeyiz bugün eşimle doğalgaz geldi 19 tl elektriği merak ediyorum. Ay sonuna doğru ailemizin yanına gidicez onun için kenara 1000tl artık ama şimdi ondan yemeğe başladık yinehoşgeldin şekerim, nasılsın
ekmeksiz nasıl yiyorsunuz yemekleri bi biz alışamadıkyemek yaptım, çorba yaptım diye mesajı attım, acıktığımı farkettim ama canım inanılmaz ekmek,zeytinyağı,çörekotu ve peynir çekti :))!!!! hayretler içindeyim..evde de ekmek olmaz bizim, nadir alırız... üşenmedim kalktım bime gittim şu tandır ekmeğinden aldım geldim eve, ufak bir kaseye zeytinyağı, soğuk sıkım çörekotu yağı, biraz çörekotu serpip peynirle yedim..ben şokk!! Allah affetsin o çörekotu yağını nefret ede ede yerim normalde...vücutta ne eksikse, nasıl canım istedi böyle bir şeyi şaşkınım...haa biraz da limon sıktım içine, dünyadaki en lezzetli yemekten daha lezzetli geldi bana :)))) evde yemek olmasa, 3 gün aç otururum da böyle bir şey yemek asla aklıma gelmezdi :)))
günaydın kızçeler herkese :) bize de 14 tl doğalgaz gelmiş :)İyiyim Bebişim evdeyiz bugün eşimle doğalgaz geldi 19 tl elektriği merak ediyorum. Ay sonuna doğru ailemizin yanına gidicez onun için kenara 1000tl artık ama şimdi ondan yemeğe başladık yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?