- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
günaydın kızçeler herkese :) bize de 14 tl doğalgaz gelmiş :)İyiyim Bebişim evdeyiz bugün eşimle doğalgaz geldi 19 tl elektriği merak ediyorum. Ay sonuna doğru ailemizin yanına gidicez onun için kenara 1000tl artık ama şimdi ondan yemeğe başladık yine
Günaydın herkeseee ya ben biraz sıksam az gelirdi ama mutfakta sıcak su hep açık o yüzden rakam yükseliyor amangünaydın kızçeler herkese :) bize de 14 tl doğalgaz gelmiş :)
Buralardayım canım aslında da biraz hayatımı düzene koymaya ihtiyacım var o yüzden birşey yazmadım pek.
Seksi olmuyorsa kesinlikle bana uygun bir stil ve annelerin yanında da giyebilirim :)
Ben de öyle tatlım uygun buldukça alıyorum değilse öteliyorum. Bir sürü planımız var hepsine para lazım o da harcayınca hemen bitiyorbu arada kayınvalidem yemek yapmıyor canım genelde yaparsa çok güzel olmuş dimi filan diyerek yiyor ben yaptığımda bunun suyu biraz az olmuş bunu biraz şöyle yapmak gerekir filan diyor bir de. Eleştiriyor yani sürekli ben ondan yemek yapmasını beklemiyorum zaten ama insan her türlü doyar neticede ya yaptığıma laf etmesin ya da bi zahmet bi çorba bari yapsın isterdim. Neyse allahtan eşim görüyor herşeyi yükümü hafifletmeye çalışıyor ve 1 hafta sonra annem geliyor şükür.
Yaptıklarını afiyetle yersiniz canım inşallah
İyiyim Bebişim evdeyiz bugün eşimle doğalgaz geldi 19 tl elektriği merak ediyorum. Ay sonuna doğru ailemizin yanına gidicez onun için kenara 1000tl artık ama şimdi ondan yemeğe başladık yine
ekmeksiz nasıl yiyorsunuz yemekleri bi biz alışamadık
günaydın kızçeler herkese :) bize de 14 tl doğalgaz gelmiş :)
damla cikolata günaydın canım.
benim eşim kızartma sıcak ekmek hastası ayrıca şerbetli tatlılar favorisi :))
bizim zor ailecek hayatımızdan zararlı şeyleri çıkarmamız ama zamanla olacak inşallah önümde bir sınav var onu atlatırsam hayırlısıyla kafam daha rahat şekilde hayatımızı düzene sokacağım.
para konularımız da hayatımız da bu sınava endekslendi bak yine stres oldum
haklısın her yerde okuyorum görüyorum stres kaynaklı hastalıkları Allah korusun.hiç stres olma be tatlım, stres en büyük hastalık kaynağı Allah korusun..olursa olur olmazsa olmaz moduna girmeye çalış lütfen, dünyanın sonu değil ya..inşallah sınavında başarılı olursun ama olmazsa da boşverrr de, geç...hayat çok kısa, strese, sıkıntıya girmeden olduğu kadar yaşamayı seviyorum ben..bakma yazdıklarıma eskiden inanılmaz hırslı idim, ama bu tavrımın beni yorduğunu gördüğümden beri daha rahat olmaya çalışıyorum...bi de b12 eksikliği ciddi stres yaratıyor, herkesin kanda baktırıp takviye almasını öneririmlokum gibi oluyor insan... :))))
şerbetli tatlı benim eşim de çok seviyor hatta aşk yaşıyor her türlü tatlı ile..instada yapılışını görse bile bi kalp atışları hızlanıyor :))) gündüz ne yer ne içer bilemiyorum ama akşam en azından evdeki tüketimine müdahale ediyorum fazlasıyla... bu aralar yiyip yiyebileceği tek tatlı tahin-pekmez karışımı.. şerbetler, nutellalar eve girmiyor bu ara
haklısın her yerde okuyorum görüyorum stres kaynaklı hastalıkları Allah korusun.hiç stres olma be tatlım, stres en büyük hastalık kaynağı Allah korusun..olursa olur olmazsa olmaz moduna girmeye çalış lütfen, dünyanın sonu değil ya..inşallah sınavında başarılı olursun ama olmazsa da boşverrr de, geç...hayat çok kısa, strese, sıkıntıya girmeden olduğu kadar yaşamayı seviyorum ben..bakma yazdıklarıma eskiden inanılmaz hırslı idim, ama bu tavrımın beni yorduğunu gördüğümden beri daha rahat olmaya çalışıyorum...bi de b12 eksikliği ciddi stres yaratıyor, herkesin kanda baktırıp takviye almasını öneririmlokum gibi oluyor insan... :))))
şerbetli tatlı benim eşim de çok seviyor hatta aşk yaşıyor her türlü tatlı ile..instada yapılışını görse bile bi kalp atışları hızlanıyor :))) gündüz ne yer ne içer bilemiyorum ama akşam en azından evdeki tüketimine müdahale ediyorum fazlasıyla... bu aralar yiyip yiyebileceği tek tatlı tahin-pekmez karışımı.. şerbetler, nutellalar eve girmiyor bu ara
:)))) siz yine de kanda baktırıp kullanın tatlım, ben sürekli hem kendime hem eşime baktırıyorum iyi seviyede olmasına rağmen üst seviyelere yaklaştırmaya çalışıyorum b12 düzeyimizi, doktora yazdırıyorum vitamini...haklısın her yerde okuyorum görüyorum stres kaynaklı hastalıkları Allah korusun.
ay hemen bir koşu b12 almaya gidiyorum eşimle içip içip lokum gibi olalım şu hayat stresinden uzak kalalım
aynı benim eşim hamile gibi habire canı birşeyler çekiyor ya şerbetli tatlı ya çiğköfte ya hamur işi hiç bitmez yani :))
ben de çikolata yemekten sivilce çıkarmaya başladım bu yaşta ondan uzaklaştım kendisinden hızla
Ya canım aslında tırtıklamazdık ama arabamın MTV vergisi ve muayenesine 500 tl harcadık o yüzden 500 tl içeri girdim. Eğer öyle olmasa cidden oradan harcamazdık . Ama şimdi cidden boş harcama yapmıyoruz birde işte düzgün alışveriş yapıyorum inşallah çok tırtıklamamgünaydın birikimci hatunlar, hayırlı cumalar olsun inşallah..
amann vallahi para durmuyor, ihtiyaç hiç bitmiyor canım ya...bizde de öyle, hep ekstra bir masraf çıkıyor...
yarın sabah göz dr dan randevu aldım, lens sipariş verme zamanım geldi, yine masraf yine masraf...
ohh az kalmış tatile, özlemişsindir memleketini...
kenara para atınca mutlaka tırtıklanıyor, ya bankaya vadeliye atmalı ya da altın alıp unutmalı, aksi takdirde bende de öyle oluyor, kenarda, kumbarada falan para tutmamın imkanı olmuyor maalesef canım...
vallahi canım aslında eşim de ben de çok severiz ekmeği
ama uzun zaman önce farkettik ki ekmek çok acıktırıyor, tıka basa yiyip 2 saat sonra tekrar acıktığımızı görünce ekmeğin kabahatli olduğunu düşündük..ana yemek ve mutlaka yardımcı yemek yapıyorum, bulgur pilavı, makarna gibi...ekmekde çok katkı maddesi var o sebeple de tüketmek istemiyoruz..ama pazar sabahları kahvaltıda simit, ya da ayda bir kaç kez sıcak sandviç vs için hamburger ekmeği tüketiyoruz, tutamıyoruz kendimizi...
günaydın tatlımmm
haklısın canım, çıkıyor illaki bir ekstra masraf...Ya canım aslında tırtıklamazdık ama arabamın MTV vergisi ve muayenesine 500 tl harcadık o yüzden 500 tl içeri girdim. Eğer öyle olmasa cidden oradan harcamazdık . Ama şimdi cidden boş harcama yapmıyoruz birde işte düzgün alışveriş yapıyorum inşallah çok tırtıklamam
ne sınavı acaba?damla cikolata günaydın canım.
benim eşim kızartma sıcak ekmek hastası ayrıca şerbetli tatlılar favorisi :))
bizim zor ailecek hayatımızdan zararlı şeyleri çıkarmamız ama zamanla olacak inşallah önümde bir sınav var onu atlatırsam hayırlısıyla kafam daha rahat şekilde hayatımızı düzene sokacağım.
para konularımız da hayatımız da bu sınava endekslendi bak yine stres oldum
mesleğimle ilgili bir sınav yükselme sınavı gibi.ne sınavı acaba?
ahh ahh, yemek güzel de sonuçlarına katlanmak istemediğim için de tutuyorum kendimi...tutmasam gece kalkıp yemek yerine, yemek için yatmaktan bile feragat edebilirim :)))) o sebeple haftanın 1 günü pazarları yiyip içiyorum eşimle, diğer günler hep kontrol... kan verecekseniz d vitaminine de baktırın tatlım, düşüklüğü ciddi problem...damla cikolata ben de çok seviyorum canım beslenmeyi gece bile kalkıp yerim birşeyler
bu hafta ben de bir şey almak istemiyorum sonra da maaş gelecek inşallah. o zaman yine alınır bir şeye ihtiyaç olursa. ben zaten ne alırsam kk ile alıyorum kk düşük gelirse birikim artıyor :))
bu arada baktıralım biz de bir kan değerlerimize önemli şeyler bunlar.
ben de yemek yemeyi seviyorum ama günün çoğu bölümünde yemekle uğraşmak deli ediyor beni.. sabah-öğlen-akşam bir de ara öğünleri varahh ahh, yemek güzel de sonuçlarına katlanmak istemediğim için de tutuyorum kendimi...tutmasam gece kalkıp yemek yerine, yemek için yatmaktan bile feragat edebilirim :)))) o sebeple haftanın 1 günü pazarları yiyip içiyorum eşimle, diğer günler hep kontrol... kan verecekseniz d vitaminine de baktırın tatlım, düşüklüğü ciddi problem...
Hahahaa alemsin bak az öz yap yemek listesi bende işe yaradı sanki listem olunca yemeklerim pişmiş gibi oluyor . Eşim gelmeden 1 saat önce mutfağa giriyorum çorba salata pilav bi ana yemek tatlı masa 1 saatte bitiyor hızlandım sankihaklısın canım, çıkıyor illaki bir ekstra masraf...
ben de bu hafta alış veriş yapmamak istiyorum aslında, evde ne varsa onları yiyelim...sıkıldım market alış verişi yapmaktan da, yemek yapmaktan da, yemek yemekten de....
aynen canım, senin ki zor gerçekten.. benim eşim çoğunlukla akşam yemek yiyip gelir, arada kıyamıyorum değişik bir şeyler yapayım yesin istiyorum..hafta içi o sebeple ben de ufak tefek şeylerle geçiştirebiliyorum. ama evde bebek olunca her şeye dikkat etmek gerekiyor.neyse anneciğinin gelmesine az kalmış, gelince rahatlar, soluklanırsın biraz...ben de yemek yemeyi seviyorum ama günün çoğu bölümünde yemekle uğraşmak deli ediyor beni.. sabah-öğlen-akşam bir de ara öğünleri var
kolaylıklar lazım yemek konusunda hayatımızda
ben aylardır yapıyorum yemek listesi, akşamları eşim evde pek yemek yemese de mutlaka yemeğim oluyor...bazen yemek yapmıyorum nasılsa yer gelir diye ,bakıyorum açım diye geliyor..o sebeple yapıyorum yemek... ama eskisi gibi çok özenmiyorum bu ara..karnıyarıklar,ağır et,kızartma yemekleri falan yapamıyorum..daha pratik ve doyurucu şeylere yöneldim bu ara...Hahahaa alemsin bak az öz yap yemek listesi bende işe yaradı sanki listem olunca yemeklerim pişmiş gibi oluyor . Eşim gelmeden 1 saat önce mutfağa giriyorum çorba salata pilav bi ana yemek tatlı masa 1 saatte bitiyor hızlandım sanki
Örnek verebilir misin banada fikir olsa olur muben aylardır yapıyorum yemek listesi, akşamları eşim evde pek yemek yemese de mutlaka yemeğim oluyor...bazen yemek yapmıyorum nasılsa yer gelir diye ,bakıyorum açım diye geliyor..o sebeple yapıyorum yemek... ama eskisi gibi çok özenmiyorum bu ara..karnıyarıklar,ağır et,kızartma yemekleri falan yapamıyorum..daha pratik ve doyurucu şeylere yöneldim bu ara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?