Merhaba canım hoşgeldin bende bugün evdeyim öğleden sonra temizlik yapıcam dün komşular bendeydi.eşim salı Yada Çarşamba dönüyor . Bende bu arada perdeleri yıkıyorum koltukları silicem lastikçi çarşaflarım filan yıkacak kış temizliği yaptım resmengünaydın, hayırlı cumalar birikimci hatunlar :)
sabah kalktım yürüyüşe çıktım 1 saat yürüyüp market alış verişimi yaptım...
1,5 kg bütün tavuk, iceberg marul,salatalık, büyük boy lahana, grisini, etimek,lor peynir, 15 adet yumurta, 1 kg yoğurt, mandalina, ağzı kapaklı puding kavanozu(lav marka çok uygundu fiyatı 4 adet daha aldım), ince bulgur... toplam 48 tl ödedim, faturaları ödeyip döndüm...
haftalık menümü yaptım gibi...
bugün fellah köfte yapacağım yine, tavuğum haşlanıyor, göğüs kısmı ile tavuklu lahana kapuska yapacağım 2 gün yenir...
bir akşam menemen planlıyorum..tavuğun kalan kısmı ile tavuk sote yapacağım, pazar günü balık almayı planlıyorum..haftaya cumaya götürür şuan evdekiler diye düşünüyorum....
ellerine sağlık tatlım, ben de 3 gündür dolap içlerini boşalttım resmen, her şeyi atıp hafifliyorum :)Merhaba canım hoşgeldin bende bugün evdeyim öğleden sonra temizlik yapıcam dün komşular bendeydi.eşim salı Yada Çarşamba dönüyor . Bende bu arada perdeleri yıkıyorum koltukları silicem lastikçi çarşaflarım filan yıkacak kış temizliği yaptım resmen
Evet eşim çok iyi ama seni özledim çok diyor bende onu çok özledim dayanmıyorum artık biliyor musun üzgünüm. Eşim görevden döndükten birlikte çalıştığı binbaşı göreve gidicek 10 gün onun izni o döner dönmez biz çıkıcaz ama aralık başına denk geliyor hesaba göre. Ben hava kötü olur filan diye korkuyorum. Eşimle sabah konuştum binbaşıya birlikte çıkalım diyecekmiş ama bence adam Yok diyecek bizde sonra çıkıcaz. Neyse sonra çıkalım ki acele gitmeyelim valiz hazırlanacak filan arabanın kış lastikleri takılacak. Eşim korkma rahat gideriz lastiklerimiz çok iyi dedi zincir filan da alırız dedi rahatladım. Ay çok kötüyümellerine sağlık tatlım, ben de 3 gündür dolap içlerini boşalttım resmen, her şeyi atıp hafifliyorum :)
eşin ii değil mi? haber var mı? tatile de az kaldı şükür, ayın kaçında çıkacaksınız yola?
kötü olma canım, bir şey olmaz, gönlünü ferah tut..kışın hep yolculuk yapıyoruz, Allah korusun Allaha emanetiz hepimiz...
Evet eşim çok iyi ama seni özledim çok diyor bende onu çok özledim dayanmıyorum artık biliyor musun üzgünüm. Eşim görevden döndükten birlikte çalıştığı binbaşı göreve gidicek 10 gün onun izni o döner dönmez biz çıkıcaz ama aralık başına denk geliyor hesaba göre. Ben hava kötü olur filan diye korkuyorum. Eşimle sabah konuştum binbaşıya birlikte çıkalım diyecekmiş ama bence adam Yok diyecek bizde sonra çıkıcaz. Neyse sonra çıkalım ki acele gitmeyelim valiz hazırlanacak filan arabanın kış lastikleri takılacak. Eşim korkma rahat gideriz lastiklerimiz çok iyi dedi zincir filan da alırız dedi rahatladım. Ay çok kötüyüm
İnşallah canım. Dün komşuları kahveye davet ettim onlar da 14:00 de gelip 18:30 civarı gittiler çay koymak zorunda kaldım evde de ikramlık birşey yoktu tam bir skandal oldukötü olma canım, bir şey olmaz, gönlünü ferah tut..kışın hep yolculuk yapıyoruz, Allah korusun Allaha emanetiz hepimiz...
hahahha:))) olur bazen öyle canım..ben bu tarz durumlar için buzlukta börek poğaça, süzme mercimek çorba(hemen köfte yapıyorum mercimek köfte ) marketten paketli baton keklerden alıp eşimden gizli saklıyorum, kahveye gelen birileri muhabbeti uzatınca hemen çayın yanına servis ediyorum, pratik oluyor...İnşallah canım. Dün komşuları kahveye davet ettim onlar da 14:00 de gelip 18:30 civarı gittiler çay koymak zorunda kaldım evde de ikramlık birşey yoktu tam bir skandal oldu
Bende tavuk gögsü tatlısı ve yaprak sarmasını buzluktab çıkartıp düdüklüye dizdim sıcak ikram ettim çok bozuldum amahahahha:))) olur bazen öyle canım..ben bu tarz durumlar için buzlukta börek poğaça, süzme mercimek çorba(hemen köfte yapıyorum mercimek köfte ) marketten paketli baton keklerden alıp eşimden gizli saklıyorum, kahveye gelen birileri muhabbeti uzatınca hemen çayın yanına servis ediyorum, pratik oluyor...
hoş değil tabi,keşke benimde işim var ödenmesi gereken son gün faturam var,sohbet şahane ama başka bir gün devam edelim hanımlar deyip müsade isteseydin, boşuna stres yapmışsın kendine canım..hayat kısa, değmez böyle gerilmelereBende tavuk gögsü tatlısı ve yaprak sarmasını buzluktab çıkartıp düdüklüye dizdim sıcak ikram ettim çok bozuldum ama
hadi hayırlısı, bu ara çok yüksek ama, daha düşmez diye düşünüyorum, bereketli olsun şimdiden...Bende altıncıyım..gerek çeyrek, yarim, gerekse takı olarak alirim..yarin 10 bin tl kadar aliyim diyorum..nasipse
Biz onların evine gidiyoruz İnan kahve içip biraz oturup kalkıyorum. Öyle hayatta söylemezdim kesin hahahoş değil tabi,keşke benimde işim var ödenmesi gereken son gün faturam var,sohbet şahane ama başka bir gün devam edelim hanımlar deyip müsade isteseydin, boşuna stres yapmışsın kendine canım..hayat kısa, değmez böyle gerilmelere
:))))) söyleyemezsen katlanacaksın sinir ola ola :)))) daha toysun ev hanımlığında tatlım,zamanla neler söyleyecek hale gelirsin inan bana, bu tarz misafirler insanın ömrünü yer :))))Biz onların evine gidiyoruz İnan kahve içip biraz oturup kalkıyorum. Öyle hayatta söylemezdim kesin haha
Hahaha valla galiba öyle:))))) söyleyemezsen katlanacaksın sinir ola ola :)))) daha toysun ev hanımlığında tatlım,zamanla neler söyleyecek hale gelirsin inan bana, bu tarz misafirler insanın ömrünü yer :))))
yapma yaaa, bulaşık makinası parlatıcısı ile deri koltuklardaki lekeleri çıkarıyorlar diye biliyorum ama hiç emin değilim canım..internetten araştırsaydın, vardır bir çok yöntem aslında
Hahaha valla galiba öyleakşam 7 den sonra temizliğe başlıcam evi silip sürücem bulaşık makinasını boşaltıcam makinaya perde atıcam. Birde başıma birşey geldi çok kaliteli bir firmadan aldığım nevresim takımım boya veriyor ve çok feci birşey oldu. Deri beyaz yatak başlığıma boyası çıkmış nasıl temizlenecek allahım bir fikrin var mı cif sürdüm çamaşır suyu sürdüm geçmiyor
Hiç birşey bulamıyorum şoktayım zaten baza istediğimiz ürün olmadı mobilyacı yüzünden . Şimdi birde böyle birşey oldu üffyapma yaaa, bulaşık makinası parlatıcısı ile deri koltuklardaki lekeleri çıkarıyorlar diye biliyorum ama hiç emin değilim canım..internetten araştırsaydın, vardır bir çok yöntem aslında
biraz baktım da canım, aseton, limon suyu vb bir sürü şey yazmışlar, sıra ile ufak bi yerde denerdim ben olsam, ama ufak ufak dene, daha kötü olmasın bence...Hiç birşey bulamıyorum şoktayım zaten baza istediğimiz ürün olmadı mobilyacı yüzünden . Şimdi birde böyle birşey oldu üff
Ay aseton bende dedim o olmadı diğer seçenekleri akşam tek tek ucundan deneyeceğimbiraz baktım da canım, aseton, limon suyu vb bir sürü şey yazmışlar, sıra ile ufak bi yerde denerdim ben olsam, ama ufak ufak dene, daha kötü olmasın bence...
yaa aseton çıkarır sanmıştım ben de... kolonya da dene.. dene canım ufak ufak ya da mobilyacına sor belki bir kimyasal vardır, sürünce çıkar hemen...Ay aseton bende dedim o olmadı diğer seçenekleri akşam tek tek ucundan deneyeceğim
Sağol hayatım.. altin uzun dönemde düşünürsen hep kazanır.. hepimize bereketli yatırımlar inşallahhadi hayırlısı, bu ara çok yüksek ama, daha düşmez diye düşünüyorum, bereketli olsun şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?