BİRİKİMCİ HATUNLAR

Karadem tomurcuk çayı çok merak ettim, çokseverim heleki kahvaltıda çayı

Karadem tomurcuk çayı çok merak ettim, çokseverim heleki kahvaltıda çayı
canım mutlaka ama mutlaka al..ben en kalitelisi çaykur diye yıllarca para verdim o çaykur sarı teneke kutulara, karademin yanında hiç bir şey kaldı... o kadar güzel ki, inşallah kalitesi zamanla bozulmaz..evde vardı, yine de 1 tane daha aldım bugün..3.75 mi neydi fiyatı

Bende sürekli çaykur alıyorum.
Karademi hiç denemedim ama sayende denenmeyi haketti

aa bizde çay tiryakisiyiz.. Ama eski çayların tadı yok
bir sürü çeşit alıp karışım yaptığımız halde eski tadı alamıyoruz..
Bu karademi denemeliyiz o halde>)

aa bizde çay tiryakisiyiz.. Ama eski çayların tadı yok
bir sürü çeşit alıp karışım yaptığımız halde eski tadı alamıyoruz..
Bu karademi denemeliyiz o halde>)
ben de aynen bir sürü karıştırıyorum.. tomurcuk seviyorsanız karademin metal kutudaki tomurcuk çayını mutlaka öneririm, mis gibi koku ve tat veriyor..

en kötüsü de bu..benimki de deli gibi koşturuyor,çalışıp didiniyor, ben de tüm parayı böyle marketlerde harcıyorum...ama almasak nereye kadar. mecbur yiyeceğiz ((
Üfff valla onu almasam ne olur bunu almasam diye düşünüyorum bunaldım bu düşüncelerden

Üfff valla onu almasam ne olur bunu almasam diye düşünüyorum bunaldım bu düşüncelerden
ben de öyle..markette bile önce sepete koyup sonra düşünüp, buna ihtiyacım yok ki diye geri koyuyorum vallahi...stok yapmak istemiyorum, her şey yığılı tepeleme olmuş cepte para kalmamış hoşuma gitmiyor..ihtiyacım oldukça almayı seviyorum..

selam kızlar :) dün cüzdanımın kenarına kıstırdığım 50 tl vardı(zor durum parası) kızım pazarda elma alıp geçti bir tezgahtan 1 kilo alayım dedim baktım para yok zor durum paramı bozdurdum. hemen yerine 50 tl lazımdı eşimden aldım
benim zaten aylık yanımda 100 tl oluyor yetiyor artıyor bile. arada dolmuşa biniyorum onun haricinde marketi filan hep eşimin bana çıkarttırdığı ek kart ile yapıyorum. bu ay maaşlarımızdan 200 e yakın kesinti olmuş yine vergi dilimine girdik yıl bitmeden.. sözde bu ay kk düşük gelmişti ama bu defa maaş da aynı miktar düşük geldi
bu arada market olayı çok fena sevdiğim gofretler çikolatalar en az 25 krş bazıları 1 tl zamlanmış. zaten marketten pek abur cubur almam aç gitmediğim sürece aç gidersem de almadan çıkmam. a101 in çekme helvası var mini pakette ondan alırım gidince bir de tomurcuk çay çekiyordu canım ne zamandır alayım ben de bir karadem doğadan bergamotlu da hiç kokmuyor eskiden bergamot deyince pril gibi kokardı o derece yoğundu şimdi sıfır koku..
ay çok konuşasım gelmiş benim herlde

konuş şekerim konuş :)
her şey zamlanmış..2 hafta önce falan şu süt dilimi var etinin galiba, nasıl güzel bir şey alayım dedim 1 tl idi 1.25 olmuş, e alsam 6 tane falan alacam eve.....dedim ki onu alacağıma tiramisu alırım kaç gün yenir...bıraktım yerine...elim gitmiyor artık bu tarz şeylere...

doğadan earl grey bergamotlu demlik poşet ve içine de 2 çay kaşığı karadem tomurcuk koyuyorum enfes oluyor, mutlaka al canım beğeneceğine eminim...

ben de öyle düşünüyorum canım ve en iyisi biraz uğraşıp kendin yapmak. kektir tatlıdır bazlamadır en sağlıklısı malzemeleri kendin katarak yapmak. mutlaka deneyeceğim canım çayı. normalde neskafe severim de bugnlerde kokulu kokulu çay içesim geliyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…