BİRİKİMCİ HATUNLAR

Gelirim sabit ama giderler konusunda para ayırımı yapamıyorum.
Geçen ay 1gr altın aldım. Devamını da getirmek istiyorum ama kartlara çok yükleniyorum.
Market, giyim vs harcamam çok fazla oluyor.

Gelirim sabit ama giderler konusunda para ayırımı yapamıyorum.
Geçen ay 1gr altın aldım. Devamını da getirmek istiyorum ama kartlara çok yükleniyorum.
Market, giyim vs harcamam çok fazla oluyor.
Harcamalari kontrol altına alarak baslamalisiniz..bir ay boyunca aldığınız her şeyi yazın.ay sonunda gözden geçirdiğiniz de ne kadar gereksiz yere gittiğini göreceksiniz...tasarruf olmadan birikim olmuyor

damla cikolata günaydın canım valla oluyor öyle şeyler beni de geçen senelerde pizzacı korkutmuştu tam yemek yesek pizza yesek filan diyorduk aynı türden bir mesaj kaydım da olduğu için adıma hitaben gelmişti.çok korkunç gerçekten etkisinde kalıyor insan.
kolay gelsin bu arada benim de işlerim çok yoğun bugün size selam verip çıkacağım. o değil de sabah sabah işe gelirken düştüm bir de yollarda o zaman canım acıdı da şimdi gülesim geliyor kendime

Geçmiş olsun canım benim..iyisin di mi?

Bu arada kesin biri bizi gözetliyor (

ben aylık iki karton sigara içiyorum 160 tl tutuyor , maaşımı alınca alıyorum diğer maaşa kadar içiyorum , bazen bir paket artıyor bazen yetmiyor alıyorum , yarısı evde yarısı işyerinde :) içmesek daha iyi tabi ama

Geçmiş olsun canım benim..iyisin di mi?

Bu arada kesin biri bizi gözetliyor (
sağol canım iyiyim şükür biraz şişmiş bacağım ama zaten ben sürekli bir yerlere çarparım kendimi çocuk gibi morarıktır her yerim
valla olabilir fısıltıyla yüz yüze konuşmadıktan sonra hiç bir mecra güvenli değil bence..

dikkat et kendine be bebeğim içim acıdı vallahi düştüm deyince..Allah korusun...

pişşttt karamelli_turta , canım kankim, nasılsın bakiim?
2018 için birikim planımız ne olacak takım kaptanım? bana azıcık akıl ver hadi
Kuzucuk ben 2017 için birikim planı yaparken 18,19,20,21 için de yapmışım Allah ömür verirse :)))
2017 ikinci 6. Aylık dilimde ayda 1.000 birikime idi. Hatta bugün baktım hedefi biraz geçmişim :)
2018 için de minimum aylık birikim miktarı 1.200 yazmışım :)) ata altın olarak devam edeceğim kâr ettim çünkü. Çok şükür.
Ya nasipse kısmet...
Olmayacak hedef koymadım yoksa şevkim kaçar ama üstünü yaparsam da ne ala
Sen de planı yap bu akşam canım, çok işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…