- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
Harcamalari kontrol altına alarak baslamalisiniz..bir ay boyunca aldığınız her şeyi yazın.ay sonunda gözden geçirdiğiniz de ne kadar gereksiz yere gittiğini göreceksiniz...tasarruf olmadan birikim olmuyorGelirim sabit ama giderler konusunda para ayırımı yapamıyorum.
Geçen ay 1gr altın aldım. Devamını da getirmek istiyorum ama kartlara çok yükleniyorum.
Market, giyim vs harcamam çok fazla oluyor.
Aman Allahım..TV de çeyrek altın 262, Cumhuriyet 1070 !!!!
Aldı başını gitti altın..
Geçmiş olsun canım benim..iyisin di mi?damla cikolata günaydın canım valla oluyor öyle şeyler beni de geçen senelerde pizzacı korkutmuştu tam yemek yesek pizza yesek filan diyorduk aynı türden bir mesaj kaydım da olduğu için adıma hitaben gelmişti.çok korkunç gerçekten etkisinde kalıyor insan.
kolay gelsin bu arada benim de işlerim çok yoğun bugün size selam verip çıkacağım. o değil de sabah sabah işe gelirken düştüm bir de yollarda o zaman canım acıdı da şimdi gülesim geliyor kendime
Maalesef, 3 kartonda ben içiyorumben aylık iki karton sigara içiyorum 160 tl tutuyor , maaşımı alınca alıyorum diğer maaşa kadar içiyorum , bazen bir paket artıyor bazen yetmiyor alıyorum , yarısı evde yarısı işyerinde :) içmesek daha iyi tabi ama
Pk 8 TL mi? Hangi marka? Ben 10 veriyorumben aylık iki karton sigara içiyorum 160 tl tutuyor , maaşımı alınca alıyorum diğer maaşa kadar içiyorum , bazen bir paket artıyor bazen yetmiyor alıyorum , yarısı evde yarısı işyerinde :) içmesek daha iyi tabi ama
wınner mavisinden ,, yıllardan beri kullanıyorum , ben değiştirmem pek , eşimde sigarası 13,5 ama yaklaşık iki karton içerPk 8 TL mi? Hangi marka? Ben 10 veriyorum
Teşekkür ederim, bakayım ben de, 2 TL 2 TL dir, bi faturamı öderwınner mavisinden ,, yıllardan beri kullanıyorum , ben değiştirmem pek , eşimde sigarası 13,5 ama yaklaşık iki karton içer
sağol canım iyiyim şükür biraz şişmiş bacağım ama zaten ben sürekli bir yerlere çarparım kendimi çocuk gibi morarıktır her yerimGeçmiş olsun canım benim..iyisin di mi?
Bu arada kesin biri bizi gözetliyor(
dikkat et kendine be bebeğim içim acıdı vallahi düştüm deyince..Allah korusun...sağol canım iyiyim şükür biraz şişmiş bacağım ama zaten ben sürekli bir yerlere çarparım kendimi çocuk gibi morarıktır her yerim
valla olabilir fısıltıyla yüz yüze konuşmadıktan sonra hiç bir mecra güvenli değil bence..
off çok arttı yaaa... bu ara almıyorum ben..ama alınmalı mı bilemedim...Altinin grami 160.24 olmuşşş.yarin da maaslar yatiyor. Alsak mi almasak mi
Kuzucuk ben 2017 için birikim planı yaparken 18,19,20,21 için de yapmışım Allah ömür verirse :)))pişştttkaramelli_turta , canım kankim, nasılsın bakiim?
2018 için birikim planımız ne olacak takım kaptanım? bana azıcık akıl ver hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?