BİRİKİMCİ HATUNLAR

günaydın canım, Allah kavuştursun,sağ salim gidip dönmek nasip olsun..

bu ay altın almayacağım ben, çok yükseldi gibi geliyor, daha da düşmez sanırım ama, o parayı verip almaya kıyamayacağım sanırım, vadeli hesabımda nakit tutma düşüncesindeyim...

Teşekkür ediyorum canım altının düşeceğine artık asla inanmıyorum o yüzden nakit tutmayacağım inşallah hiç ihtiyaç olmazda bizde bozdurmak zorunda kalmayız .

Teşekkür ediyorum canım altının düşeceğine artık asla inanmıyorum o yüzden nakit tutmayacağım inşallah hiç ihtiyaç olmazda bizde bozdurmak zorunda kalmayız .
amin canım, haklısın düşmez, daha da yükselir altın... ama elim varmıyor benim özellikle nakit almaya.. ocakta yine 1 tam alıp kk ile 2 ye böldürebilirim, kk nasılsa ödeniyor...

amin canım, haklısın düşmez, daha da yükselir altın... ama elim varmıyor benim özellikle nakit almaya.. ocakta yine 1 tam alıp kk ile 2 ye böldürebilirim, kk nasılsa ödeniyor...
Bizim kredi kartımız Yok ya elimizde ne varsa onu kullanıyoruz canım . Ama iyi fikirmiş seninki. Bende ocaktan itibaren hep altın alıcam yaklaşık 1000 tl bir bütçe ayrıcam birim için. Böyle gram altın mı alsam yoksa ata filan mı bilmiyorum o konuda kararsızım

anladım canım, benim kart genelde 1000 tl ve üzeri harcamalara 50 tl civarı bonus veriyor sıklıkla, ona denk getirip alınca vade farkını karşılamış oluyor aldığım bonus...

ben geçenlerde bir uzmana sordum, takılma bunlara, altın altındır, al geç dedi :)))) bıktı galiba sorularımdan..ben de o ay ne varsa elimde onu alıyorum, bazen ata,bazen tam, bazen yarım, çeyrek gibi :)))

Hahah tamam bende takılmayıp gidip alıcam doğru aslında altın altındır . Bende yarım üzerine gram alırım dur öyle yapayım kombin yanıyor mu

Hahah tamam bende takılmayıp gidip alıcam doğru aslında altın altındır . Bende yarım üzerine gram alırım dur öyle yapayım kombin yanıyor mu
bi de bu altın işi bölge bölge şehir şehir bile değişiyor dedi geçen kuyumcu bana..ben ata alıyordum son dönemler ama bulamıyorum 3-5 kuyumcu gezip alabiliyorum, neden dediğimde bana, bizim bölgede ata gitmiyor, alan da satan da yok o sebeple sen bana ata satmaya gelsen ya almak istemem ya da düşük fiyattan alırım, çünkü satamayacağımı biliyorum ama tam aldın getirsen, günde 20-30 tane tam altın sattığım için hep ihtiyacım var tam altına ...yüksek fiyattan alırım tam altınını demişti.. istanbul ankara ve özellikle karadeniz bölgesinde atanın alış satışı yoğundur dedi...ben de tama döndüm o sebeple...

bugün hava günlük güneşlik, bende gündüzleri hala balkon kapısı açık, üstümde kısa kollu tişört var :)))) anca aralık-ocak-şubatta yanar bende kombi...

Bizim evde de iyi ben tayt yelek çorap giyiniyorum hava kapalı ama kombiyi eşim gelince açarım herhalde valla boşuna yakmayacağım ayrıca ben sıcağı da sevmiyorum.

günaydın kızçeler.
Valla piyasalar fena ben de altın almam galiba bir süre zaten çok uzun vadeli alamıyorum şuanda. bu fiyatlardan alıp sonra düşerse bozdurmak zorunda kalmiyim.
geçen sene bu zamanlar yine dolar aynı seviyedeydi resmen herşeye yeni yılda zam gelsin iyice diye yapıyorlar galiba ekonomiyi etkilemek çok zalimce.ne olacak millet açlıktan mı ölsün istiyorlar.
damla cikolata tebrik ederim seni almadığın için.
tuce_tuce Allah sağ salim kavuştursun canım.

Teşekkür ediyorum canım

günaydın canım, saol vallahi, uzun zamandır istikrarlı devam ediyorum...yok, gelmiyor içimden, elim varmıyor saçma sapan şeylere para harcamaya..ama gezme tozma olsun, o zaman acımıyorm :))))

ne yaptınız araba işini? beklemede misiniz hala?
dün internette güzel bir araba dikkatimi çekti, ufak arabaları seviyorum galiba ben.. citroen c4 ...güzeldi, aklıma sen geldin 35 bindi...

ben de sıcağı hiç sevmem, azıcık o soğuk ısırmalı beni :)))
Aynen aynen ya zaten ev tüm yaz yandı öldük piştik yani kar yağsın o günde yakmayacağım. Eşimle öyle gülüyorduk kar yağsın donmayı özledik bi yakmayalım azıcık diye

Aynen aynen ya zaten ev tüm yaz yandı öldük piştik yani kar yağsın o günde yakmayacağım. Eşimle öyle gülüyorduk kar yağsın donmayı özledik bi yakmayalım azıcık diye
aynen canım yaa, yazın çok piştik, ben de özledim soğuğu... kolay kolay kar da yağmaz bizim buralara... bi soğusun iyice de hava, bakarız artık kombi durumuna..evde çocuk, bebek de yok nasılsa

aynen canım yaa, yazın çok piştik, ben de özledim soğuğu... kolay kolay kar da yağmaz bizim buralara... bi soğusun iyice de hava, bakarız artık kombi durumuna..evde çocuk, bebek de yok nasılsa
Aynen ya ayağımıza bir çorap bir hırka giyeriz diye düşünüyorum bende daha bayaa yakmayacağım böyle giderse

Merhabalar kızlar

Ben Ekimin 1 inden beri yakıyorum kombiyi.. Hasta annem ve kızım olunca mecburen yakıyorum... 116 lira geldi fatura
Ama bu ay elektrik çok geldi 125 lira bu gidişle maaş komple faturalara gidecek...

Sabah A101 e gittim yumuşatıcı , şampuan , kızıma oyuncak , ekmek ve 1 tane simit aldık dönerkende sigara aldım toplamda 40 lira harcadım.. Başka bi masrafım olmaz bugün artık inş

benim de aynı canım diyorum hatta bnlara para harcamasın kimse nolur.

bizim paramız hala 30 bini bulamadı bile kuzum o yüzden biriktirmeye devam. biz de mecburen biraz ufak alacağız nasıl sığarız bilemiyorum da ben hiç anlamadığım için eşim bakıyor canım araçlara ama teşekkür ederim bakayım ben de bi. valla önümde bir sınav var verebilirsem maaşım yükselecek veremezsem düşecek bir sürü kaybım da olacak maaşın yanısıra. o yüzden dertliyim bugünlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…